Vuxen seriös medryttare sökes till knabstruppersto

 • Annonsid: 1458221
 • 3 månader sedan
 • 1268 Visningar
 • 32 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Seriös och ansvarstagande vuxen medryttare sökes till 14 årigt sto, 2dgr /vecka.
  Bizzen är ett knabstrupper sto på 15år och ca 160cm i mkh, upplevs större att rida. Fin och lättsam i all hantering på marken och är väldigt social.
  Hon rids främst i dressyr och är under utbildning och är just nu på LA påbörjad MSV nivå. Nivå beror också på ryttarens kunskaper.
  Behöver en erfaren ryttare som är orädd, bestämd men mjuk i handen och van att rida med sätet. Går att rida ut på ensam och i grupp.
  Hoppning är något hon tycker är kul men sparsamt hoppad pga ryttarens ointresse.
  Skadefri bortsett från att hon har opererat bort ena ögat, detta är ingenting som påverkar ridningen utan bara något man får ha i åtanke i hanteringen.
  Söker helst någon som är intresserad av varierad ridning på både bana och ute. Regelbunden ridning för tränare är ett krav, främst i början.
  Mockning och dyl tillkommer. Bil är att föredra men går att ta sig kommunalt, i Tungelsta. Pris beror på antal dagar efter överenskommelse vid seriöst intresse.
  Kontakt första hand via pm.

  First ad
  Kontakta annonsör

    Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad