Welsh partbred åring med prestationstam

 • Annonsid: 1771967
 • 10 dagar sedan
 • 317 Visningar
 • 8 Favoritmarkeringar
27 000 kr

 • Inriktning:
  Körning, Hoppning, Allround, Fälttävlan, Dressyr
 • Ras:
  Welsh
 • Mankhöjd:
  140 cm
 • Kön:
  Sto
 • Födelseår:
  2021
 • Färg:
  Skimmel
 • Namn:
  Genova
 • Ursprungsland:
  Sverige

Welsh partbred sto född 2021-05-13.

Mycket fint och socialt sto som alltid är den som är först fram i hagen.
Genova är en super cool liten ponny som tar alla nya utmaningar med ett otroligt lugn. Vi har aldrig haft något problem med henne varken när det gäller hovslagare, borstning eller täcken. Det är en mycket intelligent och vaken liten dam som kommer bli den mest fantastiska ponnyn.

Nova är 50% Welsh Sek B och 50% New Forest
Hennes far är en Welsh hingst på 136cm som i dagsläget hoppar banor på 80cm med kapacitet för mer. Han har även testat på en del fälttävlan. Även han har ett fantastiskt temperament och har aldrig varit några problem i hantering eller ridning. Båda hans föräldrar är ridskoleponnyer och har även dom startats i dressyr och hoppning. Hans morfar är Fabian II som har fått SM guld- silver och brons i fälttävlan mm.
Novas mamma är ett New Forest sto på 141cm som inte rids i dagsläget och har inte ridits i min ägo. Hon rör sig himla fint och är totalt bombsäker. Hon är efter Elithingsten Willoway Goldigger som fått SM guld i Dressyr och har tävlat upp till LA hoppning. Hennes morfar Silverlea Buckskin har placeringar upp till MSV hoppning och Svår dressyr i Danmark.

Nova mäter 125cm idag och blir troligtvis en stor C-ponny eller möjligtvis liten D-ponny då hon är mitt inne i en växtfas.
Hon säljes enbart på grund av att jag börjar studera till hösten och har då inte tid med en unghäst. Hon kommer att bli en perfekt tävlingsponny, framtida avelssto eller bara en bästa kompis till någon som bara vill ha det bästa.
Jag tror att hon kommer att fungera inom alla grenar. Det är en vacker liten tjej som rör sig trevligt och hoppar mer än gärna över all stock och sten i hagen.

* Hon är van vid hundar, katter, höns, ankor och får samt bilar och traktorer.
* Hon leds utan problem i grimma och grimskaft
* Verkas utan problem av hovslagare
* Van vid att stå i stallgången och bli borstad

Det är möjligt att låta henne gå kvar på betet och hämta henne till hösten efter överenskommelse. Det är troligtvis även möjligt att ordna transport ner till Skåne i månadsskiftet Augusti/September (stopp på vägen går säkert också)

Vi är väldigt noggranna med vart hon hamnar och hemmet är viktigare än priset.
När hon levereras/hämtas så har hon sitt pass och kommer att vara avmaskad, vaccinerad och verkad.
Tveka inte att kontakta oss ifall ni har några frågor eller funderingar.
Vi ser helst att man tar kontakt på hästnet först eller via sms då vi jobbar obekväma tider.
Tel nr: 0700-21 80 83 el. 0723-11 11 36

First ad
Kontakta annonsör

 Västervik, Kalmar län, Sverige


Fler annonser från säljaren (9)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad