Western ponny med hjärta av guld

 • Annonsid: 1765773
 • 24 dagar sedan
 • 395 Visningar
 • 4 Favoritmarkeringar
100 000 kr

 • Inriktning:
  Western
 • Ras:
  Welsh
 • Mankhöjd:
  128 cm
 • Kön:
  Sto
 • Födelseår:
  2013
 • Färg:
  Brun
 • Namn:
  Himlabackens Maily
 • Ursprungsland:
  Sverige
 • Hoppnivå:
  70 cm

Nu har vi tyvärr tagit ett tungt beslutat att sälja vår B-ponny eftersom jag har blivit för stor för henne och börjar tappa intresse inom western ridning, därav har jag hoppat mer på henne den senaste tiden.
Vi skulle kunna tänka oss att ”hyra ut henne” till någon som vill lära sig western eller bara att rida. Men hon ska stå kvar hos oss på gården. Summan/priset kan vi diskutera vid kontakt:)
Vi söker helst en familj som vill fortsätta satsa på western eftersom hon är i sina bästa tävlings år och hon kommer fortsätta att komma långt inom western eftersom hon har tävlat och tränat i det hela livet.
Hon har varit hos oss i ca 4 år.
Tävlad i ranch, ranch trail, trail, pleasure, horsemanchip, western riding. Hon är även registrerad pinto så hon får tävla NSBA klasser.
Tävlad både NSBA och Paint championatet och presterar på topp.
Riden på stång och en hand.
När vi köpte henne så var jag super osäker men Maily har hjälpt mig få till baks min trygghet. Hon skulle aldrig få för sig att bocka eller dra iväg, men hon har självklart humör (sto:D). Hon kan va en liten taggad ponny vid uteritt och går gärna först om man ska galoppera.
Om man rider ut själv på henne så kan hon vara tittig o nervig och kan hoppa åt sidan, om man säger till henne då så kan hon bli lite surig o tycka att man är dum.
På börjat galoppombyte men behöver stärkas i både bakbenen för att klara av det helt.
Hon tycker att de är super kul att ta små skutt i skogen och även inne ibland, på sistone har hon blivit mer positiv i hoppningen men hon behöver någon som verkligen styr och pushar annars så svänger hon gärna av.
Om hon har stått ett tag kan hon bli pigg ute men skulle inte göra något dumt men presterar hur bra som helst på banan.
Hon är en perfekt ponny för dig som vill satsa på western och komma ut på härliga turer i skogen, hon är en super bra nybörjar häst men blir gärna lite lat om man bara sitter där och inte ber henne jobba i ridhuset men hon blir inte dum.
Kommer oftast när man ropar på henne i hagen och älskar att stå och bli ompysslad i stallgången.
Hon står ute hela sommaren och sätter ev på täcke vid dåligt väder.
Just nu rids hon inte så mycket varav att hon är lite rund men inget hon mår dåligt av.
Hon är lätt född så hon kan kolla på gräs o bli rund men hon är ponny:)
Maily lastar sig själv och är snäll att sko och spola av ( hon tycker det är lite jobbigt med vattnet men hon gör inget.) hon går barfota eller med skor fram.
All utrustning hänger med om priset är 100 000 sänker vi är det diskuterbart.( Vi har 2 western sadlar den som känns bäst hänger med.)
Ingen Skade historik.
Skriv för mer inforamtion.
Priset är diskuterbart.
Rätt hem är viktigare än priset.

First ad
Kontakta annonsör

 Finspång, Östergötlands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad