Westernkunnig medryttare sökes

 • Annonsid: 1381039
 • 24 dagar sedan
 • 94 Visningar
 • 1 Favoritmarkeringar
750 kr


  En tuff westernkunnig medryttare sökes till mitt 9-åriga quartersto Honey 2-3 dagar i veckan.
  Hon fick föl i våras och håller på att sättas igång nu igen.

  Honey är cutting och reiningstammad och det är sånt hon tycker är kul. Vi har ridit på cuttingmaskin men inte på levande kor än. Att rida en trailbana går men hon blir rastlös och förstår inte riktigt syftet med det.
  Vid ridning är hon känslig, pigg, framåt och älskar att jobba. Hon älskar beröm, och om man gullar med henne gör hon allt för sin ryttare.
  Det går bra att lämna fölet i hagen medan man rider.
  Det vore skoj om du är intresserad av att delta i kurser och clinics med henne framemot våren. Vill du tävla går det också bra.
  Viktigt att veta är att Honey kan vara en riktig surmärr att sköta ibland. Hon kan nafsa, trycka in en i väggen och hota att sparka när hon är på det humöret. Det är då viktigt att man då inte blir rädd utan säger till henne på skarpen.

  Vi bor i Lissma på en egen gård söder om Sthlm. På gården finns upplyst ridbana. Jag vill att du är över 18 år och har tillgång till bil. Pris: 750 kr per månad.
  Se en film på henne under nedan länk.
  https://youtu.be/suhSFOzuOBY

  First ad
  Kontakta annonsör

   Lissma, Stockholms län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (1)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad