Sökresultat  /   Antal: 26

Sökresultat  Antal: 26

Hyra lägenhet på Gamleberg hästgård
5

Hyra lägenhet på Gamleberg hästgård

 • Västra Götalands län, Sverige
 • Lägenheter
15 000 kr
2 dagar sedan

Hej, Nu skall vi göra Gamleberg Gård levande igen och söker hyresgäster för stallplatser, manege, paddock, hus, stallskötare etc. Den här annonsen gäller då en del utav huvudbyggnaden, men kika gärna in på våra andra annonser. Vi kommer endera att hyra ut detta som 2st lägenheter på 65- respektive 142 kvm eller som ett eget hus på 207 kvm. Vi vill se lite vart intresset ligger och finns i detta. Hyra av etagelägenhet på 142 kvm har följande information: Kvm: 142 Rum: 5 rok Kort info: Nyrenoverad etagelägenhet med markplan och uteplats för både morgon- och kvällssol. På markplan finner ni kök och ett stort vardagsrum med en välfungerande eldstad som gärna får användas flitigt. Kökets alla vitvaror skall bytas ut (diskmaskin, spis, ugn, stor kyl och frys), finns även en gammal vedeldad spis där man bla. kan grädda bröd på gammal vis. På övervåningen finner ni 2 mindre sovrum, 1 större sovrum, ett vardagsrum samt ett badrum med både tork- och tvätt maskin (nyrenoverat). Parkering: Ja, 2st bilar men även rum för gästparkering samt hästtransport ingår. Fiber: Finns framdraget - ni väljer själva ert abonnemang (ingår ej i hyran). Husdjur: Tillåtna Häst: Möjlighet att hyra hästbox i stallet, har en annons ute på det också. Odlingsmöjligheter: Finns för dom som önskar möjlighet till en egen odlingsbox för grönsaker, kryddor och dylikt. Vinterförvaring: Möjlighet att hyra vinterförvaring av båt/bil i intilliggande byggnad för 5000kr per säsong. Kommunikation: 7min promenad till busshållplats, 11min med buss till Stenungssund station. Bussen går 3-4 gånger/timma veckodagar. Kopiera och fyll i följande formulär: Civilstånd: Singel, par, familj etc. Status: Studerande eller i yrkeslivet. Ålder: Alla över 18 är välkomna att söka. Maxhyra: Här önskas realistiska siffror, lika viktigt som det är för oss att få in rätt hyra är det att få in en bra hyresgäst. Husdjur: Ja eller Nej. Om Ja, vad för djur. Hästintresserad: Ja eller Nej. Om Ja kommer hyra av stallplats vara intressant. Övrig information: Om det finns något utöver detta som Du tror kan vara av intresse för oss att veta är det här du fyller i det. Självklart kommer det vara ett krav att man kan visa på att man har en stabil ekonomi – student som yrkesverksam.

 • 142
 • 5
Hyra lägenhet på Gamleberg hästgård
4

Hyra lägenhet på Gamleberg hästgård

 • Västra Götalands län, Sverige
 • Lägenheter
12 000 kr
2 dagar sedan

Hej, Nu skall vi göra Gamleberg Gård levande igen och söker hyresgäster för stallplatser, manege, paddock, hus, stallskötare etc. Den här annonsen gäller då en del utav huvudbyggnaden, men kika gärna in på våra andra annonser. Vi kommer endera att hyra ut detta som 2st lägenheter på 65- respektive 142 kvm eller som ett eget hus på 207 kvm. Vi vill se lite vart intresset ligger och finns i detta. Hyra av etagelägenhet på 65 kvm har följande information: Kvm: 65 Rum: 2 rok Kort info: Nyrenoverad etagelägenhet med markplan och uteplats med dags- och kvällssol. Vardagsrum, kök (nytt), tvättstuga (nytt) och badrum (nytt) på entréplan - sovrum och klädkammare på andra våningen. Parkering: Ja, 2st bilar men även rum för gästparkering samt hästtransport ingår. Fiber: Finns framdraget - ni väljer själva ert abonnemang (ingår ej i hyran). Husdjur: Tillåtna Häst: Möjlighet att hyra hästbox i stallet, har en annons ute på det också. Odlingsmöjligheter: Finns för dom som önskar möjlighet till en egen odlingsbox för grönsaker, kryddor och dylikt. Vinterförvaring: Möjlighet att hyra vinterförvaring av båt/bil i intilliggande byggnad för 5000kr per säsong. Kommunikation: 7min promenad till busshållplats, 11min med buss till Stenungssund station. Bussen går 3-4 gånger/timma veckodagar. Kopiera och fyll i följande formulär: Civilstånd: Singel, par, familj etc. Status: Studerande eller i yrkeslivet. Ålder: Alla över 18 är välkomna att söka. Maxhyra: Här önskas realistiska siffror, lika viktigt som det är för oss att få in rätt hyra är det att få in en bra hyresgäst. Husdjur: Ja eller Nej. Om Ja, vad för djur. Hästintresserad: Ja eller Nej. Om Ja kommer hyra av stallplats vara intressant. Övrig information: Om det finns något utöver detta som Du tror kan vara av intresse för oss att veta är det här du fyller i det. Självklart kommer det vara ett krav att man kan visa på att man har en stabil ekonomi – student som yrkesverksam. Då lägenheten skall renoveras är det ingen idé att visa insidan och för den som hyr får man självklart komma med önskemål kring färgval.

 • 65
 • 2
Hyr hus på Gamleberg hästgård
6

Hyr hus på Gamleberg hästgård

 • Västra Götalands län, Sverige
 • Lägenheter
20 000 kr
2 dagar sedan

Hej, Nu skall vi göra Gamleberg Gård levande igen och söker hyresgäster för stallplatser, manege, paddock, hus, stallskötare etc. Den här annonsen gäller då huvudbyggnaden, men kika gärna in på våra andra annonser. Vi kommer endera att hyra ut detta som ett eget hus eller dela upp det i 2st lägenheter på 65- respektive 142 kvm. Vi vill se lite vart intresset ligger och finns i detta. Huset hyrs ut omöblerat. Hyra av huset har följande information: Kvm: 207 Rum: 7rok Kort info: Hus på två våningar med uteplats för både morgon- och kvällssol. På markplan finner ni kök, stort vardagsrum, badrum och tvättstuga (båda skall renoveras) med tork- och tvätt maskin samt ett mindre sov/gästrum. Vardagsrummet har en välfungerande eldstad som gärna får användas flitigt. Kökets alla vitvaror skall bytas ut (diskmaskin, spis, ugn, stor kyl och frys), finns även en gammal vedeldad spis där man bla. kan grädda bröd på gammal vis. På övervåningen finner ni 2 mindre sovrum och 2 större sovrum, ett vardagsrum och toalett. Samtliga rum skall ses över, byta golv och måla - det skall kännas tipp topp för den som bor här. Parkering: Ja, 2st bilar men även rum för gästparkering samt hästtransport ingår. Fiber: Finns framdraget - ni väljer själva ert abonnemang (ingår ej i hyran). Husdjur: Tillåtna Häst: Möjlighet att hyra hästbox i stallet, har en annons ute på det också. Odlingsmöjligheter: Finns för dom som önskar möjlighet till en egen odlingsbox för grönsaker, kryddor och dylikt. Vinterförvaring: Möjlighet att hyra vinterförvaring av båt/bil i intilliggande byggnad för 5000kr per säsong. Kommunikation: 7min promenad till busshållplats, 11min med buss till Stenungssund station. Bussen går 3-4 gånger/timma veckodagar. Kopiera och fyll i följande formulär: Civilstånd: Singel, par, familj etc. Status: Studerande eller i yrkeslivet. Ålder: Alla över 18 är välkomna att söka. Maxhyra: Här önskas realistiska siffror, lika viktigt som det är för oss att få in rätt hyra är det att få in en bra hyresgäst. Husdjur: Ja eller Nej. Om Ja, vad för djur. Hästintresserad: Ja eller Nej. Om Ja kommer hyra av stallplats vara intressant. Övrig information: Om det finns något utöver detta som Du tror kan vara av intresse för oss att veta är det här du fyller i det. Självklart kommer det vara ett krav att man kan visa på att man har en stabil ekonomi – student som yrkesverksam.

 • 207
 • 7
VILL DU BO PÅ HÄSTGÅRD?
4

VILL DU BO PÅ HÄSTGÅRD?

 • Hallands län, Sverige
 • Lägenheter
3 000 kr
18 apr

Är du sugen att bo på samma gård som din häst? Är du dessutom intresserad av att hjälpa till på gården för att kunna bo billigare? Nu har du chansen! Vi har nu möjlighet att hyra ut 1-2 rum i lägenheten på vår gård Stall Ängarna. Lägenheten är möblerad och består av 5 rum och kök med två lite större rum och tre lite mindre rum. Boende hyrs endast ut till dig som även har häst. Stall Ängarna ligger på trevliga västkusten i Halland, närmare bestämt utanför Tvååker mittemellan Varberg och Falkenberg. Här har vi nära till det mesta och man tar sig till Göteborg på under timmen och till Malmö på mindre än två timmar. Vi är i grunden ett inackorderingsstall som har både lösdrift med konceptet Paddock Paradise och boxplatser i ljusa och fräscha stall. Det finns även en mindre lösdrift utan Paddock Paradise. På gården finns även ridhus (20x60), belyst utebana, tvättmaskin, torkrum, larmad sadelkammare m.m. Oavsett om du bara har en häst och vill få chansen att ta del av livet på hästgård eller om du har en satsande hästverksamhet och behöver plats för flera hästar så finns det stora möjligheter på gården. Besök gärna vår hemsida för mer info om oss: www.stallangarna.se. Pris enligt överenskommelse. Du är hjärtligt välkommen att höra av dig vid intresse och frågor! Vi nås enklast på samtal/sms till 0700-90 48 08 eller via mail till info@stallangarna.se. Med vänliga hälsningar Fredrik och Jennifer Svande

SÖT OCH MYSIG LILLSTUGA PÅ LITEN HÄSTGÅRD
7

SÖT OCH MYSIG LILLSTUGA PÅ LITEN HÄSTGÅRD

 • Östergötlands län, Sverige
 • Lägenheter
1 500 kr
24 feb

LEV i harmoni med naturen LYSSNA på tystnaden LUGN och RO för kropp och själ Du vill, Du kan, Du får ... BARA VARA! LillStugan ligger på en liten hästgård i vackra Kinda-bygden, södra Östergötland, mellan Linköping och Vimmerby. Med 1 km till närmaste granne, 3 km till sjön Ören och söder om Svalsjö, samt 18,3 km väster om Kisa, vår närmaste tätort med bl.a. kollektivtrafik, ligger stugan omgärdad av hagar där våra fyra hästar går. Stugan är avsedd för 1-2 personer och ligger mitt i skogen. DU FÅR på ca 25 m2 … Ett allrum, renoverat i solig stil, omöblerat eller delvis möblerat med bäddsoffa och matgrupp, båda är nya (2017), helt oanvända, hyra/köpa. Ett pentry med bänkspis (2 plattor, liten ugn), kyl/frys, skåp, lådor, hyllor. Porslin samt köksredskap (begagnat) finns, hyra/köpa. El, el-värme, kallt och varmt vatten, sop- och slamhantering. DIN el-förbrukning TILLKOMMER. Tillgång till provisorisk altan med utemöbler, hyra/köpa. I BoningsHuset ca 20m från LillStugan, där vi själva bor, FÅR DU DEL I … WC, dusch, tvätt/tork och vårt kök när behov finns. PÅ GÅRDEN finns … Möjlighet att odla. Möjlighet till djurhållning, 200 m till allmän grusväg (nästan ingen trafik), 3 km till ’trafikerad’ väg. Utedass i stall-längan. Trädgårdsdusch (sommartid). WiFi begränsat (Fiber beställt), utrustning finns, hyra/köpa. HDTV+Box (Canal Digital), utrustning finns, hyra. I NÄRHETEN finns … Sjön Ören, med två mindre badplatser 3,0 km Affären Svalsjö med Pers mekaniska kabinett 3,0 km Vår båtplats, med tillgång till roddbåt (uthyres) 3,1 km Swedish Power ’Kom och ha roligt med Världens Starkast Man, Magnus Samuelsson’ 7,5 km Pinnarp Camping 10,3 km Kinda Ridklubb 10,6 km Kinda Golfklubb 11,0 km Café Sommarro 11,9 km Tolvmannabacken (alpin skidanläggning) 19,2 km DU … är rök- /snus- /och drogfri är MYCKET måttlig med alkohol har ordnad ekonomi har körkort och bil (ett MÅSTE för att bo här) FRAMTIDA MÖJLIGHET: Hyra BoningsHuset, hyra fastigheten, hyrköpa fastigheten, köpa fastigheten och överta arrenden.

 • 25
 • 1
15 MIN från Lund i vacker kulturbygd vid Björnstorps slott.
Premium 3

15 MIN från Lund i vacker kulturbygd vid Björnstorps slott.

 • Skåne län, Sverige
 • Hästgårdar
12 000 kr

FÖR BÅDE DIG, DIN FAMILJ OCH DINA HÄSTAR: Hyr både den nyrenoverade 100 kvm stora bostaden och det fina stallet alldeles utanför knuten, beläget vid Romeleåsen med vacker bokskog och med milslånga ridvägar och Skåneleden. BOSTADEN har tre sovrum, stort vardagsrum med glasdörrar i två vädersträck för maximalt ljusinsläpp och stort möblerbart kök. En av de mindre hagarna belägen alldeles utanför vardagsrumsdörren, där det finns en trivsam sittmöjlighet med kvällssol. Andra sidan av huset med morgonsol och uteplats vetter mot gårdsplanen, stallet och en av Skånes äldsta skeppssättningar. STALLET har 13 boxar, hur många som ni vill utnyttja kan diskuteras, minimum 5. Dock vill vi inte ha inackorderingar, och vill ni bara utnyttja ett färre antal boxar så finns en naturlig uppdelning: 5 boxar i en avdelning och 8 i den andra. Här finns också spolspilta, uppvärmd sadelkammare, pentry och toa samt bra utrymmen för foder osv. Observera: det finns endast en paddock och inget ridhus på gården, men inom en radie av en halvmil finns det inte mindre än 6 ridhus som ni själva kan kontakta och ev. hyra in er hos. HAGARNA är totalt på 6 ha, har nya rejäla trästaket förstärkt med el, och de 3 större ligger invid stallet med suveränt direktutsläpp. (Går självklart att avgränsa för fler, mindre hagar) De 2 mindre hagarna ligger trivsamt och vackert nära bostaden. VI HOPPAS PÅ att detta hyrs av någon med hästar som vill skapa sig en ny tillvaro på landet med dessa fina ridvägar och naturen alldeles nära. Antingen en hästkär familj, (bra skolor i Genarp / Dalby / Lund) eller varför inte någon med uppfödning? Allt detta finns i oförstörd landsbygd men med endast 15 min i bil till Lund och 25 till Malmö. Månadskostnad för bostaden 12.000 inklusive värme och stall 850 per box (plus moms). Långsiktlighet, seriositet, bra referenser och stadig ekonomi är ett måste. Välkommen att höra av dig med en beskrivning av dig själv till Gustav Gyllenkrok på mail: g.gyllenkrok@gmail.com.

 • 100
 • 4
 

loading...