Sökresultat  /   Antal: 574

Sökresultat  Antal: 574

Trevlig första ponny till gott hem kat D
1

Trevlig första ponny till gott hem kat D

  • Brålanda
0 kr
21 h

Mammas häst är för stor och den gamla shettisen för liten så söker nu den perfekta första ponnyn åt min dotter! Dottern är 11 år och har ridit på ridskola i ett par år och nu känner vi att det är dags att skaffa henne en egen. Hon är redan lång och behöver ha en D-ponny. Vi skulle gärna tänka oss att först ta ponnyn på foder för senare köp men även köp är intressant. Ponnyn ska helst vara mellan 8-14 år. Gärna inom en 20 mils radie. Som ryttare är hon försiktig tills hon lärt sig den nya ponnyn och behöver ha en trygg och stabil läromästare som inte hittar på tokigheter eller blir het. Den ska vara okomplicerad och lätt för henne att hantera själv. Lätt att lasta, gärna trygg ensam i stall och hage och trevlig för hovslagaren att ha med att göra. Än så länge har inte hennes ridning tagit intresse åt något särskilt håll utan hon gillar att rida i skogen, på bana och även ta nåt litet skutt ibland. Vi söker ingen tävlingsmaskin men Ponnyn ska kunna ge henne förutsättningar att kunna avancera inom ridningen oavsett om hon väljer att hoppa eller rida dressyr framöver. Vi har förmånen att ha egen hästgård då även jag rider. Jag har ridit och haft hästar sedan jag var 9 år och tävlar och tränar nu i dressyr på LB/LA nivå med siktet ställt uppåt så mycket hästkunskap och vana finns i familjen. På gården bor min tävlingshäst och barnens gamla shettis. Båda är två ganska bussiga herrar. Vi har stora hagar och eget bete och hästarna får mycket utevistelse och stora fina boxar att sova i på natten. Vi har egen ridbana och även en egen naturbana i skogen som används flitigt för att variera träningen. Jag tycker att de bästa hästaffärerna görs när det känns lika bra för både köpare och säljare och därför vill vi gärna köpa/hyra av någon som är lika mån om att ponnyn ska få det bra som vi är. Har du en ponny som skulle passa så kontakta oss gärna via mail. Beskriv gärna ponnyn, ditt tänkta pris och skicka gärna med nån film eller bild. Max 40 000kr. Jag svarar på alla mail

Liten häst/ D-ponny sökes!
1

Liten häst/ D-ponny sökes!

  • Finland
0 kr
20 jan

Liten häst/ D-ponny sökes/köpes (allra helst som foderhäst, med möjlighet till senare köp) Vi är en familj, som bor på Åland, som söker D-ponny eller liten häst. Lillasyster håller på att lära sig rida, mamma är intresserad av skogsturer och jag är intresserad av att göra lite allt möjligt med hästen. Söker en dressyr, hopp eller allround ponny/häst, ca.145-165 i mankhöjd, 5 - 10 år gammal. Jag vill kunna tävla i antingen hoppning eller dressyr, på klubbnivå. Vi köper alltså inte en enbart tävlingshäst, utan vill ha kul och göra allt möjligt. Den får gärna ha egen motor. Hästen/ ponnyn behöver inte vara tävlad förut. Jag är ansvarsfull, 13 år och har ridit i ca. 8 år nu. Har ridit på ridskola (gör det fortfarande), jobbat i stall och hjälpt till att utbilda en ponny. Har hanterat allt från små shettisar till stora hästar och har just nu en C- ponny på foder som jag har utbildat. Söker alltså en D- ponny/häst att kunna utvecklas med, max 3 timmar från Norrtälje/ Grisslehamn/Stockholm. Vi har stallplats i ett litet stall där hästarna får hö/silage 5 gånger om dagen och om de behöver får de även kraftfoder🙂 de står på lösdrift eller i box. Stallägaren är väldigt kunnig och duktig även med problemhästar och ger också ridlektioner och vi får alltid hjälp av henne, när vi behöver. På hästryggen är jag lugn men bestämd. Jag gillar både derssyr och hoppning. Jag har bra balans då jag har varit med om många bocksprång! Jag erbjuder varierad träning både från marken och från ryggen. Har tillgång till ridbana, fina ridvägar i skogen och ridlärare. Det finns alltid någon som kan hjälpa mig med hanteringen av hästen🙂. Jag är ungefär 160 lång och väger ca 45 kg. jag söker en dressyr, hopp eller alround ponny/häst. En D ponny/ liten häst, ca.145-165 i manköjd, 5 Pris runt 30 000 - 45 000 Har du en passande häst eller ponny? hör av dig! 😀 Mvh. Maarit Nyberg (mor) och Isabel Halavakoski (dotter)

En trygg D-ponny/storhäst sökes.

En trygg D-ponny/storhäst sökes.

  • Smedjebacken
0 kr
20 jan

Hej! Jag är en tjej på snart 21 vårar. Jag har ridit sedan fem års ålder och haft egen häst och medryttarhästar. Letar nu efter en bästavän att ha kul med. Jag söker en hobbyhäst som inte är för gammal max 18 år, antingen en D-ponny eller storhäst max 170cm i manken (EJ TRAVARE). Gärna en häst som älskar skog och mark lika mycket som jag. Jag som ryttare är rutinerad, lugn och stabil med en snäll hand. I april förra året var jag med om en ridolycka vilket gjorde att mitt nyckelben gick av och har inte riktigt kommit upp i sadeln än till 100%. Jag har även ganska mycket skinn på näsan och har haft hand om en del hästar som varit bråkiga i hanteringen så det är absolut inget som skrämmer mig. Jag arbetar mycket med naturligt hästtänk och tycker t.ex NH och trickträning är bland det roligaste jag vet. Jag vill alltid ge hästen dom bästa förutsättningarna för att den ska må bäst! För mig är det hästen som står i centrum men pga mitt jobb som lastbilschaufför så önskar jag mig en häst som inte tycker det gör någonting om den får vila en extra dag ifall något skulle hända. Jag är 164cm lång och väger ca 65kg. Jag erbjuder box och lång daglig utevistelse med kompisar (om lösdrift önskas kan det lösas). Är det nått mer ni vill veta om mig så är det bara att fråga jag svarar gärna på era frågor. Nu då till hästen/hästarna jag söker. Jag söker en snäll och glad kompis som är trygg i sig själv. Ålder 4-18år. Gärna pigg men inte het och med en tydlig broms. Gör absolut inget om den kan vara lite busig och bocka men ska inte hålla på och sticka. Hade varit superkul om hästen även är inkörd men det är bara ett litet plus! Gärna en som är lite läromästare. Den kommer ridas mest i skog och mark men något pass på bana då och då kan förekomma! Det jag främst letar efter är en D-ponny eller liten storhäst, men det kan självklart diskuteras vid rätt häst. Jag har inga som helst tävlingsambitioner utan tränar något lättare pass för skojs skull. Spelar ingen roll om det är ett sto eller valack men ej hingst. Har du några funderingar eller dylikt så tveka inte på att höra av dig! Pga mitt jobb så är det lättast att skicka ett mejl eller sms så ringer jag upp så fort jag kan. Gärna foder före köp eller på prov mot en handpenning som inte jag får tillbaka om jag ångrar mig. MVH Rowena.

 

loading...