Sökresultat  /   Antal: 2041

Sökresultat  Antal: 2041

Nybyggt stall med möjlighet till fullservice
Premium 2

Nybyggt stall med möjlighet till fullservice

  • Lidköping
2 700 kr

Nybyggt stall utanför Lidköping kommer från och med 1/2 - 2019 att ha flera platser lediga. Stallet är stort och luftigt med varierande boxstorlekar mellan 9-13 kvm. Det finns 14 boxar i stallet varav 8 utrustade med gummimatta. Det finns två uppställningsplatser varav en med solarium. Två sadelkammare, två täckesrum, foderkammare och WC/dusch i direkt anslutning till uppställningsplatserna och stallet. Gården är välordnad med stora fina hagar med trästaket. På gården finns också en ridbana 60x25 med ny hinderpark. Omgivningen bjuder in till träning och ridning i skog och mark med bland annat trav/galopprunda på ca 4 km som tillhör gården. En del av stallet används för verksamhet med tävlingshästar inom hoppning. På anläggningen kommer det arrangeras träningar kontinuerligt. Av vad som ingår i stallhyran kan man välja mellan brons-, silver- eller guldplats. I bronsplats ingår grovfoder och strö, in- och utsläpp vardagar, alla fodringar vardagar och täckesbyte vardagar. Helger tar man pass (ca 2 gånger i månaden). I Silverplats ingår allt i bronsplats plus mockning och foderpackning vardagar, sedan pass på helg. I Guldplats ingår alla fodringar och mockning alla dagar året om (helinackordering). Det finns massvis med tilläggstjänster så som ridning, klippning, hyra av klippmaskin, mockning etc. Alla inackorderade kommer enkelt kunna göra ändringar i sin hästs täckesschema, lägga till tjänster, boka träningar, hovslagare med mera i onlinesystemet som kommer att användas i stallet. Utöver det kommer det finnas möjlighet att hyra B-kortsbil eller hästtransport för rabatterade priser som uppstallad hos oss. Vi tror på ordning och reda. Därför har vi satt upp tydliga stallregler för att underlätta kommunikation och undvika missförstånd. Ordningsamma personer önskas i stallet för att bevara kvaliteten på anläggningen. Mer information kommer snart ligga på hemsidan. Pris från 2700 kr/mån, hör av er för mer information.

Stallplats i det bästa stallet på en fantastisk anläggning
1

Stallplats i det bästa stallet på en fantastisk anläggning

  • Kungsängen
3 006 kr
5 h

Hej, I det allra bästa stallet har vi nu en box hos oss som uthyres i andra hand i minst ett år (2019) med goda chanser till förlängning alternativt förstahands kontrakt. Anläggningen är stor och består av flera stall och i vårt stall finns det 4 boxar. Boxarna är stora och passar såväl ponnys som stora hästar. Varje box har fönster och alla hästar har ”öppna” boxdörrar så de kan titta ut. Stor bred stallgång och bra ventilation, sadelkammare och foderförvaring. Det finns även ett loft att tillgå. Vi har bra storlek på vinterhagar med gräs och på sommaren finns det tillgång till både större gräsrutor och sommarbete på gården. Stallet är ett kollektivstall så vi sköter insläpp och utsläpp alla dagar i veckan själva men med lunchhjälp vardagar. Eftersom det är så få hästar i stallet är fodringarna väldigt lättjobbade. Alla kvällsfodringar och lunchfodringar på helger hjälps vi åt med tillsammans med ett annat stall (5 hästar) på rullande schema. Anläggningen har 2 ridhus, en stor utebana och en fantastiskt fin dressyrbana vid vattnet. Det finns även tillgång till uteridvägar. Veterinär och hovslagare kommer regelbundet ut till gården. Tränare inom både hoppning och dressyr finns på gården samt möjlighet att ta ut egen tränare. Det finns även tillgång till tvättstuga med 2 tvättmaskiner och tillgång till skrittmaskin med tak, allt inkluderat i stallhyran. Kraftfoder levereras direkt hem till gården med ett brett sortiment. Strö köps direkt av gården (spån, pellets, torv, mix) och det finns även möjlighet att köpa hö/hösilage. Stallhyra inklusive lunchhjälp: 3006:- (exklusive strö/foder) (15 minuters promenad till busshållplats) Kontakta mig jättegärna vid intresse eller för mer information, Therese Löfstrand 070 781 88 92 therese.lofstrand@istools.com

Medryttare/fodervärd sökes
6

Medryttare/fodervärd sökes

  • Norrköping
0 kr
9 h

Just nu letar vi någon som söker medryttarhäst som man bara vill ha kul och mysigt med. Har tre killar 10 min ifrån Norrköpingscentrum som vill ha lite mer kärlek. Men skulle gå mer rätt omständigheter att ha dom helt på foder också. Krav är dock lösdrift, bettlöst och barfota. Mina killar är en shettis, en miniatyrblandning och en new forest. Alla tre har hjärtan av guld och älskar uppmärksamhet och att bli ompysslade. Shettisen är både inriden och inkörd (finns även passande sele och vagn till honom), han är lugnet själv och framstås som den gamla goa gubben i flocken, trots att han är yngst (8år). Miniatyren har haft en lite tuff bakgrund och kommer därför aldrig kunna ridas, han är dock mycket tömkörd och skulle inte vara svår att köra in, problemet har bara varit att hitta sele till honom. Han har energi som aldrig tar slut och älskar att bara få komma ut ur hagen, väldigt svårt att inte falla för hans charm. New foresten är 10år men har en väldigt ung själ, tror hans hjärna fastnade när han var 3år, en förvuxen bebis helt enkelt. Han vill aldrig något ont och gör sitt allra yttersta i alla lägen, men kan vara lite tittig. Man måste vara lugn och självsäker så att det smittas av på honom och mycket viktigt att aldrig bli arg, då blir det bara värre. Han och jag har testat på mycket, men främst har det blivit att rida ut i skogen eller arbeta löst på marken. Han tycker om att hoppa om det är i lagom mängd (vi har lyckats komma över 115cm) och när det kommer till dressyren så är vi mer inriktade på centrerad ridning eller akademiskt. Låter detta intressant så är det bara att maila för mer info!

Fodervärd sökes!
6

Fodervärd sökes!

  • Norrköping
0 kr
9 h

Just nu letar vi någon som söker medryttarhäst som man bara vill ha kul och mysigt med. Har tre killar 10 min ifrån Norrköpingscentrum som vill ha lite mer kärlek. Men skulle gå med rätt omständigheter att ha dom helt på foder också. Krav är dock lösdrift, bettlöst och barfota. Mina killar är en shettis, en miniatyrblandning och en new forest. Alla tre har hjärtan av guld och älskar uppmärksamhet och att bli ompysslade. Shettisen är både inriden och inkörd (finns även passande sele och vagn till honom), han är lugnet själv och framstås som den gamla goa gubben i flocken, trots att han är yngst (8år). Miniatyren har haft en lite tuff bakgrund och kommer därför aldrig kunna ridas, han är dock mycket tömkörd och skulle inte vara svår att köra in, problemet har bara varit att hitta sele till honom. Han har energi som aldrig tar slut och älskar att bara få komma ut ur hagen, väldigt svårt att inte falla för hans charm. New foresten är 10år men har en väldigt ung själ, tror hans hjärna fastnade när han var 3år, en förvuxen bebis helt enkelt. Han vill aldrig något ont och gör sitt allra yttersta i alla lägen, men kan vara lite tittig. Man måste vara lugn och självsäker så att det smittas av på honom och mycket viktigt att aldrig bli arg, då blir det bara värre. Han och jag har testat på mycket, men främst har det blivit att rida ut i skogen eller arbeta löst på marken. Han tycker om att hoppa om det är i lagom mängd (vi har lyckats komma över 115cm) och när det kommer till dressyren så är vi mer inriktade på centrerad ridning eller akademiskt. Låter detta intressant så är det bara att maila för mer info!

 

loading...