Sökresultat  /   Antal: 1110

Sökresultat  Antal: 1110

Ryttare/kusk sökes för långt samarbete
5

Ryttare/kusk sökes för långt samarbete

  • Önnebo
0 kr
11 h

Söker efter någon/några som vill ha ett långt samarbete, kanske prova på att ha egen häst 4-7 bestämda dagar i veckan. Du ansvarar för motionen och mockningen dom dagarna som är dina. Det enda du inte behöver bry dig om är fodringar och in/utsläpp. Stallet ligger utanför ett litet samhälle som heter Önnebo, ca 4 mil ifrån Linköping och ca 2 mil ifrån Mjölby, bil krävs. Här finns det fina milslånga ridvägar och paddock. Du får gärna ta ut tränare som du bekostar själv. Hästarna. Den ena är ett D-ponny sto. Hon är jätte snäll att hållas med och älskar att bli pysslad med. Jätte snäll att rida men blir hon riktigt glad kan det bli ett litet bocksprång. Hon är jätte känslig i munnen och kräver en mjuk hand. Känslig för skänkeln och är lagom framåt. Går i form i alla gångarter, öppnor/slutor, skänkelvikningar, galopp från skritt osv. I hoppning är hon lite fumlig och då jag är lite osäker så har vi hoppat max 70 cm när hon är i fullgång. Hon är löshoppad upp till 80 cm för sen börjar hon säga ifrån och vill inte riktigt vara med. En jätte trevlig häst som säger ifrån om det är något som inte är ok. Maxvikt är 75 kg. Den andra är en shettis valack på 96 cm, också jätte snäll att hållas med. Inte bufflig och kan stå i timmar och bara bli borstad och pysslad med. Vill gärna bli tömkörd, gå på promenad eller bli löshoppad. Han går att rida också och är jätte snäll, men kan självklart busa till det som en shettis kan göra om barnen rider själva, maxvikten är 40 kg. Är reserverad i början innan man lär känna honom och behöver ha en vuxen som är lugn med tålamod. Han är jätte snäll att köra men jag har inte gjort det så många gånger sen en olycka vi var med om i höstas, så han kräver en lugn och rutinerad kusk! Man får gärna ta lektioner med honom i tömkörning/körning. Låter det intressant och du tror att någon av dom skulle passa dig/er så skicka ett meddelande och skriv några rader om dig själv eller om du har frågor.

Medryttare sökes utanför Kalmar!
3

Medryttare sökes utanför Kalmar!

  • Mönsterås
0 kr
14 h

Medryttare sökes till välriden och tävlad varmblodsvalack! Blomstermåla/Mönsterås Rebell är en 21-årig mycket trevlig herre som vill röra på sig mer! Han har tills för ca ett år sen tävlat mycket inom ridsportens grenar, vinster upp till lätt A-dressyr, 100 cm hoppning och även tävlat debutant-fälttävlan, har även tävlat inom ridtravarföreningens egna tävlingar och grenar så som trab (bruksridning) med många placeringar, utställning och löshoppning med flera diplom! För ett år sen blev han diagnostiserad med sjukdomen PPID och pga medicinen han får mot det så får han inte tävla längre. Men han är pigg och fräsch och har visat tydligt att han mår bäst av att hålla igång, han hoppar gärna fortfarande, perfekt för den som vill ta fälttävlanskort, eller lära sig mer inom dressyr osv, han är en häst som kräver sin ryttare och gör man rätt så gör han rätt. Han vill ha en mjuk med bestämd ryttare, för även att han gillar att röra på sig så är han också bekväm av sig. Han är idag läromästare åt våra föräldrar och gör det med bravur, men han behöver röra på sig mer. Han står i Sandbäckshult utanför Mönsterås tillsammans med vår andra häst. Vi ser helst någon över 18 men det går absolut att diskutera, men då vill vi att vårdnadshavare hör av sig, då dom har ansvaret över minderåriga. Akut pga gravid ryttare! Ridbana finns inte vid stallet, men det är helt fritt att bli medlem i valfri klubb och lösa anläggningskort själv, vi kör hästen dit! Söker någon som kan rida 2-3 gånger i veckan eller mer!

SÖKER MEDRYTTARE ( TUNGELSTA ) för längre samarbete
4

SÖKER MEDRYTTARE ( TUNGELSTA ) för längre samarbete

  • Tungelsta
0 kr
15 h

Annons nr 2. Fick många och bra svar på annons nr 1. Raderade den då jag var nöjd men då försvann alla bra svar från er. =( Sorry. Får sätta ut en igen. Ni som fick en positiv respons får gärna svara igen så bokar vi en dag som funkar. SÖKER en seriös och rutinerad medryttare som kan rida 2-3 dagar/veckan. Vi söker dig som har erfarenhet och kunskap för att kunna träna regelbundet då vi vill att du tränar 1 gång i veckan för en tränare/ridskolan. Avstånd till ridskolan är ca 50 m. För att ge variation så rids han ut och ibland så jobbas han från marken. Vi har ett konsekvenstänk där allt ska byggas på att det ska vara säkert för ryttare och häst oavsett. Han är lättlastad och supersnäll att hantera. Han är en mycket ambitiös, kvick och känslig kille ( på rätt sätt ) och vi rider honom med lätta hjälper och en mjuk och lätt hand. Han har bra takt i stegen och rör sig riktigt trevligt och han är en fantastisk hopphäst som är hinderklok och snabb. Ska han hoppas lite mer än markarbete så vill vi att du vet vad du gör. Vill du gå på kurser och tävla så är det helt ok när vi sett att allt fungerar och han är där. Utöver så har vi en mycket god stämning i stallet där vi respekterar varandra och så skall det vara. Mockar gör vi själva (mycket lättmockad) och fyller på hans hönät. Utöver det så hjälper vi till att mocka hagen för oss är det självklart även om det inte är ett krav. Hör av dig med info om din ålder, erfarenhet, har du haft egen häst? har du haft foderhäst? Ridskola eller egen tränare? meriter och ja annat du tycker är nyttigt att vi vet. Ser fram emot ditt svar och för er som svarat förut. Svara gärna igen då jag tyvärr tog bort annonsen och trodde att era svar skulle finnas kvar. Betalning? inte det viktigaste då en bra medryttare är prio ett. 500:-? ev eller att du kanske tar tvätten av schabrak/täcken? Det går att diskutera och är inte gjutet i betong. Du betalar för din träning så detta är exkl träning.

RUTINERAD medryttare sökes till D ponny med kapacitet!!
1

RUTINERAD medryttare sökes till D ponny med kapacitet!!

  • Stockholm
800 kr
18 h

Vår mkt lovande connemara valack 6 år (blir 7) söker RUTINERAD/KUNNIG medryttare 1-2 ggr/v. Han är en tuff ponny med stor kapacitet som passar den erfarna tuffa ryttaren med skinn på näsan. Pigg med stor motor och kan bli het. Är cool och Rids ut både själv och i grupp. i skritt är han lugn och sansad och lunkar på, men på högre växlar kan han bli explosiv. Känslig och rids med små lätta hjälper. vi själva är hoppinriktade och satsar i det,men han har visat på stor potential även i dressyr och har ett härligt steg! Så gärna en tävlingsinriktad dressyr ryttare som vill jobba med den biten och kanske tävla framöver,när ni är redo för det. Alt någon som kanske inte rider på så hög nivå utbildningsmässigt och endast vill rida ut och motionsrida. Vi rider våra hästar varierat,för en sund och hållbar häst,så minst vartannat pass rider man ut,oavsett. Så god vana av det och självgående är ett måste! Du måste ha mångårig god ridvana, vara välskolad (om träning är aktuellt) och bekväm med denna typ av häst för att matcha detta samarbete. Max ca 170 cm och av nättare modell. Han står i ett litet privatstall i Haninge/Tungelsta. Närhet (ca 700 meter) till pendeltåg,krigslida stn. Jättefina ridvägar i härlig miljö. Tillgång till ridhus samt ridbana (när underlaget funkar) hos grannen. Vill du ta ut din tränare till oss,får du självklart göra det. Vi lägger stor vikt vid att du är ansvarsfull,noggrann och kunnig.. 1-2 ggr/v . 800-1200kr/mån. Ingen mockning etc behöver höras. Bilder/filmer på honom finns på instagram : madickenvanilla samt muckrimonaghollie

 

loading...