Sökresultat  /   Antal: 1794

Sökresultat  Antal: 1794

Nu är snart betäckningssäsongen här!
5

Nu är snart betäckningssäsongen här!

  • Huskvarna
  • Avel
5 000 kr
12 h

Född: 2014 E: Cyclone de Ghazal (FR) U: Frangipane al Maury (FR) Ue: Baroud ||| (FR) Uppfödare: M. Gian Paolo Rosi, Italien Ägare & Hingsthållare: Therese Wester, Jönköping, tel: 0708442120 Baroud dal More finns tillgänglig till friska ston i avel för samtliga raser. Han är ett arabiskt fullblod på ca 155cm i mankhöjd, växer fortfarande. Baroud är fri från CA/SCID/LFS samt röntgad UA. CEM testad UA. Han är en häst med mycket stabil mentalitet! Han rör sig lätt med plus för traven & galoppen där han rör sig stort. Baroud kommer från en mycket prestationsstark familj inom galopp & distans. Det hindrade dock inte Cyclone de Ghazal, Barouds pappa, från att vinna det Italienska mästerskapet i dressyr som 5-åring Baroud är godkänd via licens. Betäcker vid hand med lina & är en gentleman mot sina ston. Baroud har tre avkommor födda 2018 med mycket välmeriterade ston för galopp & distans. Korrekta i kropp, stabila & lättlärda. År 2018 har han betäckt välmeriterade galoppston, välmeriterade hoppston & hobbyston. Baroud är en otroligt trevlig individ på alla möjliga sätt. Otroligt snäll, lätthanterlig & lättriden. Han vill verkligen göra rätt & har alltid öronen framåt inför nya äventyr & utmaningar. PRIS 2019: 5000sek Språngavgift 150sek/dygn för sto 175sek/dygn för sto + föl Välkommen med frågor samt fler bilder, Mvh Thess Wester Hemsida: http://www.twangloarabian.se Fullständig härstamning; http://www.arab.se/arab_registratur/stamtavlan/mainsv.asp?Nr=37144&listtyp=Stamtrad Barouds Facebooksida; https://www.facebook.com/Baroud-dal-More-TW-AngloArabian-1304794829652998/?ref=py_c Blå Basen; http://www.blabasen.se/sh/SokHast?a=visa_hast&id=501857

Nybyggt stall utanför Lidköping
Premium 1

Nybyggt stall utanför Lidköping

  • Lidköping
  • Stallplats
2 700 kr

Nybyggt stall utanför Lidköping (Norra Kedum) kommer från och med 1/2 - 2019 att ha flera platser lediga. Stallet är stort och luftigt med varierande boxstorlekar mellan 9-13 kvm. Det finns 14 boxar i stallet varav 8 utrustade med gummimatta. Det finns två uppställningsplatser varav en med solarium. Två sadelkammare, två täckesrum, foderkammare och WC/dusch i direkt anslutning till uppställningsplatserna och stallet. Gården är välordnad med stora fina hagar med trästaket. På gården finns också en ridbana 60x25 med ny hinderpark. Omgivningen bjuder in till träning och ridning i skog och mark med bland annat trav/galopprunda på ca 4 km som tillhör gården. En del av stallet används för verksamhet med tävlingshästar inom hoppning. På anläggningen kommer det arrangeras träningar kontinuerligt. Av vad som ingår i stallhyran kan man välja mellan brons-, silver- eller guldplats. I bronsplats ingår grovfoder och strö, in- och utsläpp vardagar, alla fodringar vardagar och täckesbyte vardagar. Helger tar man pass (ca 2 gånger i månaden). I Silverplats ingår allt i bronsplats plus mockning och foderpackning vardagar, sedan pass på helg. I Guldplats ingår alla fodringar och mockning alla dagar året om (helinackordering). Det finns massvis med tilläggstjänster så som ridning, klippning, hyra av klippmaskin, mockning etc. Alla inackorderade kommer enkelt kunna göra ändringar i sin hästs täckesschema, lägga till tjänster, boka träningar, hovslagare med mera i onlinesystemet som kommer att användas i stallet. Utöver det kommer det finnas möjlighet att hyra B-kortsbil eller hästtransport för rabatterade priser som uppstallad hos oss. Vi tror på ordning och reda. Därför har vi satt upp tydliga stallregler för att underlätta kommunikation och undvika missförstånd. Ordningsamma personer önskas i stallet för att bevara kvaliteten på anläggningen. Mer information kommer snart ligga på hemsidan. Pris från 2700 kr/mån, hör av er för mer information.

Får du inte sålt din häst?

Får du inte sålt din häst?

  • Göteborg
  • Hästservice
0 kr
Igår

Får du inte sålt din häst? Har du det svårt att hitta intressant eller är det jobbigt psykiskt att sälja din häst? Jag hjälper dig gärna! Jag har haft ett flertal hästar som jag har hittat bra hem till, och då jag nyligen sålde min egna häst och har en boxplats till Maj så söker jag efter någon som vill ha hjälp att sälja sin stjärna. Jag är 28 år, har haft 4 egna hästar, både unghästar och tävlingshästar. Jag har tävlat i både dressyr och hoppning, men har specialiserat mig på försäljningshästar. I ridningen är jag mjuk och följsam, har bra hand om hästen och vill alltid hästens bästa. Jag har en häst inne åt gången, så jag kan fokusera på en individ och inte som andra försäljningsstall som har flera hästar åt gången. Varför skulle just jag få sålt din häst? Jag är utbildad inom media, är en jäkel på att fota och filma, och ett bra foto och en film som visar upp hästen på bästa sätt lockar köpare. Min häst som jag nyligen sålde låg ute endast 2 veckor på annons. Stallet jag står i ligger i årekärr, Billdal. Det är ljust och fräscht, finns stor manege och paddock och helt otroliga ridvägar. På gården finns det tränare i både dressyr och hoppning. Kika gärna in på www.mlequestrian.se för att läsa mera. Jag kan ta emot en häst omgående. Filmer och bilder går att skicka, finns även på Youtube. På filmen nedan är min 5 åriga valack som jag red in förra sommaren. Pris kommer vi överens om ett bra upplägg för oss båda. Jag är billigare än alla försäljningsstall då jag inte gör detta för att tjäna pengar!

Halv/helfodervärd till dressyrsto
2

Halv/helfodervärd till dressyrsto

  • Stockholm
  • Foderhäst
0 kr
2 dagar sedan

Jag söker halv eller helfodervärd, eller medryttare, till mitt 15åriga dressyrsto, då nytt jobb gjort att mina veckor inte går ihop och jag kommer behöva vara bortrest ibland. Svb 166 i mhd högutbildad i dressyr o kan det mesta, om än inte så musklad o lite ur form just nu. Men igång! Inte hoppad mkt men tyckt det varit kul när vi försökt. Mkt förlåtande och ’vill’ förstå dina hjälper. Men har personlighet o är en satkärring 10% av dagarna 😜🙄 man får lära sig hennes knappar, o hur man lirkar. Hårda metoder fungerar inte!! Hon måste få komma ut i skog natur oxå, inte bara nöta bana. Rids med fördel med sits o blick mer än tömmar. Söker dig med bra hästsyn som vill ha henne helt eller minst 3 dagar i veckan, och som K klickar med, o som vill variera bana, uteritt o markarbete, plus gooos o allmän uppmärksamhet. Hon väljer sina människor. Mkt kelig med dem hon gillar, men ingen love everybody häst- blir väldigt blank om hon inte gillar människan. Och viktigt att vi går ihop oxå! Hon kan stå kvar el flytta om du har bra plats med mkt utevistelse. Med rätt person kan jag tänka mig alla möjliga upplägg! :) Krav är dock att hon är kvar i sthlmsregionen och att jag kan ha henne nån dag i veckan, då jag inte vill släppa min gumma. Hör av dig! Behöver hitta lösning snarast. Vi är lätta o vettigt, typ ;) Berätta om dig själv o vad du önskar o kan erbjuda!

 

loading...