Hanna, A

Om mig


Medlem sedan2017-02-07

Verifierad via
 • Epost
 • Telefon

Annonser av Hanna,

Annonser av Hanna,

6

Trevlig valack söker livslångt hem

 • Söderköping
 • Allround + 3
 • Övriga
40 000 kr
20 dec

Namn: Timba Född: 2007 Ras: Okänd (gissar på New Forest korsning) Mankhöjd: ca 152 cm (mätt med tumstock) Timba är en härlig kille med ett hjärta av guld. Han är oerhört arbetsvillig och extremt social. Går ihop med alla hästar. Står idag med enbart ston där han är kung i hagen vilket han älskar! Timba är välriden och kan med rätt ryttare saker som skänkelvikning, galoppombyten och förvänd galopp. Han är pigg och framåt med trevliga gångarter. En helt underbar individ. Han är lätt att lasta, står snällt i transporten under färd. Inga problem att duscha, sko eller klippa. Har inte blivit lämnad ensam i hagen och gillar inte att vara ensam i stallet. Däremot går det bra att ta in ensam för ridning tex. Han älskar allt vad arbete heter. Allt vi provat på tar han med öronen framåt och en energi som heter duga. Han ger alltid 110%. Tyvärr har han lätt sadeltvång och han är känslig i ridningen så han klarar inte av obalanserade ryttare. Vem som helst kan hantera honom men han kräver en van balanserad ryttare i ridningen. Timba söker ett hem där han är ämnad att stanna livet ut. Han vill gärna ha ett aktivt hem med goda träningsmöjligheter. Han trivs bra både på box och på lösdrift. En fantastisk liten häst som garanterat kommer förgylla sin nya ägares liv! Han säljes inte till vem som helst utan allt måste klaffa. Han lämnas inte ut på foder och han passar inte verksamhet eller ridskola. Han är inte någon nybörjarhäst.

 • attr152cm
 • Valack
 • 14 år
4

Underbar känslig ponny söker sitt hem

 • Valdemarsvik
 • Allround + 4
 • Övriga
30 000 kr
1 dec

Nu söker Sladden sitt alldeles egna hem. Han är en känslig herre som vill ha ett lugnt hem. Sladden är 8 år gammal men sent inriden. Han är nu riden i alla gångarter (galoppskänkeln sitter ännu inte), provat trava över bommar och hoppa ett lågt hinder. Går att rida ensam på ridbanan men har bara ridits ut med sällskap ännu. Han är pigg och framåt men blir lätt osäker. En super snäll häst som haft det lite tufft en tid i livet som satt lite spår. Han gör ingen fluga förnär och skulle inte drömma om att kasta av sin ryttare. När han blir rädd kan han hoppa till som värst. Blir han osäker och inte förstår så stannar han. Ute i skogen går han gärna först. Om han inte blir osäker, då saktar han in och går in bakom sällskapet. Han är lättlärd, arbetsvillig och lyhörd. Rids med vikt och lätt hand. Skulle passa utmärkt till westernintresserad. Sladden är snäll att hantera och verka hovarna på. Han tycker vattenslangen är livsfarlig och transporten är inte en hit, men med lite övertalning går det bra. Han lastas på 10 min men protesterar innan han går in. Sladden blir lätt stressad och gillar inte hastiga rörelser. Något har hänt honom när han varit hos ena fodervärden och det har satt lite spår. Tack vare detta behöver han en fast mjuk lyhörd människa som lyssnar på honom och visar honom vägen i rätt riktning. Detta är ingen häst du kan bli arg på. Han skulle passa någon som tränar med positiv förstärkning. Sladden kommer utan tvekan bli en fantastisk familjehäst och vi ser gärna att han kommer till duktig tonåring eller liten vuxen som kan få fram det bästa ur honom. Haft hålväggar för några år sedan annars skade och sjukdomsfri. Sladden älskar att löshoppa. Så ett hem med varierad träning vore kanon. Söker ett hem där han får stanna livet ut. Passar inte nybörjare eller ridskola/verksamhet. Sladden säljes av uppfödaren genom mig. Han står i Valdemarsvik. Filmer kan skickas vid intresse, gick inte att ladda upp i annonsen tyvärr. Ej foder eller prov. Endast säljes.

 • attr148cm
 • Valack
 • 9 år
4

Känslig enmanshäst söker livslångt hem

 • Gusum
 • Övrigt + 3
 • Varmblod (Halvblod)
39 000 kr
7 okt

Namn: Frida Född: 2013-05-26 Kön: Sto Mankhöjd: 156 cm Ras: Halvblodskorsning E: Winston (Halvblod) U: Fia Frida är här på inridning och försäljning. Hon har tyvärr hamnat i fel händer en vända i livet och var inte i bästa skick när hon kom tillbaka. Hon är en känslig individ som behöver en människa som kan läsa av henne i alla lägen som hon kan lägga sin fulla tillit till. Hon tar gärna till flykten om något är läskigt men är samtidigt oerhört nyfiken så hon stannar och går sedan tillbaka för att titta. En pigg och allert häst som är oerhört lyhörd. Hon skulle passa utmärkt till Western då hon är kvick. Hon gillar att arbeta och lära sig nya saker. Frida är tömkörd, longerad och arbetad löst. Hon är van vid sadel och träns samt loksele. Är löshoppad ett par gånger vilket hon tycker är kul. Hon har haft ryttare på ryggen för några år sedan. Vi har nu börjat om med inridningen från grunden. Hon har aldrig varit sjuk eller skadad tills för några månader sedan då hon slog upp ett sår ovanför hoven på höger fram. Idag läkt och det syns som en utbuktning på hoven som med tiden kommer att försvinna. Hon går barfota och har aldrig haft skor på sig. Starka fina hovar. Frida söker en egen människa som är lyhörd, lugn men med en fast hand. Hon klarar inte av större ställen där det rör sig för mycket hästar och människor. Hon behöver ett lugnt stall. Trivs bäst på lösdrift men är van vid att stå i spilta och nu även box. Frida är relativt lättlastad. Verkning går bra så länge hon litar på personen. Aldrig rakad och att duscha har vi ännu inte hunnit med. Hon kräver sin människa. Du bör vara van vid unghästar som behöver tid på sig att landa i sitt nya hem. Som kan ge henne den tid hon behöver och som kan fortsätta hennes utbildning. Du ska veta vart du står i livet och ha för avsikt att behålla henne livet ut. Hon säljes av uppfödaren. Pris: 39 000 kr. Priset stiger i takt med utbildningen. Hem viktigare än pris.

 • attr156cm
 • Sto
 • 8 år