AW

Anna Wibergh

Om mig


Medlem sedan2018-05-20

Verifierad via
 • Epost
 • Telefon

Annonser av Anna

Annonser av Anna

6

Lösdriftsplats i Nödinge, ridhus mm

 • Nödinge-Nol
 • Lösdrift
Inget pris
1 okt

Stallplats för valack i lösdrift finns nu ledig på vackra Relsbo Gård i Nödinge som är en mycket fin anläggning med goda och varierade träningsmöjligheter. Restider är ca 25 minuter från Gbg , 15-20 minuter från Kungälv och ca 8 minuter från Ale Torg. På gården finns också ett boxstall med ledig plats. Se separat annons. Vi har ett ridhus i med limträbalkar, paddock med helt ny belysning samt också en rak- och rundbana om ca 850 meter vardera. Vi har stora fina hagar av varierande karaktär om totalt ca 12 ha. Hästarna går året runt i gräshagar, men vintertid går de i den mer permanenta lösdriften med tillhörande ligghall och lösdriftsstall. Det finns även grusade småhagar/sjukhagar att tillgå vid behov. På och intill gården finns många fantastiska naturstigar för sköna och varierade ritter i naturen. Lösdriften kostar 2900 oktober-maj och 2300 kr under juni-aug. I avgiften ingår förutom lösdriftsplatsen även fri tillgång till grovfoder (hösilage från lokala bönder) när det är balsäsong (kan variera när denna börjar och slutar) som serveras ur foderhäck med slowfeedingnät. Hästarna har vintertid tillgång till frostfritt vatten då vi har termostat kopplat till vattenbänken med baljor i. Åtagande enligt lösdriftens eget schema. Då mockar man ligghall samt betongplattorna där de äter, fyller på vatten, sopar i stallet mm. Ca 2 arbetsdagar per år som är tillsammans med boxhästägarna. Möjlighet till transportparkering finnes utan extra kostnad. Du får garderob och foderlåda för att förvara dina och hästens saker och plats i uppvärmd sadelkammare samt krokar för jackor och täcken. Täckesrum med tork finns så även tillgång till tvättmaskin. Vi har tre spolspiltor varav en utomhus. Stalltoalett med Dusch/WC finnes. På gården anordnas regelbundet kurser i ex.vis frihetsdressyr och annan typ av belöningsbaserad träning för häst. Välkommen med din intresseanmälan!

6

Stallplats i Nödinge, ridhus mm

 • Nödinge-Nol
 • Stallplats
2 300 kr
23 sep

Stallplats på box finns nu ledig på vackra Relsbo Gård i Nödinge som är en mycket fin anläggning med goda och varierade träningsmöjligheter. Restider är ca 25 minuter från Gbg, 15-20 minuter från Kungälv och ca 8 minuter från Ale Torg. På gården finns också en lösdrift men den är för närvarande full. På anläggningen finns ett ridhus med limträbalkar, paddock samt också en rak- och rundbana om ca 850 meter vardera. Vi har stora fina hagar av varierande karaktär om totalt ca 12 ha. Hästarna går året runt i gräshagar, men vid behov finns även grushagar samt sjukhagar att tillgå. Alla hästar går i flock och med generösa utetider. På och intill gården finns många fantastiska naturstigar för sköna och varierade ritter i naturen. Grundhyran är 2300 kr och då ingår utsläpp och morgonfodring vardagar, kvällsfodring alla dagar samt tillgång till vår anläggning och det löpande underhållet av densamma. Strö och grovfoder tillkommer och det köper du genom oss. Hästarna fodras fyra ggr per dag. Lunchfodring sker enligt ett schema man sätter upp sig på. Middagsfodring görs av insläppet. Sommartid går hästarna på bete i ca 2 månader Åtagande i form av insläpp vardagar, ut-/insläpp och enklare stallsysslor (sopa stallet mm) helger och helgdagar enligt schema. hur ofta påverkas av hur många boxhästar som finns på gården. Ca 2 arbetsdagar per år. Möjlighet till transportparkering finnes utan extra kostnad. I stallet får du gott om förvaring och även plats i uppvärmd sadelkammare. Täckesrum med tork finns så även tillgång till tvättmaskin. Vi har tre spolspiltor varav en utomhus. Stalltoalett med Dusch/WC finnes. På gården anordnas regelbundet kurser i ex.vis frihetsdressyr och annan typ av belöningsbaserad träning för häst. Välkommen med din intresseanmälan!

5 1

Drömponny till satsande tävlingsryttare

 • Nödinge-Nol
 • Hoppning + 1
 • Welsh
78 000 kr
24 aug

Denna underbara och mångsidiga C-ponny är nu till salu endast på grund av övergång till D-ponny. Pussel är en väldigt söt Brittisk Ridponny med full stam. Han är av det nättare slaget och ej viktbärande. Importerad från England där han tidigare gått bland annat på Royal Welsh Show och diverse andra Showklasser. Vi har kontakt med tidigare ägare i England. I Sverige är han registrerad Welsh Partbred hos SWF. Detta är en ponny som säljs till en satsande familj som vill ut på tävlingsbanorna. Ursprungligen mest skolad inom dressyren, där han med rätt träning utan problem skulle kunna gå SM och FEI-klasser. Han har tre fantastiska gångarter med ett särskilt plus för traven. Då intresset skiftade hos min dotter har vi sedan ett år tillbaka övergått till satsning inom hoppning istället vilket han också visat sig ha talang för. Är framförallt riktigt snabb och med rätt ryttare tror vi han kan gå långt inom hoppningen med. Vi har även tävlat Welsh-Riks i Sverige med honom i Engelska Ridklasser. Detta är en tävlingsform han älskar och där hans styrkor och utseende verkligen kommer till sin rätt. Vi har också prövat på lite Fälttävlan med honom vilket han också gillar. Så helt enkelt en perfekt ponny för den som vill variera sin ridning alternativt satsa på en specifik gren. Pussel är supersnäll att rida, hantera, gör aldrig något dumt när man ryktar, klipper, skor eller duschar. Lastas i och ur helt utan problem och står snällt i transport under färd och i pauserna på tävlingsplatser. Är cool på tävlingsplatser och bryr sig aldrig om stoj och stim eller dåligt väder. Han tycker också mycket om att ridas ut i skogen och kan gå både först och sist i ett led. I stallet kan han stå själv några timmar om det krävs. Går i flock i hage och det är något vi vill att han ska få göra framöver också. Han har ingen skadehistorik så långt vi vet och är inte heller fångkänslig. Denna ponnyn är ingen förstaponny utan kräver en liten men kunnig och väldigt välbalanserad ryttare som rider tydligt mellan hand och skänkel och är mjuk i sin ridning. Hästvana föräldrar är ett krav från vår sida. Vi har inte bråttom att sälja då vi önskar denna ponnyn ett mycket gott och passande hem. Viss utrustning ingår. Föräldrar med seriöst intresse för tävlingssatsande barn kan höra av sig. Vi vill gärna att finansiering och stallplats är i ordning innan man hör av sig. Säljs ej till verksamhet.

 • attr133cm
 • Valack
 • 14 år