Clausèn Showjumping

Om mig


Medlem sedan2010-10-21

Verifierad via
 • Epost
 • Telefon

Annonser av Clausèn

Annonser av Clausèn

3

SISTA CHANSEN

 • Laholm
 • Hoppning
 • Varmblod (Halvblod)
160 000 kr
2 dagar sedan

Sto född 2010 ca 166cm Lord Marco x Grand Royale. Röntgad export ua 2019. Helt underbar häst på alla vis! Världens snällaste i allt. Är dock väldigt pigg i ridningen, så kräver en ryttare med balans och känsla. Supersnäll att Duscha lasta klippa sko leda borsta hage skrittmaskin ute ritt osv osv. Tävlad tom 130 felfritt. Startklar 140. Fantastiskt hopp, vill alltid vara felfri. Har allt man kan önska sig i en hopphäst. Mycket pigg och framåt. Enorm vilja till allt. ÄLSKAR att arbeta. Alltid super positiv! En riktig bästa vän. Film 130 https://youtu.be/nR6_pMcOXPk Film 120 https://youtu.be/nR6_pMcOXPk LÄS Innan provridning: Se till att ha ekonomi till vad hästen kostar, det pris som står i annonsen. Alltså är priset inte förhandlingsbart. Sadel eller annan utrustning medföljer inte hästen, Se till att ha box plats redo, och se till att vara tillgänglig under tiden då ni bestämt er för ett hästköp. Tänk igenom ett hästköp innan ni ringer och bokar provridning. Vid försening av provridning ställs provningen automatiskt in och ni får boka en ny tid. Köparen står för besiktning, om hästen inte går igenom står ägaren för den kostnaden. Samtliga hästar säljs åt kunder. Genom att ringa och boka tid för provridning godkänner kunden automatiskt dessa punkter ovan Denna information är till att gynna samtliga parter. välkomna att RINGA på 072-3116851. Inga hästar lämnas ut på foder. Inga avbetalningar. Inga bytes hästar.

 • attr166cm
 • Sto
 • 11 år
3

Trevligt hoppsto

 • Laholm
 • Hoppning
 • Varmblod (Halvblod)
150 000 kr
2 dagar sedan

Sto född 2011 ca 166cm röntgad och försäkrad. E: Guido x Etrusco. Svenskfödd. Tävlad 110-120. Välriden häst som ger en trevlig känsla. Lagom framåt, fin på marken. Något mer framåt i hoppningen. Snäll att rida ut på. Super snäll i ALL hantering, såsom sko, klippa, duscha, lasta, leda, snäll och lugn i boxen, går i hage och skrittmaskin. Kräver en rutinerad ryttare då hon behöver stöd i hoppningen för att känna sig trygg. För övrigt en super trevlig häst som alltid vill vara felfri på tävling! FILM: https://youtu.be/62OVwQ4senE FILM: https://youtu.be/s87jvbInWq0 LÄS Innan provridning: Se till att ha ekonomi till vad hästen kostar, det pris som står i annonsen. Alltså är priset odiskuterbart! Sadel eller annan utrustning medföljer inte hästen, Se till att ha box plats redo, och se till att vara tillgänglig under tiden då ni bestämt er för ett hästköp. Tänk igenom ett hästköp innan ni ringer och bokar provridning. Vid försening av provridning ställs provningen automatiskt in och ni får boka en ny tid. Köparen står för besiktning, om hästen inte går igenom står ägaren för den kostnaden. Samtliga hästar säljs åt kunder. Genom att ringa och boka tid för provridning godkänner kunden automatiskt dessa punkter ovan Denna information är till att gynna samtliga parter. välkomna att RINGA på 072-3116851. Inga hästar lämnas ut på foder. Inga avbetalningar. Inga bytes hästar.

 • attr166cm
 • Sto
 • 9 år
2

STARKT REDUCERAT PRIS!

 • Laholm
 • Hoppning
 • Varmblod (Halvblod)
120 000 kr
2 dagar sedan

starkt reducerat pris pga plötslig platsbrist! Pga hästar på ingång måste jag sälja av några hästar så snabbt som Möjligt!! Dvs önskar en snabb okomplicerad affär För denna prisklass! Val född 2015 ca 168 cardento x contender röntgad imp Belgien. Tävlad pay n jumps 100-110cm Hoppstammad av världsklass!! Bättre hoppstamm finns inte. Cardento behöver ingen närmre presentation, hans avkommor ser vi ofta i världs eliten. Denna kille är otroligt snäll. Super stabil att rida, lugn och trygg. Alla kan rida honom. Hoppar alla typer av hinder. Snäll att sko klippa duscha leda osv. Går i skritt maskin och hage. Åker transport men vi tränar fortfarande på lastningen och det går framåt för varje gång. En fantastisk häst med enorm utvecklingspotential. Priset stiger i takt med hästens utbildning. FILM: https://youtu.be/JGiNN6bzb1M LÄS Innan provridning: Se till att ha ekonomi till vad hästen kostar, det pris som står i annonsen. Alltså är priset odiskuterbart! Sadel eller annan utrustning medföljer inte hästen, Se till att ha box plats redo, och se till att vara tillgänglig under tiden då ni bestämt er för ett hästköp. Tänk igenom ett hästköp innan ni ringer och bokar provridning. Vid försening av provridning ställs provningen automatiskt in och ni får boka en ny tid. Köparen står för besiktning, om hästen inte går igenom står ägaren för den kostnaden. Samtliga hästar säljs åt kunder. Genom att ringa och boka tid för provridning godkänner kunden automatiskt dessa punkter ovan Denna information är till att gynna samtliga parter. välkomna att RINGA på 072-3116851. Inga hästar lämnas ut på foder. Inga avbetalningar. Inga bytes hästar.

 • attr168cm
 • Valack
 • 5 år
4

HOPPSTO TILL BRA PRIS! NY FILM!!!!!

 • Laholm
 • Övrigt + 3
 • Varmblod (Halvblod)
70 000 kr
1 feb

Sto född 2011 ca 165cm efter Aerline H Äga av uppfödaren. Superfin modell, bra hopp. Ganska pigg i ridningen men aldrig stark. Har inte gjort så mycket för sin ålder. Är startklar för tävling. Hoppar 100-110 hemma. Otroligt modig i hoppningen, stannar aldrig. Väldigt positiv och otittig till alla typer av hinder. Snäll att rida ut på, klippa, går i hage själv eller med andra hästar. Skadade sig som 3 åring på ett framben då Hon fastnade i boxen, men är helt läkt. dock syns det på röntgen, men är alltså helt ofarligt. Journaler finns att ta del av. Är ej röntgad för övrigt. Går bra att röntga men då står köparen för denna kostnad. Säljes till otroligt bra pris pga att hon är inte ännu är startad på tävling. Gammal FILM: https://youtu.be/pQGd17ZC7L8 Nyare FILM: https://youtu.be/A6s3XIO9mCE Nyaste filmen: https://youtu.be/uDKNmEY7x2k LÄS Innan provridning: Se till att ha ekonomi till vad hästen kostar, det pris som står i annonsen. Alltså är priset inte förhandlingsbart. Sadel eller annan utrustning medföljer inte hästen, Se till att ha box plats redo, och se till att vara tillgänglig under tiden då ni bestämt er för ett hästköp. Tänk igenom ett hästköp innan ni ringer och bokar provridning. Vid försening av provridning ställs provningen automatiskt in och ni får boka en ny tid. Köparen står för besiktning, om hästen inte går igenom står ägaren för den kostnaden. Samtliga hästar säljs åt kunder. Genom att ringa och boka tid för provridning godkänner kunden automatiskt dessa punkter ovan Denna information är till att gynna samtliga parter. välkomna att RINGA på 072-3116851. Inga hästar lämnas ut på foder. Inga avbetalningar. Inga bytes hästar.

 • attr165cm
 • Sto
 • 9 år