Fautras Hästtransporter

Medlem sedan2009-04-05

Verifierad via
 • Epost
 • Telefon

Annonser av Fautras

Annonser av Fautras

Premiumföretag 5 1

Diagonallasta 3 Islandshästar utan bom: Oblic+ med sadelkammare

 • Södermanlands län, Sverige
 • Hästtransporter
229 900 kr
30 maj

Oblic Icelandic 3 är speciellt framtagen för Islandshäst med plats för tre hästar. Den är strömlinjeformad och låg med Fautras välkänt fina vägegenskaper, säkerhet och stabilitet. Fullstora dörrar fram som tillåter fronturlastning. Välj till öppningsbar sida så kan även häst nr 2 och 3 stå och titta ut. Modellen finns för upp till 6 Islandshästar, se bilder nedan. Ventilation genom intag fram och luckor på bakdörrarna och fönster i sidorna som standard. Likaså reservhjul och sparkskydd. Hästsläpet har sadelkammare med full ståhöjd med sadelhängare för sadlar och krokar. Som mellanvägg i denna modell sitter det bommar med sparkskyddande plast nedtill. Vill du avgränsa hästarna ytterligare väljer du till Fautras-Tech mellanvägg Fautras Tech som sitter i bl a Oblic+. En utdragbar ramp fram- och baktill finns som tillval. Fautras polyeten golvskiva med livstids garanti och halkfri gummimatta. Individuell underhållsfri fjädring, kraftiga sparkskydd, invändiga och utvändiga uppbindningsöglor, innerbelysning, reservhjul, kraftigt stödhjul och låsbar kulhandske. Pris 172 720 kr + moms. Finansiering erbjuds, från 1 786 kr per månad inkl moms. För omgående leverans finns färgen ljusgrå med stripes i silver med tillvalet öppningsbar sida. Övriga färger och tillval på beställning. Välkommen!

 • Fautras
 • Oblic Icelandic 3
 • Oanvänd
Premiumföretag 5 1

Lasta diagonalt i Fautras Oblic+2 - även som stuterimodell!

 • Södermanlands län, Sverige
 • Hästtransporter
229 900 kr
30 maj

Oblic+2 är hästtransporten med gott om utrymme för din utrustning samt utan bom framför hästarna. Den är diagonalt lastad och du väljer om hästen ska åka i färdriktningen, baklänges eller som stuterimodell. Otroligt stabil och tyst. Hästar som vill åka brett eller över lag inte trivs i traditionella hästsläp åker många gånger problemfritt i Fautras Oblic +. Översätt till dig själv: Hur väljer du att stå i buss och tåg om du inte har möjlighet att hålla i dig? Du kan flytta sadelkammarväggen om du önskar större utrymme för din utrustning. Mellanvägg i flexibel och hållbar Fautras Tech är ställ- och flyttbar och kan enkelt lyftas ur. Detta hästsläp har även isolerat vitt tak. Byggd helt i glasfiber och stål med livstids garanti på golvskivan. Alla Fautras hästtransporter har halkfri gummimatta och två dörrar bak med step up. Välj till en utdragbar ramp baktill. Överluckorna på bakdörrar är ställbara i olika lägen för bästa möjliga ventilation. Standard är även individuell underhållsfri fjädring, kraftiga sparkskydd, invändiga och utvändiga uppbindningsöglor, innerbelysning, reservhjul, kraftigt stödhjul och låsbar kulhandske. Välj till extra packvägg och sadelhängare baktill för ytterligare plats för utrustning / foder. För omgående leverans finns färgerna vit och ljusgrå med eller utan tillval. Övriga färger finns för leverans under våren eller på beställning. Pris från 183 920kr +moms. Finansiering med eller utan kontantinsats, från 2 037 kr inkl moms per månad. Välkommen!

 • Fautras
 • Oblic+2
 • Oanvänd
Premiumföretag 5 1

Diagonallastad Fautras för tre stora hästar eller fem Islandshästar

 • Södermanlands län, Sverige
 • Hästtransporter
282 900 kr
30 maj

Oblic+3 är en bred och stor hästtransport för tre hästar med gott om utrymme för din utrustning samt utan bom framför hästarna (jmf med lastbil -stuterimodell). Med fler avskiljare lastar du fem islandshästar. Den är diagonalt lastad och du väljer om hästen ska åka i färdriktningen eller baklänges. Byggd helt i glasfiber och stål med livstids garanti på golvskivan. Hästar som vill åka brett eller överlag inte trivs i traditionella hästsläp åker många gånger problemfritt i Fautras Oblic+. Översätt till dig själv: Hur väljer du att stå i buss och tåg om du inte har möjlighet att hålla i dig? Du kan flytta väggen till sadelkammaren om du önskar större utrymme för din utrustning. Mellanvägg i flexibel och hållbar Fautras-Tech är ställ- och flyttbar för att passa dina hästars behov. Detta hästsläp har även isolerat vitt tak = mycket tyst. Alla Fautras hästtransporter har halkfri gummimatta och två dörrar bak med step up. Överluckorna på bakdörrar är ställbara i olika lägen för bästa möjliga ventilation. Standard är även individuell underhållsfri fjädring, kraftiga sparkskydd, invändiga och utvändiga uppbindningsöglor, innerbelysning, reservhjul, kraftigt stödhjul och låsbar kulhandske. För direkt leverans finns med tillvalet öppningsbar sida i färgen vit med stripes i antracitegrå. Pris 211 120kr+moms. Finansiering erbjuds, från 2 506kr/månad inkl moms.

 • Fautras
 • Oblic+3
 • Oanvänd
Premiumföretag 5 1

Lasta 4 stora hästar, 6-7 islandshästar eller 2 ston med föl

 • Södermanlands län, Sverige
 • Hästtransporter
324 900 kr
30 maj

Oblic+4 är en bred och stor hästtransport för fyra hästar med gott om utrymme för din utrustning samt utan bom framför hästarna (jmf med lastbil -stuterimodell). Med fler avskiljare lastar du många islandshästar eller om du vill köra två ston med föl väljer du hel mellanvägg ner till golvet (se bilder nedan). Den är diagonalt lastad och du väljer om hästen ska åka i färdriktningen eller baklänges. Byggd helt i glasfiber och stål med livstids garanti på golvskivan. Hästar som vill åka brett eller överlag inte trivs i traditionella hästsläp åker många gånger problemfritt i Fautras Oblic+. Du kan flytta väggen till sadelkammaren om du önskar större utrymme för din utrustning. Mellanvägg i flexibel och hållbar Fautras-Tech är ställ- och flyttbar för att passa dina hästars behov. Detta hästsläp har även isolerat vitt tak = mycket tyst. Alla Fautras hästtransporter har halkfri gummimatta och två dörrar bak med step up. Överluckorna på bakdörrar är ställbara i olika lägen för bästa möjliga ventilation. Standard är även individuell underhållsfri fjädring, kraftiga sparkskydd, invändiga och utvändiga uppbindningsöglor, innerbelysning, reservhjul, kraftigt stödhjul och låsbar kulhandske. För omgående leverans finns Oblic+4 med tillvalet öppningsbar sida, högt bromsljus och ramp i fronturlastningen i färgen vit med stripes i antracitgrå. Pris 265 520 kr + moms. Finansiering erbjuds, från 2 983kr/månad + moms. Avbetalning eller leasing för företag. Välkommen till oss!

 • Fautras
 • Oblic+4
 • Oanvänd