Fautras Hästtransporter

Medlem sedan2009-04-05

Verifierad via
 • Epost
 • Telefon

Annonser av Fautras

Annonser av Fautras

Premiumföretag 4 2

Lasta diagonalt utan bom framför hästen i en stabil och säker Oblic+2

 • Södermanlands län, Sverige
 • Hästtransporter
165 900 kr
16 feb

Oblic+2 är hästtransporten med gott om utrymme för din utrustning samt utan bom framför hästarna. Den är diagonallastad och du väljer om hästen ska åka i färdriktningen eller baklänges. Jämförbar med “stuterimodell” på B-korts lastbil. Otroligt stabil. Byggd helt i glasfiber och stål med livstids garanti på golvskivan. Hästar som vill åka brett eller över lag inte trivs i traditionella hästsläp åker många gånger problemfritt i Fautras Oblic+. Översätt till dig själv: Hur väljer du att stå i buss och tåg om du inte har möjlighet att hålla i dig? Du kan flytta sadelkammarväggen om du önskar större utrymme för din utrustning. Mellanvägg i flexibel och hållbar Fautras Tech är ställ- och flyttbar. Detta hästsläp har även isolerat vitt tak. Alla Fautras hästtransporter har halkfri gummimatta och två dörrar bak med step up (ramp finns som tillval). Överluckorna på bakdörrar är ställbara i olika lägen för bästa möjliga ventilation. Standard är även individuell underhållsfri fjädring, kraftiga sparkskydd, invändiga och utvändiga uppbindningsöglor, innerbelysning, reservhjul, kraftigt stödhjul och låsbar kulhandske. För leverans finns färgen vit med stripes i blå och röd, utan tillval, pris 144240kr +moms, och färgen vit med stipes i silver och antracitegrå med tillvalen öppningsbar sida, ramp i framdörr, hög sadelkammarvägg och högt bromsljus, pris 152560+moms. Finansiering från 1310kr ink moms per månad, med eller utan kontantinsats. Välkommen! https://www.fautras.se/nya-hasttransporter/2-hastar/oblic-2/filmer-bilder/

 • Fautras
 • Oblic+2
 • Oanvänd
Premiumföretag 3 3

Lasta enkelt och kör säkert med en Fautras Provan

 • Södermanlands län, Sverige
 • Hästtransporter
115 400 kr
2 feb

Fautras Provan med marknadens lägsta step-up för smidig och problemfri lastning. Färgen vit med totalvikt som passar din bil och körkort, upp till 2000kg, finns leveransklar. Finansiering erbjuds, från 955kr/månad inkl moms. Välj till ett sadelskåp för din utrustning. Transporten har stor framdörr som kan användas som fronturlastning. Hästtransporten är helt i genomgjuten glasfiber och chassi med störtbågar i stål. Dragstänger och störtbågar i stål i en gedigen konstruktionen ger överlägsen säkerhet och väghållning. Golvskiva i polyethylene med livstids garanti mot röta. Framfönster inkl galler samt öppningsbart fönster höger sida. Individuell underhållsfri fjädring. Mellanvägg i flexibel och hållbar Fautras TECH. Fällbara frambommar med säkerhetsutlösning. Dörrar bak med överluckor ställbara i olika lägen vilket ger bra ventilation tillsammans med luftintag i fronten. Sänkt golv bak för lågt insteg. Hingstgaller. Invändiga o utvändiga uppbindningsöglor. Innerbelysning. Vadderade väggar. Höga sparkskydd. Automatiskt stödhjul. Reservhjul. Halkfri gummimatta. Låsbar kulhandske. Mellanväggen är i starka Fautras Tech som tål tuffa tag och ändå flexar när hästen rör sig. Alla dörrar är fullstora vilket tillåter fronturlastning och har containerstängning för högsta säkerhet. Med unika vägegenskaper är den fantastiskt stadig bakom din bil. Välkommen!

 • Fautras
 • Provan
 • Oanvänd
Premiumföretag 5 1

Diagonalt lastad utan bom framför, för tre stora / fem islandshästar

 • Södermanlands län, Sverige
 • Hästtransporter
226 950 kr
12 nov

Oblic+3 är en stor hästtransport för tre hästar med gott om utrymme för din utrustning samt utan bom framför hästarna. Med fler avskiljare lastar du fem islandshästar. Den är diagonallastad och du väljer om hästen ska åka i färdriktningen eller baklänges. Byggd helt i glasfiber och stål med livstids garanti på golvskivan. Hästar som vill åka brett eller över lag inte trivs i traditionella hästsläp åker många gånger problemfritt i Fautras Oblic+. Forskning visar att om hästen får välja åker den på diagonalen. Översätt till dig själv: Hur väljer du att stå i buss och tåg om du inte har möjlighet att hålla i dig? Du kan flytta sadelkammarväggen om du önskar större utrymme för din utrustning. Mellanvägg i flexibel och hållbar Fautras Tech är ställ- och flyttbar. Detta hästsläp har även isolerat vitt tak. Alla Fautras hästtransporter har halkfri gummimatta och två dörrar bak med step up. Överluckorna på bakdörrar är ställbara i olika lägen för bästa möjliga ventilation. Standard är även individuell underhållsfri fjädring, kraftiga sparkskydd, invändiga och utvändiga uppbindningsöglor, innerbelysning, reservhjul, kraftigt stödhjul och låsbar kulhandske. För direkt leverans finns med tillvalet öppninsbar sida i färgen vit med stripes i antracitegrå. Pris 181560kr +moms. Pris utan tillval 166320kr+moms. Finansiering erbjuds, från 1719kr/månad inkl moms.

 • Fautras
 • Oblic+3
 • Oanvänd