Maria Werner

Medlem sedan2018-11-12

Verifierad via
 • Epost
 • Telefon

Annonser av Maria

Annonser av Maria

Premiumföretag 6

STX - 2 hästar - 3 sits - bominredning - 5,6m

 • Sverige
 • Hästlastbilar
731 250 kr
17 nov

STX – 2 hästar – 3 sits – bominredning – Light Belgiska STX är ledande i Europa på tillverkning av hästlastbilar och står för design, funktion och kvalitet. Våra populära 2-hästarsbilar finns i 3-sitsig eller 5-sitsigt utförande med olika inredningsalternativ i hästdelen så som stuterimodell eller bom med V-galler, olika lastvikter beroende på val av modell samt kort eller lång för extra packutrymme. STX B-kortsbilar byggs i aluminium-sandwich med en gedigen framstam vilket gör att våra hästlastbilar är säkra, starka och hållbara. Vi tänker på er säkerhet- Som en av få leverantörer på marknaden levereras alla våra lastbilar med CoC-godkännande som är ett viktigt dokument då det ställer krav på tillverkaren som måste dokumentera säker konstruktion och korrekt data på bilen man köper. Att hela konstruktionen är krocktestad och följer dom stränga regler som gäller i EU och ger dig som kund en trygghet.   Alla STX levereras med följande standardutrustning: -Renault Master chassi -180 hk automat/165 hk manuell -Navigator -Läderklädsel -Metalliclack -Dragkrok -Farthållare -Ac -Bluetooth -Elhissar -Multiratt -Trådlös laddningsstation för telefon -Back/övervakningskamera   Utöver ovanstående levereras 2-hästarsbilarna med: Aluminiumramp, Gummibeklädd hästdel, Skjutbar skiljevägg i aluminium, Blå och Vit LED belysning, 3 öppningsbara fönster, taklucka, fläkt, ventiler, 2 sadelhängare, 4 tränshängare dörr framför hästen och softfloor. Givetvis kan alla bilar kompletteras med ytterligare extrautrustning efter dina önskemål   Kingsröd AB – ER leverantör av Hästlastbilar & Specialfordon Kingsröd AB är ett Norsk-Svenskt bolag som har levererat hästlastbilar i över 40 år. Vi är återförsäljare för Europas ledande leverantörer av hästlastbilar och specialfordon som Stephex(STX) och Ketterer i Sverige och Norge. Självklart hjälper vi dig med service och reservdelar i hela Europa till din hästlastbil. Välkomna till våran utställning i Fjärås (Kungsbacka). Kontakt: 0300 10163 info@kingsrod.se Försäljning: Peter Jansson Maria Werner Kingsröd har alltid ett 30 tal hästlastbilar för omgående leverans. B kortsbil som C kortsbil eller hästtransporter.  

 • Stephex 2 hästar Bominredning
 • Oanvänd
Premiumföretag 6

STX - 2 hästar - 5 sits - Stuteriinredning - 6,5m

 • Sverige
 • Hästlastbilar
856 250 kr
17 nov

STX – 2 hästar – 5 sits – Stuteriinredning – Long Belgiska STX är ledande i Europa på tillverkning av hästlastbilar och står för design, funktion och kvalitet. Våra populära 2-hästarsbilar finns i 3-sitsig eller 5-sitsigt utförande med olika inredningsalternativ i hästdelen så som stuterimodell eller bom med V-galler, olika lastvikter beroende på val av modell samt kort eller lång för extra packutrymme. STX B-kortsbilar byggs i aluminium-sandwich med en gedigen framstam vilket gör att våra hästlastbilar är säkra, starka och hållbara. Vi tänker på er säkerhet- Som en av få leverantörer på marknaden levereras alla våra lastbilar med CoC-godkännande som är ett viktigt dokument då det ställer krav på tillverkaren som måste dokumentera säker konstruktion och korrekt data på bilen man köper. Att hela konstruktionen är krocktestad och följer dom stränga regler som gäller i EU och ger dig som kund en trygghet.   Alla STX levereras med följande standardutrustning: -Renault Master chassi -180 hk automat/165 hk manuell -Navigator -Läderklädsel -Metalliclack -Dragkrok -Farthållare -Ac -Bluetooth -Elhissar -Multiratt -Trådlös laddningsstation för telefon -Back/övervakningskamera   Utöver ovanstående levereras 2-hästarsbilarna med: Aluminiumramp, Gummibeklädd hästdel, Skjutbar skiljevägg i aluminium, Blå och Vit LED belysning, 3 öppningsbara fönster, taklucka, fläkt, ventiler, 2 sadelhängare, 4 tränshängare dörr framför hästen och softfloor. Givetvis kan alla bilar kompletteras med ytterligare extrautrustning efter dina önskemål   Kingsröd AB – ER leverantör av Hästlastbilar & Specialfordon Kingsröd AB är ett Norsk-Svenskt bolag som har levererat hästlastbilar i över 40 år. Vi är återförsäljare för Europas ledande leverantörer av hästlastbilar och specialfordon som Stephex(STX) och Ketterer i Sverige och Norge. Självklart hjälper vi dig med service och reservdelar i hela Europa till din hästlastbil. Välkomna till våran utställning i Fjärås (Kungsbacka). Kontakt: 0300 10163 info@kingsrod.se Försäljning: Peter Jansson Maria Werner Kingsröd har alltid ett 30 tal hästlastbilar för omgående leverans. B kortsbil som C kortsbil eller hästtransport.

 • Stephex (STX) 2 hästar Stuteriinredning
 • Oanvänd
Premiumföretag 6

STX - 2 hästar - 3 sits - Stuteriinredning - 6.2m

 • Sverige
 • Hästlastbilar
781 250 kr
17 nov

STX – 2 hästar – 3 sits – Stuteriinredning. Belgiska STX är ledande i Europa på tillverkning av hästlastbilar och står för design, funktion och kvalitet. Våra populära 2-hästarsbilar finns i 3-sitsig eller 5-sitsigt utförande med olika inredningsalternativ i hästdelen så som stuterimodell eller bom med V-galler, olika lastvikter beroende på val av modell samt kort eller lång för extra packutrymme. STX B-kortsbilar byggs i aluminium-sandwich med en gedigen framstam vilket gör att våra hästlastbilar är säkra, starka och hållbara. Vi tänker på er säkerhet- Som en av få leverantörer på marknaden levereras alla våra lastbilar med CoC-godkännande som är ett viktigt dokument då det ställer krav på tillverkaren som måste dokumentera säker konstruktion och korrekt data på bilen man köper. Att hela konstruktionen är krocktestad och följer dom stränga regler som gäller i EU och ger dig som kund en trygghet.   Alla STX levereras med följande standardutrustning: -Renault Master chassi -180 hk automat/165 hk manuell -Navigator -Läderklädsel -Metalliclack -Dragkrok -Farthållare -Ac -Bluetooth -Elhissar -Multiratt -Trådlös laddningsstation för telefon -Back/övervakningskamera   Utöver ovanstående levereras 2-hästarsbilarna med: Aluminiumramp, Gummibeklädd hästdel, Skjutbar skiljevägg i aluminium, Blå och Vit LED belysning, 3 öppningsbara fönster, taklucka, fläkt, ventiler, 2 sadelhängare, 4 tränshängare dörr framför hästen och softfloor. Givetvis kan alla bilar kompletteras med ytterligare extrautrustning efter dina önskemål   Kingsröd AB – ER leverantör av Hästlastbilar & Specialfordon Kingsröd AB är ett Norsk-Svenskt bolag som har levererat hästlastbilar i över 40 år. Vi är återförsäljare för Europas ledande leverantörer av hästlastbilar och specialfordon som Stephex(STX) och Ketterer i Sverige och Norge. Självklart hjälper vi dig med service och reservdelar i hela Europa till din hästlastbil. Välkomna till våran utställning i Fjärås (Kungsbacka). Kontakt: 0300 10163 info@kingsrod.se Försäljning: Peter Jansson Maria Werner Kingsröd har alltid ett 30 tal hästlastbilar för omgående leverans. B kortsbil som C kortsbil eller hästtrailer.  

 • Stephex 2 hästar Stuteriinredning
 • Oanvänd
Premiumföretag 6

STX - 2 hästar - 5 sits - Stuteriinredning - 6,2m

 • Sverige
 • Hästlastbilar
856 250 kr
17 nov

STX – 2 hästar – 5 sits – Stuteriinredning kort Belgiska STX är ledande i Europa på tillverkning av hästlastbilar och står för design, funktion och kvalitet. Våra populära 2-hästarsbilar finns i 3-sitsig eller 5-sitsigt utförande med olika inredningsalternativ i hästdelen så som stuterimodell eller bom med V-galler, olika lastvikter beroende på val av modell samt kort eller lång för extra packutrymme. STX B-kortsbilar byggs i aluminium-sandwich med en gedigen framstam vilket gör att våra hästlastbilar är säkra, starka och hållbara. Vi tänker på er säkerhet- Som en av få leverantörer på marknaden levereras alla våra lastbilar med CoC-godkännande som är ett viktigt dokument då det ställer krav på tillverkaren som måste dokumentera säker konstruktion och korrekt data på bilen man köper. Att hela konstruktionen är krocktestad och följer dom stränga regler som gäller i EU och ger dig som kund en trygghet.   Alla STX levereras med följande standardutrustning: -Renault Master chassi -180 hk automat/165 hk manuell -Navigator -Läderklädsel -Metalliclack -Dragkrok -Farthållare -Ac -Bluetooth -Elhissar -Multiratt -Trådlös laddningsstation för telefon -Back/övervakningskamera   Utöver ovanstående levereras 2-hästarsbilarna med: Aluminiumramp, Gummibeklädd hästdel, Skjutbar skiljevägg i aluminium, Blå och Vit LED belysning, 3 öppningsbara fönster, taklucka, fläkt, ventiler, 2 sadelhängare, 4 tränshängare dörr framför hästen och softfloor. Givetvis kan alla bilar kompletteras med ytterligare extrautrustning efter dina önskemål   Kingsröd AB – ER leverantör av Hästlastbilar & Specialfordon Kingsröd AB är ett Norsk-Svenskt bolag som har levererat hästlastbilar i över 40 år. Vi är återförsäljare för Europas ledande leverantörer av hästlastbilar och specialfordon som Stephex(STX) och Ketterer i Sverige och Norge. Självklart hjälper vi dig med service och reservdelar i hela Europa till din hästlastbil. Välkomna till våran utställning i Fjärås (Kungsbacka). Kontakt: 0300 10163 info@kingsrod.se Försäljning: Peter Jansson Maria Werner Kingsröd har alltid ett 30 tal hästlastbilar för omgående leverans. B kortsbil som C kortsbil eller hästtransporter.

 • Stephex 2 hästar Stuteriinredning
 • Oanvänd
Premiumföretag 6

STX - 2 häst - 5 sits - Bominredning - 6,2m

 • Sverige
 • Hästlastbilar
768 750 kr
17 nov

STX – 2 hästar – 5 sits – bominredning. Belgiska STX är ledande i Europa på tillverkning av hästlastbilar och står för design, funktion och kvalitet. Våra populära 2-hästarsbilar finns i 3-sitsig eller 5-sitsigt utförande med olika inredningsalternativ i hästdelen så som stuterimodell eller bom med V-galler, olika lastvikter beroende på val av modell samt kort eller lång för extra packutrymme. STX B-kortsbilar byggs i aluminium-sandwich med en gedigen framstam vilket gör att våra hästlastbilar är säkra, starka och hållbara. Vi tänker på er säkerhet- Som en av få leverantörer på marknaden levereras alla våra lastbilar med CoC-godkännande som är ett viktigt dokument då det ställer krav på tillverkaren som måste dokumentera säker konstruktion och korrekt data på bilen man köper. Att hela konstruktionen är krocktestad och följer dom stränga regler som gäller i EU och ger dig som kund en trygghet.   Alla STX levereras med följande standardutrustning: -Renault Master chassi -180 hk automat/165 hk manuell -Navigator -Läderklädsel -Metalliclack -Dragkrok -Farthållare -Ac -Bluetooth -Elhissar -Multiratt -Trådlös laddningsstation för telefon -Back/övervakningskamera   Välkomna till våran utställning i Fjärås (Kungsbacka). Kontakt: 0300 10163 info@kingsrod.se Försäljning: Peter Jansson, Maria Werner Kingsröd har alltid ett 30 tal hästlastbilar för omgående leverans. B kortsbil som C kortsbil eller hästtransporter.   Utöver ovanstående levereras 2-hästarsbilarna med: Aluminiumramp, Gummibeklädd hästdel, Skjutbar skiljevägg i aluminium, Blå och Vit LED belysning, 3 öppningsbara fönster, taklucka, fläkt, ventiler, 2 sadelhängare, 4 tränshängare dörr framför hästen och softfloor. Givetvis kan alla bilar kompletteras med ytterligare extrautrustning efter dina önskemål.

 • Stephex(STX) 3,5 ton
 • Oanvänd
Premiumföretag 6

STX - 2 hästar - 3 sits - bominredning - 6,2m

 • Sverige
 • Hästlastbilar
731 250 kr
17 nov

STX – 2 hästar – 3 sits – bominredning. Belgiska STX är ledande i Europa på tillverkning av hästlastbilar och står för design, funktion och kvalitet. Våra populära 2-hästarsbilar finns i 3-sitsig eller 5-sitsigt utförande med olika inredningsalternativ i hästdelen så som stuterimodell eller bom med V-galler, olika lastvikter beroende på val av modell samt kort eller lång för extra packutrymme. STX B-kortsbilar byggs i aluminium-sandwich med en gedigen framstam vilket gör att våra hästlastbilar är säkra, starka och hållbara. Vi tänker på er säkerhet- Som en av få leverantörer på marknaden levereras alla våra lastbilar med CoC-godkännande som är ett viktigt dokument då det ställer krav på tillverkaren som måste dokumentera säker konstruktion och korrekt data på bilen man köper. Att hela konstruktionen är krocktestad och följer dom stränga regler som gäller i EU och ger dig som kund en trygghet.   Alla STX levereras med följande standardutrustning: -Renault Master chassi -180 hk automat/165 hk manuell -Navigator -Läderklädsel -Metalliclack -Dragkrok -Farthållare -Ac -Bluetooth -Elhissar -Multiratt -Trådlös laddningsstation för telefon -Back/övervakningskamera   Välkomna till våran utställning i Fjärås (Kungsbacka). Kontakt: 0300 10163, info@kingsrod.se Försäljning: Peter Jansson, Maria Werner Kingsröd har alltid ett 30 tal hästlastbilar för omgående leverans. B kortsbil som C kortsbil eller hästtransporter.   Utöver ovanstående levereras 2-hästarsbilarna med: Aluminiumramp, Gummibeklädd hästdel, Skjutbar skiljevägg i aluminium, Blå och Vit LED belysning, 3 öppningsbara fönster, taklucka, fläkt, ventiler, 2 sadelhängare, 4 tränshängare dörr framför hästen och softfloor. Givetvis kan alla bilar kompletteras med ytterligare extrautrustning efter dina önskemål.

 • Stephex 2 hästar Bominredning
 • Oanvänd