LW

Lovely Wåhlström

Om mig


Medlem sedan2019-08-15

Verifierad via
 • Epost
 • Telefon

Annonser av Lovely

Annonser av Lovely

5 1

Underbar SWB-ponny som kan gå mycket långt

 • Stockholms län, Sverige
 • Allround + 1
 • Varmblod (Halvblod)
120 000 kr
27 okt

SWB-stammad ponny som kan nå mycket långt i dressyren. Fler BILDER och FILMER finns på instagram: lovelywaahlstrom & wahlstrom67 (skicka frågan att följa på PM för wahlstrom67, skriv 'Enya' som referens) _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Enya är världens finaste SWB-ponny, efter Empire (ex Secret Pride) som i sin tur är efter Emilion (WC-kvalvinnare och belönad med 'preferent' vid 28-års ålder, blev 31 år), och undan Bianca Nieves som hoppat ponny-SM. - - - - - - - - - - - - Enya är en underbar ponny med stor kapacitet inom dressyren, för den som vill träna och tävla henne. Hon har i olika omgångar tränat och tävlat i båda grenarna. Hon har tävlat upp till Lätt A:P1 med 65,13 %, Lätt A:1 med 70,13%, lätt B:1 med 73,75% dressyr och Lätt A i hoppning. Under det dryga år som vi ägt Enya har hon tränats i både dressyr och hoppning med tränare. - - - - - - - - - - - Enya älskar att jobba och är mycket samarbetsvillig, hon älskar att få beröm under träningar och tävlingar. Hon har fina gångarter och hennes galopp är underbar och något hon vinner poäng på i dressyren. Hon har en fantastisk hoppteknik och är rolig att hoppa. Hon är en stark och intelligent häst som kräver sin ryttare, hon behöver ridas i varje steg, ingen nybörjarponny. - - - - - - - - - - - - H AN T E R I N G Enya är lätt i all hantering, som att skos, klippas, duschas och hon går på alla transporter och lastbilar. Enya älskar även att rida ut, och kan ridas ut såväl ensam som med andra hästar. Hon är också mycket snäll mot andra hästar i hagen, och gillar sällskap. Enya är helt frisk och skadefri. Enya har fått ett föl 2013, Cleo ett SWB-sto. Vi säljer Enya pga tidsbrist och då ryttarens intresse för ridningen har minskat. Vi älskar Enya mycket, och är måna om att Enya kommer till rätt hem och till någon som kan ta tillvara på hennes kapacitet, rätt ryttare kan nå långt med denna fantastiska ponny. Vi önskar svar via mail eller via hästnet. M A I L waahlstrom@telia.com ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Enya står idag på Söderby gård i Vallentuna med stora fina hagar. Det finns ev möjlighet att ta över stallplatsen på Söderby gård, om behov finns.

 • 146cm
 • Sto
 • 10 år
6

SWB tävlingsponny hoppning

 • Stockholms län, Sverige
 • Hoppning
 • Varmblod (Halvblod)
130 000 kr
13 sep

SWB ponny med fantastisk hoppteknik. Sänkt pris från 160' till 130'. BILDER och FILMER finns på instagram: lovelywaahlstrom och wahlstrom67 (skicka frågan att följa på PM för wahlstrom67, skriv 'Enya' som referens) _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Enya är världens finaste SWB-ponny, efter Empire (ex Secret Pride) som i sin tur är efter Emilion (WC-kvalvinnare och belönad med 'preferent' vid 28-års ålder, blev 31 år), och undan Bianca Nieves som hoppat ponny-SM. - - - - - - - - - - - - Enya är en underbar ponny med stor kapacitet inom både hoppning och dressyr. Hon har i olika omgångar tränat och tävlat i båda grenarna. Hon har tävlat upp till Lätt A i hoppning, och i dressyren Lätt A:P1 med 65,13 %, Lätt A:1 med 70,13%, lätt B:1 med 73,75% Under det dryga år som vi ägt Enya har hon tränats i både dressyr och hoppning med tränare. - - - - - - - - - - - Enya älskar att jobba och är mycket samarbetsvillig, hon älskar att få beröm under träningar och tävlingar. Hennes hopp är gudomliga med en fantastisk hoppteknik. Hon har fina gångarter och hennes galopp är underbar och något hon vinner poäng på i dressyren. Hon är en stark och intelligent häst som kräver sin ryttare, hon behöver ridas i varje steg, med mjuk hand och mycket ben och sits. - - - - - - - - - - - - H AN T E R I N G Enya är lätt i all hantering, som att skos, klippas, duschas och hon går på alla transporter och lastbilar. Enya älskar även att rida ut, och kan ridas ut med andra hästar såväl som ensam. Hon är också mycket snäll mot andra hästar i hagen, och gillar sällskap. Enya är helt frisk och skadefri. Enya har fått ett föl 2013, Cleo ett SWB-sto. Vi säljer Enya pga tidsbrist och då ryttarens intresse för ridningen har minskat. Vi älskar Enya så mycket, och är måna om att Enya kommer till rätt hem och till någon som kan ta tillvara på hennes kapacitet, rätt ryttare kan nå långt med denna fantastiska ponny. Vi önskar svar via mail. M A I L waahlstrom@telia.com ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Enya står idag på Söderby gård i Vallentuna med stora fina hagar. Det finns ev möjlighet att ta över stallplatsen på Söderby gård, om behov finns.

 • 146cm
 • Sto
 • 10 år
5 1

SWB tävlingsponny dressyr

 • Stockholms län, Sverige
 • Dressyr
 • Varmblod (Halvblod)
130 000 kr
13 sep

SWB ponny som kan nå långt i dressyren. Sänkt pris från 160' till 130'. Fler BILDER och FILMER finns på instagram: lovelywaahlstrom och wahlstrom67 (skicka frågan att följa på PM för wahlstrom67, skriv 'Enya' som referens) _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Enya är världens finaste SWB-ponny, efter Empire (ex Secret Pride) som i sin tur är efter Emilion (WC-kvalvinnare och belönad med 'preferent' vid 28-års ålder, blev 31 år), och undan Bianca Nieves som hoppat ponny-SM. - - - - - - - - - - - - Enya är en underbar ponny med stor kapacitet inom både dressyr och hoppning. Hon har i olika omgångar tränat och tävlat i båda grenarna. Hon har tävlat upp till Lätt A:P1 med 65,13 %, Lätt A:1 med 70,13%, lätt B:1 med 73,75% dressyr och Lätt A i hoppning. Under det dryga år som vi ägt Enya har hon tränats i både dressyr och hoppning med tränare. - - - - - - - - - - - Enya älskar att jobba och är mycket samarbetsvillig, hon älskar att få beröm under träningar och tävlingar. Hon har fina gångarter och hennes galopp är underbar och något hon vinner poäng på i dressyren. Hennes hopp är gudomliga med en fantastisk hoppteknik. Hon är en stark och intelligent häst som kräver sin ryttare, hon behöver ridas i varje steg. - - - - - - - - - - - - H AN T E R I N G Enya är lätt i all hantering, som att skos, klippas, duschas och hon går på alla transporter och lastbilar. Enya älskar även att rida ut, och kan ridas ut med andra hästar såväl som ensam. Hon är också mycket snäll mot andra hästar i hagen, och gillar sällskap. Enya är helt frisk och skadefri. Enya har fått ett föl 2013, Cleo ett SWB-sto. Vi säljer Enya pga tidsbrist och då ryttarens intresse för ridningen har minskat. Vi älskar Enya så mycket, och är måna om att Enya kommer till rätt hem och till någon som kan ta tillvara på hennes kapacitet, rätt ryttare kan nå långt med denna fantastiska ponny. Vi önskar svar via mail. M A I L waahlstrom@telia.com ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Enya står idag på Söderby gård i Vallentuna med stora fina hagar. Det finns ev möjlighet att ta över stallplatsen på Söderby gård, om behov finns.

 • 146cm
 • Sto
 • 10 år
5 1

Tävlingsponny för dressyr och hoppning

 • Stockholms län, Sverige
 • Allround + 2
 • Varmblod (Halvblod)
130 000 kr
15 aug

SWB ponny som kan nå långt i dressyren och med en fantastisk hoppteknik för hoppningen. SÄNKT pris från 160' till 130'. BILDER och FILMER finns att se på instagram: lovelywaahlstrom och wahlstrom67 (skicka frågan att följa på PM för wahlstrom67, skriv 'Enya' som referens) Enya är världens finaste SWB-ponny, efter Empire (ex Secret Pride) som i sin tur är efter Emilion (WC-kvalvinnare och belönad med 'preferent' vid 28-års ålder, blev 31 år), och undan Bianca Nieves som hoppat ponny-SM. Enya är en underbar ponny med stor kapacitet inom både hoppning och dressyr. Hon har i olika omgångar tränat och tävlat i båda grenarna. Hon har tävlat upp till Lätt A:P1 med 65,13 %, Lätt A:1 med 70,13%, lätt B:1 med 73,75% dressyr och Lätt A i hoppning. Under det dryga år som vi ägt Enya har hon tränats i både dressyr och hoppning med tränare. Enya älskar att jobba och är mycket samarbetsvillig, hon älskar att få beröm under träningar och tävlingar. Hon har fina gångarter och hennes galopp är underbar och något hon vinner poäng på i dressyren. Hennes hopp är gudomliga med en fantastisk hoppteknik. Hon är en stark och intelligent häst som kräver sin ryttare, hon behöver ridas i varje steg och i hoppningen behöver hon en mjuk hand med mycket ben och sits, där hon i samförstånd med och tillit till ryttaren tar sig över varje hinder. Enya är lätt i all hantering, som att skos, klippas, duschas och hon går på alla transporter och lastbilar. Enya älskar även att rida ut, och kan ridas ut med andra hästar såväl som ensam. Hon är också mycket snäll mot andra hästar i hagen, och gillar sällskap. Enya är helt frisk och skadefri. Enya har fått ett föl 2013, Cleo ett SWB-sto. Vi säljer Enya pga tidsbrist och då ryttarens intresse för ridningen har minskat. Vi älskar Enya så mycket, och är därför måna om att Enya kommer till rätt hem med all omvårdnad och kärlek hon är värd, och till någon som kan ta tillvara på hennes kapacitet, rätt ryttare kan nå långt med denna fantastiska ponny. Vi önskar svar via mail. M A I L waahlstrom@telia.com ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Enya står idag på Söderby gård i Vallentuna med stora fina hagar. Det finns ev möjlighet att ta över stallplatsen så att Enya kan stå kvar om det är önskvärt.

 • 146cm
 • Sto
 • 10 år