Jonna Bohlin

Om mig


Medlem sedan2020-03-01

Verifierad via
  • Facebook
  • Epost
  • Telefon

Annonser av Jonna

Annonser av Jonna

4 2

Inridning & Vidareutbildning

  • Göteborg
  • Utbildning och Inridning
Inget pris
1 aug

Vare sig vilken ridgren som du väljer behövs det grundläggande fungera innan du börjar specialisera dig. Det grundläggande för mig är att hästen är lätthanterad och väluppfostrad både från marken och uppsuttet. Hästen ska ha en bra fungerande start och stopp, men även vara lätt att styra. Hästen ska också kunna arbeta i och behålla samtliga gångarter utan att bryta av eller vara het, och detta gäller både ifrån marken och uppsuttet, på uteritter eller träning på ridbanan. Detta är inte så komplicerat ifall man ger hästen ett enkelt och logiskt träningsprogram samt att hästen behandlas lugnt och konsekvent. Jag lägger upp inridningen/utbildningen i tre olika delar som gör det lättare för hästen att lära sig och förstå. Steg 1, Hästmannaskap och inlongering. 2, Grundridning, och 3, Skolning. Jag följer era önskemål, och vi tillsammans skapar en plan utifrån var hästen befinner sig. Mina tidigare erfarenheter: * Utbildning av unghäst i dressyr och hoppning (2017-2020) * Träning och vidareutbildning själv och bredvid Anna Stavholm med hennes egna och träningshästar i inridning, dressyr, frihetsdressyr, trickträning, miljöträning, akademisk ridkonst och annan träning/hantering från marken. (2020-nutid) * Tillridning av ett fullblod som inte blivit riden på nästan 6 år (2022) * Problemlösning av unghingst som har tendens att resa sig. (2022) Irnidning Månadspris för: 2 dagar/vecka = 1700kr 3 dagar/vecka = 2600kr 4 dagar/vecka = 3600kr 5 dagar/vecka = 4600kr Detta inkluderar att jag kan fixa hästen före och efter träningspasset. Annars 250kr/dag Jag utgår ifrån Olofstorp så om det är längre än 25 mil resväg så tillkommer en viss ersättning på 20kr/extra mil. Vidareutbildning Jag kan hjälpa till att utbilda hästen inom: * Dressyr * Hoppning * Hantering * Trickträning * Frihetsdressyr * Positiv förstärkning Månadspris för: 2 dagar/vecka = 1500kr 3 dagar/vecka = 2400kr 4 dagar/ vecka = 3400kr 5 dagar/ vecka = 4400kr Detta inkluderar att jag kan fixa hästen före och efter träningspasset. Annars 250kr/dag Jag utgår ifrån Olofstorp så om det är längre än 25 mil resväg så tillkommer en viss ersättning på 20kr/extra mil. Vid frågor eller andra funderingar så är det bara att höra av sig!

6

Privatlektioner

  • Göteborg
  • Utbildning och Inridning
250 kr
16 jul

Privatlektioner i Göteborg med omnejd Information om mig och hur jag lär ut lite längre ner. Vad jag kan hjälp till med: * Dressyr * Hoppning * Arbete från marken * Sitsträning * Lastträning * Miljöträning * Problemlösning * Frihetsdressyr * Trickträning * Annan hantering * Inkörning Första gången: 180kr Sedan: 250kr Jag utgår ifrån Olofstorp så om det är längre än 30 min restid med bil så tillkommer en viss ersättning. Lite om mig; Jag är en 18 årig tjej som ridit sedan jag varit 7 år. Just nu så jobbar jag på Vena Dressyrcenter, men jag vill också börja hålla lite privatlektioner utöver det. Jag är noggrann och har mycket tålamod, jag har en stor förståelse att alla ryttare och hästar är olika och på grund av detta så vet jag att man lär sig bäst på olika sätt. Jag är positiv och vill lära ut på ett sätt där både ryttaren och hästen har kul men ändå lär sig, och jag sätter alltid ekipaget först. Jag strävar efter att på bästa sätt kunna hjälpa er med det som ni behöver hjälp med på ett sätt där man försöker undvika frustrationer mellan ryttare och häst och kunna hjälpa till att bygga upp en bra relation emellan er. Om mina lektioner: Jag jobbar på ett sätt där jag först utgår ifrån ryttaren, där man får chansen att utvecklas och får de verktyg som nyttjar en, så att ryttaren sedan kan hjälpa sin häst på bästa sätt att förstå och kunna jobba med sin kropp, även för att kunna övervinna sina rädslor eller osäkerheter. Jag följer utbildningsskalan för ryttare och häst, då jag tycker att med denna så utvecklas man och lär sig på ett bra och förståeligt sätt. För mig är det viktigt att man värmer upp och lösgör hästen, så att man minimerar skador, smärta, och med en lösgjord och uppvärmd häst blir det andra arbetet lättare då man får en mer harmonisk och följsam häst. Det är även viktigt för mig att vi jobbar på ett lugnt och harmoniskt sätt, där man försöker undvika frustrationer och tänker mycket på sina egna känslor och hur man kan hjälpa hästen att på ett lugnt sätt gå igenom sina egna. Utöver privatlektionerna så ger jag övningar som man kan öva på, även teoretisk fakta så att man lär sig mer av de områdena man vill utvecklas i och där vi jobbar. Om det låter intressant eller om du har några frågor så är det bara att skicka ett meddelande. Så hoppas jag att vi ses snart.

6

Privatlektioner och inridning/utbildning

  • Göteborg
  • Utbildning och Inridning
250 kr
11 jul

Hej! Jag erbjuder privatlektioner och hjälp med utbildning/inridning i Göteborg med omnejd. Priser och vad jag kan hjälpa till med längre ner. Lite om mig; Jag är en 18 årig tjej som ridit sedan jag varit 7 år. Just nu så jobbar jag på Vena Dressyrcenter, men jag vill också börja hålla lite privatlektioner utöver det. Jag är noggrann och har mycket tålamod, jag har en stor förståelse att alla ryttare och hästar är olika och på grund av detta så vet jag att man lär sig bäst på olika sätt. Jag är positiv och vill lära ut på ett sätt där både ryttaren och hästen har kul men ändå lär sig, och jag sätter alltid ekipaget först. Jag är engagerad och vill gärna lära ut det som jag har lärt mig. Jag strävar efter att på bästa sätt kunna hjälpa er med det som ni behöver hjälp med på ett sätt där man försöker undvika frustrationer mellan ryttare och häst och kunna hjälpa till att bygga upp en bra relation emellan er. Jag började på ridskola där jag bland annat tränade dressyr för Charlotte Segerbrand och hoppade för Carine Svensson. Efter det så hjälpte jag till att utbilda en unghäst mellan 2017-2020, där jag gjorde den mesta utbildningen. Sedan så har jag utbildat mig mer inom positiv förstärkning och belöningsbaserad träning, men även bland annat om hästens känslor, naturliga beteende och hur en häst på bästa sätt jobbar med sin kropp utan att få skador eller andra belastningar. Även så har jag nu sedan 2020 hjälpt och tränat bredvid Anna Stavholm, där jag har fått vara med när hon tränar sina egna hästar och även träningshästar. Där har jag lärt mig mycket hur man kan jobba med hästen på ett frivilligt sätt, lärt mig mer om akademisk ridkonst, kunna hjälpa sin häst att återfå sin rörelseglädje, problemlösning och miljöträning, och även varit med när några blivit inridna. Så jag har mycket praktisk erfarenhet, men även fått lite teoretisk erfarenhet lite här och där. Om du vill veta mer om vad för kurser jag gått, vad jag har erfarenhet utav och mer om mig så är det bara att skicka ett meddelande, kan även skicka mitt cv om så önskas. Jag kan hjälpa till med: * Dressyr * Hoppning * Arbete från marken * Problemlösning * Lastträning * Frihetsdressyr * Trickträning * Annan hantering * Utbildning/inridning * Miljöträning Jag kan både jobba på ett traditionellt sätt men även med positiv förstärkning, eller både och om så önskas. Jag tar: • För utbildning/inridning så kontakta mig för mer information. • Första gången: 180kr • Sedan: 250kr Jag utgår ifrån Olofstorp, så om det är längre än 30 min restid så tillkommer en viss ersättning. Så om du har några frågor eller är intresserad så är det bara att höra av dig, så hoppas jag att vi ses snart! Här är lite bilder på de hästarna jag tränar nu, där ni kan se förberedelser för lastträning, frihetsdressyr, trickträning och även en bild på unghästen (svartskäcken).