FK

Fatemeh Khanmohammadi

Om mig


Medlem sedan2020-03-08

Verifierad via
  • Epost
  • Telefon

Annonser av Fatemeh

Annonser av Fatemeh

1 1

Medryttare finnes

  • Stockholm
  • Medryttarhäst
Inget pris
3 mar

OBS! Läs hela annonsen! Jag heter Parmida och är 13 år. Jag söker en medryttarhäst att kunna rida, eventuellt att bara pyssla om med och promenera. Jag rider 1 gång i veckan på ridskolan, men vill gärna tillbringa mer tid med hästar. Jag kan rida i alla gångarter och jag har hoppat några gånger. Jag har ridit på ridskola i ca 2,5 år men innan dess tog jag privatlektioner. Eftersom jag redan rider 1 gång i veckan så kan jag även vara skötare och bara pyssla om och promenera med hästen om den är skadad,inte ridbar eller bara söker en skötare. Jag är 166-167 cm lång men hästen bör vara viktbärande. Jag söker en häst att kunna komma till 1-3 dagar i veckan. Jag har ridit unghästar ett par gånger och islandshästar så små erfarenheter finns. Jag kan inte köra din ponny eller häst pga inga tidigare erfarenheter och är även inte så intresserad i häst och vagn/tömkörning osv. Jag gillar att hoppa väldigt mycket, inget krav däremot då jag redan rider på ridskola. Så mycket som jag är snäll och lugn vid hästar är jag även envis och gillar utmaningar. Hyrt privathästar få gånger och red helt själv vid havet med mitt eget ansvar, där och med är jag duktig på att ta ansvar. Jag betalar inget, däremot som ersättning hjälper jag till i stallet. Inget krav att tränare ska var på gården, kan rida ut själv. Jag är jättesnäll med hästar och skyller aldrig ut dem, kommer alltid till stallet med ett brett leende och fint humör. Hopprekord är 60 cm (ej på videon, räcket är ca 50 cm). Hästen ska vara snäll i all hantering. Lagom pigg i ridningen, inte seg men inte het. Jag tycker om att rida pigga hästar (jag brukar rida en pigg häst i ridskolan ofta, men det går inte att jämföra med en privathäst). En häst som bjuder på sig som jag kan träna med och ha lärorika pass/ ev rida ut då jag är skogsmulle. Jag kan motionsrida också, jag gillar det väldigt mycket. Tycker om de flesta hästarna men gillar inte sega hästar så mycket . Jag har ridit hästar från 4 år och uppåt. Ponnys kan jag rida men de ska vara viktbärande + maxad d-ponny och uppåt. Stallet behöver ligga nära upplandsväsby, vill ha fasta dagar men kan tänka mig att vara flexibel och max 20 min från upplandsväsby med bil och max 1 timma kollektivt. Får oftast skjuts från en vårdnadshavare. OBS! Jag kan betala en liten summa ifall det behövs!! Låter detta intressant? Hör av dig då ska kan vi prata mer och även att jag kan komma och provrida/ träffa hästen. Första kontakt sker via Hästnet. Vid seriöst intresse kan videons skickas! Mvh Parmida!

1

Medryttare finnes

  • Stockholms län, Sverige
  • Medryttarhäst
Inget pris
18 feb

OBS! Läs hela annonsen! Jag heter Parmida och är 13 år. Jag söker en medryttarhäst att kunna rida, eventuellt att bara pyssla om med och promenera. Jag rider 1 gång i veckan på ridskolan, men vill gärna tillbringa mer tid med hästar. Jag kan rida i alla gångarter och jag har hoppat några gånger. Jag har ridit på ridskola i ca 2 år men innan dess tog jag privatlektioner. Eftersom jag redan rider 1 gång i veckan så kan jag även vara skötare och bara pyssla om och promenera med hästen om den är skadad,inte ridbar eller bara söker en skötare. Jag är 166-167 cm lång men hästen bör vara viktbärande. Jag söker en häst att kunna komma till 1-3 dagar i veckan. Jag har ridit unghästar ett par gånger och islandshästar så små erfarenheter finns. Jag kan inte köra din ponny eller häst pga inga tidigare erfarenheter och är även inte så intresserad i häst och vagn/tömkörning osv. Jag gillar att hoppa väldigt mycket, inget krav däremot då jag redan rider på ridskola. Så mycket som jag är snäll och lugn vid hästar är jag även envis och gillar utmaningar. Hyrt privathästar få gånger och red helt själv vid havet med mitt eget ansvar, där och med är jag duktig på att ta ansvar. Jag betalar inget, däremot som ersättning hjälper jag till i stallet. Inget krav att tränare ska var på gården, kan rida ut själv. Jag är jättesnäll med hästar och skyller aldrig ut dem, kommer alltid till stallet med ett brett leende och fint humör. Hästen ska vara snäll i all hantering. Lagom pigg i ridningen, inte seg men inte het. Jag tycker om att rida pigga hästar (jag brukar rida en pigg häst i ridskolan ofta, men det går inte att jämföra med en privathäst). En häst som bjuder på sig som jag kan träna med och ha lärorika pass/ ev rida ut då jag är skogsmulle. Jag kan motionsrida också, jag gillar det väldigt mycket. Tycker om de flesta hästarna men gillar inte sega hästar så mycket . Jag har ridit hästar från 4 år och uppåt. Ponnys kan jag rida men de ska vara viktbärande + maxad d-ponny och uppåt. Stallet behöver ligga nära upplandsväsby, vill ha fasta dagar men kan tänka mig att vara flexibel och max 20 min från upplandsväsby med bil och max 1 timma kollektivt. Får oftast skjuts från en vårdnadshavare. OBS! Jag kan betala en liten summa ifall det behövs!! Låter detta intressant? Hör av dig då ska kan vi prata mer och även att jag kan komma och provrida/ träffa hästen. Första kontakt sker via Hästnet. Vid seriöst intresse kan videons skickas! Mvh Parmida!

1 1

Medryttare finnes

  • Stockholm
  • Medryttarhäst
Inget pris
5 jan

OBS! Läs hela annonsen! Jag heter Parmida och är 13 år. Jag söker en medryttarhäst att kunna rida, eventuellt att bara pyssla om med och promenera. Jag rider 1 gång i veckan på ridskolan, men vill gärna tillbringa mer tid med hästar. Jag kan rida i alla gångarter och jag har hoppat få gånger (mitt rek är 50 cm). Jag har ridit på ridskola i ca 2 år men innan dess tog jag privatlektioner. Eftersom jag redan rider 1 gång i veckan så kan jag även vara skötare och bara pyssla om och promenera med hästen om den är skadad,inte ridbar eller bara söker en skötare. Jag är 166-167 cm lång men hästen bör vara viktbärande. Jag söker en häst att kunna komma till 1-3 dagar i veckan. Jag har ridit unghästar ett par gånger och islandshästar så små erfarenheter finns. Jag kan inte köra din ponny eller häst pga inga tidigare erfarenheter och är även inte så intresserad i häst och vagn/tömkörning osv. Jag gillar att hoppa väldigt mycket, inget krav däremot då jag redan rider på ridskola. Så mycket som jag är snäll och lugn vid hästar är jag även envis och gillar utmaningar. Hyrt privathästar få gånger och red helt själv vid havet med mitt eget ansvar, där och med är jag duktig på att ta ansvar. Jag betalar inget, däremot som ersättning hjälper jag till i stallet. Inget krav att tränare ska var på gården, kan rida ut själv. Jag är jättesnäll med hästar och skyller aldrig ut dem, kommer alltid till stallet med ett brett leende och fint humör. Hästen ska vara snäll i all hantering. Lagom pigg i ridningen, inte seg men inte het. Jag tycker om att rida pigga hästar (jag brukar rida en pigg häst i ridskolan ofta, men det går inte att jämföra med en privathäst). En häst som bjuder på sig som jag kan träna med och ha lärorika pass/ ev rida ut då jag är skogsmulle. Jag kan motionsrida också, jag gillar det väldigt mycket. Tycker om de flesta hästarna men gillar inte sega hästar så mycket . Jag har ridit hästar från 4 år och uppåt. Ponnys kan jag rida men de ska vara viktbärande + maxad d-ponny och uppåt. Stallet behöver ligga nära upplandsväsby, vill ha fasta dagar men kan tänka mig att vara flexibel och max 20 min från upplandsväsby med bil och max 1 timma kollektivt. Får oftast skjuts från en vårdnadshavare. OBS! Jag kan betala en liten summa ifall det behövs!! Låter detta intressant? Hör av dig då ska kan vi prata mer och även att jag kan komma och provrida/ träffa hästen. Första kontakt sker via Hästnet. Vid seriöst intresse kan videons skickas! Mvh Parmida!

1

Medryttare finnes

  • Stockholms län, Sverige
  • Medryttarhäst
Inget pris
1 jan

OBS! Läs hela annonsen! Jag heter Parmida och är 13 år. Jag söker en medryttarhäst att kunna rida, eventuellt att bara pyssla om med och promenera. Jag rider 1 gång i veckan på ridskolan, men vill gärna tillbringa mer tid med hästar. Jag kan rida i alla gångarter och jag har hoppat få gånger (mitt rek är 50 cm). Jag har ridit på ridskola i ca 2 år men innan dess tog jag privatlektioner. Eftersom jag redan rider 1 gång i veckan så kan jag även vara skötare och bara pyssla om och promenera med hästen om den är skadad,inte ridbar eller bara söker en skötare. Jag är 166-167 cm lång men hästen bör vara viktbärande. Jag söker en häst att kunna komma till 1-3 dagar i veckan. Jag har ridit unghästar ett par gånger och islandshästar så små erfarenheter finns. Jag har varit skötare på en fjording förut så lite erfarenhet finns. Jag kan inte köra din ponny eller häst pga inga tidigare erfarenheter och är även inte så intresserad i häst och vagn/tömkörning osv. Jag gillar att hoppa väldigt mycket, inget krav däremot då jag redan rider på ridskola. Så mycket som jag är snäll och lugn vid hästar är jag även envis och gillar utmaningar. Hyrt privathästar få gånger och red helt själv vid havet med mitt eget ansvar, där och med är jag duktig på att ta ansvar. Jag betalar inget, däremot som ersättning hjälper jag till i stallet. Inget krav att tränare ska var på gården, kan rida ut själv. Jag är jättesnäll med hästar och skyller aldrig ut dem, kommer alltid till stallet med ett brett leende och fint humör. Hästen ska vara snäll i all hantering. Lagom pigg i ridningen, inte seg men inte het. Jag tycker om att rida pigga hästar (jag brukar rida en pigg häst i ridskolan ofta, men det går inte att jämföra med en privathäst). En häst som bjuder på sig som jag kan träna med och ha lärorika pass/ ev rida ut då jag är skogsmulle. Jag tycker om lite yngre hästar som kan vara lite gröna så vi kan utvecklas och att jag lär mig en del medans jag hjälper till att lära hästen. Tycker om de flesta hästarna men gillar inte sega hästar. Jag har ridit hästar från 4 år och uppåt. Ponnys kan jag rida men de ska vara viktbärande + maxad d-ponny och uppåt. Stallet behöver ligga nära upplandsväsby, vill ha fasta dagar men kan tänka mig att vara flexibel och max 20 min från upplandsväsby med bil och max 1 timma kollektivt. Får oftast skjuts från en vårdnadshavare. OBS! Jag kan betala en liten summa ifall det behövs!! Låter detta intressant? Hör av dig då ska kan vi prata mer och även att jag kan komma och provrida/ träffa hästen. Första kontakt sker via Hästnet. Vid seriöst intresse kan videons skickas! Mvh