CW

Cornelia Warren

Om mig


Medlem sedan2020-07-05

Verifierad via
  • Epost
  • Telefon

Annonser av Cornelia

Annonser av Cornelia

1

Foderhäst sökes

  • Skåne län, Sverige
  • Foderhäst
Inget pris
15 aug

Hej! Cornelia heter jag och söker efter en foderponny/häst. Jag är 13 år och har ridit sen jag var liten. Är 158cm lång och väger ca 48kg. Är i dagsläget halvfodervärd på en ponny som jag har haft som min egen dom dagarna jag haft den. Men börjar känna mig redo för att ha en egen häst och vill då ta en ponny eller alt liten häst på foder. Jag har hoppat enstaka hinder på ca 90cm och banor på ca 70/80cm. Har en dressyrnivå på ca LC/LB. Jag rider med mjuk hand, är bestämd i min ridning men även bra på att berömma när hästen gör rätt. Jag är van vid hästar som är mer åt det piggare hållet och kan ha någon räv bakom örat. Har ridit både yngre och äldre hästar. Har inte så stora krav på hästen så länge den är inriden och kan tränas i både dressyr och hoppning. Jag söker en C ponny till liten häst (max runt 155cm). Jag kan erbjuda boxplats med mycket utevistelse i fina hagar. Även bra ridbana och uteritts möjligheter finns. Äldre och rutinerade människor finns på gården, har även en mamma som red när hon var yngre och en äldre syster på snart 18 år som också rider. Kommer även träna lite för tränare. Jag bor i Lund men har inget problem att köra en bit för rätt häst så länge det känns bra från båda parter. För mer information eller om jag verkar intressant till din häst/ponny får du gärna höra av dig till mig på sms eller ett mail här på hästnet! Vill du hellre ta kontakt med en målsman får du gärna skicka iväg ett sms till min mamma. :) Referenser och filmer kan fås vid intresse. Jag: 0709327650 Tanja (mamma): 0709347347

2

Foderhäst sökes

  • Skåne län, Sverige
  • Foderhäst
Inget pris
29 jul

Hej! Är en tjej som letar foderhäst på långtids/livstid foder ( om allt funkar bra kan även köp vara aktuellt ). Jag har ridit sen jag var liten, är 158cm lång och väger ca 48kg. Har hoppat enstaka hinder på ca 95cm (banor ca 70/80cm) och har en dressyr nivå på ca LC/LB. Har startat i någon enstaka pay and jump men skulle även tycka det var roligt att starta i någon tävling ( inget krav! ). Jag rider med mjuk hand, är bestämd i min ridning men jag är även duktig på att berömma när hästen gör rätt! Jag är inte rädd för hästar som skulle vara pigga eller skulle ha någon räv bakom örat! I hanteringen är jag ordningsam och tar alltid hästens bästa i första hand. Jag vad det innebär att ha egen häst och förstår det viktiga med att ha varierad träning. Jag har tillgång till ett stall där det finns äldre och rutinerade människor runt omkring. Hästen kommer isåfall stå på box med mycket utevistelse i fina hagar. Jag söker en häst som är allt från C ponny till liten storhäst (runt 155cm) som är snäll i all hanteringen som att sko,lasta, sköta osv. I ridningen har jag inte så stora krav så länge den är inriden och kan tränas i både dressyr och hoppning. Jag bor i Lund men har inget problem med att köra en bit (Max ca 6h) så länge det känns rätt från båda parter! För mer information eller om jag verkar rätt för din häst/ponny får du gärna skicka iväg ett sms! (eller ett meddelande här på hästnet) 0709327650 mvh Cornelia Warren :)

2

Ponny eller liten häst sökes

  • Skåne län, Sverige
123 kr
29 jul

Hej! Är en tjej som letar foderhäst på långtids/livstids foder ( om allt funkar bra så kan även köp bli aktuellt). Jag har ridit sen jag var liten, är 158cm lång och väger ca 48kg. Har hoppat enstaka hinder på ca 95cm (banor ca 70/80cm) och har en dressyr nivå på ca LC/LB. Har startat i någon enstaka pay and jump men skulle även tycka det var roligt att starta i någon tävling ( inget krav! ). Jag rider med mjuk hand, är bestämd i min ridning men jag är även duktig på att berömma när hästen gör rätt! Jag är inte rädd för hästar som skulle vara pigga eller skulle ha någon räv bakom örat! I hanteringen är jag ordningsam och tar alltid hästens bästa i första hand. Jag vad det innebär att ha egen häst och förstår det viktiga med att ha varierad träning. Jag har tillgång till ett stall där det finns äldre och rutinerade människor runt omkring. Hästen kommer isåfall stå på box med mycket utevistelse i fina hagar. Jag söker en häst som är allt från C ponny till liten storhäst (runt 155cm) som är snäll i all hanteringen som att sko,lasta, sköta osv. I ridningen har jag inte så stora krav så länge den är inriden och kan tränas i både dressyr och hoppning. Jag bor i Lund men har inget problem med att köra en bit (Max ca 6h) så länge det känns rätt från båda parter! För mer information eller om jag verkar rätt för din häst/ponny får du gärna skicka iväg ett sms! (eller ett meddelande här på hästnet) 0709327650 mvh Cornelia Warren :)

1

Söker foderhäst

  • Skåne län, Sverige
  • Foderhäst
Inget pris
23 jul

Hej! Är en tjej som söker efter en foderhäst. Jag har ridit sen jag var liten, är 158cm lång och väger ca 48kg. Har hoppat enstaka hinder på ca 95cm (banor ca 70/80cm) och har en dressyr nivå på ca LC/LB. Har startat i någon enstaka pay and jump men skulle även tycka det var roligt att starta i någon tävling ( inget krav! ). Jag rider med mjuk hand, är bestämd i min ridning men jag är även duktig på att berömma när hästen gör rätt! Jag är inte rädd för hästar som skulle vara pigga eller skulle ha någon räv bakom örat! I hanteringen är jag ordningsam och tar alltid hästens bästa i första hand. Har haft halvfoderponnys sen innan så vet vad det innebär att ha egen häst och förstår det viktiga med att ha varierad träning. Jag har tillgång till ett stall där det finns äldre och rutinerade människor runt omkring. Hästen kommer isåfall stå på box med mycket utevistelse i fina hagar. Jag söker en häst som är allt från C ponny till liten storhäst (runt 155cm) som är snäll i all hanteringen som att sko,lasta, sköta osv. I ridningen har jag inte så stora krav så länge den är inriden och kan tränas i både dressyr och hoppning. Jag bor i Lund men har inget problem med att köra en bit så länge det känns rätt från båda parter! För mer information eller om jag verkar rätt för din häst/ponny får du gärna skicka iväg ett sms! (eller ett meddelande här på hästnet) 0709327650 mvh Cornelia Warren :)