GP

Gunilla Persson Berg

Om mig

Uppfödare av hopphästar, tre hästar som gått internationell 1,60 C-tränare, ryttare med 145-meriter. Sålt hästar till USA, Canada, Holland, Belgien, Tyskland, Norge, Danmark, Finland. Aktieanalytiker


Medlem sedan2014-06-23

Verifierad via
 • Facebook
 • Epost
 • Telefon

Annonser av Gunilla

Annonser av Gunilla

2 2

Valack 2019, Favorit Ask Cardento WORLD CUP VM EM I STOLINJEN

 • Eslöv
 • Hoppning
 • Varmblod (Halvblod)
150 000 kr
28 apr

Valack 2019, Favorit Ask - Cardento - Anart SUPERSTARK MÖDERNELINJE! WORLD CUP + VM + EM Mormor är även mormor till Carisma som gått World Cup Final, gått VM, vunnit EM, varit i final i annat EM, varit placerad med tre olika ryttare i World Cup-kval samt bl a varit 1,60-placerad i Wellington och Spruce Meadows. Ytterligare två hästar ur denna stolinje har gått 5* 1,60. En har tagit silver på EM. En annan är placerad i 2* 1,45 och vunnit 2* 1,40 därefter enbart avel med flera toppstammade avkommor sålda utomlands. En är placerad i 1,40 och en halvsyster är exporterad till Canada och har där vunnit 1,40. Mamman har segrat i flera 1,40 och var startklar i 1,50 när skada inträffade. Stolinjen lämnar vackra och fina hästar med ”blod”, d v s den nerv som man vill ha för att prestera i tävlingssammanhang. Cardento behöver ingen presentation! Anart gick VM och är morfar till åtskilliga svårklasshästar. Favorit Ask är e Diamant de Semilly - Darco - Quidam de Revel och hans helbror Elvis ter Putte är också en godkänd hingst. En ädel, högställd, snäll och social valack. Åkt transport på smidigt sätt. Löshoppad ,vaccinerad, avmaskad, verkad och mkt hanterad. Detta är en mkt positiv 3-åring för framtida toppsport. Äldre syskon som är 5 år såldes nyligen till Royne Zetterman. Beskrivning finns på min Facebook 22/3 2022 där världsryttare som Olivier och Ludo Philippaerts samt Dani G och Alan Waldman perfekt beskriver de egenskaper som präglar min stolinje - det går inte att länka klippet hit men ni kan kopiera och klistra in själv https://fb.watch/bY18-xvgfH/ https://www.facebook.com/MaresofMacha/videos/966464430660333 Säljes med fördel till någon som vill satsa och har erfarenhet av att plocka fram unghästar. Säljes i Skåne av uppfödaren/ägaren Gunilla Persson Berg som inte längre rider själv och därför kommer att minska antalet unga hästar eftersom nya föl väntas. Vid intresse RING 070-6840917 Om du är seriöst intresserad så ring eller skriv och berätta om dig själv och vad du har för plan ang en fin unghäst.

 • attr167cm
 • Valack
 • 3 år
4 1

Hingst 2021, Gamelus R - Cardento WORLD CUP VM EM I STOLINJEN TOPSPORT

 • Eslöv
 • Hoppning
 • Varmblod (Halvblod)
Inget pris
29 mar

Hingst 2021, Gamelus R - Cardento - Anart SUPERSTARK MÖDERNELINJE - WORLD CUP + VM + EM Gamelus R vann både Breeders och Elmia som 6-åring, gick Falsterbo som 5-åring med 4-0 och vann Breeders som 4-åring. Han debuterade 1,35 felfritt innan han fick avsluta karriären alldeles för tidigt pga en fraktur. Gamelus R är efter Namelus R - Chin Chin och Namelus R är fader till bl a Peder Fredricsons häst Christian K som var den häst som hoppade in mest prispengar i hela världen 2019. Över 1.300.000 EURO hoppade han in i prispengar enl Horsetelex. Cardento behöver ingen presentation! Anart gick VM och är morfar till åtskilliga svårklasshästar. Är en ädel, högställd, snäll och social hingst. Uttrycksfull med fina, energiska och kraftfulla gångarter. Åkt transport på smidigt sätt. Löshoppad två gånger, vaccinerad, avmaskad, verkad och mkt hanterad. En fantastisk individ på ALLA sätt med en framtid i topsporten! Äldre syskon som är 5 år såldes nyligen till Royne Zetterman. Min stolinje beskrivs på min Facebook 22/3 2022 där världsryttare som Olivier och Ludo Philippaerts samt Dani G och Alan Waldman perfekt beskriver de egenskaper som präglar min stolinje. https://www.facebook.com/MaresofMacha/videos/966464430660333 Mormor är även mormor till Carisma som gått World Cup Final, gått VM, vunnit EM, varit i final i annat EM, varit placerad med tre olika ryttare i World Cup-kval samt bl a varit 1,60-placerad i Wellington och Spruce Meadows. Ytterligare två hästar ur denna stolinje har gått 5* 1,60. En har tagit silver på EM. En annan är placerad i 2* 1,45 och vunnit 2* 1,40 därefter enbart avel med flera toppstammade avkommor sålda utomlands. En är placerad i 1,40 och en halvsyster är exporterad till Canada och har där vunnit 1,40. Mamman har segrat i flera 1,40 och var startklar i 1,50 när skada inträffade. Stolinjen lämnar vackra och fina hästar med ”blod”, d v s den nerv som man vill ha för att prestera i tävlingssammanhang. Säljes med fördel till någon som vill satsa och har erfarenhet av att plocka fram unghästar. Säljes i Skåne av uppfödaren/ägaren Gunilla Persson Berg som inte längre rider själv och därför kommer att minska antalet unga hästar eftersom nya föl väntas. Vid intresse ring 070-6840917 Om du är seriöst intresserad så ring eller skriv och berätta om dig själv och vad du har för plan ang en fin unghäst.

 • attr165cm
 • Hingst
 • 1 år