F

Freja

Om mig


Medlem sedan2014-10-28

Verifierad via
  • Facebook
  • Epost
  • Telefon

Annonser av Freja

Annonser av Freja

2 2

Medryttare sökes🐴

  • Hofors
  • Medryttarhäst
Inget pris
6 maj

Vi letar fortfarande efter rätt person 🐴 Wilma fyller 7 år i maj och behöver en tydlig ryttare både från marken och ryggen. Wilma är en frieser och är 164 cm i mankhöjd.

 Hon har mycket egen vilja och behöver därför en mycket erfaren ryttare, men är aldrig någonsin dum. Aldrig sparkats eller bitits, men hon prövar flera gånger från hästryggen eller marken och behöver då samma kontinuitet för att må som bäst. Det kan tex vara om hon får gå ut i boxen själv, om hon verkligen måste gå ut i hörnen i ridhuset. Wilma är gärna bekväm och tar det helst väldigt lugnt, men har en enorm arbetsvilja med både tydlig gas och broms. På uteritter har hon helst handbromsen i som jag jobbar med att släppa på.

 Hon behöver tydlig inramning för att våga lita på ryttaren, hon är inte rädd men kan upplevas som tittig. Inte så att hon kastar sig eller börjar backa, utan fryser fast i marken och observerar (rastypiskt).

 SÖKER någon över 18 år med mycket hästvana som har hand om stallskötsel med ambitionen att i vilja rida ut i skogen en dag i veckan. Du ska vara tydlig med mjuk och följsam hand. På dina dagar sköter du självklart om allt som rör Wilma enligt överenskommelse som mockning, fyller på vatten, hästskötsel och ordnar hö samt kraft. Du kommer använda appen Equilab under din ridning som samlar in data över passet (precis som jag gör).

 Mer info ges till lämplig människa.

 Pris efter överenskommelse. Vi finns i centrala Hofors i Gävleborgs län.