A

Anna

Om mig


Medlem sedan2009-05-26

Verifierad via
 • Epost
 • Telefon

Annonser av Anna

Annonser av Anna

6

Kraftigt Frieserföl -22

 • Tibro
 • Working Equitation + 4
 • Frieserhäst
80 000 kr
12 jun

Sött, lugnt föl född 16 april. Står gärna och myser. Blir ca 165cm i mkh. ee. Andries 415 Sport ue. Monte 378 Sport Passar perfekt för dig som vill ha en stabil framtidshäst för körning samt dressyr men också vill ha en familjehäst/skogshäst att lite på. Hennes mor är den som alltid går fram först överallt vid uteritt. Hon är av den grövre sorten och är lugn och trygg. Hon är inte så känslig och lunkar hellre på än stressar fram. Detta märks tydligt på Turid då hon gärna går i sin egna takt. Hans far är stor och uttrycksfull, känslig att rida och riktigt kelig människoälskare. För dig som vill vara med från början och ta över ett föl som haft den bästa tänkbara starten i livet. Våra föl hanteras minst en gång per dag och är sedan dom var 2 veckor gamla vana vid att ledas, följa med till paddocken, stå uppbundna och vänta, borstas och lyfta hovar. Hon har fått testa på att bli duschad och ha täcke på sig samt blivit verkad av hovslagare. Uppvuxen med jämnåriga på stora kuperade marker där han fått lära sig att lyfta på benen, bli stabil och balanserad. Redo att flytta när hon är 6 månader gammal. Avvänjning sker naturligt och utan stress. Hon är avmaskad och dolda fel försäkrad i Agria och kommer vid försäljning vara vaccinerad samt ha pass och stam registrerad i den Holländska stamboken KFPS i Biljboek II. Jag har flera föl till salu, vänligen se: Tor af Mossebo https://hastnet.se/sv/annons/frieserfol-hingst-22-1750409 Tola af Mossebo https://hastnet.se/sv/annons/frieserfol-sto-22-1750412?utm_source=Email&utm_medium=Sendgrid&utm_campaign=website Jag hjälper att para ihop dig med det fölet som passar dina framtidsplaner bäst. Ej prutbar. Skriv och berätta vad du har att erbjuda. Flera referenser finns. Långvarigt hem med massa kärlek är viktigt. Hennes far på bild.

 • attr165cm
 • Sto
 • 0 år
6

Frieserföl sto -22

 • Tibro
 • Akademiskt + 4
 • Frieserhäst
85 000 kr
12 jun

Snäll och välhanterad stoföl född 12mars. Kommer alltid fram och vill mysa. Blir ca 170cm i mkh. Toppenstam med ee. Olgert 445 Sport-Elite AAA och e. Fonger 478 ue. Omer sport AA Väldigt intressant för dig som vill upp i högre klasser inom dressyr, men även sportkörning eller som lyxig hobbyhäst. Jag tränar akademisk ridkonst med dom vuxna hästarna och det är väldigt givande med denna ras. Hennes mor är underbar att rida. Väldigt stora steg! Känslig och väldigt arbetsam. Precis som dom flesta friesrar är hon extremt lättlärd och vill alltid vara till lags. För dig som vill vara med från början och ta över ett föl som haft den bästa tänkbara starten i livet. Våra föl hanteras minst en gång per dag och är sedan dom var 2 veckor gamla vana vid att ledas, följa med till paddocken, stå uppbundna och vänta, borstas och lyfta hovar. Hon har fått testa på att bli duschad och ha täcke på sig samt blivit verkad av hovslagare. Uppvuxen med jämnåriga på stora kuperade marker där han fått lära sig att lyfta på benen, bli stabil och balanserad. Redo att flytta när hon är 6 månader gammal. Avvänjning sker naturligt och utan stress. Hon är avmaskad och dolda fel försäkrad i Agria och kommer vid försäljning vara vaccinerad samt ha pass och stam registrerad i den Holländska stamboken KFPS. Jag har flera föl till salu, vänligen se: Turid af Mossebo https://hastnet.se/sv/annons/kraftigt-frieserfol-22-1750414 Tor af Mossebo https://hastnet.se/sv/annons/frieserfol-hingst-22-1750409 Jag hjälper att para ihop dig med det fölet som passar dina framtidsplaner bäst. Ej prutbar. Fri från genetiska sjukdomar. Skriv och berätta vad du har att erbjuda. Flera referenser finns. Långvarigt hem med massa kärlek är viktigt. Hennes far och mor på bild.

 • attr170cm
 • Sto
 • 0 år
6

Frieserföl Hingst -22

 • Tibro
 • Akademiskt + 4
 • Frieserhäst
80 000 kr
12 jun

Trygg och framåt hingst född 14 april. Kommer alltid fram och vill mysa. Blir ca 168cm i mkh. Egen uppfödning med superstam tex. ue. Tsjalle 454 Sport Elite Pref AAA! ee. Andries 415 Sport Väldigt intressant för dig som vill upp i högre klasser inom dressyr, men även sportkörning eller som lyxig hobbyhäst. Jag tränar akademisk ridkonst med dom vuxna hästarna och det är väldigt givande med denna ras. Hans mor är som en dröm att rida. Nätt i kroppen med höga lyft och superkänslig utan att vara det minsta nervig. Precis som dom flesta friesrar är hon extremt lättlärd och vill alltid vara till lags. Hans far är stor och uttrycksfull, känslig att rida och riktigt kelig människoälskare. Båda föräldrarna går barfota och det fungerar jättebra, till och med på grus. Båda finns att se på gården. För dig som vill vara med från början och ta över ett föl som haft den bästa tänkbara starten i livet. Våra föl hanteras minst en gång per dag och är sedan dom var 2 veckor gamla vana vid att ledas, följa med till paddocken, stå uppbundna och vänta, borstas och lyfta hovar. Han har fått testa på att bli duschad och ha täcke på sig samt blivit verkad av hovslagare. Uppvuxen med jämnåriga på stora kuperade marker där han fått lära sig att lyfta på benen, bli stabil och balanserad. Redo att flytta när han är 6månader gammal. Avvänjning sker naturligt och utan stress. Han är avmaskad och dolda fel försäkrad i Agria och kommer vid försäljning vara vaccinerad samt ha pass och stam registrerad i den Holländska stamboken i Biljboek II. Jag har flera föl till salu, vänligen se: Tola af Mossebo https://hastnet.se/sv/annons/frieserfol-sto-22-1750412?utm_source=Email&utm_medium=Sendgrid&utm_campaign=website Turid af Mossebo https://hastnet.se/sv/annons/kraftigt-frieserfol-22-1750414 Jag hjälper dig att para ihop dig med det fölet som passar dina framtidsplaner bäst. Ej prutbar. Skriv och berätta vad du har att erbjuda. Fri från genetiska sjukdomar. Flera referenser finns. Långvarigt hem med massa kärlek är viktigt. Hans far Loke af Lien är på sista bilden.

 • attr168cm
 • Hingst
 • 0 år