Clausèn Showjumping

Om mig


Medlem sedan2010-10-21

Verifierad via
 • Epost
 • Telefon

Annonser av Clausèn

Annonser av Clausèn

2

HOPPSTO TILL BRA PRIS

 • Laholm
 • Hoppning
 • Varmblod (Halvblod)
75 000 kr
23 jan

Sto född 2011 ca 165cm efter Aerline H Äga av uppfödaren. Superfin modell, bra hopp. Ganska pigg i ridningen men aldrig stark. Har inte gjort så mycket för sin ålder. Är startklar för tävling. Hoppar 100-110 hemma. Otroligt modig i hoppningen, stannar aldrig. Väldigt positiv och otittig till alla typer av hinder. Snäll att rida ut på, klippa, går i hage själv eller med andra hästar. Skadade sig som 3 åring på ett framben då Hon fastnade i boxen, men är helt läkt. dock syns det på röntgen, men är alltså helt ofarligt. Journaler finns att ta del av. Är ej röntgad för övrigt. Går bra att röntga men då står köparen för denna kostnad. Säljes till otroligt bra pris pga att hon är inte ännu är startad på tävling. FILM: https://youtu.be/pQGd17ZC7L8 LÄS Innan provridning: Se till att ha ekonomi till vad hästen kostar, det pris som står i annonsen. Alltså är priset inte förhandlingsbart. Sadel eller annan utrustning medföljer inte hästen, Se till att ha box plats redo, och se till att vara tillgänglig under tiden då ni bestämt er för ett hästköp. Tänk igenom ett hästköp innan ni ringer och bokar provridning. Vid försening av provridning ställs provningen automatiskt in och ni får boka en ny tid. Köparen står för besiktning, om hästen inte går igenom står ägaren för den kostnaden. Samtliga hästar säljs åt kunder. Genom att ringa och boka tid för provridning godkänner kunden automatiskt dessa punkter ovan Denna information är till att gynna samtliga parter. välkomna att RINGA på 072-3116851. Inga hästar lämnas ut på foder. Inga avbetalningar. Inga bytes hästar.

 • 165cm
 • Sto
 • 9 år
4

HOPPHÄST STARTKLAR 140

 • Laholm
 • Hoppning
 • Varmblod (Halvblod)
160 000 kr
23 jan

Sto född 2009 ca 166cm Lord Marco x Grand Royale. Röntgad export ua 2019. Helt underbar häst på alla vis! Världens snällaste i allt. Är dock väldigt pigg i ridningen, så kräver en stabil ryttare med balans och känsla. Supersnäll att Duscha lasta klippa sko leda borsta hage skrittmaskin ute ritt osv osv. har en bockhov höger fram. Tävlad tom 130 felfritt. Startklar 140. Fantastiskt hopp, vill alltid vara felfri. Har allt man kan önska sig i en hopphäst. Mycket pigg och framåt. Enorm vilja till allt. ÄLSKAR att arbeta. Alltid super positiv! En riktig bästa vän. Film 130 https://youtu.be/nR6_pMcOXPk Film 120 https://youtu.be/nR6_pMcOXPk LÄS Innan provridning: Se till att ha ekonomi till vad hästen kostar, det pris som står i annonsen. Alltså är priset inte förhandlingsbart. Sadel eller annan utrustning medföljer inte hästen, Se till att ha box plats redo, och se till att vara tillgänglig under tiden då ni bestämt er för ett hästköp. Tänk igenom ett hästköp innan ni ringer och bokar provridning. Vid försening av provridning ställs provningen automatiskt in och ni får boka en ny tid. Köparen står för besiktning, om hästen inte går igenom står ägaren för den kostnaden. Samtliga hästar säljs åt kunder. Genom att ringa och boka tid för provridning godkänner kunden automatiskt dessa punkter ovan Denna information är till att gynna samtliga parter. välkomna att RINGA på 072-3116851. Inga hästar lämnas ut på foder. Inga avbetalningar. Inga bytes hästar.

 • 166cm
 • Sto
 • 11 år
5

FANTASTISK TÄVLINGSHÄST

 • Laholm
 • Hoppning
 • Varmblod (Halvblod)
175 000 kr
23 jan

Valack född 2014 ca 167cm Arezzo VDL ( chin chin heartbreaker) röntgad ben och rygg 2019. vaccinerad, regelbundet skodd runt om. Super häftig kille med stor personlighet och mycket humor! En häst som är väldigt enkel att älska. Med glimten i ögat. Super stadig i dressyren och hoppningen, väldigt bärig av sig själv naturligt. Hoppar ALLT , super modig på hinder. Ställer ALLTID upp för sin ryttare. Är väldigt rädd om sig och vill inte riva! Super inställning helt enkelt. Startklar 120. Kommer matchas mot 6 års klasserna iår och sikte på 130 klasser i sommar och ev. Falsterbo. Snäll i all hantering såsom klippa sko lasta duscha osv. går i hage och skritt maskin. åker både släp och lastbil. FILM: https://www.youtube.com/watch?v=s__SsbiUmS8 LÄS Innan provridning: Se till att ha ekonomi till vad hästen kostar, det pris som står i annonsen. alltså är det inte förhandlingsbart. Sadel eller annan utrustning medföljer inte hästen, Se till att ha box plats redo, och se till att vara tillgänglig under tiden då ni bestämt er för ett hästköp. Tänk igenom ett hästköp innan ni ringer och bokar provridning. Vid försening av provridning ställs provningen automatiskt in och ni får boka en ny tid. Köparen står för besiktning, om hästen inte går igenom står ägaren för den kostnaden. Samtliga hästar säljs åt kunder. Genom att ringa och boka tid för provridning godkänner kunden automatiskt dessa punkter ovan Denna information är till att gynna samtliga parter. välkomna att RINGA på 072-3116851. Inga hästar lämnas ut på foder. Inga avbetalningar. Inga bytes hästar.

 • 167cm
 • Valack
 • 6 år
1

DEN OPTIMALA ÖVERGÅNGSHÄSTEN

 • Laholm
 • Hoppning
 • Varmblod (Halvblod)
150 000 kr
23 jan

Sto född 2013 Cartier x Tabac ca 164-165cm röntgad ben och rygg 2 Januari 2020. Har en lös benbit som inte har någon större betydelse. Hel försäkrad utan reservationer. Ägs av uppfödaren, ingen skade historik. Har alltid varit igång och ridit/tävlats. Tävlad 120 startklar 130. Kapacitet för mer! Hoppar ALLT! Super enkel i ridningen, perfekt övergångshäst! Har en fantastisk inställning till hoppning, massor med scoope, hade passat perfekt till junior som vill upp i klasserna! Kanske en framtida mästerskapshäst? Går bra i hage/skrittmaskin lastas i både lastbil och trailer. priset är plus moms. Video: https://youtu.be/xAPytzPCyAU Står fel årtal i videon. Hon är född 2013. LÄS Innan provridning: Se till att ha ekonomi till vad hästen kostar, det pris som står i annonsen. Priset är alltså odiskuterbart! Sadel eller annan utrustning medföljer inte hästen, Se till att ha box plats redo, och se till att vara tillgänglig under tiden då ni bestämt er för ett hästköp. Tänk igenom ett hästköp innan ni ringer och bokar provridning. Vid försening av provridning ställs provningen automatiskt in och ni får boka en ny tid. Köparen står för besiktning, om hästen inte går igenom står ägaren för den kostnaden. Samtliga hästar säljs åt kunder. Genom att ringa och boka tid för provridning GODKÄNNER kunden automatiskt dessa punkter ovan Denna information är till att gynna samtliga parter. välkomna att RINGA på 072-3116851. Inga hästar lämnas ut på foder. Inga avbetalningar. Inga bytes hästar.

 • 165cm
 • Sto
 • 7 år