Om oss


Magic boots är marknadens lättaste vinterstövel
Våran stövel heter inte Magic boots utan någon anledning, dem är hela 38% lättare än liknande stövlar gjorda i PVC eller gummi men ändå klara dem att hålla dina fötter varma ända ner till -30 °C. Detta är möjligt tack vare materialet Etenvinylacetat som enkelt förkortas, EVA. Materialet EVA har en fantastiskt bra termisk isolationsförmåga tack vare dem miljontals luftceller som finns i plasten och i dessa luftceller samlas luft som värms upp av din kroppsvärme. Magic boots är gjutna i en form vilket gör dem helt vattentäta och det finns inga fogar eller svetsningar som kan gå sönder vid användning. Materialet EVA har en livslängd som är 2-3 gånger längre än liknande stövlar i PVC eller gummi. Det är ingen risk att stövlarna kommer spricka då dem klarar temperaturer ner till -70 °C innan dem tappar sin mjuka och böjbara form. Stövlarna klarar ammoniak så dem klarar att användas i stallar varje dag utan att börja spricka. EVA-plast är en helt ofarlig plast.

Stövlarna är perfekt för alla som fryser om fötterna så som till exempel jägare, fiskare, skoterförare och personen bara vill ha en varm stövel.Fördelar med Magic boots

Varma ner till 30 °C
Helt vattentäta
Uttagbart värmefoder som torkar snabbt
Hela 38% lättar än konkurenterna
2-3 gånger längre livslängd
Bra grepp på hala underlag
Smidiga och böjbara
Fria från PVC och giftiga plaster
Tål ammoniak så det går att ha dem i stallar

Magic boots Annonser

Frys aldrig mer om fötterna, Magic boots
Premiumföretag 5

Frys aldrig mer om fötterna, Magic boots

  • Stockholm
  • Ridstövlar
389 kr
7 mar

Magic boots är vinterstövlarna som håller dina fötterna varma ner till -30 °C. Stövlarna är helt vattentäta och har har ett riktigt bra grepp på hala underlag. Fodret i stövlarna går enkelt att ta ur för att tvätta och torkar snabbt. Stövlarna är tillverkade i EVA material vilket gör att dem är ca 38% lättare än många andra vintersvtövlar på marknaden. Stövlarna är helt fria från farliga plaster och PVC vilket också gör att dem inte spricker vid kyla eller i kontakt med ammoniak. Går utmärkt att användas på sommaren också om man tar ut det varma fodret. Stövlarna är perfekt för alla som fryser om fötterna så som till exempel jägare, fiskare, skoterförare och personen bara vill ha en varm stövel. Storlekarna är från 37-46. OBS! Storlekarna är mätta utan innefodret så gå upp minst en storlek från din vanliga storlek, vill du ha lite extra plats bör du gå upp två storlekar. Fördelar med Magic boots Håller fötterna varma ner till -30 °C Helt vattentäta Uttagbart värmefoder som torkar snabbt Innerfoder som går att tvätta Hela 38% lättar än konkurrenterna 2-3 gånger längre livslängd än gummistövlar Bra grepp på hala underlag Smidiga och böjbara Fria från PVC och giftiga plaster Tål ammoniak vilket möjliggör användningen i stall Snölås högst upp på stöveln Beställ dina stövlar HÄR Priset är inklusive frakt i hela Sverige!

  • Magic Boots
  • Vinterstövel
  • Nyskick