Stall Knaggagården

Det finns inte information om detta företag!
 
Öppettider
Måndag08:00 - 17:00
Tisdag08:00 - 17:00
Onsdag08:00 - 17:00
Torsdag08:00 - 17:00
Fredag08:00 - 17:00
Lördag08:00 - 17:00
Söndag08:00 - 17:00

Stall Knaggagården Annonser

💝 Fynda kvalitetsponny 💝

 • Hoppning + 2
 • Övriga
115 000 kr
6 jul

Nytt pris! Behöver göra plats för nya ponnyer!! Hjärtrud Ponnyn för dig som vill ge dig själv och/eller ditt barn alla förutsättningar att skapa vad ni vill. Hjärtrud beskrivs dock inte som en första- eller nybörjarponny. Hon är en schysst och stabil ponny. Social, charmig och alldeles bedårande söt! Hjärtrud är alltid först framme i hagen och hade gärna krupit ner i famnen om hon kunnat. Hon har tre bra ridbara och utvecklingsbara gångarter. Det är en pigg och alert ponny, utan att vara het. Lyhörd för hjälperna utan att bli för känslig. Hon är snäll att rida ut på, ensam och med andra. Trafikvan. Van vid hundar, barn och diverse andra högljudda objekt. Hon är lätt att lasta och duscha, snäll med hovslagaren. När hon kom var hon helklippt, vi har dock inte gjort det själva. Går att lämna själv i stallet, hagen och ridhus. Okomplicerad rakt igenom. Ridmässigt har Hjärtrud en bra grund i sin utbildning där man som ryttare kan lita på att man har något stabilt att ”falla tillbaka” på. Hon flyttar för skänkel, gör förvänd galopp, fattar galopp ifrån skritt, påbörjad enkla byten. Hjärtrud är för det mesta väldigt arbetsam och försöker att göra sitt bästa. Som de flesta ponnyer blir hon ibland lite bekväm av sig och provar att smita undan det lite jobbiga arbetet genom att exempelvis bli lite tung i kontakten, gena lite i hörnen. När det kommer till att hoppa gör hon det mer än gärna och går under kategorin ”hoppar bättre ju högre det blir”. Hon kan dessa gånger också tagga till lite och växla upp. När det var kallt ute blev hon dessa gånger också lite spänd, vilket i samband med en kickad skänkel i sidan resulterade i några bockningar. Dock av typen där studsningarna blev långsammare och långsammare, till stillastående. Alltså väldigt oskyldiga. Det är dock månader sedan och idag har hon inte visat någon tendens till detta igen. Hjärtrud är importerad ifrån Holland av mig i slutet av februari. Där har hon ridits och tävlats aktivt. Här i Sverige har hon sedan hon kom varit ute på Pay’n’Jumps. Med rätt ryttare och vidareutbildning kan denna ponnyn göra precis vad som helst. Kanske mamma-dotter där mamma kan hjälpa till med utbildningen och dottern lära sig under tiden? Kanske till den mindre vuxenryttaren? Kanske till ryttaren som vill träna på att utbilda själv? Kanske till dig som vill förvalta en kanonfin ponny bara för att du vill? Filmer, bilder och information finns på instagramkontot knaggagarden4sale. Ha ekonomi och box i ordning! Lånas inte ut.

 • attr147cm
 • Sto
 • 6 år

Vackra Luna 🌙

 • Hoppning + 4
 • Connemara
140 000 kr
2 aug

Luna Allas våran älskade, hjärtliga och underbart vackra Luna. En connemara, importerad från Attyrory på Irland i februari 2020. Dagens ägare köpte henne av importören i April 2020 och har varit hos dem till nu när det är dags för Luna att hitta ett nytt hem. Hos sin ägare här i Sverige har hon hoppat upp till LC med vinster och placeringar. Gått högre på Pay’n’Jump. Hon har även tränats en del över terränghinder och hunnit starta en gång i TP70 felfritt. Luna är lika snäll som hon är vacker. Står snällt på stallgången, rids ensam och i grupp i skogen och på banan, går att lämna ensam inne och ute utan problem. Snäll att sko, lasta och duscha. Ibland är hon så tyst och snäll att man nästan glömmer bort att hon finns där. Luna har tre bra och stabila gångarter och är relativt enkel att rida. Hon hoppar snällt och okomplicerat olika typer av hinder. Hon är schysst och lyhörd mot sin ryttare. Men ställer också en del krav tillbaka på sin ryttare att rida fint och mjukt för att få henne att prestera till 100%. Men andra ord en suverän madam till att lära sin ryttare att rida. Så till dig som söker en pålitlig familjemedlem, en tävlingspartner eller helt enkelt en allra bästa vän till barnen (eller dig själv); här är hon! Luna är försäkrad i Dina Försäkringar helt utan reservationer. Enkel skadehistorik finns (inflammation i ett bakknä april -21, åkte på anaplasma okt-nov -21). Hon är idag konstaterat helt frisk ifrån detta. Tänder kollade dec -21, helt normala. Vaccinationer och avmaskningar enligt konstens alla regler. Filmer och bilder finns på Instagramkontot Knaggagarden4sale. Ha box och ekonomi iordning! Lånas inte ut. En del utrustning finns att köpa till.

 • attr146cm
 • Sto
 • 9 år

Okomplicerad amatör häst

 • Hoppning + 2
 • Varmblod (Halvblod)
135 000 kr
1 aug

Otto Schysst amatörhäst för dig som vill ha lite lite av alla världar. Född i Ryssland men importerad 2018 från Litauen. Otto är en schysst och bekväm valack som själv tycker att han är en riktig 10-poängare. Han har en stor och härlig personlighet och är aldrig tråkig att umgås med. I stallet kan han bli lite otålig om man inte riktar all sin uppmärksamhet på honom, alltid. Enligt sin ägare kan han bli lite stressad om han inte har en lugn stallmiljö med fasta och bra rutiner.Han ska även tidigare haft lite bråttom in- och ut igen hagen. Men det jobbigaste han fått för sig här är att fastna i närmaste grästuva. Ridmässigt är Otto en bekvämt lagt häst som gör det han blir ombedd att göra. Han gör rörelser upp tom Msv med utvecklingspotential. Han har en stabil grund och är känslig och lyhörd för hjälper på ett bra sätt. Han är lika rolig att rida för amatören som ”bara” vill träna för skojs skull, som för någon som vill tävla när andan faller in, och för den som tycker om att ”trimma”. Han tycker mycket om att hoppa och gör det mycket enkelt och okomplicerat: håll i manen och styr på mitten så sköter Otto resten. Emellanåt kan Otto uppfattas som stor och stark. Han har tre relativt stora gångarter, men med bra takt som är enkel att rida. Han upplevs som stark de gånger man själv fastnar i handen. För han är inte korkad, vill ryttaren bära hans huvud låter han dig mer än gärna göra det. Otto är snäll att bada, lasta, lämna i stallgången, det mesta som handlar om hantering. En del av de ”rävarna bakom öronen” som ägaren informerat att han har har vi tyvärr inte fått äran att träffa än. Vi upplever Otto som en häst som mår bäst och är mest harmonisk när han tränas regelbundet och varierat. Då hålls de där rävarna i schack. Full historik från ägaren finns att få. Har alla papper iordning Försäkrad utan reservationer Säljes för att ägaren kommit in på skola. Finns full utrustning att köpa till. Filmer och bilder finns och läggs ut löpande på Instagramkontot Knaggagarden4sale. Ha box och ekonomi redo!! Lånas inte ut!!

 • attr168cm
 • Valack
 • 13 år