Annons

Gårdar uthyres

/   Antal: 29
6

Del av villa på hästgård med goda kommunikationer

 • Stockholms län, Sverige
 • Lägenheter
14 500 kr
3 h

Lägenhet i villa på Täljö-Åkersberga uthyres Kommunikationer: Roslagsbanan eller buss 629 Ca 25 minuter från universitetet och 33 minuter från KTH! Ca 3 minuter med bil eller 8 minuter med cykel till närmsta köpcentrum. Ca 11 min med Roslagsbanan till Täby C. Lägenhet i villa på en mindre hästgård i ett växande villasamhälle uthyres från januari och tills vidare. Boendet är ca 91+(ev extra sovrum). Huset har en stor hall, ett fräscht stort lantligt kök med all maskinell utrustning och ett stort vardagsrum med öppen spis. Det finns ett normalstort sovrum och ev möjlighet till ytterligare ett mindre sovrum (ingår ej i nuvarande hyra). Badrummet är helkaklat med bastu samt tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten är delvis möblerad (flexibelt) och har gott om garderober och förvaringsmöjligheter. Till boendet hör en trädgård med två uteplatser samt en parkering. Boendet passar bäst för 2 lugna och skötsamma personer alternativt en liten familj som självklart är rökfria och inte har några betalningsanmärkningar och som är intresserade av att bo i ett naturskönt område med stora möjligheter att utöva sport- och friluftsliv. Vi hyr i första hand ut på minst ett år. Huset ligger nära ett stall och med hästhagar som närmsta grannar. Möjlighet till stallplats finns (stallhyra ingår ej i priset). Referenser, deposition och förskottshyra krävs. I hyran ingår värme, vatten från egen brunn, sophämtning, el och internet.

 • 91
 • 2
1

Lantlig bostad med närhet till natur med möjlighet till häst på gården

 • Uppsala
 • Hästgårdar
Inget pris
22 nov

Hej, önskar du bo på gård med djur och natur precis utanför huset? Då har vi stället för dig. Vi letar hyresgäster till vårt hus och tillhörande häststall på en vacker belägen gård med närhet till naturen och med endast två mil från Uppsalas stadskärna. Det är en 1700-tals gård i lantlig atmosfär. Gården ligger mellan Uppsala och Enköping utefter väg 55. Hyreshuset är ett enplanshus med tre rum samt öppen planlösning mellan matrum och kök. Huset är på ca: 100 m2 med uteplats och trädgård. Huset har inredning i äldre lantlig stil med trägolv, vedeldad täljstenskamin och målad köksinredning. Det är utrustat med kyl, frys, tvättmaskin, elspis, spisfläkt, diskmaskin, kamin och duschkabin. Uppvärmning med direktverkande el och kamin, el tillkommer á ca: 500-2000kr/ mån. Det finns möjlighet till förvaring samt plats i vagnslider för bilar. Gården ligger som sista hus på en grusväg och ger en lugn och fridfull känsla. Tillhörande stall med plats för sex hästar, godkänt av länsstyrelsen. Stallet är luftigt och fräscht med stora boxar med vattenkopp. Tillgång till sadelkammare, foderförråd mm. På gården finns gott om stora beteshagar och natursköna ridvägar i området, 15 minuter skittavstånd till närmaste ridhus. Vi söker ett lugnt par som vill hyra både hus och stall eller en del av stallet. Huset ligger förhållandevis nära så man behöver visa hänsyn och respekt för varandra. På gården bedrivs idag mindre dikoproduktion och växtodling. Ordnad ekonomi och goda referenser krävs.

 • 100
 • 3
6

Litet hus uthyres på småskalig bondgård i södra Stockholm

 • Huddinge
 • Lägenheter
Inget pris
5 nov

💚Vill du bo på landet nära naturen men ändå inte så långt från Stockholms innerstad? 💚Gillar du djur 🐮🐔🐶🐰🐱och skulle trivas på en småskalig bondgård och vill hjälpa till på gården? 💚är du en pålitlig, ärlig och trevlig person som har lätt för att samarbeta? Om du svarat JA på frågorna ovan så kanske DU är den vi söker. Vi söker nu en hyresgäst som vill flytta in och hyra vårt Tinyhouse på totalt ca 25 kvm inkl två loft. Huset är fullt utrustad och möblerat med kök med sittplatser, 160 cm säng, bäddsoffa, kamin, tvättmaskin och badrum. Vi tänker oss primärt att huset lämpar sig bäst för 1-2 två vuxna personer. Tanken är att den/dem som bor i Tinyhouse också ska vara delaktiga i arbetet på vår gården med djuren (i överenskommelse om ett upplägg som passar alla parter) och att det för denna hjälp blir ett avdrag på hyran. Gården ligger i ett vackert naturreservat med en härlig skog bakom knuten.På nära avstånd finns affärer, kommunikationer och de mesta man behöver. Med bil tar du dig in till centrala Stockholm på 20 minuter. Tillgång till bil är dock nästan en förutsättning för att bo på gården.Livet och djuren på gården beskrivs bäst genom bilderna här: www.instagram.com/kastelletsgard/ Skriv några rader till kastelletsgard@gmail.com och berätta om dig/er, varför du tror att du (och din ev partner/familj) skulle passa in här på gården. Vi svarar och tar en vidare dialog med alla som vi tycker känns som en intressant match och ligger i linje med vad vi söker. Med vänlig hälsning, Karin & Daniel Ps. Finns möjlighet att ha 2 hästar på gården, finns dock ingen färdig lösning med box eller hage idag. Men går att diskutera längre fram i separat överenskommelse.

 • 25
 • 1