Annons

Hästar sökes

/   Antal: 422
1

Söker häst!!!

  • Örebro
Inget pris
Igår

Hej! Just nu så letar min farmor tillökning i stallet. Vi letar efter en häst eller Åsna/mula . Om oss: vi finns i Örebro och letar just nu en vän till vår Shettis. Vi har en Shettis(Sirap), Varmblod(Torsten) Och sist men inte minst har vi en Åsna , Ricky. Torsten och Ricky underhåller varandra inomhus i våra ända två boxar . Medan vår Shettis går ensam i lösdrift. Vi letar alltså en häst som kan gå på lösdrift. Dessutom så finns det 5 barnbarn på gården. VAD VI SÖKER : Vår Sirap är bara ett föl men han är vacker , lekfull och gillar bara att visa att han kan . Så det spelar absolut ingen roll om hästen vi söker är gammal eller ung , pigg eller lat, stor eller liten . Bara en kompis att stå och tugga hö med eller titta på grannens får med. Bara en kompis. Vi har 2 inneboxar , lösdrift med en öppen del och en skogs del. Såklart så har lösdriften ett sjul med halm i som man kan stå och götta sig i . Inget krav på att hästen vi letar efter ska vara ridbar men iallafall så vill vi kunna ha markarbeten eller ta promenader med den. Vi erbjuder verkligen ett bra och kärleks fult hem då alla barnbarnen redan är kära i dem andra hästarna så vet vi att nykomlingen kommer bli så himla älskad.Det är många i vår släkt som rider och kan hästar så hästen kommer få så mycket gos och pyssel . Hos oss kan den trivas i lugna solnedgångar . Eller en varm stallkatt på ryggen . Beta på det stora ängarna och gallopera på dem jättelika åkrarna. Vi har hundar men dem springer bara runt och är i egna tankar . HOPPAS DU HÖR AV DIG. (Hör av dig via hästnet)

Premium 5

Läromästare sökes

  • Västernorrlands län, Sverige
Inget pris

Hej! Jag tänker att jag börjar med en kort presentation om mig själv, Frida heter jag och är 28 år gammal, jag bor med min man och min dotter på 4 år, på en liten hästgård ett par mil utanför Sundsvall. Jag har sen barnsben alltid haft hästar och ridning som det största intresset och det håller kvar än idag. Just nu har jag två hästar, en Shetlandsponny och ett fullblodssto. Jag söker just nu ett halvblod (gärna valack) 10-15 år. Jag behöver en läromästare i mitt liv igen som jag kan känna mig trygg med både i hantering och i ridning. Skulle absolut inte säga att jag är en nybörjare men med åldern blir man mer eftertänksam och framförallt efter att man fått barn, därför söker jag en häst som är okomplicerad. Min tanke med den här hästen är att rida regelbundet, åka på träningar och kanske eventuellt tävla någon liten tävling i framtiden bara för nöjets skull. (Inrikting hoppning) Jag kan erbjuda ett lugnt och fridfullt hem med tillgång till lösdrift med ligghall, litet stall med box, 2 stora öppna fina hagar med skog, flera hektar superfina sommarhagar med rinnande vatten och två snälla hästkompisar. Jag ser gärna att hästen kan gå på lösdrift sommar som vinter samt gå på fri tillgång till grovfoder. Jag utlovar massa kärlek och engagemang där hästens välmående alltid går i första hand, samt ett livslångt hem. Hör gärna av dig i meddelande i första hand om du har en häst som passar in på min beskrivning. Mina krav är inte superhöga, det absolut viktigaste för mig är ett hästen är frisk & trygg. Min tänkta prisklass ligger på 40-50k Ser framemot att höra ifrån dig. Mvh Frida.

Premium 1

Välriden allroundhäst och bästa vän sökes!

  • Stockholm
Inget pris

Ponnytiden är över och Hedvig 15 år letar därför efter en ny häst. Eftersom hon går över från ponny söker vi en ädel och nätt häst som rids för lätta hjälper, gärna mindre storlek. Viktigt med egen framåtbjudning, hästen ska tycka om att jobba men inte vara stark och bångstyrig. Inga olater, men gärna lite alert och pigg. Den ska vara välriden och välutbildad på marken men även duktig på att hoppa. Hästen måste vara snäll i all hantering såsom lasta, klippa, sko, rida ut (även ensam). Mellan 6 -11 år gammal och ca 163 cm. Felfria tävlingsresultat ska finnas från minst 110. Ingen skadehistorik. Hedvig rider mjukt, noggrant och följsamt, hon tränar både dressyr och hoppning regelbundet. Hon är väldigt noggrann med den dagliga skötseln. Det blir mycket omvårdnad, borstning, dusch och regelbunden massage. Vårt stall ligger i ett fantastiskt naturreservat med underbara ridvägar så det kommer bli varierad ridning på varierat underlag. Regelbunden träning i hoppning & dressyr varvat med långa uteritter och tävling. Det är ett modernt stall med högt i tak och hela taket går att öppna för bästa ventilation. Varje box har gummimatta på golvet samt eget öppningsbart fönster med utsikt över hagar, ridbana och övrig natur. Hästkunnig mamma finns i familjen som gärna rider om hon får ;) Hör gärna av er så kan jag berätta mer. Karolina 073 627 95 35 (har även Whats Up).