Annons

Allroundhästar säljes  

/   Antal: 1981
Premium 3 1

Mycket utvecklingsbar allroundhäst!

 • Sandhem
 • Allround
 • Varmblod (Halvblod)
70 000 kr

Världens bästa Plopp! E. Landacord Ue. Demon Club xx Vart ligger begränsningen för denna häst?  Ja vi har ingen aning men han utvecklas hela tiden.  Mycket fin i dressyren och ett extra plus för hoppning. Kanske ett fälttävlansämne? Plopp har fina gångarter, energisk med fina bakben. En riktig goding som främst passar dig som uppskattar en känslig häst. Mycket tid är lagt på grunderna och är välutbildad och går i dagsläget ca LA dressyr och hoppar bana på 100-110cm med god teknik. Höjden är absolut inga problem men för högre höjder krävs mer träning då han mestadels är riden av dressyrryttare. Denna häst ger en fantastisk ridkänsla där du bara kan sitta och njuta. Men för att komma till sin rätt krävs det att du har en del erfarenhet av känsliga hästar. Han är inte svårriden utan tvärtom, han är så enkel så man får tänka ett varv extra ibland. Även om han är väldigt känslig gör han aldrig dumheter och du skulle likaväl kunna sätta upp en 4åring på hans rygg. Extremt cool och trygg, det skulle kunna trilla ner en bomb och han hade som mest rört ett öra. En hel del riden och hoppad av 13årig tjej. Helt okey för honom att stå inne själv och tycker livet är fantastiskt när han blir ompysslad, men föredrar att vara enmanshäst så han har sin människa.  En väldigt underbar och speciell häst som längtar efter att få finna sin själsfrände som kan ta honom till nya nivåer. Film kan skickas vid intresse och mer bilder. Ring för mer information om denna utvecklingsbara stjärna. Hem är mycket viktigt för oss och vi kommer matcha ihop Plopp med den perfekt ryttaren. 0766279496, skicka sms om jag ej kan svara så ringer jag upp.

 • 163cm
 • Valack
 • 10 år
Premium 4

Trygg bästavän

 • Östersund
 • Allround + 1
 • Connemara
67 000 kr

Svenskfödd fullstammad Connemara e. Kulan Kavat Nu är det dags för Albin att leta ett nytt hem efter snart 5 år tillsammans. Han betyder väldigt mycket för oss och vi är noga med vart han hamnar. Han är en perfekt allroundhäst som hänger med på allt som man ber om. Oavsett om det är en uteritt barbacka i bara repgrimma eller fälttävlan. Albin är en ponny som när han lärt känna sin ryttare litar fullt på den. Då gör han gör han allt för dig! Han är vikt- och längdbärande och passar bra som mor-/dotterhäst eller syskonhäst, då han är trygg med de mindre rutinerade och är du bättre kan du kräva mer av honom. Hos oss har han även fått agera ”ridskolehäst” där både vuxna och mindre barn lärt sig rida på honom. Han har gått upp till LB hoppning här och hoppar med mycket fin teknik och har endast varit utesluten en gång under våra år. I dressyren är han utbildad till Lätt A nivå och skulle kunna bli mycket fin om han fick mer träning. Dock kräver han ”lite ben” för att gå fint men är känslig i munnen och kan ridas med mjuka händer. Albins favorit gren är fälttävlan där han är orädd och trygg att rida terrängdelen på. Han är en ”säsongshäst” som är värmekänslig vilket betyder att han är väldigt bekväm på sommaren, för att få ett bra grundtempo då kräver han mycket ridning. Sedan när det blir kallare kan han istället bli ”studsig” och glad. Men han är ALLTID snäll och skulle aldrig sticka/stegra eller liknande. Han vill inte tävla varje helg och säljes därför inte som en ren tävlingsponny. Albin är en klippa att rida ut på och kommer alltid hem med ryttaren i samma skick som de lämnade. Det finns inte det minsta gnutta elakhet i honom och han skulle aldrig göra något dumt med mening. Snäll att hantera,sko,klippa osv. Kan stå själva stall och hage. Han har inte varit halt hos oss under dessa 5 år. Viss utrustning medföljer, han lånas ej ut eller säljes till verksamhet! Vid frågor ring 070-1729196. Eller skicka sms så ringer jag upp Mer bilder och videos på instagram, @normanizabelle Vi har även en annan D-ponny tillsalu

 • 148cm
 • Valack
 • 14 år
2

Framtida tävlingsponny e: Verona´s Bo-Gi säljes/utlånas/samarbete

 • Laholm
 • Hoppning + 3
 • Svensk Ridponny
25 000 kr
9 h

Pga ryttarbrist letar vi nu efter en tuff liten ryttare till Edith, ett sto född 2015 på 129cm e:Verona´s Bo-Gi RP 134. Fadern Verona´s Bo-Gi är en ridponnyhingst som lämnat flertalet avkommor på elitnivå i hoppning, dressyr, galopp och körning världen över. Modern Bonty är ett ridponnysto med okänd härstamning som tävlat LA hoppning. Edith är en härlig liten ponny med mycket attityd. Hon reds in i våras av dressyrryttare som tävlar storhäst på St Georg-nivå och kunde gå i alla gångarter under ryttare efter att ha varit där. Enligt utbildaren kan Edith gå hela vägen i både dressyr och hoppning med rätt ryttare och rätt matchning. Tyvärr har hon bara blivit stående under sommaren och hösten pga tids- och ryttarbrist. Hon är ännu inte inhoppad men är löshoppad. Hon har haft barn på ryggen med ledare hos tidigare ägare (uppfödaren) men lämpas inte som ren barnponny då hon både har attityd och är tuff. Detta är ingen nybörjarponny utan hon kräver en liten, tuff och rutinerad ryttare som kanske redan är ute och tävlar. Hästvana föräldrar är ett krav! Vi kan även tänka oss låna ut henne på foder eller inleda ett slags samarbete med satsande ponnyryttare/liten vuxen ryttare. Referenser krävs och vi ser gärna att man bor i Halland/Skåne eller max 2 timmar från Laholm. För mer info ring eller smsa 0768809933 OBS! Bilderna är tagna i våras. Nu är hon rundare och har björnpäls!

 • 129cm
 • Sto
 • 4 år