Annons

Avelshästar säljes  

/   Antal: 285
Premium 2 3

en Cascadello 1 avkomma

 • Åstorp
 • Avel + 3
 • Varmblod (Halvblod)
Inget pris

Caspar'dello AL har karisma är vacker som en tavla, lång och välbent rör sig vackert och har ett bra bakregister. Caspar'dello är Breeders ansluten. Caspar'dello säljes till ett bra pris om man är intresserad av att visa upp honom samt utvecklas och tävla med honom. Caspar'dellos mamma fick hoppdiplom som treåring samt högst bedömd. tävlad upp till 125 sen fick hon e skada och har därav hamnat i avels boxen. Enyas mamma Enjoy blev som föl reserv champion, bästa hoppföl och uttagen till elitauktion i verden. fick dubbeldiplom som 3 åring och kvalade lätt till semi 4 års championatet. Carola Enyas mormor va 2001 österrikes mest framgångsrika hopphäst och har placeringar i 160 hoppning. Caspar'dello AL är social och tycker om att vara i fokus. Caspar'dello AL är visad som föl 8,5 på galopp och 7,5 trav är snygg och korrekt i kropp. blir ett sportigt halvblod. Caspar'dello finns på blup om man vill söka på hans stam. Cascadello 1 som är caspars pappa ägs av Dirk Ahlmann i Tyskland . Casadello 1 är efter Casall Ask, som Rolf göran Bengtsson tävla framgångsrikt med. Cascadello 1 har visat sig vara en topp hingst inom avlen där hans avkommer nedärver bra egenskaper.Samt ligger högt på hippomundo. Och många av avkommerna tävlar i höga klasser redan. sök gärna på Dirk Ahlmann på instagram (hengststationdirkahlmann) eller facebook. där ni kan läsa/följa Cascadello 1 och se hur de går för hans avkommer. Vi har ett sto på 3 år som är helsyskon med Caspar på gården som finns att se. som nyligen är inriden och som visar sig vara en klok, snäll och arbetsvillig häst. att efter 10 gånger på ryggen kunde låta min 13 åring sitta upp och Eloise tog så väl hand om min dotter i alla gångarter.. mycket snäll och rolig att rida. film på min dotter och Eloise finns på min fb. Hör gärna av er om ni har frågor 0760078641 Mvh Anna Lodin Kan fås som vallack

 • attr168cm
 • Hingst
 • 1 år
3 1

Känsligt sto till avel el som projekt

 • Sjövik
 • Sällskap + 2
 • Varmblod (Travare)
20 000 kr
16 h

Vallentina Tina är ett känsligt sto med mycket personlighet och integritet. Hon har fin stamtavla. Hon har gått på travet och sprungit in över 54000kr. Hon togs bort från tävlingarna eftersom hon blev för stark och het i loppen. Hon skulle avlas på och förra året förlorade hon fölet pga att navelsträngen hade snott sig runt halsen. I dec förra året köpte jag henne som hon stod, omusklad och stått väldigt länge och bara skrotat i hage/ stall. Hos mig har hon fått gå på lösdrift, tränat lite klick/ relationsbaserad träning vilket hon gillar (riktigt smart och lättlärd) och ridits ut på vid enstaka tillfällen. Jag har haft lite otur med min hälsa under tiden, covid, bruten svanskota (ej pga av henne) så jag har inte haft tid eller energi att jobba så mkt med henne som hon behövt. Hon behöver en trygg stark ledare som kan träna henne utan att göra avkall på hennes integritet och gärna relationsbaserad träning. Hon är snäll att rida men känslig för skänklarna. Vi har miljötränat lite i området med kossor och annat men dom gillar hon verkligen inte. INGEN NYBÖRJARHÄST. Hon hade nog mått bäst som avelssto eller med någon som har mycket tid och erfarenhet av att träna känsliga hästar. Jag har gett allt jag orkar nu och jag inser att jag inte har tillräckligt med erfarenhet att fortsätta med henne. Tyvärr, för hon är snäll i hantering, nyfiken och kommer gärna fram och hälsar i hagen, följer mig som en hund i rundkorallen. Däremot tycker hon inte om att gosa, hon tolererar att bli skodd men drar åt sig hovarna när hon tröttnar. Aldrig varit elak eller sparkas/bits. Kan ej galoppskänkel. Rids nog bäst med hackamore då jag tycker att hon verkar bli lugnare utan bett i munnen.

 • attr172cm
 • Sto
 • 10 år
1

INTRESSEKOLL! Vackert paint sto

 • Västernorrlands län, Sverige
 • Western + 1
 • Paint
Inget pris
21 h

Detta är endast en INTRESSEKOLL och inte en salu annons än. Jag har ett extremt vackert paint sto på 10 år. Hon är buckskin, tobiano och har två blåa ögon. En riktigt eyecatcher! "Godis" som kallas är en extremt nyfiken häst. Hon ska fram och lukta på allt, även om hon tycker att saken är lite läskig. Hon är väldigt lättlärd och klok. Medel i rang. Hon kom till mig oinriden för ett år sedan snart och har sedan dess påbörjat inridning. Hon är riden i skritt och det går galant. Tyvärr har hon haft problem med en hälta till och från vilket har gjort att inridningen har blivit pausad. Sist jag red henne var för två månader sedan och hon är avslappnad med ryttare på ryggen, flyttar undan för hjälperna och förstår vad de betyder. Tagit hela hela Inridningsprocessen som en stjärna. Aldrig varit ett problem. Jag arbetar mycket med horsemanship vilket jag har gjort med Godis. Hon är van vid flygande piskor, presenningar, soptunnor, höpåsar, ja, you name it. Inga problem alls. Väldigt orädd i sin personlighet. Vi har även gjort lite små trick. "Puss" kan hon och hon kommer alltid fram i hagen när man ska ta in henne och ger en först en puss sen stoppar hon ner huvudet I grimman. Jag kan ha henne lös och hon följer mig överallt. Stannar när jag stannar, backar när jag backar och går när jag går. Finns mycket mer att berätta om henne. Så som jag tänker just nu är om någon skulle vilja avla med henne. Först och främst är jag intresserad av byte mot annan quarter/paint. Eller någon form av foderavtal med häst byte. Bilder och mer info finns att få. Meddelande på hästnet/sms i första hand.

 • attr148cm
 • Sto
 • 10 år