Annons

Distanshästar säljes  

/   Antal: 34
2 3

Superfin Allroundponny

 • Irland
 • Fälttävlan + 3
 • Övriga
50 000 kr
2 dagar sedan

Veterinärbesiktning och transport ingår i priset. Mr. Hillside Harry är en skäckfärgad valack på 131 cm av viktbärande modell. Han har begåvats med ett vackert blått öga som enligt irländsk folktro anses tursamt. Född 2017, men tidigt på året då han redan har femårständerna ute. Harry är en kärleksfull och social ponny som mår bäst när han får uppmärksamhet; pyssel, gos eller prat, det spelar ingen roll - han får inte nog av människor. Den första i hagen att komma och hälsa på en är Harry och det gör han med ett ljudligt gnägg!! Harry är enkel i all hantering som att lasta, sko och tvätta. Han har en fin grundutbildning och hanteras i dagsläget av en 9-årig flicka. Lagom motor och tydlig broms. Aktivt och atletiskt steg och kommer med mer utbildning bli en riktigt fin allroundponny. Harry har redan fått lite tävlingsvana då han varit med på ett dressyrtest. Han skötte sig exemplariskt och presterade på god nivå (dokumentation från testet finns). Harry anpassar sig efter ryttaren; nybörjaren kan känna sig trygg och den mer rutinerade ryttare får sitt. Positiv till arbete, på banan och uteritten. Harry har hoppat lägre hinder på banan och naturliga hinder i form av banker och stockar i skogen. Han har gått med på knatteridning där han visat sig vara en riktig gentleman. Mycket trygg i sig själv och väldigt säker i trafiken och runt allehanda maskiner. Även om Harry är villig och lättsam är han på grund av sin unga ålder ponnyn för det kunniga hemmet eller ridskolan. Med rätt vägledning kommer han bli en allroundponny i toppklass. Han har en ny uppsättning skor och är grundvaccinerad - helt redo för sitt nya hem med andra ord! Välkomna att höra av er för mer info. Berätta gärna om er själva och era förväntningar. Vid seriöst intresse finns mängder av filmer på ridning, hantering, miljöträning, hovslagare, tandläkarbesök. Priset inkluderar veterinärbesiktning som gäller för svensk försäkring samt transport till Veberöd (i södra Sverige) med den välrenommerade transportfirman ”Seale Transport” som även erbjuder karantänstall.

 • attr131cm
 • Valack
 • 4 år
6

Godkänd fullblodsarabhingst

 • Skåne län, Sverige
 • Utställning + 4
 • Araber
80 000 kr
9 okt

Nu är den ljuvliga hingsten UA Axcel till salu! Han är uppfödd o ägs av Ullstorp Arabians & är en trevlig, snäll och lätthanterad hingst som dessutom är godkänd hingst. Född 2007. E Rohara baccara U Lilla Amie UE Om El Tanam UA Axcel reds in som 4åring och deltog i Galoppträning samt senare Sportcupen i dressyr LB:1 under 2012. Han gjorde en fin karriär både som ridhäst och på utställning, tyvärr satte uppfödarens hälsa käppar i hjulen för fortsatt karriär på utställningar o ridbanor så han är f n inte riden på många år - därav kan ingen provridn erbjudas före köp. Men ref finns att få från fd ryttare. UA Axcel har genom åren tagit hem en del fina vinster såsom: # Silverchampion sc open flyinge 2016 # Guldchampion DK Open 2016 # Best sweden bred stallion 2016 # Segrare i DK Open 2017 # Senior Silver Champion DK Open 2017 Han har dessutom fått höga poäng på både gångarter & exteriör genom åren. Han är en fantastiskt snäll hingst som kommer bli en härlig kompis i vått o torrt på både träning o tävlingsbanorna, han blir som du formar honom. Godkänd för avel, men inte betäckt på ett par år, han har 2 fina avkommor, varav en av dessa finns att se i stallet. Hos denna hingst finns otroliga möjligheter i allt från ridning till avel, han är otroligt snäll att pyssla om, dagligt hanterad o regel verkad, vacc, avm etc. Ej anlagsbärare för CA. Är det just hos dig UA Axcel kan få en meningsfull vardag med massor av kärlek? Tveka inte att ringa el mejla för vidare koppling till säljare samt bokn av titt på honom. Välkommen!

 • attr160cm
 • Hingst
 • 14 år
5 1

Sto med mycket personlighet söker nytt hem eller utlånas på foder

 • Härnösand
 • Western + 4
 • Varmblod (Travare)
12 000 kr
27 aug

Jag har beslutat mig för att försöka sälja min pärla, Fröken som hon kallas. En fantastisk häst på många vis. Hon är ett 16 årigt varmblod som är mycket tydlig i vad hon vill, vad hon gillar och villet humör hon är på. Helt fantastisk att träna med från marken, har kört NH med henne och även ridit med halsring i paddock. Rider henne vanligtvis barbacka och använder endast repgrimma. Funkar givetvis med sadel också. Tycker det är kul att tömköras. Inte utbildad i ridning. Körd i trav hos tidigare ägare. Fröken ÄLSKAR att jobbas med från marken och även att göra tricks. Hon tycker också det är kul att hoppa. Jag har tränat belöningsbaserat och likaså ägaren innan mig. Jag önskar att hon får komma till någon som fortsätter låta henne göra det hon gillar, Fröken brukar dock inte vara omöjlig utan ställer upp på det mesta. Hon är nyfiken, frammåt och blir sällan rädd för saker. Hon är mycket lättlärd. Jag säljer henne på grund av att hon ibland är oberäknelig när jag rider, men i övrigt snäll och lätthanterlig. Hennes humör kan svänga i perioder och det är då jag blir då otrygg i ridningen och känner att vi kanske inte vill samma saker. Hon rids dock fortfarande aktivt. Vid seriöst intresse berättar jag mer om det. Hon stannar alltid när man ber henne under ridning, men har extremt svårt att fortsätta stå stilla. Funkar bättre när man arbetar från marken. Om hon någon gång blir stressad är hon enkel att lugna ned. Har för det mesta gått barfota men funkar med skor också. Har just nu skor fram. Går på lösdrift sommar som vinter, kan stå på box också. Fröken har stor potential som fortsatt NH häst och säkert i ridningen också för den kan jobba vidare med hennes olater. Hon älskar att bli pysslad med. Ej för avel pga att hon nästan strök med då hon fick sitt föl. Kommer aldrig sälja henne som "hagprydnad" och vill inte att hon ska vandra från hem till hem. Skulle intresse finnas så är jag noga med hemmet. Därför lägger jag ut annons här då jag tror och hoppas att det kanske finns någon som känner att Fröken kan passa in i deras liv, helst föralltid🌺 Man får jättegärna komma och hälsa på henne, och provrida vid intresse. Fröken är vaccinerad, nyskodd, ridhästförsäkrad och har nykollade tänder. Priset är inte hugget i sten, hemmet är absolut viktigast! Har du intresse är jag öppen för förslag. Hon förtjänar att ha ett bra hem med någon som fortsätter ge henne uppmärksamhet. Foder kan också vara ett alternativ. Fröken finns utanför Härnösand, Västernorrland.

 • attr155cm
 • Sto
 • 16 år