Annons

Fälttävlanshästar säljes  

/   Antal: 401
Premium 5 1

Till satsande och/eller avel

 • Hamra
 • Hoppning + 3
 • Welsh
40 000 kr

***Film finns*** För dig som satsar mot toppen och/eller söker din framtida avelshingst! NIANS BUGATTI är en charmig, cool kille med en härlig utstrålning, unik stam och 3 bra gångarter! Fler bilder och filmer finns vid intresse! Pappa BELISSIMO RP 193 blev högst bedömda treåriga Ridponnyhingst 2019 vid avelsvärderingen på Grevagården. Elitpremierat möderne i både Sverige och Danmark. Internationell toppklass. FS MR RIGHT - FS DONT WORRY. Flera släktingar som gått EM med placeringar och vinster. Belissimo fick poängen 8-9 i hoppning och blev därför belönad som specialbegåvning. FS MR RIGHT som i Tyskland kallas för den gula Totilas. Han har 37 godkända söner. En rörelsemekanik som är fantastisk och med ett sagolikt temperament. FS DONT WORRY - En av Tysklands absolut bästa ridponnyhingstar. Champion of the ridingpony koering i Aachen 1998 samma år vann han NRW Ridponny Championchip för första gången. Detta upprepade han 1999. Han vann Bundeschampionatet för ridponnier 1998 och 1999, där blev han belönad med sex stycken tior! Dont Worry har många avkommor som startat EM i dressyr samt tagit EM-medaljer. Modern JOELSBO DRIZZLE RW 1325 - Joelsbo Drizzle är en Welsh Sek B. E. KARLSFÄLTS CARUSO. Karlsfälts Caruso har ett flertal placeringar på nationell nivå FEl-klasser. Silvermedalj i Skånska Mästerskapen i dressyr 2003. Drizzle’s mamma JOELSBO DAZZLE är ett sto som alla hade behövt i sina stall. Hon har lämnat 14 föl som har bland annat tävlat. Ungponny SM hopp, Nationell dressyr, LA hopp, fälttävlan, körning. Hon har även lämnat två godkända welsh hingstar E. Karlsfälts Caruso. JOELSBO COULTHARD tävlad på nationell nivå FEl-klasser. LA- Hoppning, P80 fälttävlan och även lättklass i körning. Visad med 41p och själv lämnat många framgångsrika avkommmor. Bland annat JOELSBO DIVINE som är Sveriges högst bedömde treåring med 55p hopp och 55p gångarter. Diplomsto med 45p. Dazzle’s andra godkända son JOELSBO CLIC tävlad LA dressyr och hopp. Visad med 42p och även han flera framgångsrika avkommor. Dazzle själv är visade ett flertal gånger med poäng upp till 44p med 10:or för typ och skritt. Elit premierad och Diplomsto. Drizzle själv har tävlat LA hoppning kvalad MSV och LB dressyr. Visad med 41p och är Diplomsto. Varit placerad i Skånska mästerskapen hoppning. Pappa mäter 142cm Mamma mäter 139cm Bugatti kommer grund registreras welsh partbred. Finns att se i Hamra, Bredaryd. Leveransklar i Januari 2021. Då han har pass och vaccinerad enligt ö.k. DNA-testad. En verklig kvalitets ponny för framtiden!

 • attr140cm
 • Hingst
 • 0 år
3

Oslipad diamant för framtiden - sto e. Bellheim

 • Vollsjö
 • Hoppning + 4
 • Varmblod (Halvblod)
70 000 kr
6 h

Letar ni en prisvärd unghäst och kan tänka er att lägga lite jobb själva? (Läs: ni ska kunna häst och vara hyfsat duktiga ryttare med unghästvana för att det ska bli en bra matchning) 🌟🌟🌟🌟 Etoscha IV Sto född 2016 Bellheim - Toulon - Saygon Etosha är inte inriden i dagsläget, priset är satt därefter och kommer öka i takt med utbildning. Inridning påbörjas nu i december. Jag äger hennes helsyster som är 2 år, hon är supertrevlig, okomplicerad och inriden samt jag känner familjen som äger en halvsyster. Även hon är trevlig, okomplicerad och snart riden i alla gångarter. Totalt har vi hittills ägt 5 hästar av uppfödaren till det här stoet och jag har ridit 8 av hans uppfödningar. Den gemensamma nämnaren är att det är trevliga och sunda individer men att de ofta är "gröna" då uppfödaren inte har ngn möjlighet att rida hästar själv längre. En av hästarna från uppfödaren har jag ägt i 8,5 år och det är en av de sundaste hästar jag har kommit i kontakt med. Etosha är ca 162 cm i mankhöjd. Frisk och sund individ utan skadehistorik. Uppvuxen på lösdrift i flock utan Brösarp. Besiktad UA idag av veterinär Per Michanek. Ej röntgad. Lånas ej ut, säljs ej på avbetalning, lämnas ej på prov. Seriösa spekulanter skriver PM eller mejlar mig i första hand. Dela gärna annonsen eller tipsa om ni vet ngn som söker häst enligt beskrivningen 🌟🦄 Bättre bilder och filmer kommer framöver.

 • attr162cm
 • Sto
 • 4 år
Premium 4 2

Unghäst för de största klasserna!

 • Blekinge län, Sverige
 • Fälttävlan + 1
 • Varmblod (Halvblod)
110 000 kr

Vill du rida breeders, faslterbo m.m? My Hawk's Oh My God är född till att hoppa. Fadern Saint Amour med tävlingsmeriter tom vinst i GP. Modern Inshallah KLT har lämnat en rad lovande unghästar. Däribland Conthigo KLT och Conthici KLT som båda deltog i breeders-finalerna i höstas. - Conthigo KLT hoppade 8-9 på sitt treårstest, samt var dagens högst bedömda hopphäst på kvalitetsbedömning i Bollerup som fyraåring med poängen 8,5-9 i den uppsuttna hoppningen. Gick breedersfinal och scandinavium. Har under 2020 tävlats framgångsrikt av bl a Nicole Holmen. - Conthici KLT hoppade diplom på sitt treårstest (8,5-8,5) och placerade sig som nr 4 i rikssto under breedersfinalen. Har tävlats framgångsrik med ryttare/ägare Anna Freskgård under 2020. - My hawks I Owe U hoppade nyligen 8,5-8,5 på sitt treårstest (trots att han just nu är i en växtfas) och fick fina lovord från domare! My Hawk's Oh My God är modell större, mäter idag ca 170 cm. En mycket trevlig och vänlig häst. Enkel i all hantering Snäll att lasta/transportera/verka. Detta är en häst för framtida toppsport! INRIDEN. Filmer på både honom och syskon finns att se, skicka ett meddelande på whatsapp så svarar jag. Uppväxt på lösdrift med tillgång på grovfoder och mineraler av högsta kvalitet. Röntgad. Vissa mindre fynd finns, men anses sakna betydelse. (utlåtande från Charlie Lindberg, chefsvet. på agria finns) Billigare vid snabb och smidig affär.

 • attr170cm
 • Valack
 • 2 år