Annons

Hopphästar säljes  

/   Antal: 1369
1 3

Swb-valack med kvalitéer

 • Ulricehamn
 • Hoppning + 2
 • Varmblod (Halvblod)
135 000 kr
2 h

Valack f.2013 e. Zaladin MI ue. De Noir Lillebror är en positiv, arbetsvillig och nyfiken individ som alltid vill göra sitt bästa. Långt ifrån i fas för sin ålder, men utvecklas snabbt och har en stor vilja att lära sig och försöka. Han har tre trevliga grundgångarter och hoppteknik. Skulle nog kunna vara något för fälttävlan. Har stort energiförråd så behöver komma till någon som kan stimulera honom både psykiskt och fysiskt. Snäll i både ridning och hantering men har en del nerv som man behöver klara av att hantera. Är aldrig någonsin elak, men är väldigt vaken och snabb i sina reaktioner. Behöver därför en ryttare med god kroppskontroll, mjuka händer och bra tålamod. Lätt att lasta och ha med på nya platser, står snällt i transporten både med och utan kompis. Hopp- och dressyrtränad/tävlad sporadiskt i vår ägo pga tidsbrist. Startat LC:1 och 90cm hoppning, men det finns mycket kvar att ge i båda grenarna. Placerad i sin debut i avd A i 90cm 14/5. Gått i flock med både sto, hingst och valack. Är just nu lekfarbror i hagen till våra två 1 åriga hingstar och en 3 åring valack. Trivs bra med kompisar och mycket utevistelse, så skulle säkert fungera alldeles utmärkt även på lösdrift. Röntgad U.A i december-21 och genomkollad av veterinär samt equiterapuet i början av året. Ett bra och passande hem är viktigare än pris och det går att diskutera vid snabb och smidig affär.

 • attr167cm
 • Valack
 • 9 år
Premium 2

Stoföl för avels- och utställningsintresserade

 • Östersund
 • Avel + 3
 • Welsh
20 000 kr

Så har årets första föl börjat titta fram och vi har fått fantastiska avkommor efter vår unghingst Friarly Super Stanley. Detta stoföl är fött isabell men kommer bli skimmel, och kommer då både kunna ge föl som blir skimlar eller med gulanlag i sin tur. Hon har bläs och vita strumpor bak samt vita kotor fram. Hennes mormor har vunnit Royal Welsh och hennes mamma kom med i kvalitetsboken i Sverige trots att hon var helt grön på att visas, men har inte visats mer än en gång pga pandemin. Mamman är dock en exakt kopia av mormor och vi ser fram emot en utställningskarriär även för henne. Det är fullt med multichampions på båda led i stamtavlan. Pappan är inte visad ännu pga pandemin men är en riktigt fin avelshingst vars första avkommor vi redan fått förfrågningar om utomlands. Vi har arbetat med dessa blodslinjer i 20 år och har enbart gott att säga om dem, de är några av världens mest framgångsrika och är kända överallt för att ge mycket god exteriör, mycket goda gångarter och ett väldigt trevligt temperament med hög användbarhet inom alla områden. Hon har fullt med multichampions i stamtavlan och med tanke på att hon är otroligt fin exteriört så vill vi att hon kommer till ett hem som satsar på utställning och avel, så att hon får visa världen sin skönhet och användbarhet. På bilderna är hon enbart 1 dag, och hon är en riktig skönhet. Till hem som har mycket meriter i dessa områden så har vi ett rabattsystem. Stamtavla: https://www.allbreedpedigree.com/stellar+blushing+bride Blush kommer att registreras i Sverige hos SWF när hon är tillräckligt gammal för att chippa. Höjden i annonsen är förväntad mankhöjd om vi utgår från föräldrarna. Vi reser ibland ned i Sverige på utställningar och tävlingar och kan då ta med henne längs vägen när hon är avvand.

 • attr116cm
 • Sto
 • 0 år
Premium 3 1

Hopphäst som ställer upp i alla lägen

 • Karlstad
 • Hoppning
 • Varmblod (Halvblod)
250 000 kr

Nu har det tyvärr blivit dags att sälja min fantastiska häst. Chere Kahn, eller Tiger som han kallas, är en 12-årig valack på ca 170cm. e. Chairman La Silla ue. Dammen. Vi har tävlat upp till 135cm men han har kapacitet att hoppa 140 om du har det som mål. Tillsammans har vi flertal placeringar och vinster upp till 125cm. Tiger ställer upp i alla lägen och är väldigt hinderklok. Hoppar allt på tävling och vi har även hoppat vattengrav utan problem. Tiger gick Amatörtouren i Falsterbo 2019 och är van att tävlas på större tävlingar. Tiger är en välriden häst, Han är en pigg och framåt häst, och kan bli stark. Han skulle passa en duktig junior som vill satsa på mästerskap eller någon som vill ha roligt i 120cm klasserna, som han gör superlätt. Dock visar förra årets resultat inte den kapacitet han har, det har helt och hållet berott på mig då jag haft svårt att se distanserna. Startat två klasser i år, en 120 med en fjärde placering och en 130 med 4 fel. Tiger är snäll att sko, superenkel att lasta (kan åka både transport och lastbil), klippa mm. Snäll att rida ut på både själv och med sällskap, van att gå med och utan hagkompis. Tränas regelbundet för både B- och A-tränare inom hoppning och dressyr. Han är väl omhändertagen och regelbundet behandlad utav kiropraktor, kollad tänder, vaccinerad, träckprovad och vet-checkad. Tandkoll är gjord i april 2022 Frisk och sund häst under de åren jag ägt honom och jag köpte honom av uppfödaren så endast två ägare. Då jag jobbar oregelbundna tider så skicka gärna ett SMS om jag inte svarar så ringer jag upp så fort jag kan Film: https://www.youtube.com/watch?v=g9tkVwiulAc Massor av filmer finns på min instagram @sandramollerr

 • attr170cm
 • Valack
 • 12 år