Annons

Övriga hästar säljes  

/   Antal: 185
3

Lyxigt allroundsto med kanon stam!!

 • Kolmården
 • Hoppning + 3
 • Varmblod (Halvblod)
60 000 kr
2 dagar sedan

Lyxigt allroundsto med kanon stam! Då livet ibland inte blir som planerat så har jag tagit beslutet att sälja min otroligt fina, vackra prinsessa. Hon har en toppen stam och ett utseende och gång som är helt fantastiskt! Hon är ett swb på 11 år, ca 168 i mkh långbent och nätt tjej. Oroligt lättriden och känslig i munnen. Tre riktigt fina gångarter och hoppar allt du styr på. Hon är e: heartbeat-heartbraker. Och har bla Ramiro Z, furioso 2 och nimmerdor i stammen. Hon är helt okomplicerad i all hantering, hon är pigg vaken och framåt i ridningen och behöver en rutinerad ryttare. Hon är absolut inte dum på någotvis. Jag har inte gjort så mkt med henne, skulle tagit föl på henne i somras men som sagt, familje livet förändrades. Har tränat både hopp och fält, och hoppat enstaka hinder på 1.20 utan konstigheter. Jag har haft henne som hobbyhäst på senaste, och hon är inte igång idag. Dålig kondis men jobbas snabbt upp. Rids sporadiskt utan konstigheter utan att bli dum eller få överskottsenergi. Hon är verkligen en sån fin och samarbetsvillig tjej. Skulle passa till det mesta, hopp/fält ligger nog henne varmast om hjärtat. Långa härliga skogsturer osv. Skicka gärna ett mail och berätta om dig själv så kan vi återkoppla via telefon! Mvh Pris 60.000:- inkl viss utrustning. Pris satt efter att hon ej är i topp form idag! Kan gå ner något i pris vid snabb affär om hon får ett fint hem och läget börjar bli lite små akut!

 • 168cm
 • Sto
 • 11 år
4

Sportig liten valack

 • Västra Götalands län, Sverige
 • Dressyr + 3
 • Övriga
62 000 kr
4 dec

Valack född 2008 på ca 155 cm. Godkänd palomino med full stam från Storbritannien, efter hingsten Grassendale Cream Icon. Snygg, sportig modell som känns relativt stor att rida och med ett vänligt och trevligt temperament. Trafiksäker och snäll på nya platser. Rör sig trevligt och har lätt för att gå i form. Kommer att göra sig bra på dressyrbanorna men hoppar även med god inställning. Tävlad 90cm utomlands, hoppad något högre hemma med kapacitet för mer. Även provat terräng. Skulle vara en perfekt liten allroundhäst för någon som vill göra lite av varje. Vi tror att han skulle passa bäst till en tonåring eller vuxen som vill ha en fin, positiv och arbetsvillig kompis som drar blickar till sig. Han kan ridas av barn också så länge man har lite erfarenhet av hästar som inte behöver ”sparkas igång”, då han lyssnar fint på hjälperna och därför rids bäst av en ryttare med mjuka hjälper. Inga problem att sko, lasta, duscha, fånga i hagen, ha inne eller ute själv osv. Går bra ihop med andra hästar. Han är även lyhörd för signaler från marken vilket gör honom trevlig att jobba med i tex longering, nh eller trickträning om man har det intresset. Skulle säkert även funka till tävlings/träningsinriktad verksamhet. Van vid både lösdrift och box. Vi är väldigt måna om den här fina och personliga killen och önskar att endast seriöst intresserade hör av sig, ”filmsamlare” behöver inte göra sig besväret att höra av sig. Därför kommer också skambud att nekas. Vänligen hör endast av er om ni vet att ni har stallplats ordnad samt ekonomiska förutsättningar att köpa en häst samt för dess underhåll. Utrustning ingår inte. Besiktigad utan anmärkning i oktober samt vaccinerad.

 • 155cm
 • Valack
 • 11 år
2 1

Härlig skogsmule/sällskapshäst

 • Borgstena
 • Övrigt + 1
 • Varmblod (Travare)
10 000 kr
30 nov

Vi har nu bestämt oss för att sälja vår häst Bella. Bella är ett sto med mycket vilja och väldigt härlig när man lärt känna henne. Hon tycker om att bli riden i skogen, men något pass i paddocken är också roligt. Hon har ett härligt raskt tempo, kan galoppskänkeln och går att rida ut på själv och med andra hästar. Inga problem att möta bilar och mopeder. Vet ej hur hon skulle reagera mot större fordon då jag aldrig har mött dem. Hon älskar att bli kliad och kommer gärna fram i hagen för gos. Hon vill helst bli riden runt 2 gånger i veckan. Just nu har vi henne i box och lösdrift och det är inga problem att lämna henne en stund själv i boxen. Bella är lite öm om sina hovar så hon vill gärna ha skor på sig hela tiden, men hon står som en ängel varje gång hovslagaren är här. Hon går på transporten hyfsat bra. Kan vara lite trotsig i början men efter ett litet tag går hon på hur snällt som helst. Bella är medel i rang, beror på hur ranghöga hästarna runt om är. Vi har haft Bella i ca. 2,5 år men nu när jag har högre ambitioner än vad Bella kan erbjuda, så har vi köpt en ny häst och tänker då sälja henne. Hon är nog ingen nybörjarhäst. Jag 15 år och har ridit henne hela tiden. Hon är snäll men behöver en van ryttare. Hon har aldrig varit dum eller försökt kasta av mig. Bella har aldrig varit skadad eller sjuk under den tiden vi haft henne. Inte heller några tidigare kända skador/sjukdomar. Pris går att diskutera.

 • 155cm
 • Sto
 • 14 år