Annons

Sällskapshästar säljes  

/   Antal: 230
2

Projekt/sällskap

 • Örebro
 • Övrigt + 3
 • Varmblod (Halvblod)
25 000 kr
2 dagar sedan

Pga oseriös köpare Här vi Accjas Nashville men kallas Nisse till vardags han är en valack född 2011 jag har fött upp honom själv. Han är E: Cartier U: Accja Campari UE: Acapulco Gold Nu är det så att jag har fått skador i min kropp som gör att jag inte kan rida då Nisse också har varit skadad o är inte i gång gör tillfället. Så jag har tänkt o sälja honom som sällskap, projekt eller promenad häst. Här kommer det lite fakta om Nisse. Jag har som sagt fött upp honom själv o ridit in honom själv. Sen va jag med om en krock med bilen som sluta i att jag fick wiplers, diskbråck o nervskada i nacken. Så då lånade jag ut honom på foder o när han var utlånad så var han med om en olycka så han stegrade över o slog upp huvudet. Han hade ett hudlager kvar till hjärnan som va helt. O då stod han nästan 1 år sen va han på tillridning ett tag men det funka inte så bra och då åkte han tillbaka till fodervärden ett tag innan jag hämta hem honom igen o det är 3 år sen. Jag o en kompis till mig har suttit på honom. Men nu sen förra sommaren har han stått i hagen mest då min nervskada påverkar mitt mående på ett negativt sätt. Nisse är världens snällaste o man får göra allt med honom. Men han är samtidigt väldigt känslig o lite försiktig av sig. Så när jag har ridit honom så får han lite panik om man tar i tygel så det blir ett tryck i nackstycket på tränset så skadan han fick satt där. Jag tror ju om har tid o erfarenhet på känsliga hästar så tror jag han kan bli en toppen kille. Men jag säljer inte honom som tävlingshäst ute mest som en myshäst o bästa vän. Maila till hasten__@hotmail.com då jag jobbar olika tider varje vecka o har svårt o svara I telefon. Så ser jag mailet o hör av mig.

 • attr172cm
 • Valack
 • 12 år
Premium 4

Benny den stora hästen med det stora hjärtat

 • Varberg
 • Allround + 2
 • Varmblod (Travare)
8 000 kr

Benny är med sina 170 cm i mankhöjd en stor pojke, trots detta är han en otroligt hänsynsfull individ som är mån om att vara försiktig. Benny är född enbart för att tjäna pengar och har på grund av detta en brokig bakgrund. Trots detta har han ett hjärta av guld och vill alltid göra rätt. Han är född i Polen och exporterades som föl till Danmark. Redan som ettåring såldes han på auktion och exporterades igen, då till Sverige där han sattes i travträning. På grund av Bennys tuffa liv som travhäst där han ofta stod inne på box långa perioder mår han absolut bäst av att stå i lösdrift. Benny har superbra hovkvalité som gör att han idag går barfota och har endast boots när vi rider långturer (men har varit skodd innan). Benny har en mild variant av shivering (ofrivilliga muskelrörelser) vilket inte påverkar honom idag. Han är helt okomplicerad i lastning. Han är även helt underbar från marken. Han rids med fördel bettlöst och han är även en dröm att ha med ut som handhäst eller på promenader. Den perfekta människan för Benny är en mjuk person som gillar att pyssla och gosa då han själv har denna personlighet. Vill du rida ut i skog och mark på äventyr så är han din bästa vän, han bär dig säkert över stock och sten och håller dig trygg i trafiken. Han älskar att lära sig nya saker, klickerträning tycker han är superkul. Benny har haft ett tufft liv som travhäst och förtjänar en bästa vän som kan ge honom lika mycket omtanke som han ger människorna han har omkring sig. Mejla gärna Sara på sarasnygg@hotmail.com

 • attr170cm
 • Valack
 • 10 år
4

Snällt sto söker nytt hem 🏠

 • Fölene Socken
 • Sällskap + 1
 • Varmblod (Travare)
7 000 kr
24 sep

Hej! Kollar nu intresse för mitt sto Bama. Har haft henne i cirka 5 månader som sällskap till mitt andra sto. Hon var inte inriden när vi köpte henne men vi har fått börjat om med hennes inridning och hon är ridbar och snäll att rida ut på idag. Hon har lite svårt att stå still vid pallen när man ska hoppa upp men vi har tränat på detta och de blir bättre för varje gång. Hon har blivit riden i alla gångarter och det har gått jättebra hon är inte stark utan positiv på ridturen. Bama är snäll att lasta står snällt i transporten, snäll med hovslagare, går att lämna ensam i hagen medans kompis är ute på tur. Hon har gått hos oss på lösdrift och trivs bra med det! Funkar även att ha på box om man har den möjlighet. Ranglåg i hagen och snäll mot andra hästar. Trafiksäker och orädd vad jag har märkt. I dagsläget är Bama inte ridbar då hon är halt på ena frambenet. Hon har lyckats snubbla till i hagen och fått ett mindre sår på knät som vi behandlar, hon är inte svullen längre , utan det är en lättare hälta som kommer gå över med vila. Hon vill gärna komma till någon som vill ha en snäll sällskapshäst och mysig skogsmulle att ha roligt med! Hennes pass är i ordning hon är grundvaccinerad och avmaskad, relativt ny verkad. Hon söker nytt hem endast pga att jag är höggravid och hinner inte med två hästar längre. Tycker hon förtjänar mer än vad jag kommer kunna ge henne idag. Viss utrustning kommer att följa med! Hör gärna av er om ni är seriöst intresserad och vill veta mer om min fina Bama! Hem är viktigare än priset men hon är inte gratis! Bama kan flytta omgående så har ni ett gott hem att erbjuda och ekonomi iordning så är ni välkomna att höra av er!

 • attr160cm
 • Sto
 • 16 år