Annons

Sällskapshästar säljes  

/   Antal: 159
1

En riktig stjärna!

 • Gotlands län, Sverige
 • Dressyr + 3
 • Haflinger
45 000 kr
19 nov

Pga jobb och ev flytt söker jag nu efter ett kärleksfullt hem till min fyrbenta stjärna! Woferl, eller Woffie som han kallas är en 4-årig haflinger-valack från Österrike. Woferl är bäst på alla sätt och vis i både hantering samt ridning. Han är trafiksäker, älskar att bli ompysslad, vara med överallt och få beröm samt kärlek. Jag har ägt honom i lite mer än ett år och jag har tränat honom väldigt mycket. När jag köpte honom var han precis inriden och endast i skritt och trav. Alltså väldigt grön. Jag har jobbat med honom både från marken och på ryggen. I dagsläget har han tre väldigt fina gångarter och älskar att få arbeta när man rider honom på banan. Han gör alltid sitt bästa och försöker alltid göra rätt, även på nya saker. Jag har ridit mycket i skogen själv med honom och han är hur snäll som helst.. Han anpassar sig efter vad hans ryttare vill göra med honom helt enkelt. Vill man bara skritta och mysa i skogen, så gör han det man ber honom. Vill man galopp-racea i skogen, ja då gör han det. Han är aldrig het på gröten och han har aldrig gjort något dumt i ridningen.. Han går i form utan problem. Jag har tränat honom 4-5 gånger i veckan. Står lugnt och snällt på transporten samt är hur cool som helst när man åker till ridhuset. Stressar aldrig upp sig! Jag söker nu någon som vill hitta sin nya livskamrat och fortsätta att utbilda min stjärna och kanske t.o.m. hitta ut på tävlingsbanorna! Han kan ridas av allt från erfarna barn till vuxna. All utrustning ingår såsom sadel, träns, täcken mm Några frågor? Släng iväg ett Mail så svarar jag så fort jag kan! Med vänlig hälsning, André

 • 147cm
 • Valack
 • 4 år
6

Ung och underbar kille

 • Västra Götalands län, Sverige
 • Sällskap + 3
 • Islandshäst
Inget pris
17 nov

Super mysig kille som alla kan hantera. Blir troligen runt 140 cm när han växt färdigt. Barn som vuxna kan hantera honom då han är super snäll och lätt att ha att göra med. Påbörjad inridning, barn och vuxna suttit på honom, burit ryttare i både skritt och trav. I det fria väljer han gärna tölt men även på längre raksträcka visat passgång. Otroligt fin trav så ett stort plus för honom. Löshoppad 80 cm med lätthet. Kan vara själv i hagen och stallet utan att bry sig om han blir ensam. Låg i rang så lätt släppa ihop med andra. Kan gå med alla kön, idag går han med unghingstar. Snäll hantera både i boxen och ställa upp i stallgången. Lätt att lasta och åka i transport. Barfota och snäll med hovslagare. Står idag i stall där han får komma in i box på kvällen men funkar lika bra på lösdrift (vilket vi tyvärr inte har tillgång till idag) Aldrig varit skadad eller sjuk. Import från Island som 1 åring. Chip-märkt, pass, vaccinerad och avmaskad. Försäkring hos Folksam som kan övertas av köparen. Säljes till någon som söker en unghäst att utvecklas med, kanske en blivande tävlingshäst eller till verksamhet i framtiden. En oslipad diamant är han. Säljes pga sjukdom och han idag inte har någon som kan fortsätta inridning och han bara är sällskapshäst nu. Pris diskuterbart till rätt hem och snabb affär. Vid intresse skicka Mail till stensundvall72@gmail.com där ni berättar vad för hem ni kan erbjuda. Inte alltid meddelandena kommer fram här på hästnet, men skickar ni här så skriv med er mailadress.

 • 140cm
 • Valack
 • 3 år
3 2

Vänlig, vacker och välriden c-ponny - bästa läromästaren

 • Kungsbacka
 • Dressyr + 3
 • Svensk Ridponny
45 000 kr
16 nov

Vi söker nu efter en familj som letar efter en snäll och välriden läromästare. Nessie (Evenecense) är en vänlig och jättesnäll c-ponny som har varit vår familjemedlem i 6 år snart. Med henne kan den yngre ryttaren lära sig rida i alla discipliner, göra roliga saker och ha en avslappnad fritid med en härlig ponny och samtidigt kunna komma igång med de första tävlingarna. Nessie är ett mörkbrunt sto född 2005 och är efter Veronas Gerswin – Pascal och är en mångsidig svensk ridponny. Hon kan både ta hand om en yngre ryttare som behöver trygghet men kan även ge en något mer erfaren ryttare härliga ridturer. Hon är regelbundet hopp- och dressyrtränad och har tävlat med vinst upp till LB:1 dressyr och tränar LA. Hoppat många pay and jump på 60-80 cm. Dock ej en utpräglad tävlingsponny i hoppning. Är även terränghoppad och varit med i Sugar Cup. Älskar uteritter, barbackaridning och att bada i sjön. Hon kan även ridas av lättare vuxen och är mycket tömkörd som komplement till uppsuttet arbete. Snäll mot andra hästar. All hennes utrustning följer med i köpet. Vi söker nu en familj som likt oss, kommer att älska henne och ha roligt tillsammans med Nessie. Ni som vuxna behöver inte vara hästvana, men intresserade av att vara med i stallet och omge er med hästkunniga personer. Med Nessie kommer alla dagar att bli roliga. Hon kommer att hälsa på er med en djup mullrande gnäggning. Varje dag, vi lovar. Dessutom kan hon puss, men då vill hon ha godis. Kontakta oss via mail till anna.wangeby@hotmail.se och berätta lite om er själva.

 • 139cm
 • Sto
 • 14 år