Hästar till salu  /   Antal: 3640

Hästar till salu  Antal: 3640

1

4-årig högkvalitativ dressyrvalack e. Fürsten-Look

 • Kristianstad
 • Dressyr
 • Varmblod (Halvblod)
220 000 kr
7 h

Mycket trevlig dressyrvalack f-15 e: Fürsten-Look u: Electra (69) ue: Rosevelt. King Edward ELiTH erhöll 47p vid sitt unghästtest 2019 i Nybro. Tre mycket välbalanserade gångarter. Arbetsvillig och positiv inställning. Snäll i all hantering. Modern Electra är ett diplomsto med supergångarter och ett fantastiskt temperament. Hennes första föl Revolt, e. Ampere, fick 48,5p vid sitt treårstest 2017 och kvalade till 3-årschampionatet på Swede Horse. King Edward ELiTH är hennes andra avkomma. King Edward ELiTHs 1 år yngre helbror Fürst Edgar ELiTH fick också 48,5p vid sitt unghästtest 2019 och kvalade till 3-årschampionatet på Swede Horse. Mormor Eliaza är diplomsto. Mormors mor Edelweiss är diplomsto, elitsto och vann Kungakannan på Elmia. Edelweiss helbror var den godkända hingsten Refaat 783. Edelweiss lämnade även Edelbert, som tävlade FEI Intermédiaire dressyr och många andra avkommor som fick diplom. Mormors mormor är den legendariska Falsett som var diplomsto, elitsto och även hon vinnare av Kungakannan på Elmia. Vid denna tid Sveriges högst bedömda sto genom tiderna. Falsett lämnade sex avkommor och samtliga fick minst 40 p som treåringar, till exempel Edelweiss som vann Kungakannan och två godkända söner Brilliant 663 och Refaat 783. Video: https://youtu.be/jThzPwfQd9o Pris: 176.000 SEK + moms Mer info på vår hemsida: www.elith.se

 • 167cm
 • Valack
 • 4 år
Premium 2 4

Charmigt nätt sto

 • Fårarp
 • Allround + 1
 • New Forest
89 000 kr

Söker du en bästa kompis att utvecklas ihop med och komma ut med på tävlingsbanorna? Disa är ett renrasigt New Foreststo, född 2011 e: Stackarps Diplomat RNF 196, u: Tomacs Pion RNF 2557 eu: Sörbys O´Boy RNF 133. Hon är slutmätt 134 cm och väldigt nätt i typen. Disa har varit i vår ägo sedan april 2018. Hon är tävlad en del dressyr, mest hoppning men även fälttävlan. Hos oss har hon startat upp till LB dressyr med placeringar, hon har absolut kapacitet och utvecklingspotential för högre klasser. Hon kan sidvärtsrörelser, vändningar och har börjat träna förvänd galopp och enkla byten. Hon är en fantastiskt snäll och vänlig ponny, hon älskar uppmärksamhet och bli pysslad med. Hon tycker dock inte om att bli lämnad ensam i hagen längre stunder. Hon är superlätt att lasta, står snällt i transporten både under körning men också på tävlingsplatsen. Hon är lätt att sko, klippa och duscha. Även om dressyren är Disas starkaste gren så tycker hon om att hoppa upp till LC och hon gillar fälttävlan upp till P70. Hon är supersnäll att rida ut på, både själv och i grupp. Hon är en pigg ponny med egen motor utan att vara het. Hon tänder till lite extra vid uteritter men blir aldrig okontrollerbar eller gör några dumheter. Hon tar gärna täten och går tryggt fram förbi tex.kossor. I början av juli gick hon New Forest mästerskap och fick hela 39p i utställningen! Vi är så klart måna om vart hon hamnar och önskar ett hem med hästvana föräldrar. Finns viss utrustning att köpa till då nuvarande ryttaren går över på storhäst. Låter Disa som en ponny för just dig, hör av dig och berätta vilka ni är och vilket hem ni kan erbjuda.

 • 134cm
 • Sto
 • 8 år
5 1

Fantastiskt fint Hoppsto säljes

 • Kungälv
 • Hoppning
 • New Forest
120 000 kr
7 h

Då dottern tyvärr har vuxit väldigt mycket sista året och känner att balansen mellan henne och ponnyn inte längre gör ponnyn rättvis så har vi bestämt att det är dags att gå upp på storhäst istället. Polly (Pol’s Jewel) är ett holländskt NewForest sto född 2006. Hon är 146 cm hög av sportig modell och därför inte så viktbärande. Hon vill ha en ryttare med god egenbalans och mjuk hand som gillar fart, hon är världens snällast och älskar att bli ompysslad, borstad och kliad. Hon lastar sig själv och åker lugnt i transporten, lättsam att ha med sig på tävlingar och meetings. Tränad regelbundet för b-tränare med goda vitsord, fantastiskt bra teknik över hinder, och en riktig speedponny, som gärna blir lite stark på hoppbanan. Polly vill ha en box att komma in i på kvällarna och har gärna en kompis i hagen, hon fungerar inte att ha på lösdrift (vi har provat). Hon är snäll att rida ut på både själv och i grupp och så trafiksäker som en ponny kan bli. Hon har tidigare gått MSV, och med min dotter LA, med rätt ryttare så är hon uppe på de höjderna igen. Har hoppat enstaka hinder på 130 med min dotter. Det här är en ponny som absolut är värd en provridning, det är dock inte någon första ponny utan jag skulle gärna se att hon hamnar hos en duktig tävlingsryttare som behöver gå upp i kategori på ponny. Försäkrad i A1 i Agria och 100 000 på liv, utan restriktioner. Vi kommer också att ha ett 5-årigt Ridponny sto med super stam (e: Cyklon Texass (hoppat 5 EM), ue: Machno Carwyn (vunnit 2 EM)) tillsalu inom kort. Ellie (Electric Girl) fick gångartsutmärkelse på 4-års testet och ett poäng ifrån hopputmärkelse. Tanken är att dottern ska upp och hoppa LB på henne i höst. Detta är en ponny som också skulle passa bra som fälttävlans ponny då hon är helt orädd, hoppar bra och har ett fantastiskt steg. Så om man önskar finns två fina d-ponny ston att prova. Hör av er till mig för mer information.

 • 146cm
 • Sto
 • 13 år