Annons

Hästar säljes

/   Antal: 4047
Premium 6

Flott unghest med masse potensiale for riktig rytter

 • Hokksund
 • Dressyr + 1
 • Varmblod (Halvblod)
98 000 kr

Diego er en Norsk Varmblodsvallak født 2013. Diego er etter Sir Cisco med Samico til morfar. Han gikk 3-årstest i Norsk Varmblod i 2013 med blant annet 9 på skritt, 8,5 på trav og 8 på galopp. Han ble med de gode karakterene kvalifisert videre til elitefinalen. Silje Bakken, testrytter på elitefinalen, ga han 8,5 på ridbarhet. Han har gått LC-klasser med eier i år, men ikke startet noe mer pga sykdom hos eier. Hesten ble i starten av september satt bort i trening. Han er nå på et LA-nivå utdanningsmessig. Diego startet også LC dressur og 80 cm sprang som 4-åring med forrige eier. Hos forrige eier gikk han ukentlig på sprangtreninger og prøvde seg også på feltritt, noe han passet fint til. Diego har hatt to hjem, hvor han har vært i første hjem i 4 år og andre hjem i 2 år. Dermed er historikken hans godt kjent. Han har aldri vært skadet, og er fulgt opp med smed og veterinær. Diego er en litt våken og forsiktig hest. Krever en rytter som er uredd og trygg og kan vise han rett vei. Han ønsker seg en eier med unghesterfaring, som kan utdanne han videre. Diego ønsker seg et hjem hvor han får gode faste rutiner, forutsigbarhet, store uteområder med mye utetid og gode hestekompiser. Ønsker kontakt av personer over 18 år på mail i første omgang. Referanser er ønskelig! Selges nå til en svært redusert sum: 98.000,- til riktig rytter og hjem. Video: https://m.youtube.com/watch?v=XJOraNFZ1Kk Videoer fra Elitefinalen: https://m.youtube.com/watch?v=ykbFKoj1JTM https://m.youtube.com/watch?v=ejYP4GTzRDY Finnes også flere videoer på YouTube av Diego fra da han var 4 år. Søk: ML San Diego 2b Diego står nå i trening på Stall Horgen i Hokksund hos Sandra Birkeland. Kontakt gjerne henne for mer informasjon evt.prøving. Mail: sandrabirkeland@hotmail.com Tlf: 0047 93069058

 • 165cm
 • Valack
 • 6 år
3

New Forest C-ponny för hobbyridning

 • Tenhult
 • Allround
 • New Forest
6 000 kr
3 h

Britta och Mizty söker nytt hem!  Jag har fått en ryggskada och det är med sorg jag behöver hitta något nytt för det här gamla paret, helst tillsammans.  Britta, eller Lee-Britt som hon egentligen heter, är en Irish Cob född år 2000. Tidigare westernriden, oerhört lyhörd och följsam. Snäll och mjuk i sinnet, vill gärna vara till lags. Har symptomfri PSSM.    Mizty är en New Forest, C-ponny, född 1995. Hon har tidigare tävlat i hoppning på amatörnivå och gillar när det går undan! Man behöver vara lite bestämd med henne då hon har lite ponny-/stofasoner för sig, vilket mina försiktiga ungar inte fixat riktigt. Är verkligen inte omöjlig på något sätt, men hon kan testa en på ryggen. Älskar dock att bli ompysslad och låter sig ledas av vem som helst. Inga skador eller hälsobekymmer nu eller tidigare vad vi vet. Givetvis har bägge pass, men är inte vaccinerade för tillfället. Britta är A1-försäkrad, Mizty A2-försäkrad pga åldern. Trafiksäkra och inga problem att lasta. De går oskodda idag.  De går på lösdrift tillsammans idag och trivs så fint; är jättegosiga och mysiga, men jag känner att de skulle behöva komma någonstans där de får röra lite mer på sig - med tanke på deras ålder så ser jag helst att de kommer till ett hem där man inte kräver för mycket av dem. Båda trivs bättre i skogen än i paddocken, de är det perfekta paret för förälder och barn! Billigare affär för bägge två.

 • 137cm
 • Sto
 • 24 år
3

Snällt Irish Cob sto för lättare hobbyridning

 • Tenhult
 • Allround + 1
 • Irish Cob
12 000 kr
3 h

Britta och Mizty söker nytt hem!  Jag har fått en ryggskada och det är med sorg jag behöver hitta något nytt för det här gamla paret, helst tillsammans. Britta, eller Lee-Britt som hon egentligen heter, är en Irish Cob född år 2000. Tidigare westernriden, oerhört lyhörd och följsam. Snäll och mjuk i sinnet, vill gärna vara till lags. Har symptomfri PSSM.    Mizty är en New Forest, C-ponny, född 1995. Hon har tidigare tävlat i hoppning på amatörnivå och gillar när det går undan! Man behöver vara lite bestämd med henne då hon har lite ponny-/stofasoner för sig, vilket mina försiktiga ungar inte fixat riktigt. Är verkligen inte omöjlig på något sätt, men hon kan testa en på ryggen. Älskar dock att bli ompysslad och låter sig ledas av vem som helst. Inga skador eller hälsobekymmer nu eller tidigare vad vi vet. Givetvis har bägge pass, men är inte vaccinerade för tillfället. Britta är A1-försäkrad, Mizty A2-försäkrad pga åldern. Trafiksäkra och inga problem att lasta. De går oskodda idag.  De går på lösdrift tillsammans idag och trivs så fint; är jättegosiga och mysiga, men jag känner att de skulle behöva komma någonstans där de får röra lite mer på sig - med tanke på deras ålder så ser jag helst att de kommer till ett hem där man inte kräver för mycket av dem. Båda trivs bättre i skogen än i paddocken, de är det perfekta paret för förälder och barn! Säljer dem billigare tillsammans.

 • 150cm
 • Sto
 • 19 år