Annons

Hästar säljes

/   Antal: 3016
4

Valack med utvecklingspotential

 • Skövde
 • Dressyr + 1
 • Varmblod (Halvblod)
90 000 kr
30 min

Valack född 2018 e. Demand 1344. (Demand 1344 har snabbt fått många fina meriter, bland annat bruksprovsvinnare i dressyr 2018). Jag kollar nu intresset för min egna uppfödning. Säljes endast vid rätt hem och till någon som kan förvalta honom på ett fint sätt. Försäljning har blivit aktuell då bland annat familjelivet och studierna tar för mycket tid från stallet, därför vill jag ge honom möjligheten att få mer tid och utveckling tillsammans med en annan ryttare, även om det gör ont i hjärtat. Han är en häst med fina gångarter, arbetsvillig inställning och som lär sig snabbt. Fina hovar och fungerar bra oskodd i nuläget. Reds in som treåring, visades på treårstestet och har sedan dess ridits regelbundet. Fungerar fint både enskilt och i flock i hagen. Kräver sin ryttare på så sätt att han efter vilodagar kan ha dålig framåtbjudning i början av ridpassen och börjar istället "tjafsa" runt i kort form och kan då även sparka mot bland annat spöet. Detta släpper dock direkt när han fått galoppera en stund, efter det har överskottsenergin släppt och då kan nästan vem som helst rida honom. Dock nervig vid uteritter men då jag alltid rider ensam tror jag det kan bli bättre med tryggt sällskap. Han har alltid en tydlig broms och är väldigt fin i munnen. Behöver tydliga gränser från marken för att inte vilja inkräkta på ditt egna utrymme. Enkel att transportera. I det stora hela en kille med ett stort hjärta som söker dig som har tid, unghästvana, mjuka hjälper, varierad ridning med fokus på dressyr och som vill utvecklas tillsammans med honom. Han har alla möjligheter att komma långt i dressyren med rätt ryttare och har ingen skadehistorik. All utrustning ingår och jag har ingen brådska att sälja, rätt hem är oerhört viktigt. Säljes av uppfödare, mer information, filmer och fler bilder fås vid intresse.

 • attr165cm
 • Valack
 • 5 år
2 2

Allround ponny✨

 • Åseda
 • Dressyr + 1
 • Övriga
59 000 kr
en timme sedan

Då jag börjar bli för stor söker Mystique en ny ryttare. Mystique är en Dansk ridponny på 138cm, hon är ganska kort i kroppen och nätt, inte viktbärande! En tjej med mycket humör, men positiv i de mesta. Vi köpte Mystique i Augusti 2022 för att se om hon kunde bli en tävlingsponny, men det passar inte henne. Hon är jätterolig o hoppa men vi har märkt att det inte riktigt är hennes grej. Hon är fin i dressyren och vi säljer henne därför främst som dressyrponny, hon har ett fint steg! Hon hoppar utan problem banor på 90/100 cm hemma men mer än hemmahoppning passar inte henne! Kanske skulle passa som fälttävlans ponny då hon älskar att vara ute o hoppa i skogen. Mystique behöver en tuff och orädd ryttare då hon kan vara väldigt pigg och har ett riktigt humör. Jag upplever henne inte stark utan hon har trotts sin energi en tydlig broms. Hon är trafiksäker, kan ridas ut både ensam och i grupp, inte rädd eller tittig i skogen. Mystique funkar inte att ha på ridskola elr annan verksamhet utan vill vara en privathäst till en hästkunnig familj. Kan gå själv i hage men uppskattar sällskap mer, ranglåg i hagen och snäll mot andra hästar. Går med skor runt om, lätt att sko, duscha och klippa. Haft lite problem med lastningen men inget som i dagsläget tar mer än ett par minuter! Ingen stor skadehistorik. Hör av dig på Hästnet eller SMS. Nr: 0733594505 Hemmet är viktigare än priset! Finns fler filmer och bilder som kan skickas!

 • attr138cm
 • Sto
 • 14 år
Premium 2 3

dröm hästen med extra allt

 • Luleå
 • Hoppning + 1
 • Övriga
110 000 kr

Med sorg i våra hjärtan är vår fina Infinity till salu då dottern vill satsa på ponny och han just gått över ponny måttet och är numera storhäst. Infinity är den hästen du kan göra allt med, fungerar lika bra att rida i skogen som att rida på banan. Infinity hoppar allt du styr på och har en enorm kapacitet i hoppningen, hoppar trots man kommer helt fel och har ögon i hovarna, han har en otroligt skalle som få hästar har. Inga hinder är för höga för honom, han hoppar som en katt och har en otroligt teknik. Han har kapacitet för de högsta klasserna med rätt matchning trots sin storlek. Infinity har inte bara kapacitet i hoppningen utan i dressyren också, han har otroligt fina gångarter och har stor utstrålning i dressyren med för den intresserade. Infinity anpassar sig väl efter vem som sitter på honom och alla kan rida honom, han tar väl hand om sin ryttare på ryggen och är en riktigt läromästare trots sin unga ålder. otroligt lätt häst att ha och göra med i både hanteringen och ridningen. Infinity har ett härligt framåt läge men tydligt broms och skulle aldrig sticka, otroligt trevlig häst på alla sätt och vis. De är svårt att tro att han är så ung som han är då han är otroligt framme för sin ålder i både hoppning och dressyren. hemmet viktigare än pris, vi kommer noga välja de bästa hemmet för vår fina stjärna. finns massvis med videos på instagram teamanoda och taggen ponnyninfinity priset kommer stiga i takt med utbildningen och ju mer vi tävlar och tränar honom. endast seriösa hör av sig och folk över 18år. kan även vara intressant mot byte mot en d ponny. OBS priset är inte hugget i sten, hemmet viktigare än pris!

 • attr155cm
 • Valack
 • 6 år