Annons

Hästar säljes

/   Antal: 3095
3 1

Snygg hopphäst med härliga gångarter

 • Fjärås
 • Allround
 • KWPN
115 000 kr
2 h

Har nu bestämt mig för att sälja min fina häst som vart i mitt ägo i drygt 3,5 år pga en olycka jag varit med om som gör att jag inte kommer kunna rida på några månader framöver. Apollo e: Kojak u: Tsarina ue: burggraaf är en mycket trevlig och rolig häst att rida VARJE DAG. Super snäll i all hantering så som lasta, Sko, klippa mm. Åker med honom själv på tävling och han står som ett ljus överallt, går med mig lös i stallet mm. Apollo har vunnit och placerat sig upp till 120 nat felfri 130. Hoppat högre banor på träning och hemma. han får många blickar vända mot sig när man rider då han har så fina gångarter! Har själv inte startat dressyr på honom då jag endast vart intresserad utav hoppning men han skulle absolut kunna starta dressyr också. Han är en riktig arbetsmyra som älskar att ridas och arbeta. Väldigt smidig och vänder på en femöring över hinderna och älskar att göra sin ryttare glad på tävling! För mig är de viktigt att han kommer till ett bra hem med mycket kärlek och omvårdnad då han älskar att få uppmärksamhet och umgås med sina medmänniskor! Han är en väldigt personlig och social häst. Titta på stall S Kungsbacka på Facebook för mycket rid och hoppfilmer på honom. Han är veterinärbesiktigad(v37) UA med mycket gott omdöme och redo att säljas. Lånas ej ut på foder, och endast seriösa köpare är välkomna att höra av sig. Utrustning finns att köpa till!

 • attr173cm
 • Valack
 • 15 år
Premium 3

Snäll & mysig allroundhäst *TILL DUKTIG HOBBYRYTTARE/RIDSKOLA*

 • Västerbottens län, Sverige
 • Allround
 • Övriga
70 000 kr

Trevligt sto f. 2016, imp. Litauen. Viktbärande och av en grövre modell utan att vara tung. Trygg och stabil med ryttare, ordentligt inriden men inte utbildad. Bra temperament, lugn och trevlig. Social, mysig och älskar uppmärksamhet! Enkel vid all hantering, såsom borsta/sadla/tränsa. Står snällt på stallgången. Är oskodd (aldrig skodd), har bra hovar. Lättlastad och åker snällt i transporten, okomplicerad att ta med sig på ex. träning. Går bra ihop med andra hästar och är normalhög i rang. Trivs på box såväl som på lösdrift. Van vid lättare trafik. Ej riden utomhus ännu men är van att promenera ute. Fullt normal och okomplicerad unghäst som passar rutinerad hobbyryttare som vill ha en snäll häst att forma själv. Med fortsatt utbildning kan detta även bli en perfekt ridskolehäst, redo att gå verksamhet direkt efter årsskiftet när hon fyller 5 år. Väldigt fint psyke. Besiktad U.A 21/8-20, frisk och sund utan känd skadehistorik. Försäkrad i Agria utan reservationer för 70 000 kr liv och 80 000 kr veterinärvård. Har pass och grundvaccinering är påbörjad. Utrustning: Nyligen utprovad allroundsadel och träns ingår i priset. Priset gäller vid SNABB och enkel affär, måste flytta snarast pga. platsbrist. Varmt välkomna att höra av er för mer information och visning! SMS:a 070-226 33 19, ej meddelande via HästNet då det inte fungerar. Hästen finns i Robertsfors, några mil norr om Umeå.

 • attr153cm
 • Sto
 • 4 år
6

Fantastiskt allroundstjärna

 • Kungsbacka
 • Allround + 3
 • Varmblod (Halvblod)
85 000 kr
2 h

På grund av tidsbrist och jag inte får ihop livet som jag vill måste jag nu sälja min älskade stjärna. Ziiva är ett fantastiskt snällt sto född 2009, 165 cm och snygg modell. Hon är snäll att klippa, sko och lasta. Något kittlig på benen men i övrigt inga olater. Bestämd dam i hagen och är van att gå både själv och i flock. Vill ha en snäll och tydlig ryttare som vill ha roligt med henne. Ziivis hoppar trevligt och går fint i dressyren, bra att ridas ut (trafiksäker). Van vid barn, katter, hundar, kossor, får och tåg. En riktig allroundstjärna. Kan ridas av alla (kan hanteras och ridas av barn) men kräver en duktig ryttare om man vill ta fram hennes kvalitéer. Är van vid att följa med på allt från barnvagnspromenader, skogsturer, rida på trafikerade vägar, träningar och är en allmänt schysst häst. 🌟Utbildad ca: 110/120/LA. Ej tävlad på grund av ryttarens ointresse. 🌟Försäkrad och vaccinerad. 🌟Ej stamtavla. 🌟Nyskodd och kollad i munnen. 🌟veterinärbesiktigas 30/9-2020 Ziiva är verkligen en fantastiskt individ. Här hemma har allt från barn till pojkvän ridit då hon är som en familjemedlem för oss. Just nu rids och tränas hon av ryttaren Hanna som även kommer visa Ziivan under försäljningen. Fullt igång och redo för att lära känna sin nästa ägare 🌟 En okomplicerad häst med ett enormt hjärta som förtjänar att få komma till någon som kan erbjuda mycket kärlek. Dock ej nybörjarhäst om man vill träna och tävla då hon kan vara bestämd men aldrig dum (sto). Filmer kommer inom kort finnas på youtube. Maila om ni vill se innan. Finns i Kungsbacka. Ring Emma (ägaren) för mer information och provridning.

 • attr165cm
 • Sto
 • 11 år