Annons

Westernhästar säljes  

/   Antal: 152
Premium 6

Kakan letar ny familj ❤️

 • Östergötlands län, Sverige
 • Working Equitation + 3
 • Övriga
Inget pris

Då mina barns hästintresse tyvärr svalnat söker vår fina ponny Kakan en nu familj om rätt hem dyker upp. Hon är en jättetrevlig C ponny som innan hon kom till oss både varit terapihäst för barn med funktionsvariationer samt lärt många barn att rida på ridskola. Kakan är åt det långsammare hållet i paddocken, men ute i skogen är hon piggare och kan bli lite stark om hon ser en god tugga gräs. Just nu är hon inte igång efter sommaren, utan rids lite sporadiskt då vi saknar ryttare. Däremot jobbar vi mycket från marken och håller just nu på att skola om henne mot western/nh. Hon följer också med ut på turer som handhäst. Hon behöver sättas igång ordentligt hos sin nya familj. Kakan är väldigt enkel i all hantering, lätt att spola, lasta, verka och så vidare. Just nu går hon barfota men kan behöva skor om man kommer rida mycket på grus. Tänderna är kollade regelbundet, hon är fullt frisk i övrigt. Pass, vaccinationer, avmaskning och försäkring i sin ordning. Vi söker ett hem där Kakan kommer få mer aktivitet, antingen från en mindre vuxen eller barn. Vi önskar mycket utomhusvistelse för henne, hos oss går hon på lösdrift men hon kan också stå på box. Kakan är snäll i hagen med sina kompisar och van att gå med både ston och valacker, fungerar även jättebra med unghästar. Fler bilder och filmer finns, vi är såklart väldigt måna om vart Kakan hamnar. Hemmet är viktigare än priset. Viss utrustning ingår.

 • attr135cm
 • Sto
 • 14 år
6

Trygg och framåt kille

 • Johannishus
 • Allround + 3
 • Gotlandsruss
38 000 kr
8 h

Underbar kille söker nu efter sin nya familj. Han har hos oss varit barnponny och körponny. Kom till oss från uppfödaren när han var 2år gammal. Han är westernriden hos oss, men även provat på att hoppa lite då och då. Vilket han tycker är jättekul, så jag tror att han skulle passa bra som hopponny. Han är mycket miljötränad och arbetad med nh-tänk, arbetad mycket från marken. Han älskar att komma ut i skogen och han älskar att dra vagn. Är där mycket trygg och van vid det mesta så som lastbilar och kor. Kan ridas/köras både ensam och med sällskap. Men han är ett russ så han har också en envis sida, då behöver han ha en ännu mera envis ryttare så funkar det fint. Han skulle aldrig vara elak med flit. Han tycker inte alltid det är jättekul att gå runt runt i en paddock då kan han försöka testa om han kommer undan när det blir jobbigt. Men i skogen är han väldigt positiv och framåt, likaså när det står hinder och bommar på banan. Renrasigt russ, men då betäckningen ej var planerad så är han reggad i sh. Aldrig varit skadad eller sjuk. Inga exem och ej heller haft några tecken på fång. Alltid gått barfota utan att vara ömfotad. Hemmamätt till 128 i mkh. Funkar bra med andra hästar och har respekt för eltråd, ingen rymmare. Han kan lämnas ensam i hagen när kompisarna är ute och rids. En schysst och ganska okomplicerad kille med andra ord. För mer info, bilder, filmer skriv här på hästnet eller sms till mig på 0709419724. För att komma och provrida 0708269983 (han står just nu hos min mor pga platsbrist hos mig, hennes nummer)

 • attr128cm
 • Valack
 • 10 år
6

Quartervalack redo för nya äventyr

 • Örnsköldsvik
 • Western + 2
 • Quarter
Inget pris
19 sep

Mille är en pigg och cool kille på 11 år som älskar människor, kompisar och att hitta på nya saker. Uteritter i olika miljöer är en favorit och ljud och rörelser skrämmer honom sällan. På banan gör han sitt bästa men tycker det är tråkigt med samma sak varje gång, variation är bäst. Han tycker väldigt mycket om att jobba över bommar och aktivera hjärnan. Mille behöver en lugn men bestämd ryttare. Någon som vet vad de vill och inte låter honom hitta på massa bus och dumheter. På Mille kan alla sitta, de små bär han försiktigt och de ostabila långsamt. Mille ger däremot inget gratis så för att få honom med sig får man anstränga sig och sedan kan han bjuda på sitt engagemang. Mille lastar sig själv, är enkel att duscha, sko och ta med på nya platser. Han är lättsam i all hantering helt enkelt. Jag ser gärna att Mille får komma till någon där han får en varierad träning och motion. Stora hagar och mycket utevistelse. Han är van det och trivs på lösdrift men uppskattar att komma in någon gång ibland vid mycket insekter eller dåligt väder. Täcke har han bara vid dåligt väder. Mille är frisk och hälsosam. Regelbundet kollad hos tandläkare och equitherapeut. Haft ett ärende hos vet. där en klyfta i hoven behövde extra vård. Berättar gärna mer! Kika gärna in på @teampreciousmiles på Instagram där jag delat det mesta från vår tid tillsammans.

 • attr158cm
 • Valack
 • 11 år