Sökresultat/   Antal: 1984

SökresultatAntal: 1984

Ponnysto med kanonpsyke och stor potential
Premium 3 1

Ponnysto med kanonpsyke och stor potential

 • Falköping
 • Allround + 4
 • Övriga
27 000 kr

Pärlan må vid första anblicken inte se särskilt märkvärdig ut. Hon är smått glosögd och lite bufflig i sitt sätt vilket är det enda "negativa" som går att säga om henne. Hon har alltid varit oerhört kontaktsökande och låg redan som föl gärna och sov med huvudet i knäet på en människa. Att miljöträna med presenningar, parasoller, bilar och dylikt har hon alltid uppskattat då det inneburit att hon är centrum för allas uppmärksamhet. Inriden av barnryttare och har aldrig försökt att sticka bocka eller bryta ur på annat sätt. Hon gör alltid sitt yttersta för att vara sin ryttare till lags och förstår fort vad man vill av henne. Skritt och trav sitter som det ska och hon tränar galoppskänkel. Har löshoppat 90cm med fin teknik och testat språng med ryttare på lägre nivåer (då mest med konstiga hinder som del i rolig miljöträning). Är under inkörning och drar rockard utan några problem. Snäll att lasta, bada med, duscha och i princip vad som helst bara hon får stå i fokus. Har aldrig varit sjuk eller skadad. Har inte heller haft fång eller eksem. Söker ett hem som kan ta tillvara hennes fantastiska potential.Prisidé 27 000:- med rätt att neka då rätt hem är prioriterat. Säljes angeläget pga sjukdom i familjen Har inga ingen ordentlig film på fröken men bifogar några klipp från hennes första tur till ridhuset. Ha överseende över att båda flickorna tyckte att det var mycket spännande och koncentrationen låg på noll 😂

 • 134cm
 • Sto
 • 2015
Tävlinskompis, bästa vän eller mor och dotter ponny
Premium 4

Tävlinskompis, bästa vän eller mor och dotter ponny

 • Lindome
 • Hoppning + 3
 • Övriga
85 000 kr

Efter att jag ångrade mig och tog bort annonsen har jag nu insett att det rätta är att sälja så nu lägger jag upp honom igen. Det är med otroligt stor sorg i mitt hjärta lägger jag nu ut min bästa vän på annons. Anledningen till detta är att tiden inte räcker till, jag behöver fokusera på mina studier på gymnasiet. Corran Boy eller Curre som han kallas är en maxad d-ponny valack. Han är världens snällaste ponny med glimten i ögat. Säljer honom främst som hopp-ponny, men han skulle också gå fint som allround eller kanske till och med fälttävlan eftersom han är väldigt modig och hoppar allt. Han har mycket potential och fin teknik, med rätt ryttare kommer han komma långt (jag hade aldrig sålt honom om det inte var pga skolan). Han är en riktig rosettplockare, kommit hem med rosetter ungefär 80% av alla gånger vi varit ute på tävling eller pay and jump. Denna ponny vet exakt när han ska lyfta på tassarna och om man sätter honom i skiten inför ett hinder kommer han alltid ställa upp och rädda en. Kan inte räkna hur många gånger jag satt honom i skiten och han gett hela sitt hjärta och hoppat stillastående. Corran Boy är en riktig sagoponny med hjärta av guld, han är så otroligt snäll i all hantering. Han är maxad d-ponny så han skulle passa perfekt som "mamma och dotter ponny". Inga problem med lastning, skoning eller övrig hantering. Han är 110% trafiksäker, van vid tåg, buss och allt möjligt man kan tänka sig. Otroligt trygg och stabil ponny, ett psyke som gör att vem som helst kan sitta på honom och vara trygg. Men han kan även busa till det med dem mer erfarna ryttarna, samtidigt som en nybörjare kan rida honom och han kommer vara världens snällaste. Vi har precis börjat starta LB, första starten som var pay and jump var vi felfria. Andra starten som var på tävling råkade jag lägga honom riktigt i skiten, han kliver över stillastående (istället för att stanna), gjorde några volter för att få upp bra galopp och sedan klarade vi resten felfritt utan någon tvekan trots den rejäla ryttarmissen. Hemma hoppar vi just nu bana på LB-LA nivå som han klarar enkelt. Med handen på hjärtat tror jag absolut att Curre kommer komma långt med rätt ryttare, han hoppar allt man styr på och skulle aldrig tveka. Hemmet är otroligt viktigt. Jag söker dig som alltid sätter hästen först, ger mycket kärlek, gillar varierad ridning (det är viktigt att han kommer ut i skogen också). Curre har aldrig varit skadad, han är alltså otroligt hållbar. Sadel Equipe Synergi Special 17,5" går att köpa till, en del annan utrustning medföljer. Om du söker världens snällaste bästa vän, hör gärna av dig. Massvis av filmer och bilder finns. Om du är under 15 år, be dina föräldrar höra av sig. Ring gärna eller skicka sms 0707136080, är inte så aktiv på mejl. Endast seriösa tack!

 • 148cm
 • Valack
 • 2006
Fälttävlanshäst till salu
Premium 3 2

Fälttävlanshäst till salu

 • Täby
 • Fälttävlan
 • Varmblod (Halvblod)
123 456 kr

Efter snart fem underbara år tillsammans är det dags för en ny ryttare att förvalta fina Kiss då det är dags för mig att ta nästa steg i livet. Kiss är ett sto f. 2010 e. Tornesch ue. Irco Mena med fantastisk inställning och internationell rutin. Tillsammans har vi gått från att ingen av oss tävlat fälttävlan till 3* på två år. Hon är väl etablerad i 2* fälttävlan, startat 130 cm hoppning och är lydig i dressyren men kräver mer styrka för lägre dressyrstraff. Hon är positiv till arbete och rolig att rida varje dag. Hon är trygg och okomplicerad i all hantering men taggar till på tävlingsbanan. En häst med hjärtat på rätt ställe! Vi tränar hoppning och terräng för bla. Lena Bredberg samt dressyr för Traudi Björling. Kiss är undan svårklassmöderne i hoppning och har en helsyster f. 2009 som startade 145 cm förra året. Kiss är en sund och skadefri häst med karriären framför sig och en häst att utvecklas och ha roligt med i de större sammanhangen. Exportröntgad ua 2014 och besiktigad ua 14/5 2019 på Brunmåla hästklinik i Täby. Gärna mail som första kontakt: domeij.e@gmail.com Bifogad film från första gången på terrängbanan 2019, 2* Tågarp 31/3. Film från 120 cm 31/5 2019 med annan ryttare på Runsten Equestrian på länk: https://m.youtube.com/watch?v=yMVCfh_4X9s Kiss gick felfri 110 cm och ett ner i 120 cm den 8/6 samt felfri 120 cm 9/6 2019 (film i annons) på Tollstads tävling, Mantorpstravet.

 • 170cm
 • Sto
 • 2010