Premium 3

Underbar tävlingskompis

 • Luleå
 • Dressyr + 1
 • Varmblod (Halvblod)
95 000 kr

Eftersom hemmet är så mycket viktigare än pengar, så sänker vi nu priset rejält på vår genomsnälla tjej. Provridning ordnas gärna för rätt person med seriöst intresse. ...... Trevligt SWB-sto e. Figaro R. Ue Bellini Fina gångarter. Selektionssto. Ca 170 cm. Född 2008. Väldigt snäll i all hantering och lastar sig själv. Älskar att vara på tävlingsplatser. Går bra ihop med andra hästar(både valacker och ston). Står som ett ljus vid både klippning och hovslagare. Mysig och gillar att gosa. Väldigt social. Möter alltid upp i hagen. Tränas för både hopp- och dressyrtränare varje vecka, samt även för a-tränare i hoppning regelbundet. Tävlad 120 i hoppning, kapacitet för mer. Resultaten har varierat pga ryttarens tävlingsnerver. Hoppar bana på 130 med lätthet. Snabb o vändbar. I full tävlingskondition. Ej startad i dressyr pga ryttarens hoppintresse, men utbildad omkring LA och skulle absolut kunna göra karriär även på dressyrbanan med rätt ryttare. Rids ut både ensam och i grupp (junior rider ut i skogen ensam även i vintermörkret). Kan reagera på större fordon, men är ingen som sticker. Otroligt mysig häst, men ingen nybörjarhäst då hon är känslig för hjälperna och en arbetsvillig individ som alltid vill göra rätt. Hon vill ha en balanserad och lyhörd ryttare med mjuk ridning. Rids och tävlas av junior, som gått från LC på ponny till 120 på storhäst tack vare denna stjärna. Första kontakt via mail (Jeanette.larsson@gmail.com) där du berättar lite om dig själv och vad du kan erbjuda denna underbara prinsessa. Vid seriöst intresse kan filmer skickas. Lämnas ej ut på foder! Trivs inte på lösdrift utan vill in på kvällen. Utrustning kan köpas till förmånligt pris (bla Prestige hoppsadel).

 • 170cm
 • Sto
 • 12 år
4

BOXPLATSER I FINT STALL FINNES// NACKA

 • Stockholm
 • Stallplats
5 300 kr
15 jan

Nu har vi två lediga bra boxplatser för trevliga hästar och ryttare i vårt lugna harmoniska stall som ligger enbart 10 minuter från stan med bil, åker du kommunalt är det 5 minuters promenad från Saltsjöbananans station, bra kommunikationer. - 1 boxplats inne se bild normal storlek - 1 stor utebox som har en öppningsbar halvdörr samt ett fönster in mot annan box i stallet Vi har egen mindre belyst ridbana med hindermaterial, sadelkammare, spolspilta utomhus, sjukhage, vi prioriterar lång utevistelse för hästarna, fasta rutiner samt en härlig avslappnad stämning! Stallet passar för dig som gillar långa skogsturer kombinerat med att träna och tävla men också att lägga tid på att ta hand om din häst på bästa sätt och alltid sätter hästen först, både din egen och andras, och vill att dina stallkompisar ska ha samma inställning. Vi har uppvärmt mindre klubbhus för ombyte Vi har stora kuperade hagar där valacker och ston går separerade i flock, vi har Ej sommarhagar, helt avgiftsfrimånad (Juli) då stallet är helt stängt Underbara långa fina ridvägar direkt från gården ut i nacka reservatet, vi har ej eget Ridhus men Nacka kommun har Ridhus där du kan boka på deras hemsida i mån av tid, 20 min skrittavstånd från oss. Stall godkänt av länstyrelsen, är stallet fullt så har vi 9:e hästar i stallet Ingår i hyran: In och utsläpp samt fodringar alla vardagar, spånbal 1 bal per vecka, bra analyserat höensilage 13 kg per dag, kraftfoder står man för själv, bra utrymmen för foder, täcken o annat, stallet är ej uppvärmt. Fodring sker med hjälp av slowfeednät i hagen under dagen samt vid insläpp och nattning i boxen. Vi ansvarar för en halv helgdag var enligt schema, då ansvarar du för fordringar och in/utsläpp, blir ca 2 halvpass per månad per häst, självklart så hjälps vi alla alltid åt att hålla rent och snyggt och med att hjälpa varandra! Du mockar samt gör foder till din egen häst Vid ev. frågor så är ni välkomna att höra av er till mig per mail som första kontakt så hör jag av mig om ev visning

2 4

Häst med stor personlighet

 • Göteborg
 • Hoppning + 2
 • Varmblod (Halvblod)
130 000 kr
12 jan

Candesch BEG f.2011 e. Tornesch u. Candy Keg Efter 3,5 år tillsammans har det nu blivit dags att sälja min fantastiskt fina häst. Calle är världens snällaste, en häst som väljer mys framför mat. Detta är en häst med stor personlighet och en del temperament. Han är en väldigt social och nyfiken häst som älskar allt och alla. Välriden och rolig att rida varje dag! Snäll i all hantering, så som klippa, sko, tvätta. Lastningen kan ta några minuter men han gör absolut inget dumt. Han vill gärna ha sällskap på uteritter. Går bra att rida ut själv också men kan testa ryttaren lite.100% trafiksäker, van vid lastbilar, bussar, traktorer. Calle vill komma till en lugn, trygg och bestämd person som vill fortsätta utbilda honom då han har mycket kvar att lära. Han gillar både hoppning och dressyr men jag själv har främst hoppat med honom. Calle vill ha kompisar i hagen och mycket utevistelse. Han har startat lätt C:1 med tidigare ägare där han som mest fått 71.296%, vilket ledde till vinst. Han har stor potential till att bli en duktig dressyrhäst om det är det man vill satsa på. Kan alla skolor, galoppombyten, förvänd galopp m.m. Inga olater i dressyren, där gör han allt för ryttaren och har lätt att lära sig nya saker. Vill man hoppa med honom krävs en rutinerad ryttare som inte är osäker, då Calle lätt känner av det. Han kräver sin ryttare och är en svår häst. Han blir lätt pigg i hoppningen och här gäller det att vinna hans tillit. Löshoppad 140cm. Detta är en häst med mycket huvud så det gäller att hitta bra och roliga sätt att arbeta med honom i hoppningen och inte heller göra det för svårt för honom då han behöver tid. Han testar gärna sin ryttare i hoppningen då han kan bli envis och har mycket egen vilja. Kan komma långt med rätt ryttare då han hoppar med grym teknik och höjder är inga problem för honom! Hältutredning senast i september 2019 ua. Senaste tandläkarbesök ca 1,5 år sedan ua. Det finns referenser om så önskas. Är väldigt mån om vart han hamnar! Obs. Ingen nybörjarhäst eller förstahäst. Utprovad hoppsadel (prestige) finns att köpa till som köptes februari 2018. seriöst intresserade får gärna höra av sig!

 • 165cm
 • Valack
 • 9 år
Premium 2 1

Pigg o social maxad B- Ponny

 • Västra Götalands län, Sverige
 • Hoppning + 1
 • Övriga
60 000 kr

Säljer nu vår fina Maggie då ryttaren blivit för gammal att tävla henne som hon vill. Maggie hoppar allt med fin teknik. Kan bli stark i hoppningen så ingen förstaponny. Har hoppat felfritt till Lätt B+ och fina rundor i Lätt A. Har kapacitet att hoppa msvb men inte haft tiden att starta ännu. Kommer fortsätta startas i avdelning B på lätt B och A nivå tills vi hittar en ny tuff o duktig ryttare som kan fortsätta utveckla/ utvecklas med henne. Gärna tävling då hon har kvar att ge och kapacitet att göra bra ifrån sig med rätt ryttare. Behöver komma till hästvan familj som förstår sig på en ponny som är känslig, tuff med egen vilja men samtidigt underbart mysig och social. Ryttaren behöver vara orädd och gilla fart o ponny som testar lite lagom. Maggie är aldrig dum o varken haft tendenser att bita eller sparkas . Hon är lugn och trygg när hon rids ut, även ensam. Gillar kompisar men kan tillfälligt stå ensam kvar i hagen . Snäll att klippa, sköta och duscha . Går fint att lasta och står snällt i transporten även längre turer till tävling. Inga problem på tävlingsplats. Lite tråkigt att bli skodd men det fungerar med rätt hantering. Ser gärna att hon tränas varierat och regelbundet behöver framförallt mer dressyrträning som nuvarande ryttare inte lagt så mycket tid på mer än den lydnad som behövts för hoppningen. Hon gillar att vara ute och galoppera på grusvägar och vara ute på långa turer. Men ändå mysiga pass i paddock/manege. Viktigt för oss att hon kommer till rätt hem för henne så har inte bråttom att sälja . Vid intresse finns mycket utrustning att köpa med. Tacksam endast seriösa kontakter

 • 129cm
 • Sto
 • 15 år
6

Grand Prix hopp-ponny

 • Fredensborg
 • Hoppning
 • Övriga
Inget pris
13 jan

Vacker grand prix hopp c-ponny. Super springpony fra Irland, med flere fejlfrie S'er. Vandt senest S1'en (115 cm) til landsstævnet i Sønderborg (se video) og blev nr. 4 i S1'en til landsstævnet i Holte med en enkelt bom (4 fel). Laffe leverer masser af 0-runder, og er en rutineret A-pony der har sprunget masser af landsstævner, DM'er og Baltic Cup. Han har vundet bl.a. nations cup for hold til Baltic Cup finalen 2018 på Vilhelmsborg. Han har gået op til S** (120 cm) med både forrige og nuværende rytter. Laffe er en smuk max kat 2 pony med masser af kapacitet og stor sikkerhed. Han kigger aldrig på fyld og springer uden tøven alt inkl. stor vandgrav. Han er super ærlig og gør altid sit bedste for at komme over på den anden side af springet fejlfrit. Han er fin i dressuren og elsker en tur i skoven eller på stranden, både alene eller sammen med en makker. Han er altid glad i stalden og kan gå med stort set alle på fold. Han kan klippes uden problemer og går lige i trailer. Passet med smed, vaccinationer, tænder, massør osv. Kort sagt en fuldstændig cool og ukompliceret pony der gør ridelivet til en stor, nem og sikker oplevelse. Og drømmer du om DM og andre store stævneoplevelser, så kan Laffe tage dig hele vejen. Sælges udelukkende grundet rytterens skift til d-ponny. Läs evt. mera och se flera FOTOS och flera VIDEOER på: https://www.ridehesten.com/salgsheste/lough-key-dizzy-rascal/90814 Kom, provrida, och bjud på fina Laffe. Vi kan formodligen hitta rätt pris om allt annat känns rätt för båda er och oss. Skriv eller ring på +45 3070 7063 vid interess.

 • 140cm
 • Valack
 • 11 år