Inspiration från Trivselhus

Så skapas ert livsverk

Kanske hittar ni ert drömhus bland våra husmodeller. Eller så ser ni en modell ni tycker om, men vill göra en egen variant eller tolkning för att anpassa till era önskemål och drömmar. Eller så hjälper våra arkitekter till att designa ett nytt och unikt hem i en helt fri form. Oavsett är målet är alltid att det ska kännas unikt för er. Genom era val av material och färger sätter ni en unik prägel på ert nya hem - ert livsverk.

Hitta stil & funktion

Med en personlig och sammanhållen stil blir huset vackrast. Vi är alltid noga med att stilen passar de människor som ska bo i det och att ut- och insidan hänger ihop designmässigt i både stort och smått. Ett hem från Trivselhus ska vara genomtänkt och fungera i vardagen. Det innebär att våra hus är anpassade för de människor som ska bo i det, är enkla att möblera och har bra förvaring. 

Vi eftersträvar en harmoni när vi skapar ett nytt hus. Tydliga rum, gångstråk och ljusflöden gör huset naturligt tilltalande. Vi kombinerar rymd, genomsikt och generösa ytor med tydlig rumslighet och uppdelning mellan olika funktioner. 


Förutom era önskemål om stil och praktiska lösningar tar vi vara på alla de möjligheter som er tomt har. Det kan vara att förstärka och rama in en vacker utsikt, hitta den skönaste solhörnan eller skapa det bästa flödet mellan ute och inne. Men också vilken typ av hus som det är lämpligt och tillåtet att bygga på tomten. Till det ska förstås också er ekonomi kopplas för att hitta rätt nivå.Att få hus och tomt att smälta samman handlar om att tolka planbestämmelser och att ha kunskap och blick för vilket hus som passar på tomten eller gården. Trivselhus har lång erfarenhet av och en lokal förankring samt har vana av att bygga hus på bland annat på sluttande bergstomter och plana åkermarker där vinden gör att man vill eftersträva en skön lähörna.

Låt er inspireras av några olika stilar här.

Hur platsen där ni ska bygga ser ut är svårt att förändra. Hittar vi inte en väg vidare utifrån en husmodell finns möjlighet att tillsammans med en arkitekt rita ett hus som tar tillvara på de möjligheter som platsen erbjuder.

Beställ vår vackra bok!

Boken ”Ditt livsverk” har hela 192 sidor fyllda av bilder, inspiration och information om hur du kan förverkliga drömmen om ett nytt hem. Vi berättar om våra hus och tjänster och om hur vi ser på arkitektur, design och hållbarhet. I boken möter du även människor som redan valt att förverkliga sitt livsverk med oss och får kika in i deras unika hem. Ambitionen är att boken ska ge dig och din familj lust, trygghet och inspiration att påbörja er husresa med oss. Tillsammans förverkligar vi ert livsverk. 


Beställ din bok här.