Premium 6

Nydelig ponni frøken. Med et hjerte av guld

 • Norge
 • Hoppning + 4
 • Övriga
60 000 kr

Kiara er en super snill og trygg ponni hoppe på 7 år. Importert til norge tidligere i år. Hun er 143-4 cm. Og hun har hvitt pass. Hun er super Rolig på boks og er snill og enkel i all håndtering. Kan fint håndteres av barn. Ris på tur både med andre og alene og eg trygg og stødig. Også Uredd i trafikken. Enkel å sitte på og ligger lett i hånda og går fint på tøylen i alle gangarter. Hun har begynt å hoppe noen enkle hinder og hun gjør det med lysst og glede. Hun hopper med fin teknikk og blir nok en fin sprangponni med tiden. Hun kom til norge i mai i år og har hatt en bratt læringskurve. Hun er veldig lettlært. Har også nylig blitt brukt et par timer i rideskulen med nybegynnere som gikk helt fint. Nylig hatt tannstell, hatt jevnlige behandliger av equiterapaut og nylig fått sko. (Kan også gå barfot). Hun er Snill med smed og vetrinær. Enkel å laste og står fint på både henger og lastebil. Har ingen unoter og er en alt ialt veldig søt kjekk ponni og hun selges kun til et 5 stjernes hjem med god foreldreoppfølging. Selv om hun er en enkel og snill ponni så Ønsker jeg at barnet/familien som skal overta kiara har en viss erfaring da hun fremdeles har en del å lære. Kiara har fått oppdaget grå stær som satte en stopper for henne til å bli med på satsningsgruppen i mounted games men vil kunne fungere fint som hobby ponni. Ønsket pris 60.000nok inkludert nødvendig utstyr. Som - sal hodelag tepper (inne og ute) belegg mm. Sjekk vally.equestrian for bilder og videoer på insta. Kontakt +47 99009069

 • attr144cm
 • Sto
 • 6 år
Premium 3 3

Lyxig hobbyhäst

 • Sorunda
 • Allround
 • Fullblod
65 000 kr

Pågrund utav att jag tagit studenten och inte längre har tid behöver vi tyvärr sälja våran fina kille. Garcia är ett fullblod f. 2017. Han har gått på galoppen en väldigt kort stund men tyckte inte det var något kul så kom till oss 2020 och har därefter skolats om till ridhäst. Garcia är en häst med väldigt stor personlighet, han älskar att mysa och är med på allting man hittar på med honom. Han är snäll och lugn i all hantering. Snäll att sko & lasta. Han är väldigt cool i ridningen, inte rädd för något och går fram över allt. Trafiksäker. Han kan däremot vara lite ljudkänslig ibland men med en huva är det aldrig några problem. Snäll att rida ut på själv, i mörker och med flera. Kan däremot bli lite stressad om man rider ut i en stor grupp. Han har tre fina gångarter och har väldigt lätt för att lära sig, gillar att jobba och få nya uppgifter. Han är grundutbildad i dressyr, kan ex. enklare skolor och går i form i alla gångarter. Pågrund av bristande intresse är han inte hoppad speciellt mycket utan mest lägre hinder och bommar, men tycker att det är kul och har aldrig stannat. Han är en väldigt snäll häst som är rolig att rida varje dag och gillar och mår bra av att bli riden. Är ingen nybörjar häst, men är däremot snäll mot ovanare ryttare, småtjejerna i stallet har ridit honom utan problem på ridbanan! Han är en häst som går att forma till det man vill och hade passat till både dressyr, hobbyridining och kanske fälttävlan och hoppning på lite lägre nivå. Gillar att komma in till sin box på natten men mår bäst av att gå ute så länge som möjligt på dagarna. Har bra hovkvaliteé, ingen skadehistorik. Den mesta utrusningen går att köpa till. Vid intresse skicka ett sms till 0706165686.

 • attr165cm
 • Valack
 • 5 år
Premium 4

Underbart sto säljes

 • Frillesås
 • Allround
 • Fullblod
50 000 kr

Det är med tungt hjärta jag har bestämt mig för att sälja min guldklimp pga studier och familj. Skyfall har varit i min ägo sedan 2017 och köpt direkt ifrån galoppbanan där hon tidigare gått hinderlöp. En otroligt arbetsvillig och snäll häst med hjärtat på rätt ställe. Hon har ridits sporadiskt pga studier och familj och hon lånades ut på foder i år. Men pga att fodervärden har dragit på sig en allvarlig knäskada kan hon inte ha kvar henne och därför väljer jag att sälja henne då tiden inte räcker till. Sky som hon kallas är pigg och arbetsvillig, riden i alla gångarter och hoppat enklare bana på 70cm. Aldrig startat någon tävling pga bristande intresse. Hon älskar att rida ut i skog och mark och att hoppa. Hon älskar att plaska i vatten. Tidigare ägare har tränat terrängbana med henne men ej startat. Sky trivs bäst i lösdrift då hon lätt väver i box. Hon kan tas ut och in enkelt men behöver sällskap i stallet. Hon är lätt att lasta, sko och klippas. Kräver en duktig hovslagare på fullblod då hon måste ha höga trakter och korta tår. Hon är inte igång och där av kommer den nya ägaren behöva sätta igång henne. Till en början kommer hon vara extra pigg och vaken. Hon kräver en mjuk hand och en ryttare som är van vid pigga hästar. Hon trivs bäst med att ridas minst 3 dagar i veckan regelbundet. Aldrig gjort något dumt utan en väldigt snäll och gosig häst som alltid vill sin ryttare väl. Hon är ej viktbärande. Hon står för tillfället i Frillesås hos nuvarande fodervärd. Hon finns där för provridning. Hem viktigare än pris. 50 000kr ink sadel, träns och utrustning.

 • attr166cm
 • Sto
 • 10 år