Tjänster finnes/   Antal: 1807

Tjänster finnesAntal: 1807

5

Allroundhäst mot hoppning

  • Västerbottens län, Sverige
  • Foderhäst
12 345 kr
6 h

FODERVÄRD SÖKES TILL ALLROUNDHÄST - MOT HOPPNING Med blandade känslor har jag och min dotter beslutat oss för att låna ut vår älskade prins på foder. Vi kommer att låna ut honom från hösten fram till nästa sommar. Han är 9 år. Okänd korsning (pappan hörs vara Danskt Halvblod). Han är 155 cm i mankhöjd. Vi söker någon som vill ha en träningskompis (gärna tävla). Han ÄLSKAR att hoppa. Han är tidigare tränad bana upp till 110 cm. I dressyren ligger han på LB (går i form, skänkelvikningar osv). Vi önskar att han kommer till någon som rider på dessa nivåerna, alt något lägre. Han lånas inte ut som nybörjarhäst eller läromästare. Han är lätt att ta med sig på träning och tävling, stressar inte upp och är inte ”tittig”. Han kan ridas ensam på uteritter och vara ensam i stallet. Detta är en kille som inte dummar sig i ridningen - bockar inte, stegrar inte och skenar inte. Vi har som krav att han ska ha kompis i hagen då han är väldigt social och annars blir rastlös. Han brukar gå barfota på sommaren och med skor på vinter. Han är van både lösdrift och box. Han har tidigare rakats och de har inte varit nått problem. Han är ej i kondition så han behöver sättas igång. Om ni är seriöst intresserade så tveka inte att höra av er om ni tycker att han verkar intressant 😊 Berätta vad ni har att erbjuda. Enbart vuxenkontakt, är de en tonåring som är intresserad önskas vårdnadshavare kontakta mig. Han kommer att lånas ut i Västerbotten, alt angränsade län.

Premium 1

Kommunikativ ridning - medveten samvaro/personlig utveckling med häst

  • Mölndal
  • Hästservice
300 kr

Jag går sista terminen på en 2-årig utbildning för Emelie Cajsdotter och erbjuder nu elevpris hela 2019. Verksamheten eftersträvar möten mellan hästar och människor utan dominans, våld eller maktspel – där varje individ blir sedd för den den är. En längtan om att låta hästen få skina genom sin roll som människans ledare i själslig utveckling. Tillsammans arbetar vi med att du och din häst (eller med mina hästar) genom medveten samvaro kan få en givande, positiv och ömsesidig relation, där ni möts utan att någon av er tar plats på den andres bekostnad. Att bli hel med hjälp av hästarna kan innebära såväl uppsuttna som avsuttna övningar och det spelar ingen roll vad du har för bakgrund eller inriktning med din häst. Det vi gör kommer aldrig att handla om prestation utan om att vara och uppleva tillsammans med hästen. Hur ser en träff med mig ut? Vid första träffen med en ny häst och dess människa inleder jag gärna med att sitta en stund ensam tillsammans med hästen – för att möta den, söka essensen samt ta del av vilka önskningar den har inför vår stund tillsammans. Därefter lyssnar jag på människans tankar och försöker finna ut vad det finns för längtan i relation till hästen – för att ur detta skapa en övning eller upplevelse som får både häst och människa att må bra, utvecklas och växa. En sådan övning kan till exempel handla om ridning, övningar från marken, behandling via beröring, mindfullness eller meditation. Första mötet tar 60 min, efterföljande gånger 45 min. Läs mer om vad jag gör och hur de kunder jag mött upplever mig på http://www.medvetensamvaro.net Jag utgår från Mölndal (Söder om Göteborg) och reser främst inom Västra Götaland och Halland.

3

Fullservicestall inkl mockning 7 dagar/veckan nära STHLM C

  • Stockholm
  • Stallplats
4 000 kr
8 h

Hummeldal Gård, en idyll som ligger i Södertälje kommun. Här bedrivs ett fullservice stall året om och bete mellan Juni-Aug. Vi kommer att ha plats för två nya hästar i höst från och med 1 Sep 2019 Detta passar dig som i en härlig miljö med gamla anor vill uppleva en stimulerande tid med din häst. Din värd i stallet kommer att göra allt för att skapa en varm atmosfär på gården. Bilväg ca 35-40min Sthlmcity Du behöver inte komma ut till din häst varje dag om du inte har tid eller om du vill ta det ledigt ett par dagar/resa bort osv. Vi sköter allt i vårt grundpris. Hästarna står i stora hagar med fritillgång till färskt vatten samt saltsten året om. Transportsträcka till ridhus. Belyst ridbana ca 20x40 Mockning 7 dagar/veckan Kraftgiva morgon/kväll Täcke på/av morgon/kväll Stora hagar, ensam (hingst) eller i flock. Tillgång till karantänbox Stor spolsplita Smörjstation Intervallbana 1000m Uppvärmda utrymmen Mycket förvaringsytor Fri tillgång på analyserat foder. Övernattningsmöjligheter *John Ricketts - tränare Trygghetsträning *Louise E Chatteli - tränare frihetsdressyr *Paulo Bastos - Dressyr/We/tömkörning *Andreas Sandin - Veterinär *Annika Holtz - Fotograf Hovslagare och veterinär kommer regelbundet till gården. Även en del clinics samt eventdagar under sommarhalvåret för hästar, hundar och dansare. Följ oss gärna på instagram @stallhummeldal Står du på kö till oss får du gärna svara på denna annons om du inte har blivit kontaktad!