Annons

Hästservice finnes  

/   Antal: 134
Premium 6

Härligt och mysigt stall med ordning och reda!

  • Åkersberga
  • Hästservice
4 400 kr

Vi har en ledig plats from 1 augusti! Stall Finnkärrsgården ligger i Boda, i vacker natur strax utanför Åkersberga med fantastiska ridvägar. Det går lätt att ta sig hit med buss! Vi är ett litet stall med 6 hästar, och ett glatt gäng som har roligt tillsammans! Vi har nu en stallplats ledig from 1 augusti för dig som gillar att ha bra service och mycket tillsyn till din häst. Ljust och luftigt stall, fina uteboxar med gummimatta, uppvärmd sadelkammare och fikaplats. Fina hagar och vi prioriterar mycket utevistelse. Finnkärrsgården är ett litet familjeägt privatstall och vi bor på gården. Det finns en upplyst 20x40m ridbana med bra underlag och hindermaterial. I hagarna har vi Thermobars och foderhäck med storbal och slowfeedingnät. Spolspilta med varmvatten. Skrittavstånd till ridhus med bra tränare! Boxhyra inkl. grovfoder och service från 4400kr./månad Foder och service som ingår: Fint analyserat hö packat i påsar, ute har hästen tillgång till hö i storbal med slowfeedingnät. In och utsläpp med täckesbyten, fodringar och daglig tillsyn. Varje hästägare har ett utsläpp och ett insläpp varje månad på dag som passar hästägarens livspussel. Parkering för egen hästtransport ingår. Mockning och annan service kan köpas till vid behov. Här kan du se en film om oss! https://www.youtube.com/watch?v=B0bbf5UgAjg Kontakta: Roger 073 5301130 eller Cattis 076 3573302 för mer information.

Premium 4

Träning och rörelse för ryttare/hästmänniskor.

  • Sverige
  • Hästservice
2 300 kr

Jag heter Lovisa och driver träning och behandlingsstudion LB Movement i Göteborg. Jag erbjuder nu Rörelse och Träning för Ryttare/Hästmänniskor i workshopform i min studio i Mölndal eller ute på ert stall. Workshopen är en djupdykning i hur vi blir rörligare, starkare, mer lyhörda och följsamma hästmänniskor. BESKRIVNING: Genom att förstå vår egen kropp kan vi förstå andras. Att leva och jobba med våra hästar innebär många utmaningar och med det även möjligheter till att utvecklas tillsammans. Vad innebär det med tryck och eftergift, att leda och att följa, att vara starkt men samtidigt rörlig? Jag heter Lovisa och har jobbat med rörelse, träning och hälsa i 20 års tid. I grunden är jag professionell dansare och koreograf samt har sysslat med hästar i hela mitt liv. Tillsammans med min häst Thattur har vi gått igenom allt från tävlingsbanan, skogsridning och landat i den Akademiska Ridkonsten som lärlingar hos Bent Branderup, Carina Eriksson och Markus Holst. Thattur är nu en man på respektabla 33 år och vi anpassar vårt arbete efter hans dagsform. Jag är sedan 2010 Massageterapeut, Functional Range Conditioning Movement Specialist och tränar och tävlar för den svenska landslaget i Wushu/Kungfu. Jag driver tränings och behandlingsstudion LB Movement i centrala Göteborg och har en lång erfarenhet av att undervisa inom samtliga av mina fält. Rörelse är alltså den röda tråden och är en av nycklarna till välmående, till utveckling och till att vara smärtfri! Som hästmänniska/ryttare finns det många parametrar som vi kan arbeta med hos oss själva för att bli en så bra “danspartner” som möjligt till vår häst och som hjälper oss att uppnå ett härligt flow och som skapar god kommunikation. Under en rörelseworkshop arbetar vi bla med vår kroppsuppfattning, följsamhet och svikt, styrka och rörlighet, förståelsen för tryck/drag, att leda/följa, takt och musikalitet. Vi arbetar med rena mobilitets och balansövningar såväl som med par och tillitsövningar i en lekfullare form. Inga förkunskaper krävs och oavsett vad du och din häst har för mål tillsammans så finns här verktyg för vad just NI har framför er. UPPLÄGG: När jag håller en workshop kommer jag ut till ert ridhus/stall där ni har tillgång till en ridbana eller annan öppen yta att jobba på. Då vi gör en hel del övningar 2 och 2 är det ultimata att boka upp en grupp med jämt antal, men allt går att lösa om ni skulle vara ojämna. Kom gärna i kläder som du rör dig fritt i. Pass 1 Förmiddag. Intro och rörelseträning 2 timmar. Pass 2 Lunch 30 min samt teori+frågor 1 timme. Pass 3 Eftermiddag. Rörelseträning och arbeta i par 1.5 timme. Pris: 2300:-/pers Minst antal deltagare: 6 pers Reseersättning tillkommer. För bokning maila: lovisabaldal@gmail.com eller ring: 0761-746324. www.lbmovement.se Kommande bokningsbara datum: 21/5, 22/5, 28/5, 29/5, 11/6, 12/6, 18/6, 19/6, 26/6, 2/7, 3/7, 9/7, 10/7, 16/7, 17/7. Fler datum kommer inom kort.

1

Behöver du hjälp med din ponny eller häst?

  • Strömsholm
  • Hästservice
2 000 kr
7 maj

Får du inte ponnyn/hästen såld, eller kommer livet emellan? Men behöver hålla igång hästen men det finns ingen möjlighet? Vill du ha hjälp med träning och tävling av din häst? Vi bor i Strömsholm men har sommarställe i norra Roslagen med eget stall och hagar. Meriter * Utbildat min känsliga cponny från LD till msva i hoppning men även msv rörelser i dressyren. * Haft en utbildningsponny * Utbildar mig till ridlärare level 1 på Strömsholm ridskola. Går år 2 just nu. * Tävlat msva och 2 SM * Praktiserat på två ridskolor + privatryttare på hög nivå Jag rider med stilla sits och händer och försöker känna vart jag kan möta hästen. Men vill även hjälpa hästen att bli arbetsvillig och framåt. Jag har ridit sedan jag var 3 år, men haft egen ponny sedan jag var 7 år och i perioder 2 tävlingsponnier samtidigt. Tränar regelbundet för B tränare i hoppning och dressyrtränare Level 2 ridlärare m dressyrinriktning. Tränare som jag ridit för är: *Emma Lundell *Angelica Hillborg *Erik bergren *Daniel Svensson *Jens Fredricsson *Anna-Clara Pettersson *Mina duktiga lärare på ridskolan Strömholm. Vår maxade cponny som vi hade i fyra år är en ponny med mycket energi, alltid snäll, men mycket känslig för sits och balans. Jag kör kvalitet inte kvantitet:) Upplägg: Vi står för Sommartid: • box • sommarbete Ni står för Sommartid: • hovslagaren • anmälningsavgifterna/meeting till tävlingarna • ersättning efter överenskommelse • kraftfoder+grovfoder Upplägg går naturligtvis att diskutera så att det passar dig och hästen. Boende för hästen Sommartid: * Vi bor på egen gård i Norra Roslagen. * Hästarna får gå ute dygnet runt (om inte annat önskas). * Stora hagar. * Varierad ridning ute i naturen. * Nära till ridhus+ridbana. Olivia som jag heter är 18 år, 170cm och väger 55 kg. Pris Fullt igång med tävling träning och varierande stärkande uteritter • 3000kr Underhållsridning med lättare stärkande arbete. • 2000kr Tillridnig/utbildning • 3000kr Filmer på min ridning kan ni se på instagram: 4ever_oddmolly