Annons

Hästservice finnes  

/   Antal: 180
Premium 1

Kommunikativ ridning - medveten samvaro/personlig utveckling med häst

  • Mölndal
  • Hästservice
300 kr

Jag går sista terminen på en 2-årig utbildning för Emelie Cajsdotter och erbjuder nu elevpris hela 2019. Verksamheten eftersträvar möten mellan hästar och människor utan dominans, våld eller maktspel – där varje individ blir sedd för den den är. En längtan om att låta hästen få skina genom sin roll som människans ledare i själslig utveckling. Tillsammans arbetar vi med att du och din häst (eller med mina hästar) genom medveten samvaro kan få en givande, positiv och ömsesidig relation, där ni möts utan att någon av er tar plats på den andres bekostnad. Att bli hel med hjälp av hästarna kan innebära såväl uppsuttna som avsuttna övningar och det spelar ingen roll vad du har för bakgrund eller inriktning med din häst. Det vi gör kommer aldrig att handla om prestation utan om att vara och uppleva tillsammans med hästen. Hur ser en träff med mig ut? Vid första träffen med en ny häst och dess människa inleder jag gärna med att sitta en stund ensam tillsammans med hästen – för att möta den, söka essensen samt ta del av vilka önskningar den har inför vår stund tillsammans. Därefter lyssnar jag på människans tankar och försöker finna ut vad det finns för längtan i relation till hästen – för att ur detta skapa en övning eller upplevelse som får både häst och människa att må bra, utvecklas och växa. En sådan övning kan till exempel handla om ridning, övningar från marken, behandling via beröring, mindfullness eller meditation. Första mötet tar 60 min, efterföljande gånger 45 min. Läs mer om vad jag gör och hur de kunder jag mött upplever mig på http://www.medvetensamvaro.net Jag utgår från Mölndal (Söder om Göteborg) och reser främst inom Västra Götaland och Halland.

Stallservice och hästpassning

Stallservice och hästpassning

  • Värmlands län, Sverige
  • Hästservice
Inget pris
10 okt

Hej! Har du svårt att hinna med din hobby utan stress? Jag hjälper dig gärna med allt runtomkring så att du har mer tid att lägga på att rida eller umgås med din häst! PRISER (inkl. moms) Upp till tre dagar i veckan: 200 kr per gång Fyra eller fler dagar i veckan: 175 kr per gång Har du mer än en häst eller om ni är fler i stallet som går ihop tar jag 150 kr per häst oavsett antal dagar i veckan. Enstaka besök: 250 kr. Resor upp till 15 km ingår, sedan tillkommer reseersättning med 20 kr/mil. Då ingår: - Mockning av box + påfyllning av strö vid behov - Iordningställande av hö och kraftfoder - Nytt vatten i boxen och i hagen - Rengöring av krubba och vattenkopp (vid behov) Det går också att köpa till extra, eller byta ut, tjänster som exempelvis: - Mockning av lösdrift - Putsning av läder - Mockning av hage - Pyssel med hästen - Byte av täcke - Utfodring Är du intresserad av tjänsten men vill ha ett annat upplägg är det bara att höra av sig! Jag är flexibel och kan anpassa arbete och pris efter ditt behov. Jag erbjuder även mockning av lösdrift och hage, utfodringar och hästpassning då du är bortrest (bland annat). Hör bara av dig och berätta vad du vill ha hjälp med så återkommer jag med ett prisförslag. SÅ GÅR DET TILL Du kontaktar mig enklast via Facebook, mail eller här på Hästnet då jag inte alltid kan svara i telefon. Bifoga ditt telefonnummer om du vill att jag ska ringa upp. Vi bokar in ett besök (kostnadsfritt) då vi träffas och du berättar och visar vad du vill att jag ska göra. För mer info kan du besöka "Stallservice i Karlstad" på Facebook. Innehar F-skatt, ansvarsförsäkring och olycksförsäkring.

1

Har du ett framtidslöfte?

  • Tranås
  • Hästservice
12 345 kr
9 okt

Mitt namn är Emmy och jag är 23 år gammal. Jag har lika lång erfarenhet med de fyrbenta som min ålder och mitt brinnande intresse har alltid varit dressyren. Jag har fått chansen att rida ädla framavlade sporthästar med hög ridbarhet sedan barndomsben, vilket har bidragit till att jag har utvecklats till en bestämd och följsam ryttare som är väl inskolad i den finhjälpliga ridningen. Jag är på jakt efter ett gott samarbete med hästägare till ett framtidslöfte. Jag kan erbjuda daglig noggrann skötsel, någon form av motion/sysselsättning varje dag (beroende på hästens ålder) och kontinuerlig träning för B-tränare i dressyr. Anläggningen har ridhus, stor utebana, oändligt långa uterittsvägar, rymliga boxar, luftigt stall, en rogivande atmosfär och fasta rutiner. Hästarna utfodras 4 ggr/dag och vistas ute efter ägarens önskemål. Vanligtvis går de ut från 06-18, tiderna anpassas efter väder och årstid. Under sommaren har vi tillgång till stora sommarhagar med bete som angränsar till en sjö. Mina hästar står på tjock fräsch torr bädd, utfodras med kvalitéfoder och reser tryggt i en nyproducerad Böckmann transport. Jag har ett nära samarbete med veterinär och equiterapeut som kontinuerligt ser över mina hästar. För mig är det viktigt att ha många vana ögon på en häst som är under utbildning. Jag tror på, och erbjuder, en varierad träningsform i form av trömmkörning, konditionsträning, uteritter och självklart med det huvudsakliga fokuset, dressyrjobbet. Jag söker en häst med god arbetsmoral, hög ridbarhet och som har en god tillit till människan. Kanske äger du en häst som ska matchas till unghästklasserna? Ska utbildas? Eller behöver tävlingsrutin? Då är jag rätt person. Hästen ska vara enkel att hantera, lasta och sko. Mankhöjden ska ligga mellan 160-166cm eftersom jag själv inte är så stor. Ponny kan också vara av intresse. Utbildningsnivå har ingen större betydelse, jag anpassar mig och lägger upp en hållbar träningsform utifrån efter hästens förutsättningar. Om allt klaffar kan det vara intressant för ett senare köp. Bilder på anläggningen, videor på min ridning och referenser finns självklart.

2

Träning/tävling/försäljning av häst med internationell fokus

  • Södermanlands län, Sverige
  • Hästservice
Inget pris
7 okt

Hej är du intresserad av att få hjälp med träning, tävling eller försäljning av din hopphäst? Jag håller till i Stockholm och driver ett mindre privatstall och har just nu möjlighet att ta emot en häst till för vidareutveckling. Upplägget är unikt då jag fokuserar på internationella tävlingar från CSI1* till CSI2* och även unghästklasser. 10-12 månader av året tränar och tävlar jag i Sverige (sommar och vår) och 1-2 månader under vintern åker jag ner till Holland, Belgien och Spanien med hästarna och tävlar både internationellt och nationellt beroende på hästens behov och utbildning. Detta upplägg är optimalt för dig som har ambitioner att sälja/utbilda din häst då den internationella arenan öppnar upp för ett större antal köpare och ger din häst bästa möjliga erfarenheter och förutsättningar. Som ryttare tävlar jag just nu upp till 130 internationellt och har förmånen att ha kunniga människor runt omkring mig och som alla är en viktig del av teamet. Både på hemmaplan i Södermanland, samt i Europa har vi fantastiska rid och träningsmöjligheter där hästens välmående ALLTID ligger i fokus. Beroende på vad du som ägare vill tar vi fram en plan och ett pris baserat på den. Känns det här som något för dig och din häst? Tveka inte att höra av dig! Kontaktuppgifter: Nathalie Petersson Nathalie@creativeur.com +46722337112