Annons

Lösdrift finnes  

/   Antal: 147
2

Lösdrift i torrgjorda hagar

  • Varberg
  • Lösdrift
2 300 kr
26 nov

Vi har ledig lösdriftsplats! -Lösdriften är 70 kvm. Högt i tak, betonggolv, rikligt spånad och halmad, alltid torrt och byggd så att det är skydd även för vind. - thermobar, samt vanliga vattenbehållare, - torrlagd yta mellan lösdrift,vatten och foderbord. - foderbordet har tak, hästarna äter från 3 olika håll, minskar bråk vid stationen. - hagen är ca 1 hektar, eltråd samt trästaket - Paddock (och hindermaterial)finns på gården, ridhus 2 minuters bilfri skrittväg(där finns en av Sveriges bästa dressyrtränare). -Vi har oändliga ridvägar i fantastisk natur. - -Uppvärmd sadelkammare och 5 boxar finns i stallet. Stallet byggdes nytt för ca 5 år sedan. -Hösilage och halm ingår i hyran. Vi bedriver vår verksamhet i företagsform så kontrakt skrivs samt fakturering av hyra. Hyran är per häst och månad, 2300 inkl moms. Vi ombesörjer att hösilage finns i lösdriften, och utmockning av lösdrift 2 ggr per år, löpande mockning gör man själv i lösdrift och på hårdgjorda ytor. Vi hjälps åt med påfyllning av vatten och tillsyn av hästarna. Du behöver alltså inte komma varje dag om du inte vill.Även öppen för andra upplägg eller om du bedriver verksamhet. Vi finns en mil norr om Varberg, bra bussförbindelser och stallet ligger ca 400 m från busshållplatsen. Vi kan inte erbjuda regelrätt sommarbete, men har två hyresfria månader om man flyttar till bete under sommarperioden.På gården finns transport att hyra samt b-kort lastbil. Kom gärna och titta och träffa oss på Emblagård!

Premium 6

Fullservice lösdriftsplatser finnes!

  • Bergshamra
  • Lösdrift
2 200 kr

Fåtal platser kvar! *1 plats i stoflock med fri tillgång på hö *1 plats begränsad tillgång passande ponny/islandsto *1 plats valackflock med fri tillgång på hö. Vi har fått tillgång till mer mark och investerat i flera vindskydd så vi har nu fler platser! Lösdrift med fullservice samt sommarbete/unghästbete finnes i Bergshamra, Norrtälje! Vill du ha mer tid för att rida din häst? Vill du stå i ett lungt stall med ett bra gäng? Vi sköter all fodring och mockning! I priset ingår: *noga anpassade flockar där hästar med hästar med hög fodergiva går i egen hage och hästar som behöver låg fodergiva går för sig. Stor hänsyn till flocksammansättning tas för att i den mån det går minimera skaderisk och alla ihopsläpp sker under bevakning. *alldeles nytt fikarum med dusch och toalett inomhus. *plats för hästsläp *Halmad lösdrift med havrehalm *stora hagar *bete med möjlighet till skogsbete på sommaren *varmvatten *Gott om förvaringsmöjligheter *Belyst ridbana *Tillgång till box och stall *kraftfoder, (Analyserat hö tillkommer de månader de ges och hästarna får av utbildad agronom uträknad rekommenderad foderstat) *fodring med hö 3 gånger per dag eller fri tillgång (perfekt för äldre hästar eller svårfödda hästar) *fina ridvägar och fasta utridningsdagar där alla kan följa med. *Helt nytt tvättrum med bland annat tvättmaskin och torkskåp. *b-instruktör för islandshäst kommer varje till varannan vecka *låst och larmad uppvärmd sadelkammare (kommer byggas ny inom kort) *hinder *tempurerat vatten i hagen vintertid (finns värmebaljor i alla hagar)*och sist men inte minst, plats i ett trevligt gäng! Pris: Fullservice lösdriftsplats - 2200 kr/månad Sommarbete/unghästbete (hästar upp till 3 år) 1500 kr Pma för mer info.

6

Central lösdriftsstall med hästarnas naturliga välmående i fokus

  • Stockholms län, Sverige
  • Lösdrift
2 500 kr
20 nov

Ingår i hyran; • Tillgång till utebox • Gödsel hantering, fri tillgång på grovfoder och strö. • Fodringar/Fri tillgång till grovfoder, hösilage och halm. • Halmade Ligghallar • Stora många varierande hagar (totalt över 20 ha mark) • Stora sommarbeteshagar med parasitfria beten • Många långa ridvägar och körvägar • Närhet till ridhus • Egen grusvolt på gården med hinderpark • Uppvärmt omklädningsrum med toalett micro kyl frys • Uteboxar vid behov • Vid minus uppvärmt vatten i thermobar Vi hjälps åt att underhålls mocka ligghallar, ha koll på vatten och rengöring utav tråg. Meddelar när det är dags för halm och grovfoder att fyllas på. Vi har en bra sammanhållning och rak kommunikation med god ton där vi gemensamt bestämmer när och hur vi önskar göra när det handlar om omsorgen för mängd grovfoder för att hålla våra hästar i hälsosamt men gott hull. Själva sysslorna så som ansvaret för att fylla på vatten, foder och halm och kolla till hästarna och visitera dem ligger på oss men vi hjälps åt med att kolla när man ändå är ute. Priset för platsen varierar beroende på omkostnader kring inkomster och utgifter för individen och därutav varierar pris beroende på ponny-stor häst se nedan. A-B ponny 2500:- C-D ponny 3800:- Storhäst 4000:- Vid fler hästar utav samma ägare kan pris ev diskuteras. Avtal skrivs samt en hästägare försäkran skrivs under utav hästägaren där man försäkrar att man inte för med sig vare sig smitta eller sjukdom vid inflytt. Hästen skall avmaskas i samband med inflyttning samt va i karantän några dagar innan introduktion i flocken. För mer info eller bilder/studiebesök skicka PM. Idag går det i ena lösdriften en äldre ponny valack tillsammans med två ponny ston. Den andra lösdriften står tom.