Annons

Ridresor och Ridläger finnes  

/   Antal: 10
Företag 6

Ride and Dine kurser på Sanna Nilsson Dressyrcenter 2021

  • Eskilstuna
  • Ridresor och Ridläger
4 300 kr
4 aug

“Ride and Dine-kurs” eller “Tantläger” kalla det vad du vill ;) på Sanna Nilsson Dressyrcenter Inbokade datum under hösten och vintern 2021: 3-5/9, 8-10/10, 29-31/10, 12-14/11 och 3-5/12.’ Vi ska även prova ett nytt upplägg med “Ride and Dine - family edition” den 17-19/9 där vi välkomnar just en vuxen i sällskap med barn. För mer info om detta se separat annons. 1 träningspass i dressyr per dag, med filmning och genomgång i efterhand 1 utav dagarna. För övrigt bjuder vi på 1 massage av utbildad massageterapeut, härlig gemenskap, god mat och gott vin! Träningsdagarna hålles på Sanna Nilsson Dressyrcenter, uppvärmt/välventilerat ridhus, spolspiltor och stora boxar för övernattning av medtagen ponny/häst. Övernattningen för ryttare sker i rum med två sängar i varje, dusch, WC och TV. Gemensamma måltider och mellanmål. Tränaren som håller i denna kurs är Sanna Nilsson (Grand Prix-ryttare i dressyr). Mer information om personalen och anläggningen finns på www.sannanilssondressyr.se Det finns ev möjlighet att hyra häst av oss under detta läger, dock begränsat antal sådana platser så det är först till kvarn som gäller. 4300 :- per person och häst. Vid intresse för mer info eller för anmälning sanna@sannanilssondressyr.se, 0733967156 (gärna sms). Vi lägger stor vikt på att få våra kurser och evenemang så “covid säkera” som möjligt och håller oss självklart till restriktionerna. Varmt välkomna till oss!

Företag 6

Ride and Dine "Family Edition" på Sanna Nilsson Dressyrcenter

  • Eskilstuna
  • Ridresor och Ridläger
6 300 kr
4 aug

“Ride and Dine-kurs” i ny tappning som vi kallar ”family edition” på Sanna Nilsson Dressyrcenter! Då våra kurser blivit så enormt populära och vi fått detta önskemål så provar vi ett nytt, spännande upplägg med “Ride and Dine - family edition”! Inbokat datum under 2021 är: 17-19/9 där vi välkomnar just en vuxen i sällskap med barn. (Inbokade datum med våra "vanliga” Ride and Dine-kurser under 2021: 19-21/3, 9-11/4, 23-25/4, 14-16/5, 3-5/9, 8-10/10, 29-31/10, 12-14/11 och 3-5/12.) I vårat ett nya upplägg med “Ride and Dine - family edition” ingår 1 träningspass i dressyr under lördagen och söndagen, med filmning och genomgång i efterhand 1 utav dagarna. Träningen sker i grupp om 2 ekipage och utifrån passande nivå. För övrigt bjuder vi på 1 ”mini-clinic” under fredagen, härlig gemenskap, god mat och god dryck! Träningsdagarna hålles på Sanna Nilsson Dressyrcenter, uppvärmt/välventilerat ridhus, spolspiltor och stora boxar för övernattning av medtagen ponny/häst. Övernattningen för ryttare sker i rum med två sängar i varje, dusch, WC och TV. Gemensamma måltider och mellanmål. Tränaren som håller i denna kurs är Sanna Nilsson (Grand Prix-ryttare i dressyr). Mer information om personalen och anläggningen finns på www.sannanilssondressyr.se Det finns ev möjlighet att hyra häst av oss under detta läger, dock begränsat antal sådana platser så det är först till kvarn som gäller. 6300 :- per familj (1 vuxen och 1 barn) och hästar. Vid intresse för mer info eller för anmälning sanna@sannanilssondressyr.se, 0733967156 (gärna sms). Vi lägger stor vikt på att få våra kurser och evenemang så covid säkra som möjligt och håller oss självklart till restriktionerna. Varmt välkomna till oss!

Företag 2

20 % "sista-minuten-rabatt" Ride & Dine-kurs 11-13/6 2021

  • Eskilstuna
  • Ridresor och Ridläger
3 440 kr
8 jun

“Ride and Dine-kurs” eller “Tantläger” kalla det vad du vill ;) på Sanna Nilsson Dressyrcenter 20% rabatt för kurs 11-13/6 då det finns lediga platser pga sjukdom just denna helg. Ord pris 4300 kr. Är du intresserad av att komma till oss på kurs längre fram så hittar ni inplanerade datum här: https://sannanilssondressyr.mysitoo.com/ride-and-dine Info om kursen här nedan: 1 träningspass i dressyr per dag, med filmning och genomgång i efterhand 1 utav dagarna. För övrigt bjuder vi på 1 massage av utbildad massageterapeut, härlig gemenskap, god mat och gott vin! Träningsdagarna hålles på Sanna Nilsson Dressyrcenter, uppvärmt/välventilerat ridhus, spolspiltor och stora boxar för övernattning av medtagen ponny/häst. Övernattningen för ryttare sker i rum med två sängar i varje, dusch, WC och TV. Gemensamma måltider och mellanmål. Tränaren som håller i denna kurs är Sanna Nilsson (Grand Prix-ryttare i dressyr). Mer information om personalen och anläggningen finns på www.sannanilssondressyr.se Det finns ev möjlighet att hyra häst av oss under detta läger, dock begränsat antal sådana platser så det är först till kvarn som gäller. 4300 :- per person och häst. Vid intresse för mer info eller för anmälning sanna@sannanilssondressyr.se, 0733967156 (gärna sms). Vi lägger stor vikt på att få våra kurser och evenemang så “covid säkra” som möjligt och håller oss självklart till restriktionerna. Varmt välkomna till oss!

5

Vi har platser kvar på våra ridläger!

  • Sexdrega
  • Ridresor och Ridläger
5 500 kr
28 maj

Välkomna till oss på utvecklande och roliga ridläger i underbar miljö❤ Vi har några platser kvar på följande läger: Nr 2 Ridläger med övernattning: 28/6-3/7 6 dagar. Vårt mest populära läger! Nr 3.Lek- och lärläger 5-7/7. Ett dagläger för barn 5-8 år (nivå 1 på ridskolan) 3 h/dag kl 9-12. Vi pysslar i stallet, rider och lär oss mer om hästar, leker lekar och avslutar dagen med fika. Sista dagen har vi uppvisning kl 10.00. 3 dagar. Nr 4.Dagridläger 5-8/7 för barn 7-13 år (nivå 2 på ridskolan) 4 h/dag kl 14-18 ink fika. Stallpyssel, ridning, praktiskt teori och uppvisning sista dagen kl 15.30. 4 dagar. Nr 5.Träningsläger med övernattning 21-25/7 5 dagar. Fokus på hoppning och markarbete. Obs, endast plats för elev med egen häst. Nr 6.Ridläger med övernattning: 9-14/8 6 dagar. Vårt mest populära läger! På våra ridläger med övernattning rider vi 1-2 pass om dagen och varierar träning på banan med uteritter, hästkunskap och olika kvällsaktiviteter. Tillåter vädret så åker vi och badar på dagarna mellan ridpassen. En av dagarna rider vi långritt till sjön där vi fikar och badar i flera timmar. Övernattning sker i stora huset i rum om 4-6 sängplatser/rum. Barnen/ungdomarna äter lagad mat 1-2 ggr/dag med fika och frukt däremellan. Specialmat erbjuds mot en tillkommande kostnad. Hage finns för medföljande ponny. Lägret avslutas med uppvisning kl 13.00 på lägrets sista dag med prisutdelning. Här får ni garanterat ett minne för livet.❤ Amanda är utb ridlärare och unghästutbildare med egna tävlingsmeriter och har regelbundet träningar i hoppning och dressyr. Vi erbjuder ett begränsat antal ponnyer att låna och det går bra att ta med sin egen häst/ponny. Vi har ponnyer från 115-148 cm på nivå tom LB hopp och dressyr. Varmt välkomna att maila info@hjartared.se för mer information och anmälan!ä