Annons

Tjänster finnes

/   Antal: 1949
Premium 6

Fullservice lösdriftsplatser finnes!

  • Bergshamra
  • Lösdrift
2 200 kr

Vi har fått tillgång till mer mark och investerat i flera vindskydd så vi har nu fler platser! Lösdrift med fullservice samt sommarbete/unghästbete finnes i Bergshamra, Norrtälje! Vill du ha mer tid för att rida din häst? Vill du stå i ett lungt stall med ett bra gäng? Vi sköter all fodring och mockning! I priset ingår: *noga anpassade flockar där hästar med hästar med hög fodergiva går i egen hage och hästar som behöver låg fodergiva går för sig. Stor hänsyn till flocksammansättning tas för att i den mån det går minimera skaderisk och alla ihopsläpp sker under bevakning. *alldeles nytt fikarum med dusch och toalett inomhus. *plats för hästsläp *Halmad lösdrift med havrehalm *stora hagar *bete med möjlighet till skogsbete på sommaren *varmvatten *Gott om förvaringsmöjligheter (i foderkammare, höloft, utanför box, sadelkammare, fikarum) *Belyst ridbana *5 min ridväg till fint ridhus på granngården *Tillgång till box och stall *kraftfoder, (Analyserat hö med bra proteinvärden tillkommer de månader det ges till inköpspris) *fodring med hö 3 gånger per dag eller fri tillgång (perfekt för äldre hästar eller svårfödda hästar) *fina ridvägar och fasta utridningsdagar där alla kan följa med. *tvättmaskin (och helt nytt vattenrum är under uppbyggnad) *b-instruktör för islandshäst kommer varannan vecka *låst och larmad uppvärmd sadelkammare (kommer byggas ny inom kort) *hinder *tempurerat vatten i hagen vintertid (finns värmebaljor i alla hagar)*alla hästar får egen uträknad foderstat. *och sist men inte minst, plats i ett trevligt gäng! Pris: Fullservice lösdriftsplats - 2200 kr/månad Sommarbete/unghästbete (hästar upp till 3 år) 1500 kr Pma för mer info.

Premium 6

Litet trevligt fullservice stall

  • Tungelsta
  • Stallplats
3 000 kr

Nu har vi en ledig stor box och en ponny box i vårt lilla trevlig fullservicestall med 7 boxar. Vi tar ej in hingstar! Tar ej in hästar över 160 cm i mankhöjd! Hästarna går i små flockar uppdelade efter hur mycket de äter. Båda flockarna är väldigt lugna och trygga. I stallet finns uppvärmd sadelkammare med fikadel med kyl och Micro. Två sadelhängare, två tränshängare och ett skåp per box. Spolspilta med varmvatten. Upplyst ridbana med liten hinderpark precis utanför stallet. Massa ridvägar även möjlighet att bada med sin häst på sommaren. Stora naturhagar med grusade ingång. Långa utevistelser 12-14 timmar per dygn. Stallkompisar i blandade åldrar. Två gånger i veckan har vi tillgång till travbana på skrittavstånd. Vi är mycket måna om att hålla godstämning i stallet. Busshållplats ca 400 m från gården. I stallhyran på 3000 kr/mån ingår: In och utsläpp 7 dagar i veckan Alla fodringar 7 dagar i veckan Mockning 7 dagar i veckan Förberedelse av hö och kraftfoder 7 dagar i veckan 1 säck halmpellets i veckan Det betyder att du kan lägga all din tid på din häst när du kommer ut till stallet. Kostnad för hö tillkommer 2 kr/kg. Du betalar för det din häst/ponny äter. Tillgång till Sommarbete för gårdens hästar juni-september. Även tillgång till magert bete i skogshage för dom som lägger på sig lite för mycket. Vid intresse skriv lite kort om dig själv och din häst/ponny.

Premium 1

Gimo Ridklubb söker instruktörer / vik för instrukt. och stalltjän

  • Gimo
  • Hästjobb
Inget pris

<b>Gimo Ridklubb söker instruktörer / vikarier för instruktörer och stalltjänst.</b> Söker du ett stimulerande arbete där du får delta i utvecklingen av såväl elever och hästar som av verksamheten? Gimo Ridklubb söker nu en instruktör på mellan 10-20 timmar i veckan med sikte på utvidgad tid i framtiden då vi växer sakta och utökar vår verksamhet i takt med det. Vi söker även vikarie som kan hoppa in vid behov både som intstruktör och på stalltjänsten. Gimo Ridklubb driver en mindre ridskola som nu växer så det knakar. Ridskolan har funnits sedan 1972 i egna lokaler beläget i Gimo, 5 mil nordost om Uppsala. Anläggningen har ett stall med plats för 22 hästar fördelat på ridskolehästar och privatinackorderingar samt ett isolerat ridhus och en belyst utebana. Vi har grupper från nybörjarnivåer och uppåt för både barn och vuxna. De arbetsuppgifter som hör till instruktörstjänsten är framförallt planering och undervisning av ridgrupper på olika nivåer. Du, tillsammans med övrig personal har visst ansvar över hästarna, deras utbildning samt planering och genomförande av aktiviteter. Vi söker dig som är flexibel, positiv och engagerad. Du kommer att ingå i en liten trevlig personalgrupp och behöver ha lätt för att samarbeta, vara pedagogisk och professionell i din yrkesroll samt att du vill vara med på resan att utveckla vår verksamhet framåt. Du ska kunna ta eget ansvar och tycka om att arbeta med människor i alla åldrar. Då vi har många barn och ungdomar så lägger vi vikt på att du tycker om att arbeta med – och har förståelse för barns och ungdomars utveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa elever i grupp. Adekvat utbildning och/eller motsvarande erfarenhet är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Timlön enligt kollektivavtal Ansökan med CV och personligt brev skickas till jessikar.gimork@gmail.com Läs mer om oss och vår verksamhet på www.laget.se/gimork Sista ansökningsdag 2020-10-25 Urval sker löpande så tjänsterna kan komma att tillsättas innan utgångsdatum. Tillträde snarast enligt överenskommelse. För eventuella frågor kontakta Jessika Rick 0705-47 49 64 Vi ser fram emot att höra ifrån dig! <i>Alla är välkomna på Gimo Ridklubb</i>