Annons

Tjänster finnes

/   Antal: 1699
4

Hoppintresserad medryttare till piggt och tryggt fjordsto

  • Märsta
  • Medryttarhäst
Inget pris
9 h

Jag söker ny medryttare till mitt fjordsto Etna pga flytt till stall utanför Märsta (ca 10 min promenad från busshållplats Rävsta gård). Etna är 17 år, pigg och framåt i ridningen men lugn och enkel i stallet. Trafiksäker, orädd, går fint att rida ut ensam. Etna tränas allsidigt: uteritt, dressyr, hoppning, sportkörning, tömkörning, löshoppning. Söker främst någon som vill rida uteritter och hoppa. 1-2 dagar per vecka. Gärna fasta dagar, men vilka det blir är ganska flexibelt. Viktigt för mig är tydliga förväntningar som vi båda lever upp till, god kommunikation (dagbok i stallskåpet, sms och telefon), att bygga en relation till hästen och vara lyhörd för hennes signaler (som typiskt för fjordhästar har Etna ganska mycket åsikter om saker, men visar det subtilt - utom vad gäller mat förstås!). Tonåring som har sällskap i stallet av hästkunnig vuxen passar Etna bra och självklart vuxen medryttare. Maxvikt 70 kg om du rider flera dagar i veckan, en dag i veckan klarar hon något tyngre om du rider med god balans. Etna är 139 cm hög, men bär upp ganska långa ryttare, 175 cm har fungerat bra. Stallet är litet, bara 6 hästar, med härlig stämning och mycket hjälpsamhet. Fina ridvägar och ridbana med hinderpark. Ridhus finns på skrittavstånd (men de driver ridskola så viss flexibilitet med tider behövs för att rida där). Kostnad beror på antal dagar och upplägg, riktlinje 500 kr/månad för en dag i veckan.

4 2

Bästa D-ponnyn söker halvfodervärd

  • Stockholms län, Sverige
  • Foderhäst
1 kr
Igår

Vår finaste Mello söker halvfodervärd 4-5 dagar i veckan, men som har mello som sin egen häst, medans han står kvar här i centrala Västerhaninge. Efter en tids fundering så har vi insett att tiden och motivationen inte räcker till längre. Vi söker dig som är erfaren, ansvarstagande och vet hur man tar hand om en hästs mentala och fysiska hälsa. Ett måste är att du är mjuk och försiktig, men ändå konsekvent och bestämd. Mello är en D-ponny från Irland, född 2006 och väldigt fräsch. Han är en riktig läromästare och har tagit nuvarande ryttare från LD i både hoppning och dressyr till LA i hoppning och dressyr på mindre en ett år. En riktig läromästare, gör du rätt så gör han rätt. Mello är trafiksäker men ändå uppmärksamm, dock gör han inte mer än att stanna upp om han blir skrämd. Rids med vanligt rakt eller tredelat bett. Han är väldigt allsidig och gillar en tuff hopplektion lika mycket som en lugn barbackatur i skogen. Mello är en pigg och glad häst, inga olater mer en någon mini bock när han är extra glad. Han är tävlad i tidigare år och står alltid som ett ljus på nya platser. Eftersom att han tycker om att tävla så önskar vi att han kan få fortsätta med det. Han har en väldigt stor personlighet och det finns så mycket mer att berätta om våran fantastiska ponny som inte får plats här. För fler videos kika gärna på min dotters TikTok @sirisponniskoj. Vi ser helst att det är en person över 18, alternativt förälder och barn där föräldern är erfaren och mycket involverad. Tveka inte att höra av dig om det låter intressant eller om du har några frågor! Beata - 070-543 95 03. Med vänliga hälsningar Beata, Siri och Mello.

Premium 6

Ledig boxplats för valack eller hingst(ej ston)

  • Kungsbacka
  • Stallplats
1 400 kr

Ledig boxplats för valack eller hingst(ej ston) i mysigt och välorganiserat stall i hjärtat av natursköna Gröninge, Kungsbacka 🐴🌳 Vi är ett underbart och vänligt gäng med varierad inriktning på ridning som önskar bli fler 🙂 De som står hos oss idag håller på med hoppning, dressyr, markarbete, inridning, tillridning, körning, NH, Working Equitation samt rider ofta ut tillsammans 🐎 Alla är varmt välkomna hos oss oavsett vad man har för inriktning med hästen 🙂 På gården, som är en Godkänd Säker Gård, finns sammanlagd 20 hektar mark fördelat på sommar- och vinterhagar. Det finns plats för sammanlagt 14 hästar fördelat på 3 mindre stalldelar, där hästarna går i mindre flockar om cirka 4 individer i varje 🐴 Med vårat centrala läge, är det nära till 2 hästkliniker, häst- och foderbutiker samt flertalet ridhus med transport och skrittavstånd(ca. 25 min). 🌺 Under boxsäsongen går hästarna ute långa dagar där de har fri tillgång till analyserat hösilage av god kvalitet. Vi ser till att hästarna har grovfoder och vatten ute i hagen. Isfritt vatten ute vintertid. 🌺 Vi morgonfodrar och släpper ut alla helgfria vardagar. 🌺 Väl fungerande rullande schema för intag och helger med FÅ åtaganden :) Under hösten, vintern och våren får du som ägare tillgång till, ⚜️ Rymlig box på 12kvm ⚜️ Fri tillgång till analyserat hösilage av god kvalitet, som passar även lättfödda hästar. ⚜️ Värmebalja med isfritt vatten ute vintertid. ⚜️ Spolspilta med både kall- och varmvatten ⚜️ God plats för din utrustning samt foder ⚜️ Uppvärmd och låst sadelkammare ⚜️ Omklädningsrum, fikarum och toalett ⚜️ Tvättmaskin där du bland annat kan tvätta dina täcken ⚜️ Bra förvaring för täcken och andra tillbehör på loftet ⚜️ Belyst paddock med hindermaterial som underhålls vintertid. ⚜️ Fin rid- och körslinga som är 1,5 kilometer lång, runt markerna ⚜️ Rasthage om hästen skulle bli skadad eller sjuk På sommaren har du som ägare tillgång till, 🍀Härligt bete i stora hagar 🍀Alla utrymmen 🍀Paddocken med hindermaterial 🍀Som service sköter vi bevattning, saltsten och tillsyn Utöver det så finns det härliga rid- och körvägar för både längre och kortare rundor i direkt anslutning till gården 🐎 Exempelvis ta en ridtur tillsammans med oss till havet på sommaren 🌊🐎 🙂 Vi som driver gården har god hästvana och är måna om att hästarna ska ha det bra. 🙂 Referenser finns och kan fås vid önskemål. 🙂 Vi innehar F-skatt sedel, verksamheten drivs vitt och vi skriver kontrakt med alla. 🐴 Priset beror på storlek på häst och när på säsongen det är. Varmt välkommen med en första kontakt här via Hästnet vid intresse 😃

Premium 5

Medryttare sökes till d-ponny i norra Stockholm

  • Stockholm
  • Medryttarhäst
350 kr

Nu söker vi medryttare till vår ögonsten Sigrid Vad: Söker medryttare Ort: Vallentuna Angarns-Rörby Start: januari eller omgående Söker betalande och ansvarsfull medryttare som tycker om att lägga ner tid på ridning men också allt utöver. Vi söker gärna dig med tidigare erfarenhet av medryttarhäst och de ansvar som tillkommer. Inte ett krav med rätt person. Är du under 18 år? En kunnig och engagerad förälder som ställer upp och som även kan köra är ett stort plus. Super härligt och fint D-ponny sto, 8 år. Okomplicerad i all hantering och ridning. Gosig att hålla på med. Välriden ponny som är lätt att ha att göra med. Rids ut själv och i grupp. Passar både vuxen, ungdom eller barn. Rids och tävlas i alla discipliner av min dotter som är 10 år med tyngdpunkt på terräng och hoppning och utbildads och tränas/tävlas dressyr av mig. Vi behöver hjälp 2 dagar/ v vilket skulle innefatta 1 pass dressyr/ridning på banan (gärna för tränare) och 1 pass i skog (alla gångarter efter vad underlaget tillåter Vi önskar gärna att du som medryttare kan hjälpa till när vi reser. Inget krav. Vi är just nu uppstallade på Stora Wäsbys Fältridklubb men kommer vid årsskiftet att flytta till Angarns-Rörby i Vallentuna. Där finns ett och snart flera ridhus, urbanor och mycket ridvägar. Det finns tillgång till tränare. På gården finns flera stall med blandade discipliner och åldrar. Mockning, fylla vatten och göra hö ingår att göra när man är där. Man bör ha tillgång till bil. Pris 350kr/tillfälle 2 dagar/ v 2800 kr/ mån Vuxen är välkommen att höra av sig!