Annons

Tjänster finnes

/   Antal: 1774
Premium 6

Ledig boxplats på 12kvm för valack.

 • Kungsbacka
 • Stallplats
1 000 kr

Vi är ett gott gäng med varierad inriktning på våran ridning som önskar bli fler :) Alla är välkomna hos oss oavsett vad man har för inriktning med hästen.  De som står hos oss idag håller på med hoppning, dressyr, markarbete, inridning, tillridning, körning, NH, Working Equitation och vi rider ut tillsammans :) Det finns ledig boxplat om 12kvm för valack i nyrenoverat, mysigt, välorganiserat och fräscht stall i hjärtat av natursköna Gröninge, i Kungsbacka. På gården, som är en Godkänd Säker Gård, finns sammanlagd 20 hektar mark fördelat på sommar- och vinterhagar.  Det finns plats för sammanlagt 14 hästar som går i mindre flockar om cirka 4 individer i varje. Under boxsäsongen går hästarna ute långa dagar där de har fri tillgång till analyserat hösilage av god kvalitet med låga värden. Vi ser till att hästarna har grovfoder och vatten ute i hagen, isfritt på vintern. Vi morgonfodrar och släpper ut alla helgfria vardagar.  Väl fungerande rullande schema för intag och helger med FÅ åtaganden :) Med ett centralt läge, är det nära till två hästkliniker, häst- och foderbutiker samt flertalet ridhus med transport och skrittavstånd(ca. 25 min).  Under hösten, vintern och våren får du som ägare tillgång till,  - Mysig box på 12kvm - Fri tillgång till analyserat hösilage av god kvalitet, som passar även lättfödda hästar - Spolspilta med både kall- och varmvatten  - God plats för din utrustning samt foder - Uppvärmd och låst sadelkammare  - Uppvärmt omklädningsrum, fikarum och toalett  - Tvättmaskin där du bland annat kan tvätta dina täcken  - Bra förvaring för täcken och andra tillbehör på loftet - Belyst paddock som underhålls vintertid med hindermaterial - Fin rid- och körslinga som är omkring 1,5 kilometer lång, runt markerna - Rasthage om hästen skulle bli skadad eller sjuk  På sommaren har du som ägare tillgång till, - Härligt bete i stora hagar - Alla utrymmen - Paddocken med hindermaterial Som service sköter vi bevattning, saltsten och tillsyn.  Utöver det så finns det härliga rid- och promenadvägar för både längre och kortare rundor i direkt anslutning till gården.  Exempelvis ta en ridtur till havet på sommaren. Vi som driver gården har god hästvana och är måna om att hästarna ska ha det bra.  Referenser finns och kan fås vid önskemål.  Vi innehar F-skatt sedel, verksamheten drivs vitt och vi skriver kontrakt med alla.  *Priset beror på storlek på häst och när på säsongen det är.  Varmt välkommen med en första kontakt här via Hästnet vid intresse :)

Medryttare till snällt sto sökes

 • Kristianstad
 • Medryttarhäst
Inget pris
12 h

Jag söker en medryttare till mitt 13-åriga belgiska halvblod. Hästen är en supersnäll tjej, 168cm i manken, som är jättesnäll både i hantering och ridning. En pigg och framåt häst som vem som helst kan rida, men när man ska arbeta med henne får man vara bestämd, då hon är lite bekväm och inte gärna gör något gratis, men hon hittar aldrig på dumheter. En otroligt trygg häst! Jag söker en ryttare som kan hjälpa mig med hästen ca 2-3 gånger i veckan, då jag pluggar och pendlar långt dagligen. Ålder spelar ingen roll, men om du är under 18 ser jag helst att du har föräldrar med erfarenhet av hästar som kan hjälpa dig om det behövs. Du ska vara kunnig inom ridning och skötsel av hästar, och älska hästar - det är väldigt viktigt för mig att hästen och dess välmående alltid prioriteras först. Hästen är duktig både i dressyr/markarbete och hoppning, hoppar enkelt 1 meter men behöver en säker ryttare vid högre höjder. Hon älskar att komma ut i skogen och kan gå både ensam och med andra. En otroligt rolig häst att både rida och sköta, det finns att jobba på men det är ändå en trygg, säker och rolig häst, som verkligen är pålitlig. Jag vill ha hjälp med både ridning och stallarbete, kan även vara promenader eller longering. Vi bestämmer dagar vecka för vecka med de dagar som passar oss båda bäst. Jag har inget krav på att du måste rida varje gång du är i stallet. På gården finns ridhus, ridbana och uteridningsmöjligheter. Skriv gärna och berätta om dig själv, dina erfarenheter och vad du söker i en medryttarhäst, tveka inte på att höra av dig om detta låter som något för dig. Jag skickar gärna filmer och bilder, samt mer info vid intresse. Hoppas vi hörs!

6

Pigg gammal skogsmulle

 • Östergötlands län, Sverige
 • Medryttarhäst
Inget pris
17 h

Norrköping/ Djurön. Då Neppes medryttare slutar efter December söker min skogsmulle en ny medryttare ca 2 dagar i veckan, gärna vardagar (ej torsdagar) kanske mer vid vissa tillfällen/intresse. Det är en valack på ca 165cm hög, 24 år men han tror ibland att han är yngre så det kan märkas av vid ridning då han fortfarande är pigg och glad speciellt på hemvägen men han är lite svag i bakdelen så man måste veta att det är en äldre häst osv så man får ta det lite lugnare. Han är en riktig gullegris och väldigt snäll. Det bästa han vet är att mysa, bli borstad, skogsturer, galoppera och bli bortskämd med morötter😉 han har nyligen fått ett intresse av mindre skogshinder också🤔 Han känner av personer riktigt väl så vid ridning är han lite annorlunda beroende på vem som rider så det skiljer bl.a med hur pigg/lugn han kan va, hur mesig/framåt han kan va och även hur busig han kan va beroende på ryttare men oftast är han en lugn häst som kan bli lite piggare i galoppen. Med vissa kan han testa i början genom att försöka vända hemåt eller genom att backa och ibland när Han vill välja väg😅. Vissa personer testar han inte alls. Skulle säkert tycka att lite trick träning är kul då han lärde sig "puss" på några minuter, han är lyhörd o vill vara nära och älskar gotte. Stallkötseln som är mockning, göra foder, diska ur vattenhinkarna, smörja utrustning vid behov och såklart städa efter sig i stallgång m.m ingår de dagar medryttaren har och är lika viktig som skötseln av honom. Så det jag söker är en medryttare som är trygg i sig själv, har mjuk hand, som vågar ta tag om det behövs men på ett lugnt och bra sätt, en som inte tycker ridning är allt utan tycker om att varva med promenader, mycket ompyssling och är noga i stallet. Nån som vet vad det innebär med en äldre häst så inget race. Du bör även kunna sitta upp utan pall vid vissa tillfällen då man tex behöver korsa en väg för att komma till en annan skogsdel. Ett + om man klarar av eller kan lära sig att tvätta av hans ögon ordentligt och även ta i ögondroppar/kräm på ett säkert sätt då han kan vara i behov av det då o då men mest under somrarna, jag visar såklart innan och är med tills man kan själv. Även tvätta av skrapsår osv är bra att kunna. Han står i ett litet stall med tre andra hästar (snart två och ev bara en till senare) varav jag och en till har dom så du behöver kunna vara självständig då du kommer få rida själv, jag är såklart med i början tills allt känns ok. Det är viktigt att man är uppriktig och ärlig om nått händer/går sönder och om en har några speciella sjukdomar som man behöver veta om för säkerhetens skull. Stallet ligger in mot djurön och det är lättare att ta sig dit med bil då det inte går så många bussar. Pris 500kr/månad för 2 dagar/vecka, vid fler dagar får vi komma överens om ett pris. Mvh. Josefine och "Neppe"

Premium 4

Hästmassage/ utbildning

 • Upplands Väsby
 • Hästservice
Inget pris

Hej! Jag heter Evelina Lagerström och är diplomerad hästmassör blir certifierad Equipat sommaren 2022. Jag tävlar hoppning upp till 140cm och har utbildat flertalet hästar/ponnys till 130cm/MsvA hoppning. Jag utför diverse tjänster såsom: -Hästmassage inklusive stretching där mycket fokus ligger på att hitta muskelspänningar och problem som påverkar hästen i ridningen. Massagen är bra för att hålla efter muskler så att dem är mjuka och fräscha då det annars finns en större risk att hästen belastar snett och får större problem på längre sikt. 500kr/tillfälle (kommer till hösten även kunna erbjuda Elektroterapi) -Utbildning, tillridning samt träning och tävling av hästar, pris enl ök - Håller även träningar för lite mer oerfarna ekipage, pris enl ök Som ryttare är jag mjuk och har god egen balans. Jag är väldigt lugn, har bra tålamod och passar med de flesta hästar. Jag är orädd och van vid hästar med mycket attityd. Mitt mål är alltid att få hästarna att jobba rätt och vara avspända i såväl kroppen som knoppen för ett mer hållbart arbete. Jag skulle säga att jag är bra på att ge hästarna en andra chans och att anpassa träningen efter t.ex. tidigare skador. Jag har ett flertal gånger köpt skadade hästar som jag ridit igång och som sedan fungerat i de högre klasserna trots dålig prognos av veterinär. Jag har alltid varit intresserad av hästarnas anatomi och hur dem fungerar så nu är det extra kul att kunna ta med sig all information jag får från utbildningen och föra över den till ridningen och sin egen hästhållning. Vid frågor eller mer information tveka inte att höra av dig:) @lovhagen_rehab_traning Eve.lovhagen@gmail.com Mvh Evelina

Premium 4

Hästmassage/ utbildning Stockholm

 • Upplands Väsby
 • Utbildning och Inridning
Inget pris

Hej! Jag heter Evelina Lagerström och är diplomerad hästmassör blir certifierad Equipat sommaren 2022. Jag tävlar hoppning upp till 140cm och har utbildat flertalet hästar/ponnys till 130cm/MsvA hoppning. Jag utför diverse tjänster såsom: -Hästmassage inklusive stretching där mycket fokus ligger på att hitta muskelspänningar och problem som påverkar hästen i ridningen. Massagen är bra för att hålla efter muskler så att dem är mjuka och fräscha då det annars finns en större risk att hästen belastar snett och får större problem på längre sikt. 500kr/tillfälle (kommer till hösten även kunna erbjuda Elektroterapi) -Utbildning, tillridning samt träning och tävling av hästar, pris enl ök - Håller även träningar för lite mer oerfarna ekipage, pris enl ök Som ryttare är jag mjuk och har god egen balans. Jag är väldigt lugn, har bra tålamod och passar med de flesta hästar. Jag är orädd och van vid hästar med mycket attityd. Mitt mål är alltid att få hästarna att jobba rätt och vara avspända i såväl kroppen som knoppen för ett mer hållbart arbete. Jag skulle säga att jag är bra på att ge hästarna en andra chans och att anpassa träningen efter t.ex. tidigare skador. Jag har ett flertal gånger köpt skadade hästar som jag ridit igång och som sedan fungerat i de högre klasserna trots dålig prognos av veterinär. Jag har alltid varit intresserad av hästarnas anatomi och hur dem fungerar så nu är det extra kul att kunna ta med sig all information jag får från utbildningen och föra över den till ridningen och sin egen hästhållning. Vid frågor eller mer information tveka inte att höra av dig:) @lovhagen_rehab_traning Eve.lovhagen@gmail.com Mvh Evelina

1

Equiopat m laser, elektroterapi mm

 • Göteborg
 • Hästservice
800 kr
21 h

Hej, Mitt namn är Sara Månsson , jag är utbildad equiopat, diplomerad hästmassör och djurvårdare på nivå 2 till häst. Jag arbetar med elektroterapi, medicinsk laser, djupgående massage, kinesiotejp och stretch. Min utbildning är 2 år lång och vi lär oss om hästarnas muskler ifrån cellnivå, biomekanik ( hela hästens rörelsemönster och vart i steget vilken muskel jobbar) och mycket mer. Vi är ett bra komplement till veterinärer om hästen tex har en difus hälta som inte kan behandlas av veterinär. Söker även samarbete med större företagsstall/tävlingsstall eller veterinär. När kan en häst behöva massage/ behandling med elektroterapi/vilken häst behöver det? En häst som snubblar En häst som lätt byter till korsgalopp / fel galopp En häst som börjat prestera sämre, tex börjat vägra i hoppningen utan anledning En häst som har svårare för att ställa sig i något varv eller bara är mer stel i ena varvet. Springer snett I vagnen Skjuter ojämnt med bakbenen En häst som vill behållas fräsch och som ska kunna prestera till 100% Eller någon som bara vill ha lite extra kärlek. mm Med elektroterapin kan jag även jonisera, alltså minska/ ta bort ödem och överben. Behandla specifika leder mm. Har erfarenhet av både rid och travhästar då jag arbetat i stall även innan min utbildning. Utgår ifrån Hisingen i Göteborg alternativt ifrån Kungälv, Vävra men jobbar ambulerar i stora delar av södra Sverige Tveka inte att höra av dig vid frågor! Ni hittar på mig på Facebook och Instagram under Equiopat Sara M Eller på min hemsida equiopatsaram.se Med vänlig hälsning, Sara Månsson