Annons

Tjänster finnes

/   Antal: 1907
5

Lediga stallplatser 20 min från Brommaplan!

  • Skå
  • Stallplats
Inget pris
13 h

Snart har vi lediga boxplatser på stall Farmen, 20 minuter från Brommaplan! I stallhyran ingår: - In- och utsläpp alla dagar - Täcke på/av vid in/utsläpp - 4 fodringar/dag - Tillgång till ridhus och ridbanor - 6 Kutterspån alternativt 8 spånpellets/mån - (Max) 13 kg analyserat hösilage av god kvalité - Havre, Betfor, best horse basic Pellets, Saltsten, Mineraler - Möjlighet att köpa till extratjänster vid behov (mockning, spolning av ben etc) På anläggningen har vi: - Ridhus med fibersand (19x67m) - Hoppbana sand/klenflis (30x80m) - Dressyrbana sand/klenflis (20x60m) - Till största delen belyst galoppslinga. - 2 spolspiltor varav den ena med extra belysning till hovslagare/veterinärer - Sadelkammare - Torkrum - Klubbstuga med golvvärme och alla faciliteter, ombytesskåp - Flertalet ytterligare förvaringsplatser Vi är ett ambitiöst gäng i blandade åldrar och med olika inriktningar (ffa dressyr och hopp). Kom gärna på besök, så att du får en känsla för anläggningen och oss. (Referenser samt kreditupplysning tas på samtliga nya inackorderingar) Stallhyra Häst: 7250:- Stallhyra Ponny: 6850:- Facebook: "Stall Farmen" Instagram: Sök på plats: "Stall Farmen" Hemsida: spannfod.se , klicka på fliken "Ridanläggning" mail: stallet@spannfod.se Ring eller skicka ett sms till Stallchef Linnéa på 0760-241577 (kontorstider), alternativt skicka ett mail till ovanstående adress.

1

Equiopat m medicinsk laser, elektroterapi mm

  • Göteborg
  • Hästservice
800 kr
14 h

Hej, Mitt namn är Sara Månsson , jag är utbildad equiopat, diplomerad hästmassör och djurvårdare på nivå 2 till häst. Jag arbetar med elektroterapi, medicinsk laser, djupgående massage, kinesiotejp och stretch. Min utbildning är 2 år lång och vi lär oss om hästarnas muskler ifrån cellnivå, biomekanik ( hela hästens rörelsemönster och vart i steget vilken muskel jobbar) och mycket mer. Vi är ett bra komplement till veterinärer om hästen tex har en difus hälta som inte kan behandlas av veterinär. Söker även samarbete med större företagsstall/tävlingsstall eller veterinär. När kan en häst behöva massage/ behandling med elektroterapi/vilken häst behöver det? En häst som snubblar En häst som lätt byter till korsgalopp / fel galopp En häst som börjat prestera sämre, tex börjat vägra i hoppningen utan anledning En häst som har svårare för att ställa sig i något varv eller bara är mer stel i ena varvet. Springer snett I vagnen Skjuter ojämnt med bakbenen En häst som vill behållas fräsch och som ska kunna prestera till 100% Eller någon som bara vill ha lite extra kärlek. mm Med elektroterapin kan jag även jonisera, alltså minska/ ta bort ödem och överben. Behandla specifika leder mm. Har erfarenhet av både rid och travhästar då jag arbetat i stall även innan min utbildning. Utgår ifrån Hisingen i Göteborg alternativt Vävra, Kungälv. Ambulerar i stora delar av södra Sverige Tveka inte att höra av dig vid frågor! Ni hittar på mig på Facebook och Instagram under Equiopat Sara M Eller på min hemsida equiopatsaram.se Med vänlig hälsning Sara Månsson

3

Stor kille söker tränings /tävlingskompis

  • Botkyrka
  • Medryttarhäst
2 000 kr
16 h

Då min medryttare inte har tiden som var tänkt för min fina kille så letar jag nu en ny medryttare som kan hjälpa till med vidareutbildning av min kille. Jag köpte honom som 3åring från Spanien då bara riden några veckor. Han är idag 5år och jag har utbildat honom till det han är idag. Väldigt trevlig kille som alltid gör sitt yttersta och älskar att jobba! Han är en PRE hingst, 5år på 180cm i mkh. Väldigt lättriden trots sin storlek! Han har en härlig personlighet, men behöver någon som är bestämd och visar vägen. Vi har regelbundet tränat för Per Duvefeldt i ett år snart och han har utvecklats för varje pass! Han är jättesnäll att rida ut på själv men är unghäst så han kan vara lite Tittig för saker och ting, dock aldrig dum. Det Går även att rida ut i grupp, funkar med sto, valack eller hingst, det är inga problem, men kan bli något piggare och taggad om han inte får gå först. Han blir lite extra glad när han ser föl och valacker. Ston bryr han sig inte så mycket om. Jag behöver någon över 18år som tar hand om honom på deltid 2-3 dagar i veckan som är van vid unghästar, gärna med utbildning eller annan relevant erfarenhet. Gärna vana vid stora hästar och hingstar. Ser gärna att man fortsätter träna för Per 1 dag i månaden för både hans och er utveckling. Även tävling längre fram kan vara aktuellt om allt stämmer. Tror du att du är rätt ryttare för min kille så berätta gärna mer om dig själv! Pris diskuteras.