Tjänster finnes  /   Antal: 1716

Tjänster finnes  Antal: 1716

Fullblodsto utlånas för senare köp
2

Fullblodsto utlånas för senare köp

  • Västerås
  • Foderhäst
1 234 kr
4 h

Med stor sorg i mitt hjärta har jag nu bestämt mig för att se om det finns det nån som vill ge min fina Zamantha en chans till ett bra liv. Zamantha är ett 9årigt fullblodssto som jag haft sedan början av 2016. Vi har tävlat främst i fälttävlan upp till H100 men även dressyr (startad upp till LA:3) och hoppning (upp till 110). Det är en snäll och okomplicerad häst men som kan vara pigg. Trafiksäker och van vid att ridas ute i olika miljöer.  Tyvärr så har Zamantha nyligen blivit diagnostiserad med en muskelsjukdom som förkortas RER, det gör att hon just nu inte kan prestera som hon har gjort tidigare. Korsförlamningar, stelhet och ömhet i muskler är några av de symtom som sjukdomen ger samt att hon har blivit känsligare för olika typer av stress. Detta är en medfödd sjukdom som hon haft hela livet (vilket gör att man inte bör avla på henne då det är genetiskt). RER är en sjukdom som man kan få under kontroll (liknande PSSM), men den går tyvärr inte att bota. Utan man håller det i schack genom rätt fodring och motion. Det blir en hel del tillskott och det kräver att man har en kunskap eller att man är villig att lära sig vad denna typen av häst har för behov. De kan även vara sockerkänsliga och det kan göra att de inte tål att gå på gräs i samma utsträckning som en normal häst.  För tillfället är Zamantha under igångsättning och rids samt tömkörs lättare i alla gångarter.  Jag leter nu efter dig som har tiden och vill ge en fin häst chansen till att få komma tillbaka. Detta är en trevlig och välutbildad häst så för dig som inte har några stora tävlingsambitioner kan detta bli en väldigt trevlig "vardagshäst". Jag vill inte att hon ska bli en vandringspokal utan hon ska få komma till ett föralltid hem. Zamantha kommer må bäst av att gå på lösdrift med tillgång till grovfoder av god kvalitet. Jag lämnar endast iväg min älskade prinsessa för att jag känner att jag inte har den tiden som hon förtjänar. Jag berättar gärna mer om Zamantha och vad sjukdomen innebär men ber dig som är intresserad att läsa på lite innan för att få en förståelse om vad det är.

Spiritual Horse Treatment
Premium 3

Spiritual Horse Treatment

  • Norrköping
  • Hästservice
3 000 kr

Hej! Mitt namn är Michelle och jag är 24år. Jag har gått igenom en lång andlig resa och arbetar som schaman och medium. Jag brinner för att läka och hjälpa djur och människor. När jag var liten fann jag hästarna tidigt och upptäckte att jag kunde känna deras känslor och läsa av dom väldigt bra. Jag är uppväxt på hästgård och har sysslat med alla olika typer av hästar. Jag använder mig av mina starka healing krafter när jag läker och helar hästar från skador och trauman. Jag har ett eget stall utanför Norrköping där jag hjälper hästar i stress, rider in unghästar , hjälper självläkning med stark healing vid skador etc. jag tar emot alla typer av problem. Jag kanaliserar och pratar med hästarna samtidigt som jag arbetar fram en plan framåt som hjälper hästen att finna balans i kropp, själ och psyke. Hästarna är vane, flykt djur och påverkas av samhällets stress. Hästarna är mera energi känsliga än vi människor och vissa mera än andra. Jag arbetar väldigt mjukt och strukturerat för att lära om invanda beteendemönster. Grunden för mig med alla hästar är markarbetet. Det är viktigt att hästen ser vem som är ledaren och jag visar tydligt och konsekvent vad jag vill uppnå från marken innan jag sätter några krav på hästryggen. Med andra ord kallar man idag detta för horsemanship men jag ser det som grunden till allting om inte hästen lyssnar från marken varför ska den lyssna när du sitter på ryggen. Finnes referenser vid intresse! :-) Mina tjänster - Jag erbjuder träning, healing och andlig vägledning för dig och din häst jag tar emot alla typer av hästar. - Häst kommunikation - 500 kr - Healing till din häst - 450 kr - Problemlösning/ tillridning - 3000kr/mån - Inridning av unghäst - 3000kr/mån - Ridlektion 45 minuter - 200 kr Allt ingår i priset ( ägaren uppdateras dagligen om mående och träning, kan även hjälpa till med försäljning vid intresse ). Jag åker och tar emot kunder mot rese ersättning Med vänlig Hälsning - Michelle Gaines

Stallplats sö Sthlm på mysig anläggning med ridhus och bra kommunalt!
6

Stallplats sö Sthlm på mysig anläggning med ridhus och bra kommunalt!

  • Stockholms län, Sverige
  • Stallplats
4 000 kr
14 h

Ledig stallplats finns på fin mindre anläggning södra Stockholm centralt i Botkyrka, mycket lätt att ta sig kommunalt med pendel till Tumba följt av buss på 4 min som går ofta. Eget nyare ljust och fräscht ridhus finns på gården liksom ridbana, skrittmaskin mfl faciliteter. Träning anordnas regelbundet veckovis i hoppning och dressyr för B-tränaren Pelle Duvefelt. Eftersom vi inte har så många hyresgäster har alla hyresgäster stor tillgång till alla faciliteter! Vi har ett delvis kollektivt upplägg, läs mer hur det är uppdelat på vår hemsida www.lovholmen.se. I vårt stall är det teamwork och stor hjälpsamhet hyresgäster emellan och vi letar nu nya stallkompisar som trivs att hyra in sig och samarbeta med andra i en lugn och trivsam stämning. Vår verksamhet är väldigt strukturerad och ordningsam med fasta rutiner för hästarna som fodras 4 ggr per dag och går uppdelade 2 och 2 i våra rasthagar alt. 4 och 4 i större hagar. Just nu under sommaren erbjuds även fina stora sommarhagar. Möjlighet finns att flytta in omgående. Besök gärna hemsidan ovan för vidare kontakt och läs mer om vår verksamhet, eller maila till lovholmen@live.se (OBS! ej meddelande via Hästnet). Berätta om dig och din häst och dina kollektiva förutsättningar samt ev andra önskemål kring uppstallning. Pris från 4000 kr för ponny och 4200 kr för häst.

Lösdrift alt boxplatser

Lösdrift alt boxplatser

  • Västra Götalands län, Sverige
  • Stallplats
1 350 kr
Igår

Hej! Vi går i valet och kvalet att hyra ut lösdriftsplatser och även två boxar i Härryda, vi får tillgång till vår gård i höst 2019. Jag beskriver det mer ingående nedanför. Jag tänkte först att vi skulle hyra ut allt till en och samma person men har valt att göra på detta sätt istället. Info om stallet: Det finns två boxar, en lösdrift, stora hagar, en stor paddock som saknar ett topplager (vi står för det), lättillgängligt ifrån motorvägen. Cirka 20 min ifrån göteborg. Manege har ni cirka 10 min bort med transport. Finns plats att förvara transport. Det finns tvättmaskin (mot en mindre månadskostnad), gott om förvaring, Sjöutsikt ifrån paddocken samt ifrån hagarna. Vi har planer på att utöka med fler boxar/större lösdrift framöver men just nu är detta vad som finns. Sommartid har vi sparat en av hagarna till våra två hästar. Vi ser till att det kommer hösilage. Det kan ni även köpa på plats. Vi har kontakter för spån/spånpellets. Lösdrift: - Det finns plats för 2 lösdrifthästar i nuläget. (Eventuellt fler framöver, då vi har planer på att utöka) (fler om boxar ej hyrs ut) - Hösilage tillkommer. (lättast att splitta styckpriset på antalet hästar) PRIS: 1650 inkl moms (kallhyra) Box: - Vill ni bara hyra boxarna, så får ni stå för in och utsläpp. En fördel om ni bor i närheten, ni får en egen hage där ni kan ha hästarna, alternativet ni kan ha dem i lösdriftshagen dagtid. PRIS: 1350 inkl moms per box (kallhyra) Hela stall + lösdrift går att hyras för 6000 inkl moms.

Lösdrift för 10 hästar på Julmyra Horse Center Uthyres
Premium 6

Lösdrift för 10 hästar på Julmyra Horse Center Uthyres

  • Uppsala län, Sverige
  • Lösdrift
8 000 kr

Ett unikt tillfälle för dig som vill bedriva egen hästverksamhet! Lösdrift godkänd för 10 hästar på Julmyra Horse Center uthyres. Passar både rid- och travhästar. Lugnt och avskilt läge endast 300 meter från stort ridhus, 77 x 29 meter med utomhuspaddock på 20 x 60 meter. Det finns även 3 km upplysta ridvägar runt området. Har du travhästar kör ni på motionsslingan någon kilometer till den utmärkta travbanan på området. Lösdriften är uppdelad i två sektioner, som hänger ihop, med 2 ligghallar, varsin uppvärmd sadelkammare och dusch spilta med varmt o kallt vatten, samt härliga hagar. 2 st uteboxar som kan användas som karantänplats, medicinering, etc. Friggebod finns även som kan användas som fikarum. Lösdriften ligger på Julmyra Horse Center som har utmärkta träningsmöjligheter för både rid- och travhästar. Se mer info här: http://www.julmyrahorsecenter.se/ Hyra 8.000 + moms per månad. Julmyra ligger på en lugn och avskild plats för att både hästar och människor ska må bra, men ändå nära orter med affärer o service. - 10 min. till Morgongåva - 15 min. till Heby - 20 min. till Sala - 30 min. till Uppsala - 1 tim till Arlanda resp. Västerås - 1,5 tim. till Stockholm Ev. kan hela fastigheten om 9,3 hektar, där lösdriften ligger, säljas. Lämpligt för eget boende, egen verksamhet, eller avstyckning till flera gårdstomter eller villatomter, alt. lägenheter. Massor av möjligheter finns. Bygglov för stall med 20 boxplatser finns också. Ring för mer info.