Annons

Stallplats finnes  

/   Antal: 367
Premium 6

LYX-lösdrift med boxmöjlighet

  • Stockholms län, Sverige
  • Stallplats
2 900 kr

Välkommen till Stall Lövlund som nu har en lösdriftplats ledig! Kanske har du funderat på att konvertera din häst till lösdrift? I så fall är detta ett gyllene tillfälle, då den har en möjlighet att lära känna flocken på det stora sommarbetet först. Alla i lösdriften har även tillgång till box i rymligt fräscht stall, om det skulle behövas, tex vid väderkatastrof. Lösdriften här är för hästar i blandade åldrar, raser och kön. Just nu står här lusitano, ridponny och PRE. Även fölsto/dräktigt sto välkommet, då vi kommer att ha två egna här. Hästens välfärd är prio ett för mig och jag kombinerar den klassiska och traditionella kunskapen om hästen med den senaste forskningen. Jag har en en stabil och socialt fungerande flock, som kan ge hästen dess absolut mest grundläggande behov tillfredsställt: att få vara häst med andra hästar. Max 7 hästar just nu. Här har vi det välmockat, torrt och rent. Utöver det behöver en lösdrift vara spännande, kuperad, tillräckligt stor med blandad fauna och massor av berikningsmöjligheter. Jag arbetar hela tiden med att utveckla lösdriften så att den kan ge mer för hästarna. Det finns fyra stora vindskydd/ligghallar, två med ströpellets och två med halm. Sammanlagt yta ca 3 ha. Utöver det finns 6 ha sommarbete. I stallet finns 7 boxar, uppvärmd sadelkammare med micro, kyl, WC och dusch, spolspilta med varmvatten, lagringsmöjlighet på loft. Välskött ridbana 20x40 med bra underlag, liten hinderpark/WE-hinder. Ridhus planeras på granngården nästa år. Nu får man traila en kortare bit. Undersköna ridvägar runt hela Adelsö. Du kan med gott samvete lämna din häst här 3-4 dgr/vecka, då den får sitt rörelsebehov tillfredsställt och det finns alltid en kunnig och erfaren person som ser till alla hästar. Vi har delvis kollektivdrift men den kan fokuseras till vissa dagar, eller så kan den köpas bort. Just nu är vi tre personer som fungerar mycket bra tillsammans och delar hästsyn. Viktigt att vi kommer överens om grundläggande förhållningssätt och värderingar kring hästen. Läs gärna mer på min. hemsida: www.hippocoach.se. På gården finns även möjlighet till träning av din häst samt till lektioner i liberty, klassisk dressyr och sitsmedvetenhet/VBR. Vi arrangerar kurser med internationellt erkända tränare fr a inom EdL. Vi jobbar alltid utifrån inlärningsteori i allt handhavande med hästarna. Priset är exkl. strö och analyserat grovfoder. Med reservation för prishöjning i höst. Du behöver vara bilburen.

2

Stallplats i kollektivstall Nacka/Saltsjöbaden

  • Stockholms län, Sverige
  • Stallplats
3 847 kr
16 maj

Charmigt privatstall med eget ridhus i Nacka 20 min från Stockholm City. Välkommen till Skogsö Stall i Saltsjöbaden. Stallet ligger beläget i fina omgivningar på en halvö med Baggensfjärden om knuten. Vi har eget ridhus på 15 hästar och A-C tränare varje vecka. Stallarna har 8 respektive 7 boxplatser och består av nya o gamla stallet. Vårt ridhus har måttet 22 x 42 m och underlaget består av fibersand, bredvid stallarna har vi en ridvolt med grusunderlag. Omgivningarna bjuder vackra uteritter med slingrande skogsstigar. Hästarna går i sto och valack flock med utevistelse 0730-1630 varje dag. Vi ser gärna att du är träningsintresserad eftersom vi har tränare i hoppning och dressyr varje vecka. Hovslagare, veterinärer, kiropraktorer och massörer kommer regelbundet. Stallet ägs av Stall Skogsö AB och drivs kollektivt, vilket innebär två pass/vecka/häst och helgtjänst var fjortonde helg. Vi har fodring fyra ggr/dag med hö/hösilage samt kraftfoder. Kallhyran är 3.847 kr/månad. Kostnad för foder och strö tillkommer beroende på din egen förbrukning. Kraftfoder köper du själv. Din häst ska vara max 165 cm, trevlig, välhanterad, utan olater och fungera väl i flock. Tyvärr kan vi inte ta emot unghästar. Vill du veta mer - titta gärna på vår hemsida www.stallskogso.se . Kommunalt åker du Saltsjöbanan / buss från Slussen 35 min, med bil ca 20 min. Varmt välkommen till oss. Skicka ett mejl eller slå gärna en signal på tel 070-304 3905 för frågor och för att presentera dig och din häst.

Premium 2 1

Lediga boxar på travanläggning

  • Stav
  • Stallplats
4 500 kr

Den 1a September återöppnar travanläggningen i Stav, Tungelsta - Haninge. Här finns plats för totalt 44 hästar med varierande uppstallningsmöjligheter. Redan i dagsläget finns här hästar tillhörande de flesta discipliner, storlekar och raser. Här finns många fina vägar på preparerade slingor, ridbana och rundbana. För travhästar finns även rakbana. Det vi kan erbjuda förutom sjysst service och en fantastisk anläggning är daglig banskötsel, dressyrgrupp, hoppgrupp och stora hagar. Torv och hösilage från anläggningens egna åkrar finns på plats. Hösilaget analyseras och sorteras per åker så alla kan hitta ett parti som passar. Dagliga rutiner: 06.00 frukost och utsläpp 11.00 lunch 15.00 grupp 1 insläpp 18.00 grupp 2 insläpp (Helger ett insläpp mellan 15.30-16.30) 21.00 (ungefärlig tid) kvällsmat Pris för att stå i stallet är 4.900 kr/mån. Pris för uteboxarna i långa längan 4000 kr/mån (fullbokat) Pris för uteboxarna i lilla längan 3200 kr/mån (fullbokad) (Torv inräknat i kostnaden, hösilage tillkommer) - Ingår gör täcke av/på samt benskydd av/på - Utsläpp/insläpp - 4 fordringar - Torv Tjänster såsom mockning, mm. går att köpa till. Närbeläget finns faciliteter som bl.a. ridhus (ridhuskort köpes via mig) veterinärklinik och hästsportsbutik. Anläggningen har allting man kan tänkas behöva. Jag som öppnar anläggningen håller själv på med trav och framförallt monté. Det innebär att det ibland blir en del resande för mig. Tur är att det finns folk att lita på som tar hand om era hästar på bästa sätt när jag inte är på plats. Håll er uppdaterade för mer information. Vi jobbar hårt för att utveckla anläggningen hela tiden. Och följ oss på instagram! @stavstravcamp