Annons

Stallplats finnes  

/   Antal: 450
Premium 6

Lediga stallplatser på fin anläggning med ridhus i Uddevalla!

  • Skredsvik
  • Stallplats
3 000 kr

Vill du stå på en bra anläggning med din häst? Vi har några lediga boxplatser kvar på en välskött anläggning 10 min från Torp Köpcentrum. En anläggning för den aktiva ryttaren som vill ha bra möjligheter att träna sin häst och har krav på service och kvalité och där hästarnas välmående är en självklarhet. 18 km från Uddevalla centrum, 18 km från Munkedal centrum och 18 min från Ljungskile. Vi har paddock med flis och sand, ridhus 20 x 60 med fibersand och speglar på hela kortsidan. Ridhuset sladdas dagligen och vattnas regelbundet. Bra stora hagar till hästarna. Mycket bra ridvägar. Det kommer dressyrtränare och hopptränare till gården varje vecka om man vill vara med. Välskött privat anläggning med god gemenskap och här är både hoppryttare och dressyrryttare uppstallade Följ oss gärna på Facebook Stall Skredsvik. I grundpriset ingår: Box 3 x 4 m Spolspiltor Stort nybyggt torkrum för täcken mm Uppvärmd stor sadelkammare med kodlås Utsläpp alla dagar Alla fodringar ingår Stora vinterhagar med A-staket. Bra belysning runt hagarna. Antingen går hästen ensam eller med en kompis, det väljer man själv. Hagen är delvis grusad. Hagarna är 18 x 55 m eller 25 x 30 m. Stora sommarhagar med Franska elbandet där hästar går i mindre grupper alternativt enskilt. Nytt hindermaterial Uppvärmt fikarum Kaklat badrum med dusch och toalett Ensilage ingår, vi tar eget foder. Analyseras. Foderrum Stort tvättrum Vi hjälps åt med insläpp. Grundpris: 3000 kr/månad Tillägg: Man kan köpa torv, spånpellets eller kutterspån på gården. Kraftfoder kan köpas på gården. Hyra sladdlösa klippmaskiner en stor och en liten. Wascator tvättmaskin Biolight finns som man kan hyra Helinackordering Köpa till olika tjänster, såsom mockning, insläpp mm. Vi kan även ta emot konvalescens hästar. Vi kan även en erbjuda bete om man önskar ha hästen här på sommaren. Vid intresse och för mer info skicka PM eller ring 076-3405227.

6

Hyr eget stall på fin anläggning söder om Stockholm

  • Botkyrka
  • Stallplats
4 000 kr
13 jul

Fr o m 15/8 till och med Oktober med ev möjlighet till förlängning hyr vi ut ett av våra stall i sin helhet till Dig som söker 4 boxplatser. Det är även möjligt att hyra färre boxar än 4, hör av dig och berätta vad du letar för upplägg. Stall Lövholmen är en hästanläggning i lagom format mitt i centrala Tumba 2,5 mil söder om Stockholm. Hit är det lätt att ta sig kommunalt. Vår verksamhet bedrivs delvis kollektivt i fråga om hantering av inhyrda hästar, i övrigt drivs anläggningen och verksamheten av oss som äger anläggningen. Hyr du vårt 4-hästarsstall deltar du i vårt stallpass schema där man åtar sig ett fast pass per box och vecka. Ev möjlighet till egen skötsel kan dock finnas vid önskemål om du vill sköta dig själv. Hos oss är det mycket viktigt med ett välfungerande samarbete i stallet, härlig stämning med god kommunikation bland hyresgäster och hästar som trivs med varandra. Vi söker dig som är hjälpsam och vill samverka till en sådan miljö och befinna dig i en lite mindre och väldigt ordningsam verksamhet på en fin anläggning med lyxig tillgång till alla faciliteter. På anläggningen finns bl a fint nyare ridhus med toppunderlag, ridbana, skrittmaskin mm bland faciliteterna. Hästarna fodras 4 ggr per dag i vårt pass-schema och går två och två i rasthagar alt. i flock om 4 i större gräshagar mot extra kostnad. Hösilage av mycket god kvalitet ingår i hyran, kostnad för strö tillkommer och strö köper du enkelt direkt på anläggningen. B-tränare kommer till anläggningen veckovis. Låter detta intressant vänligen läs mer om vår verksamhet och koncept samt se filmer på anläggningen och ridvägar på www.lovholmen.se och skicka därefter in din intresseanmälan via hemsidan. Hyr du vårt 4-hästarsstall betalar du per box, pris 4000 kr för ponny och 4200 kr för häst. Det är möjligt att hyra färre boxar än 4, hör av dig och berätta vad du letar för upplägg. Välkommen!

6

Stallplats på mysig mindre anläggning södra Sthlm med alla faciliteter

  • Botkyrka
  • Stallplats
4 000 kr
13 jul

Kommande ledig stallplats på Stall Lövholmen 1/9, en hästanläggning i lagom format mitt i centrala Tumba 2,5 mil söder om Stockholm. Hit är det lätt att ta sig kommunalt. Vår verksamhet bedrivs delvis kollektivt i fråga om hantering av inhyrda hästar, i övrigt drivs anläggningen och verksamheten av oss som äger anläggningen. Vi letar dig med lätthanterlig häst som inte söker service utan tvärtom är både van och trivs i en delvis kollektiv verksamhet. Du behöver kunna ha ett fast pass per vecka på en vardag, antingen fm eller em, på vår webbsida www.lovholmen.se finns mer info om våra pass och tider. Extra pass utöver det fasta passet kan förekomma ibland i de fall våra totalt 16 boxplatser inte hyrs ut samtidigt. Hos oss är det mycket viktigt med ett välfungerande samarbete i stallet, härlig stämning med god kommunikation bland hyresgäster och hästar som trivs med varandra. Vi söker dig som är hjälpsam och vill samverka till en sådan miljö och befinna dig i en lite mindre och väldigt ordningsam verksamhet på en fin anläggning med lyxig tillgång till alla faciliteter. På anläggningen finns bl a fint nyare ridhus med toppunderlag, ridbana, skrittmaskin mm bland faciliteterna. Hästarna som fodras 4 ggr per dag går två och två i rasthagar alt. i flock om 4 i större gräshagar mot extra kostnad. Sommartid erbjuds härliga sommarhagar för de som önskar. Hösilage av mycket god kvalitet ingår i hyran, kostnad för strö tillkommer och detta köper du enkelt direkt på anläggningen. B-tränare kommer till anläggningen veckovis. Låter detta som rätt stall för dig vänligen läs mer om vår verksamhet och koncept samt se filmer på anläggningen och ridvägar på www.lovholmen.se och skicka därefter in din intresseanmälan via hemsidan. Pris 4000 kr för ponny och 4200 kr för häst. Välkommen!

6

Boxplats / Stallplats i kungsbacka

  • Kungsbacka
  • Stallplats
3 800 kr
13 jul

Nu kan vi erbjuda ytterligare en valack att komma till vår anläggning som ligger i hjärtat av Kungsbacka. Lyxig anläggning med det mesta man önskar till sig själv och sin häst. * Box i stort luftigt stall med högt i tak, öppningsbara fönster i alla boxar. * Stor duschspilta med varm o kallvatten. * Låst sadelkammare med golvvärme, separat toalett o dusch. * Stort pauserum med komplett kök, även här golvvärme. * Tvättrum med bra torkmöjligheter. * Stor foderkammare med gott om plats och enkelt att hålla rent. * Nyanlagd ridbana 25 x 55 m, sand o flis underlag, belysning, bevattning o komplett hinderpark. * Grusad vinterhage på 3000 kvm med två vind o väder hus, thermobar o höhus. * Gräshagar finns sommartid. * Ridhus kommer att byggas hösten 2020. * Fantastiska ridvägar i omgivningarna. Här går alla hästarna tillsammans och dom har fri tillgång på grovfoder hela dagen i hagen. Ute mellan 07.00 - 19.00 varje dag, hästarna är ute längre vid bra väder. Det finns personal på gården dagtid så hästarna är under uppsikt. Här finns både ponny o hästar och ett fantastiskt gäng med blandade inriktningar. Varje vecka kommer det hit tränare i både hopp o dressyr, har du en egen tränare så är den välkommen hit. Välkommen att höra av dig om du har ytterligare frågor eller bara vill komma hit och titta om detta kan passa dig o din häst/ponny. Det går bra att mejla mig direkt anette_star@hotmail.com Varmt välkomna Ringlatorpsgården.