Annons

Foderhäst sökes  

/   Antal: 195
Premium

Bästavän sökes

  • Smedjebacken
  • Foderhäst
Inget pris

Hej! Då min nuvarande foderhäst ska åka hem då vi inte klickar så letar jag nu efter ny bästavän. Jag är en tjej på 21 snart 22 år som ridit sedan 5 års ålder. Jag är 164 cm lång och väger ca 65kg. Älskar livet med häst. Jag rider med mjuk hand och är ingen som sliter i hästen. Försöker alltid samspela med hästen så gott det går och försöker alltid vara lyhörd jämt emot hästen ifall det är nått den inte trivs med. Söker D-ponny - storhäst, åldern 3-17 år spelar ingen större roll bara att hästen är inriden. Behöver inte vara utbildad. Allt är av intresse. Hästen ska vara snäll, helst inget nervvrak men lite nerv gör inget och är den het vill jag ha tydlig broms! Är inte intresserad av att ha en häst på foder i bara ett år utan det ska vara för senare köp eller livstid. Hobbyridning, inga tävlings ambitioner men vill kunna träna för tränare några ggr i månaden utan att hästen går sönder. Kommer dock mestadels bli skogsridning!🌲 KRAV: hästen ska inte vara problematisk att sko, ska kunna stå inne och ute själv och kunna ridas med och utan sällskap! Lätt lastad! Det jag har att erbjuda är ett jätte fint och mysigt litet stall med STORA boxar. En d-ponny och en shettis står där med oss nu och planen är att D-ponnyn och min nya ska gå ihop. Dom kommer gå in på kvällarna. Min ridlärare från att jag var 5 år är en av dom jag står med så kommer ta mycket hjälp av henne. Jättesvårt att komma på vad mer att skriva men skicka ett meddelande här eller på 072-205 71 05 så kan vi prata. Jobbar som lastbilschaufför så kan ha svårt att prata utan svarar då på sms när jag har tid. Mvh Rowena Bränd

2

Söker häst till utbildning på Flyinge!

  • Skåne län, Sverige
  • Foderhäst
Inget pris
2 dec

Hej! Matilda heter jag, och jag går första året på Flyinges Ridgymnasium nere i Skåne, med inriktning Hästskötare. Söker nu efter en foderhäst som jag kan utvecklas tillsammans med under min utbildning här. Det är en treårig utbildning och jag hoppas kunna ha hästen så lång tid som möjligt. Nödvändigtvis inte alla tre år, men så länge jag känner att jag och hästen utvecklas samt att du som ägare är nöjd. Söker endast storhäst. Jag är rätt lång, så den bör inte vara för liten, gärna över 160. Hästen ska vara relativt grundutbildad, men får gärna vara lite grön, så det finns något att jobba på. Jag har unghästvana, och är väl bekant med hästar åt det hetare hållet. Sto eller valack spelar ingen roll, hingst är inte av intresse. Ska kunna ridas i både hoppning och dressyr, men då jag är mer intresserad av dressyr så får den gärna också vara lite mer åt det hållet. Mellan 6-12 år. Vi rider för två olika tränare två dagar i veckan, och resterande dagar rider man självständigt efter skoltid. Som elev har jag tillgång till de flesta ridhus och ridbanor på anläggningen, skrittmaskin samt goda ridvägar utomhus. Stallet är beläget på anläggningen och veterinär + hovslagare finns runt hörnet. För frågor eller mer information så ring eller sms'a mig direkt på 0733207580. Svarar oftast ganska snabbt men undvik gärna att ringa mellan 8-16.

1 2

Foderhäst/ponny sökes!

  • Skåne län, Sverige
  • Foderhäst
Inget pris
28 nov

Hej! Jag heter Tea Forsberg och är en 17 årig liten ryttare på ca. 158 cm. Går i årskurs 2 på Sveriges Ridgymnasium i Svedala. Söker alltså en fodervärdshäst/ponny som ska stå på skolan och vara med i min utbildning, gärna tills jag tar studenten om allt funkar. Har två träningar för tränare i veckan (en hoppning, en dressyr). Berättar gärna mer om hur det funkar att ha häst där, osv. För att hästen ska få stå på skolan MÅSTE den vara grundutbildad. Jag har ridit i ca. 8 år och haft många medryttarhästar i längre perioder förut, allt från tävlingshästar till unghästar. Alltså har jag erfarenhet av ansvaret och det tuffa arbetet. Jag är väldigt mån om att behålla hästens hållbarhet och välmående, hästen kommer alltid först! Har vana av de flesta olika hästar förutom de som bockar, skenar eller hittar på sådana saker, så det är inte utav intresse. Får många gång beröm av min känsliga hand, stilla skänkel och envishet. Väldigt noga med min planering av ridpass samt annan motion för hästen. Det jag söker efter först och främst är en storhäst, men ponny är också aktuellt. Ingen het häst/ponny eftersom att jag har mer vana av sega hästar, samt då jag är en liten ryttare är det svårt att hålla emot en starkare häst. Men så länge hästen är kontrollbar har jag inget emot om den är mot det mer piggare hållet. Jag är mest intresserad av dressyr, men hästen ska kunna hoppa lägre hinder utan problem eftersom att jag är hopprädd. Är personligen inte intresserad av att tävla (har inte heller grönt kort), vill istället utvecklas på hemmaplan. Kön spelar ingen roll men får inte vara hingst, har vana vid ”surare” ston. Hästen ska vara säker i all hantering, är van vid hästar som blir sura vid sadling samt de som tar upp huvudet vid tränsning. Är bestämd och konsekvent när det behövs och vet när beröm till hästen ska ges. Jag betalar allt kring hästen men det jag önskar av ägaren är att betala hästens försäkring samt eventuella veterinärkostnader som (förhoppningsvis inte) skulle kunna uppstå, jag ser självklart till att hästen får det den behöver. Mina föräldrar stöttar mig och hjälper till. Skulle ägaren vela rida ibland så hade det funkat. Är öppen för alla olika förslag! För vidare kontakt, maila mig på: tea.forsberg@hotmail.com eller skicka ett meddelande! Hoppas Ni har något som passar mig! (Videorna samt bilderna är mer än 1 år gamla)