Annons

Foderhäst sökes  

/   Antal: 254
2

Valack promenadridning/sällskap sökes

  • Kungälv
  • Foderhäst
Inget pris
Igår

Vi får bara två hästar kvar på gården i slutet på augusti och kollar lite på alternativ. Det är lite tråkigt för våra valackar att bara vara två stycken.. Söker därför en valack att låna, som sällskap och som man kan ta lite skogsturer på! Vi har en gård med stora hagar, både tillgång till lösdrift och stall och dom kan välja att röra sig på stora ytor i skog, torrlagda grusade ytor och gräs samt gå in under tak. Våra brukar stå ute på sommaren och tidig höst sen brukar dom vilja komma in i stallet på nätterna. Våra hästar är lättfödda och har fri tillgång till halm ute på höst/vinterhalvåret. Annars äter dom hösilage inne i boxen. Vi har två lusitano valackar på 16 år som är snälla o goa, den ena gillar att leka mer med andra hästar, medans den andra mest vill klias. Vi rider lite dressyr på hobbynivå samt rider ut i skogen. Vi är mer intresserade av en fin relation än prestation och alla hästar stortrivs här. Gården ligger superfint till utan närmre grannar eller bilväg. En liten oas norr om Göteborg. Stallet är luftigt och fint med stora boxar. Vi söker då en häst att låna, kanske ett år till att börja med. Öppen för förslag. Viktigt att han ska kunna stå själv en stund i box eller hage. Det är inte ofta vi är ute och rider samtidigt på våra men det kan hända nån gång då och då. Ett plus är en stabil häst vid uteritt då båda våra kan behöva lite draghjälp ute ibland. En triangelmärkt äldre valack som ska promenadridas kanske är perfekt för oss? Det hade vart så roligt för oss att kunna ha med sällskap oftare vid uteritter och för våra hästar att ha nån mer att hänga med i hagen och dela gräs och utrymme med nu när dom har så mycket för sig själva.. 😊 Skicka gärna ett mail eller ring om det låter intressant!

Premium 4 2

Foderhäst sökes

  • Västra Götalands län, Sverige
  • Foderhäst
Inget pris

Hej Här har du en 36 åring kvinna på 175 i cm och ca 65-70kg vikt. Jag har eget stall med 4 stora boxar (10 kvm) stort bete, stora vinterhagar, paddock etc. I dagsläget har jag 2 hästar. Ett gotlandsruss till min bonusdottern på 11 år och ett litet varmblodssto som vi köpt som sällskap/projekt. Utöver dessa har jag i dagsläget 2 inackorderingar på vårt 5 hk bete som flyttar sista augusti. Jag har ridit i ca 30 år uppemot mvs i dressyr när jag var som mest aktiv men hästarna har kommit och gått i livet. Idag söker jag en häst att få rida regelbundet och kanske t.o.m. komma tillbaka till den nivå jag varit, få komma ut på mindre tävlingar och träningar. Jag är inte toksattsande ryttare utan mer hobby med ambition. 160 och uppåt. Jag är mjuk i handen och rider helst VBR inspirerande där min tränare Britt-Marie är en enorm hjälp. Du kan läsa om henne här: http://www.bmdressyr.se/om-mig-14973163 och hon kan också vara referens med nummer +46 70-673 02 73. Jag föredrar varierad träning och tömmkör gärna tex. Ingen ”paddockharv” om man kan utrycka det så. Har även ett stort intresse i rehabilitering osv. konsulterar gärna equiteraputer etc för mer kunskap om mina hästar. Övriga referenser är nog gärna familjen Maté där du når Rebecca på +46 73-511 05 66 och Carina på +46 76-390 37 35. Dom känner också vår lilla familj väldigt väl och kan även vara referens för oss som personer. Vår familj är jag, Andreas och hans dotter Emmie. Vi har god och stabil ekonomi. Andreas är extremt driftig och driver idag 3 företag varav 1 med mig (stallet). En riktig gårdskarl som alltid fixar allt runt om så jag och Emmie kan fokusera på hästarna. Vi är väldigt enkla och okomplicerade, ansvarstagande och tillmötesgående. Vi finns på instagram under: Ohrnsslap TeamEmzen På TeamEmzen finns bilder på stallet osv. Vi har precis flyttat in så det ska renoveras och rustas upp här under sommaren. Jag önskar noga och individuellt fodervärdsavtal där allt står med och inget utrymme för oklarheter finns. Skickar dig gärna en grundmall på avtalet via Mail om du önskar. Vi bor i Kinna i Marks Kommun Västra Götaland Med vänlig hälsning, Tess

1

Foder för senare köp

  • Västmanlands län, Sverige
  • Foderhäst
120 000 kr
11 jun

Hej! Då vi nu ska sälja vår fina Cponny letar vi efter en storhäst till dottern. Hon går på ridskolan Strömsholm och ska börja 2:a året till hösten. Efter gymnasiet är hon utbildad ridlärare level 1. Där får de lära sig att rida hållbart och efter hästens förutsättningar. I höst får de ta med sig hästen till ridskolan. Där kommer den få via skolan en rätt foderstat och vet kontroller eftersom den ska klara att jobba i skolmiljön 2 dagar i veckan tillsammans med dottern. Det vi söker är en häst som ligger på 110 men har kapacitet för mer, gärna upp till iaf 1.30 Våra plånböcker är inte jättefeta men för rätt häst är vi beredda på en lite högre prisklass. Hon är van med känsliga och heta hästar, tycker om de med energi. Orädd och väldigt lugn i sin ridning Kanske du har en projekthäst du inte får såld? Eller en häst som är lite för känslig för hobbyryttaren? Hon rider med en stilla sits och stilla händer. Noga med variationen i träningen. Hon rider helst ut och tränar i naturen. Hon kommer få hjälp av förstklassiga lärare på skolan. Vi har vår gård kvar i norra Roslagen, så på loven kommer den få gå ut i stora fina hagar och på bete sommaren med långa varierande ridvägar. Tror du att min dotter kan förvalta din häst på bästa sätt och att priset inte är det viktigaste, är du jättevälkommen att höra av dig här på Hästnet pga mina arbetstider. Jag önskar dig en bra dag!