Annons

Hästjobb sökes  

/   Antal: 109
1

För dig som letar någon för försäljning/utbildning/tävling

  • Göteborg
  • Hästjobb
6 500 kr
30 jun

Hej, Jag har nu plats att from 1/7 ta emot en häst för vidareutbildning/tävling/träning. För er som inte vet så mycket om mig och vet vad jag erbjuder så har jag tävlat tom 1,40 hoppning interntionellt. Jag har även ridit medelsvårdressyr men utbildat hästar tom intermedier nivå samt svårklass hoppning. Jag har varit stationerad i Tyskland som beridare och även utbildat mig vid Flyinge, lärocentrum för hästnäringen. Jag tränar själv för A-tränare i hoppning varje vecka vilket jag tycker gynnar mig som egen tränare då man hela tiden håller igång sin egna känsla och känslan för individanpassade övningar. Jag erbjuder plats på alla nivåer och för alla hästar inom både unghästutbildning, hoppning/markarbete och dressyr. Jag erbjuder även uppsutten träning för dem som önskar. Jag erbjuder även plats för dig som vill sälja eller går i tankarna av försäljning. Tack vare ett stort kontaktnät och efterfrågan så har vi kunnat match många lyckosamma försäljningar under åren och har alltid möjlighet att ta in häst för dig som vill ha professionell hjälp i detta tuffa beslut. Vi har juridiska kontakter som hjälper vid rådfrågan och många år på nacken inom branschen. Jag har även just nu många elever som söker både ponny och storhäst inom såväl hoppning som dressyr så tveka inte på att kontakta oss vid minsta fråga. I priset ingår uppehälle i stort och luftigt stall, boxplats på 12 kvm. Daglig utevistelse i stora hagar. Varierad ridning och möjlighet att delta på träningar för A-tränare för självkostnadspris samt tävling. Idag har jag ett gäng yngre tävlingshästar och rider upp till 3* 1,30 hoppning med förhoppning av att komma ut på internationella starter igen under höst och därmed återgå till högre klasser. Jag sammarbetar även med krafft så vill man så kan man få en specialanpassad foderstat under sin vistelse i samråd med kompetenta foderexperter på KRAFFT kostnadsfritt. Välkommen att höra av dig vid minsta fråga, jag nås bäst på mail stallgullringsbo@outlook.com . sms 0704942029 alt instagram StallGullringsbo. Alla priser är inkl moms. F-skattsedel finns.

1

Personal finnes m start omgående!

  • Skåne län, Sverige
  • Hästjobb
Inget pris
23 jun

Hej! Mitt namn är Caroline Pedersen, 25 år, och jag letar efter en gård som är i behov av personal med start idag, gärna igår! Jag kan va behjälplig med alltifrån mocka, fodra, in och utsläpp, fylla vatten, sköta om alla sorters djur, hålla rent o snyggt i stallet, lättare fix på gården, ja, vad du än kan tänkas behöva hjälp med helt enkelt! Har körkort samt tillgång till bil och utgår ifrån Oxie, Malmö men kan tänka mig köra en rimlig bit för rätt ställe. Jag är en stabil och glad tjej som älskar djur och allt va det innebär. Föredrar ordning o reda och har tummen där den ska va. Skulle vilja kalla mig själv händig och är heller inte rädd för att varken ta i eller bli skitig. Red på ridskolan i de unga tonåren tills jag fick äran att bli medryttare och då fick jag smak på det riktiga hästlivet istället. Är inte utbildad hästskötare eller något liknade inom hästhållning utan jag går enbart efter mina erfarenheter, mitt sunda förnuft, min noggrannhet och enorma kärlek till de fyrbenta. Vilket räcker mycket väl om du frågar mig. Jag har inga höga pretentioner eller några krav på arbetsuppgifter och känner heller inget behov av att rida på arbetstid. Är mer van vid det vardagliga hästlivet så sitter inte på nån erfarenhet av tävlingar/grooming osv. Men jag är öppen för allt och lär mig gärna nya saker! Låter jag det minsta lilla intressant så tveka inte att höra av dig! Det gör du lättast på 0737282095, svarar jag inte på första försöket så skicka gärna iväg ett sms. Allt gott, Caroline

5

Stall/häst jobb sökes!

  • Kungsbacka
  • Hästjobb
Inget pris
21 jun

Mina studier är nu avslutade och jag söker nu stall/häst jobb, gärna nära Kungsbacka, men jag har körkort så avståndet spelar inte så stor roll och jag är öppen till i princip vad som helst. Både över sommaren och mer långsiktigt är intressant. Jag är en 20årig tjej, uppvuxen i hästintresserad familj, har mycket hästvana och känner mig mycket trygg i hanteringen av i stort sett alla hästar - allt från unghästar till hingstar (som jag även har arbetserfarenhet av). Jag talar även flytande Engelska, Svenska och har tappskokompetens. Jag har jobbat som stallskötare i ett hoppstall i Fjärås (slutade endast för att fokusera på mina studier) och har även erfarenhet av att jobba på ett sportponny/dartmoor stuteri i Nya Zeeland. Under några år som tonåring red jag även åt ett connemara/hopp-ponny stuteri i Nya Zeeland. (Referenser finns). Jag har även jobbat extra på Kungsbacka Ridklubb några helger när de behövt akut extra hjälp. Jag brinner för ridningen och hästarna och det finns inget jag gör hellre än att jobba med dem och jag har även haft egen häst tidigare i NZ och just nu har jag en medryttar-, förhoppningsvis snart foderhäst, så hästar är verkligen min största prioritet. Ridit har jag gjort så länge jag kan minnas, men officiella lektioner har jag haft sedan ca 6 års ålder och speciellt under min tid i Nya Zeeland (2011-2015) red jag ett stort antal privathästar åt folk som inte hade tid eller som behövde hjälp. Jag har ridit ett brett spektrum av hästar, med olika mål i många olika situationer. Just att jag har erfarenhet av hästar/stall i England, Sverige och NZ ger mig ett brett perspektiv och jag är alltid öppen för att lära mig mer. Jag har inte tävlat så mycket officiellt på senare tid pga. att jag mest haft tillgång till unghästar (min medryttarhäst reds in förra året) eller ridskolehästar (tar fortfarande lektioner på Kungsbacka Ridklubb) och har ingen egen häst i Sverige. Dock en hel del inofficiella tävlingar och jag älskar att tävla. Hoppning är det jag brinner för allra mest, men jag har också ett stort intresse för dressyr. Jag gillar att jobba och älskar att ta ansvar, att jobba ensam eller i grupp funkar precis lika bra för mig och jag är inte rädd för att ta i. Om ridning ingår i jobbet så är det ett gigantiskt plus, men inget måste. Mer info finns vid intresse och referenser vid förfrågan. Ni kan mejla mig på freya.pocock@gmail.com.

1

AMBITIÖS TJEJ SÖKER JOBB!

  • Sverige
  • Hästjobb
123 kr
16 jun

Hej! jag heter Emelie och är 16 år. Jag är uppväxt med hästar så länge jag kan minnas och även mamma. Jag söker nu jobb under sommaren (även fortsatt jobb på lov, helger osv om det är aktuellt) och känner att hästar är det jag gör bäst. Jag är van att vara runt hästar som kan vara på tårna eller stissiga och har praktiserat på tävlingsstall med goda ord. Jag är antagen och ska gå NIU hoppning och ska gå naturbruk häst som gymnasielinje. Jag är som människa är pratglad, energisk, ordningsam (lite av en perfektionist hehe), ansvarsfull och gillar att få saker gjorda och när det händer saker runt omkring. Som ryttare är jag lugn, orädd och mjuk. Är van att rida lite energiska och explosiva hästar som kan hitta på ett och annat. Är även bra på att hantera rädda/osäkra hästar. Jag är van att göra allt som ingår i stalltjänst och skötsel av häst såsom: in och utsläpp, fodringar, mocka, hålla stall och utrustning rent och skötsel av hästar av alla olika typer. Även följa med som groom, eller varför inte tävla din häst om det finns möjlighet, ja jag kan göra allt helt enkelt. Min inriktning är hoppning och det är det jag har höga mål inom. Jag kan göra lite allt möjligt och ridningen är inte något direkt krav men finns möjligheten så kommer jag definitivt inte tacka nej. Min kunskapsnivå är La (även svårare rörelser)i dressyr och 1 m i hoppning, enstaka högre hinder då jag tyvärr inte kommit längre än så pga art hästen inte hoppar högre än så. Skulle vara kul att jobba i tävlings/försäljnings stall igen men det är inget krav. Jag kan jobba lite var som och behöver inte plats för häst. Kan börja jobba närsomhelst. Känner er fria att kontakta mig med övriga frågor och hoppas ni förstå att mig vill man inte missa ;) Telefon nr: 0702990524 eller empan2004@icloud.com så garanterar jag ett snabbt svar, svarar jag inte när man ringer så skicka ett sms så ringer jag upp!