Annons

Hästjobb sokes  /   Antal: 113

Hästjobb sokes  Antal: 113

Ansvarsfull, självgående & driven

Ansvarsfull, självgående & driven

  • Stockholm
  • Hästjobb
Inget pris
18 h

Efter 6 års hårt och dedikerat arbete inom grafisk design och marknadsföring har jag nu insett att det är hästarna som hjärtat och själen verkligen brinner för. Jag vill därför återuppta min karriär inom häst och satsa på det helhjärtat. Jag är en utåtriktad, ansvarstagande, driven och självgående tjej på 28 år som har lätt för sociala kontakter och samarbete. Jag trivs lika bra med att arbeta i team som jag gör självständigt. Jag trivs bra med rutiner och håller mig till dem till bästa möjliga mån, självklart kan oplanerade saker inträffa och jag bävar inte heller inför det. Jag är väldigt lösningsorienterad och därför ger jag aldrig upp på något, hur svårt det än verkar vara. Jag är en väldigt ordningssam person och trivs bäst när det är städat, därför håller jag alltid efter mig själv (även om dåliga dagar kan förekomma!). Jag sätter alltid hästarnas bästa i fokus och arbetar utifrån det, anser att det är viktigt att försöka att stämma av hur hästarna uppfattas dagligen - då även de kan ha dåliga dagar. Jag har gått gymnasial inbildning på Berga Naturbruksgymnasium med inriktning häst/häst. Jag har även arbetat i inackorderingsstall tidigare med allt vad det innebär och har i dagsläget en egen häst som jag behöver kunna ta med mig. Jag har möjlighet att börja relativt omgående, allt beroende på hur det ser ut med boende samt möjlighet att ta med häst och hund. Jag utgår idag från Stockholm men kan absolut tänka mig att flytta för rätt tjänst. Jag innehar B-körkort och pluggar just nu för att ta BE. Berättar gärna mer per telefon vid intresse, givetvis kan referenser ges!

6

Häst tjej söker jobb i Sverige eller utomlands

  • Halmstad
  • Hästjobb
Inget pris
14 sep

Hej! Jonna Engström heter jag och är 22år från Halmstad. Jag söker nu hästjobb antingen i Sverige eller utomlands. Just nu befinner jag mig i Cypern, på säsongs jobb för Thomas Cook Ving som lifeguard. Min säsong här i Cypern på 7,5månad börja leda mot sitt slut. Jag har vuxit upp med hästar och har tävlat både dressyr, hoppning och fälttävlan. Haft egna hästar och hjälpt till med olycka typer av ponnysar till stor häst. Är utbildad på Munkagårds gymnasiet djurvårdare (2013-2016) med inriktning djursjukvård och lantbruk med specialisering inriktning häst. Där fick jag möjlighet att göra olycka typer av praktiker och några exempel på detta är: Hannell Dressage Stable, Nordens Ark och Tölt i väst. Har nu jobbat som lifeguard och simlärare 2016-nu tid. Är utbildad pool/havslivräddare, simlärare och HLR-instruktör. Men är nu sugen på att komma tillbaka till djurvärlden med den brinnande passion jag har för små till stora djur. Jag söker en tjänst med kombinerad grooming, ridning, stalltjänst. Jag önskar så nära Halmstad som möjligt men kan absolut tänka mig att bli boende på gården utanför Halmstad/Sverige. För tillfället har jag ingen häst som jag behöver ta hand om just nu. En önska hade varit att få ridit kontinuerligt och utvecklat min egen ridning samt följt med på tävling. Pågrund av tidsbrist och säsongs jobb utomlands har jag haft ett uppehåll i min ridning. Men så fort jag få chansen att vissa vad jag gå för och en utmaning så ge jag mitt allt för klara mig av uppgiften. Jag är otroligt engagerad och intresserad av allt som hör sporten till och längtar efter ny utmaningar. Bra att veta är att jag är 165cm lång så skulle det behövas kan jag rida större ponnys om det behövs. Jag är en aktiv person som träna 3-5x i veckan både gymmet, löpning och simning. Jag är alltid sugen på en utmaning så jag skulle kunna tänka mig vilken typ av stall/gård. Jag är även öppen för vilja utbilda mig mer inom häst så som hästskötare, unghästar, hästmassör, ridinstruktör och liknade. Är man nyfiken på mer om mig så tveka inte att kontakta mig på min mail. Med vänliga hälsningar // Jonna Engström

1

Erfaren och engagerad verksamhetsansvarig sökes

  • Stockholms län, Sverige
  • Hästjobb
Inget pris
12 sep

Erfaren och engagerad verksamhetsansvarig sökes till Grim Islandshästar Norrtälje, Stockholm Vi söker nu en ansvarig för att driva och utveckla verksamheten Arbetsuppgifter: • Övergripande ansvarig för verksamheten, anläggningen samt anställda • Hästansvarig • Personalansvar (schemaläggning, tidsrapportering och semesterplanering, hantera olika personalärenden, introduktion för nyanställd personal m.m.) • Primärkontakt för verksamheten mot kunder • Övriga administrativa uppgifter tillkommer eventuellt • Gärna instruktör för lektioner • Stalltjänstgöring vid behov Erfarenhet: • Motsvarande erfarenhet som verksamhetsansvarig • Gärna instruktörs- och riderfarenhet • Gärna utbildning som Hippolog eller motsvarande Vi söker dig som är: • Har ett brinnande intresse för häst och verksamhet • Engagerad och prestigelös ledare • Ansvarsfull • Serviceinriktad och social kompetens • God kommunikationsförmåga • Lösningsorienterad • Målinriktad, strukturerad och affärsdriven • Trivs att jobba självständigt och med frihet under ansvar mot de mål som är satta tillsammans med, verksamheten och dess styrelse Tjänsten: • Tillsvidare med 6 månaders provanställning • Lön enligt överenskommelse • Tillträde omgående • Arbetstider: 40h/v (kväll samt helger kan tillkomma) Skicka ansökan till: infi@grimislandshastar.se Vi ser fram emot din ansökan.

Häst/stallarbete SÖKES

Häst/stallarbete SÖKES

  • Sverige
  • Hästjobb
Inget pris
7 sep

Hej allihop Jag är en 22årig tjej med stort hästintresse som längtar något enormt att få ta del av hästlivet igen! Har som barn växt upp med, ägt häst och hade enligt många en lovande karriär inom ridningen framför mig men detta togs tyvärr ur hand på mig när jag flyttade till storstaden. Nu drömmer jag om att få komma ut och hjälpa någon med sin häst/hästar och jag har verkligen 110% att ge efter all den tid jag varit utan! Vad gäller mina kunskaper så måste jag erkänna att de kan vara lite rostiga.. Det har gått en hel del år sedan jag spenderade tid både i stall och på hästrygg men detta är jag helt säker på kommer att komma tillbaka till mig när jag väl får omge mig med den miljön ❤️ Det jag inte kan, lär jag mig snabbt och är mycket ivrig att utöka min kunskap inom hästar och ridning om den möjligheten ges! Jag är alltid uppmärksam på vad gäller hästlära då hästarnas säkerhet och mående i all hantering alltid är prio!! Jag hjälper gärna till med alla möjliga sysslor på gården och det skulle vara fantastiskt kul med ett långsiktigt arbete samt att jag skulle bli superglad om det finns en möjlighet att få utvecklas på personlig nivå med hjälp av er! För övrigt är jag väldigt självgående, initiativtagande, har ett bra sinne för ordning och reda, mjuk, uppmärksam och orädd vilket kan vara bra egenskaper som hästtjej 😉 Om det finns möjlighet att hyra in sig i ett boende på gården så kan jag tänka mig att åka lite varstans! Finns inte möjlighet till boende så kan jag ändå tänka mig att anpassa mig därefter och försöka hitta ett annat boende att hyra någonstans i närheten förutsatt att det är seriöst och långsiktigt då. Annars bor jag i Stockholm. Så vill ni ha en sjuhelsikes arbetare till er gård, hör av er till mig!! Hehe, skämt åsido men jag hoppas verkligen jag fångat något intresse och att jag kan få en chans att visa hur mycket jag verkligen brinner för detta 🐎❤️ Mvh Melissa

4

Söker hästjobb hos försäljningsstall!

  • Borensberg
  • Hästjobb
Inget pris
3 sep

Hej! Mitt namn är Kelly och jag är snart 15 år (2004). (162/163 cm lång, runt 55-60kg) Jag söker efter ett hästjobb (helst hos försäljningsstall) där jag kan tjäna en slant för att betala för min ponny. Jag som ryttare har ridit sen jag var 8 år (på ridskola), haft 3 hästar varav en har jag nu. Precis börjat tävla ordentligt efter att endast ha hoppat på pay and jumps, tävlar på LC nivå i hoppning men är utbildad upp till LB/LA hopp, har även erfarenhet av 110/120 höjder och vill gärna tävla på den nivån i framtiden. Rider med en snäll hand och är alltid motiverad, älskar verkligen att utvecklas tillsammans med hästarna! Har erfarenhet av många olika hästar, bland annat storhästar, unghästar, heta, lite slöare och känsliga, samt busiga och dem med egna åsikter. Som person så är jag väldigt glad och social (när jag väl lär känna personerna runtomkring mig), gillar att vara tidig till saker samt att vara väldigt noggrann. Om detta låter intressant eller om ni vill ha mer information om mig och mina mål så är ni välkomna att skicka ett sms alt. ett mail! Jag finns i Borensberg, men kan åka ut till Linköping och Motala om så önskas! (Har tillgång till skjuts nästan varje dag). Lön enligt överenskommelse, jag begär inte någon större lön, utan vill bara få mer erfarenhet som både ryttare och person. (Min ponny på bilderna är 142cm i mkh, så kan rida mindre hästar pga min längd) 0793354391 - Nås lättast via sms pga skola.