Annons

Tjänster sökes

/   Antal: 501
1 2

Söker medryttare

  • Uppsala
  • Medryttarhäst
Inget pris
19 h

Söker en betalande medryttare 2-3 dagar i veckan till mitt 10-åriga fullblodssto Burn The Bond ”Billie”. Söker en medryttare som både vill rida ut i skogen men även rida på banan. Billie är ett sto som är född 2012, som tidigare är startad och efter det gått som avelssto innan hon nu är ridhäst. Hon är ca 160 i mankhöjd. Hon är världens goaste och okomplicerad i all hantering men hon kräver sin ryttare vid ridning. Du behöver ha mycket tålamod och vara bestämd på rätt sätt. Hon är tacksam att rida på, om du gör rätt gör hon rätt. Hon är samarbetsvillig och gör alltid sitt bästa. Man kan rida ut själv på henne eller med sällskap, något tittig ute men går fram med lite övertalning. Jag söker dig främst som: - Är över 18 och med tillgång till bil. - Kan flexibla dagar ca 2-3 gånger i veckan. - Kan rida i alla gångarter med bra balans då hon är känslig. -Hanterar hästen rättvist i alla situationer. -1000kr/månad Jag söker dig som vill rida varierat, både lugnare uteritter men också dig som vill kräva lite mer från hästen så att ni kan utvecklas tillsammans. Även tömkörning och annat arbete från marken mår hon bra av. Billie är löshoppad 110cm och under ryttare 60 cm. Ett plus om du tycker det är kul att hoppa eller arbeta med bommar, då Billie behöver det. Stallet ligger i Ledinge, Knivsta och det behövs bil för att komma till stallet. Det finns bra ridvägar, en ridbana och snart ett ridhus med skrittavstånd från stallet. Billie står på lösdrift där du på dina dagar mockar om det behövs samt kollar till vattnet i hagen. Vi är ett bra gäng i stallet och om man vill finns det ridsällskap men man måste känna sig trygg att rida ut ensam också. Skriv ett PM om detta låter intressant. Hoppas vi hörs!

1

Foderhäst sökes

  • Skåne län, Sverige
  • Foderhäst
Inget pris
31 jan

Hej jag heter Saga och söker nu en foderhäst. Jag har en plats i ett mysigt stall utanför Åhus i Skåne där min framtida foderhäst kommer att stå. Stallet är på en lugn plats med kor som grannar och traktorerna som kör förbi, så hästen måste kunna acceptera både traktorer och kor. Lite om mig: jag fyller 20 år i sommar och har ridit sedan jag var 6år, har både ridit på ridskola men också privat med deltidsfoderhäst i 6år. Idag har jag en tillsvidare anställning på ett gym som ligger nära stallet. Jag söker helst en häst och inte en ponny. Vi kommer rida på ridbanan men även rida ut på åkern så hade varit skönt med en häst som tycker det är okej att rida ut själv/eller med någon. Jag gillar att hoppa så det är ett plus om hästen vill det med, men jag är inte intresserad av att tävla. Jag kommer rid själv men även med tränare 2 gånger i månaden. Som sagt är jag inte intresserad utav tävling utan mer ha det roligt och mysigt i stallet, rida roliga pass som både ger mig och hästen mycket. Tycker även det är viktigt med att det ska kännas tryggt för både mig och ägaren så föreslår vi går igenom och skriver ner ansvar och förväntningar som ger trygghet från båda hållen. Om du har en häst som du tror passar mig eller liknar min beskrivning så bara hör av dig. Har referenser som du kan få numret på av mig. Om du har fler frågor angående mig eller stallet så svarar jag gärna på dem. Du når mig via min mail skanesaga03@gmail.com eller kan du skriva här på Hästnet. Mvh Saga Johansson

2 4

Söker medryttarponny

  • Stockholms län, Sverige
  • Medryttarhäst
Inget pris
30 jan

VAD: Medryttarponny sökes ORT: Sundbyberg med omnejd. Vi har bil. UPPLÄGG: 1-2 gånger i veckan med eller utan betalning ÖVRIGT: 13 år (född 2009), 155cm lång och väger 45kg. Varit medryttare innan. Hej! Jag heter Melissa och söker nu en snäll medryttarponny att rida och ta hand om 1-2 dagar i veckan. Jag har varit medryttare innan och vet vad det innebär. Just nu rider jag på ridskola i en vanlig grupp varje vecka och dressyrgrupp ponny varannan vecka. Jag har ridit på ridskola i ca 4 år men har hästvana sen innan då jag hållit på med trav i ca 4 år innan jag började på ridning. Jag tog även licens i ponnytrav under de åren. Jag har tävlat dressyr på ridskolan två gånger men jag ska ta grönt kort och tävla mer nu i vår, om det finns möjlighet att tävla dressyr på ponnyn i framtiden vore det jättekul. Ponnyn jag söker ska vara en B, C eller D ponny och jag vill gärna rida på ridbana eller i ridhus, jag är inte intresserad av uteritter. Jag vill bli medryttare för att utvecklas i min ridning och då framförallt i dressyren, så att om det finns möjlighet att rida för tränare lite då och då är det ett plus. Ponnyn behöver vara snäll i all hantering och trygg i ridningen, jag föredrar lugna ponnyer över pigga ponnyer. Min pappa har hästvana till en viss nivå. Han har följt med till stallet varje gång, både på ridskolan och när jag var medryttare innan och lärt sig en hel del ifrån det. Min mamma har ingen hästvana men hon har följt med till stallet några gånger och har inget emot att lära sig mer. Mina föräldrar har godkänt detta och det går självklart att skriva eller prata med de vid intresse.