Annons

Tjänster sökes

/   Antal: 922
1

Söker medryttarhäst/ponny

  • Deje
  • Medryttarhäst
100 kr
19 h

Hej! Jag är en tjej på 16 år som har ridit och grejat med hästar sen jag var 6/7 år gammal så jag vet vad jag syslar med. Jag är 157cm lång och väger 48-50kg. Jag red på ridskola i många år och även haft 2 stycken medryttarhästar så jag vet vad som innebär att hålla på med hästar. Tyvärr så skadade jag mitt knä ganska ordenkligt för över ett år sen och blev tvungen att sluta. Men nu när mitt knä ä helt återställt så har hästlänktan kommit tillbaka och jag saknar det verkligen. Jag kommer gärna och hjälper 2-3 gånger i veckan med allt som innebär så som ridning/promenad, mockning, fixa mat, byta vatten osv. Jag jobbar mycket med hästen från marken speciellt i början så jag lät känna hästen till 100%. I ridningen är jag lätt i handen men bestämd och orädd. Jag rider mycket med vikten om det fungerar. Kön, ålder, ras, storlek spelar ingen stor roll då jag ridit det mesta genom åren både pigga, lata, busiga mm hästar. Ett krav är att det ska finnas bra bussförbindelse då jag måste kunna ta mig till stallet på egen hand. Sen är ett plus om det finns något skåp eller liknande som man kan lämna väst, hjälm osv i då jag helst kommer efter skolan. Vi har tyvärr inte jättebra ställt så kan inte betala hur mycket som helst utan max 100kr men tar gärna och gör allt som ska fixas så kanske kan betala via det sättet. Första kontakt sker helst via mail, lunaeliasson03@gmail.com (Bilden är får 5-6 år sedan så har förbättras mycket med min sits och allt sådant)

1

Två tjejer söker varsin medryttarhäst!

  • Stockholm
  • Medryttarhäst
Inget pris
2 dagar sedan

Två kompisar med mycket ambition söker medryttarhästar!☺️ Vi är två kompisar som söker varsin medryttarhäst, helst på samma stall så att vi kan hjälpa varandra och även rida ut tillsammans, men i olika stall skulle även fungera bra då vi båda är ansvarsfulla i stall och med allt som har med hästar att göra!🥰 vi båda hjälper ofta till på stallet med allt som finns att göra, allt från att fixa vatten i hagen till att vara ute på promenad med hästen är supermysigt! Vi har båda hjälpt till att rida in 2 st framtida ridskoleponnyer☺️ Vi är: Matilda, 12 år gammal (född 07) men mycket mogen för sin ålder! - 162cm lång, väger 50 kg. - Ridit i 7 år och är med i ridskolans dressyrlag. - Haft medryttarhäst innan. - Rider på cirka nivå 4 av 5 på ridskolan. - Van vid spända hästar och har mjuk hand vid ridning och stadig sits. Alva, 17 år (född 02) - 170cm lång och väger 50-55 kg - Går på Djurgymnasiet i Stockholm, inriktning häst, årskurs 2. - Rider på ungefär en C-B nivå i skolan. - Har ridit i cirka 4 år och rider på nivå 4 av 5 på ridskolan. - Rider med mjuk hand och bra sits. - Haft 2 medryttarhästar innan. - Drömmer om att utbilda mig till unghästutbildare. - Har sommarjobbat på Lewenhaupt Arabian Stud. Vi båda skulle tycka att det var superkul att utvecklas tillsammans med hästen genom att rida träningar och lektioner men såklart så är det också supermysigt att rida ut tillsammans!💕 Det bästa skulle vara om stallet låg max 1 timma från Gullmarsplan och att man kan åka buss dit, alltså helst på södra delen av stan!😊 Hör gärna av er på privat-meddelande så skickar jag videos på när vi rider om ni vill! Med vänliga hälsningar, Alva och Matilda❤️

5

Söker tävlings- och träningskompis!

  • Sverige
  • Foderhäst
Inget pris
20 nov

Hej! Evelina heter jag. Jag pluggar första året på Bollerups Naturbruksgymnasium inriktning Natur & Häst i Skåne. Jag är 16 år gammal, väger ca 55 kg och är 158 cm lång. Jag har ridit i 7 år och tävlat upp till LC på D-ponny med flera felfria rundor, tränat banor på LB-LA nivå och hoppat enstaka hinder på 110-120 cm. Jag letar efter en stor D-ponny eller en mindre storhäst under ca 165 cm som jag kan träna och tävla med inom hoppningen under mina gymnasieår då det är mitt stora intresse men kanske även starta någon P&R om det blir aktuellt! Jag söker en pigg och glad läromästare att klättra i klasserna med som gillar att hoppa men som även gillar varierad träning, att rida ut, träna dressyr och ha kul. Jag står i det mindre stallet med ca 10 andra hästar men nästa år flyttar jag till det större. Stora hagar finns och tillgång till 4 st ridhus, en belyst utebana, en terrängbana och många fina ridvägar. Veterinär och hovslagare finns på anläggningen. Jag tränar just nu för dressyrtränare en gång i veckan (45 min) men hopptränare finns även tillgänglig en gång i veckan. Jag är en envis tjej och är, enligt mig, orädd men vill gärna ha en trygg häst som inte far iväg allt för mycket. Gärna en häst som inte är allt för gammal men det spelar egentligen ingen roll så länge den är fräsch och kan hoppa lite högre då det är hoppningen jag satsar på. Om jag låter som en intressant eller passande tjej för din häst så får du gärna höra av dig till min mamma på 070 219 96 99 (Malin Sund). Filmer och bilder där jag rider kan ni hitta på @evelinas.hast på Instagram.

1

Söker Medryttarhäst

  • Lund
  • Medryttarhäst
Inget pris
20 nov

#1 Hejsan! Jag är en lugn tjej i Lund på 15 år (04/01/05) på 160 cm och har ridit lite on-off under 6 år och som gärna skulle vilja börja rida lite igen. Har ridit både i ridskola och privatstall med storhästar, små stora och d-ponnyer. Pga skola kan jag bara rida 1-2 gånger i veckan och helst vara under helger då jag slutar hyfsat sent. Om möjligt skulle jag helst vilja rida en häst på 150-172 cm men allt över D-ponny är definitivt okej!  Jag har nog inget intresse för att tävla och är väldigt nöjd med uteritter, promenader och lugna Allround pass på bana. Jag skullle säga att jag ligger precis vid "intermediate" nivån (gäller att vara ärlig!) men jag lär mig väldigt snabbt! Är alltså i grund och och botten en nybörjare men kan grunderna väl! Jag är försiktig av mig och tycker ändå att jag är väldigt ansvarsfull när det gäller. Jag är villig att betala om det behövs men kan även hjälpa till i stallet (samt göra båda två men kan behöva lite start hjälp när det gäller att mocka då hästarna jag red gick på lösdrift eller ville inte ägaren/tränaren att ungarna skulle ta hand om om det, haha!) Hatar att ställa en massa krav men skulle vara hemskt tacksam om det finns bussförbindelser dit eller cykel/gångavstånd! Bor i Lund men kan enkelt ta mig genom Malmö och andra närliggande områden samt städer. Om du vill veta mer eller om du är intresserad får du gärna lov att kontakta mig på antingen mejl eller sms! (+46704385645)