Annons

Tjänster sökes

/   Antal: 823
2

Medryttarhäst sökes

  • Göteborg
  • Medryttarhäst
Inget pris
7 h

Hej! Mitt namn är Leontilde, jag är redig och positiv 18-årig tjej från Göteborg. Efter några års avbrott från hästar och ridning så har jag fått en längtan tillbaka till stallet och söker därav att bli medryttre till en häst. Ser helst att det är inom Göteborgs området då jag fortfarande går i skolan ett halvår innan jag tar studenten för att underlätta väg till och från stallet de dagar jag ska vara där. Ser även helst att det går bra bussförbindelser då jag ännu inte har körkort. Har tidigare ridit på ridskola och varit väldigt delaktig i organisationen genom att vara i stallet flertal dagar för att hjälpa till. Jag red på ridskolan 2-3 dagar i veckan under ca. 12 år innan jag gjorde mitt avbrott. Det viktigaste för mig är att sätta hästen i fokus, att anpassa mig efter hästen och jobba samt utvecklas som ett team mer än som en maskin för skojs skull. Därav är jag väldigt flexibel i min ridning. Även om jag personligen tycker att hoppningen är väldigt kul så har jag därför inga problem med att även träna dressyr eller från marken. Att rida ut är även det inga problem. Skulle väldigt gärna finna en stor häst eftersom jag är 179 cm och väger ca. 80 kg. Åka ut och tävla är något jag inte gjort så mycket utav. Men hade tyckt att det hade varit roligt att få göra då jag innan jag tog mitt avbrott tog grönt kort. För ev. frågor så är det bara att höra av dig! Ha det bra! Leontilde

1

Söker foderhäst

  • Västra Götalands län, Sverige
  • Foderhäst
Inget pris
16 jan

Söker häst Hej! Jag heter Filippa stenlund, är 16 år gammal och har hästar som störst passion och intresse. Till våren /tidig sommar kommer jag var tvungen att lämna ifrån mig min ponny då jag blivit för lång. Att skaffaegen häst finns det tyvärr inte möjligheter till i nuläget och söker därför efter foderhäst. Hästen skulle då stå uppstaplade på antingen Storatorp, ett centralt, litet och gammalt stall i Göteborg eller på PRK, en lite större anläggning med mycket fina ridvägar och ridmöjlighet i Partille. Båda stallen erbjuder OK hagar med längre utevistelse. Jag har tidigare jobbat i stall och praktiserar på en ridläger verksamhet. Är därför van att hantera olika typer av hästar. Har ridit en hel del yngre, gröna hästar och skulle gärna ha en yngre häst även på foder. (Kan erbjuda film när jag hoppar och rider ”vanligt” på en 3 åring) Det jag söker är en storhäst då jag är 180, dock tunn ode flesta hästar kan bära upp min längd. Vill inte ha en häst som känns för tung eller klumpig när jag rider trotts att den är stor. Söker en häst att utvecklad ihop med och ha roligt med. Jag gillar att träna och ibland tävla så gärna en häst som har glöd kvar och tycker att ridning är något kul. Jag anser mig själv som driver och kunnig för min ålder. Jag är väldigt mån om varierad träning och är noga med att ge min häst mycket tid och uppmärksamhet. Jag rider regelbundet för tränare och har främst dressyr som intressen men gillar även att hoppa, busa i skogen, logera, promenera etc och uppskattar all den tid jag får ihop med hästarna. Har ni en häst eller känner någon vars häst ni tro skulle passa mig får ni gärna höra av er. Vill ni veta mer ingående om min hästsyn, kunskap, videos etc är det bara att skicka iväg ett meddelande så svarar jag så gott jag kan. Om ni vill ha mer info från människor runt om kring kan jag ge er uppgifter till styrelsen, dom som äger min nuvarande ponny och min tränare:) Mail: Filippa.stenlund@icloud.com Nummer: 0724488136 (Skicka helst sms eller mail)

1 2

Liten ryttare söker foderhäst!

  • Staffanstorp
  • Foderhäst
Inget pris
16 jan

Hej! Jag heter Tea Forsberg och är en 17 årig liten ryttare på ca. 158 cm. Går i årskurs 2 på Sveriges Ridgymnasium i Svedala. Söker alltså en fodervärdshäst/ponny som ska stå på skolan och vara med i min utbildning, gärna tills jag tar studenten om allt funkar. Har två träningar för tränare i veckan (en hoppning, en dressyr). Berättar gärna mer om hur det funkar att ha häst där, osv. För att hästen ska få stå på skolan MÅSTE den vara grundutbildad. Jag har ridit i ca. 8 år och haft många medryttarhästar i längre perioder förut, allt från tävlingshästar till unghästar, både under både korta och långa perioder. Alltså har jag erfarenhet av ansvaret och det tuffa arbetet. Jag är väldigt mån om att behålla hästens hållbarhet och välmående, hästen kommer alltid först! Har vana av de flesta olika hästar förutom de som bockar, skenar eller hittar på sådana saker, så det är inte utav intresse. Får många gång beröm av min känsliga hand, stilla skänkel och envishet. Väldigt noga med min planering av ridpass samt annan motion för hästen. Det jag söker efter är en mycket snäll och trygg häst, gärna en läromästare. Storlek spelar ingen särskild roll, men inget under c-ponny. Ingen het häst/ponny eftersom att jag har mer vana av sega hästar, samt då jag är en liten ryttare är det svårt att hålla emot en starkare häst, men så länge hästen är kontrollbar har jag inget emot om den är mot det mer piggare hållet. Jag är mest intresserad av dressyr, men hästen ska kunna hoppa lägre hinder utan problem eftersom att jag är hopprädd. Åker gärna på tävling (håller på att ta grönt kort) då och då om det önskas (ser det däremot inte som ett krav), har dock ingen föräldrer som kan köra transport. Kön spelar ingen roll men får inte vara hingst, har vana vid ”surare” ston. Jag har hanterat många olika hästar, men hästen ska vara säker i ALL hantering, är van vid hästar som blir sura vid sadling samt de som tar upp huvudet vid tränsning. Är bestämd och konsekvent när det behövs och vet när beröm till hästen ska ges. Jag betalar allt kring hästen men det jag önskar av ägaren är att betala hästens försäkring samt majoriteten av dyrare eventuella veterinärkostnader som (förhoppningsvis inte) skulle kunna uppstå, jag ser självklart till att hästen får det den behöver. Mina föräldrar stöttar mig och hjälper till. Skulle ägaren vela rida ibland så hade det funkat. Är öppen för alla olika förslag! För vidare kontakt, maila mig på: tea.forsberg@hotmail.com, skicka ett meddelande eller SMSA (svarar inte ifall man ringer vid första kontakt) på 0723821423! Hoppas Ni har något som passar mig! (Videorna samt bilderna är mer än 1 år gamla)

1 2

Liten ryttare söker medryttarhäst!

  • Staffanstorp
  • Medryttarhäst
Inget pris
16 jan

Hej! Jag heter Tea Forsberg och är en 17 årig liten ryttare på ca. 158 cm. Jag går i årskurs 2 på Sveriges Ridgymnasium i Svedala. Då jag vill umgås med mer hästar så letar jag efter medryttarhäst/ponny, medan jag letar foderhäst. Spelar ingen roll hur många dagar i veckan man behöver hjälp, jag är rätt så flexibel men vill gärna iallafall ha 1-2 fasta dagar. Jag har ridit i ca. 8 år och har haft många medryttarhästar, allt från tävlingshästar till unghästar, både under både korta och långa perioder. Alltså har jag erfarenhet av ansvaret och det tuffa arbetet, jag har absolut inget emot att göra stallarbete. Jag är väldigt mån om att behålla hästens hållbarhet och välmående, hästen kommer alltid först! Får många gång beröm av min känsliga hand, stilla skänkel och envishet. Stöttas av föräldrar som ibland är med och hjälper till. Mycket noggrann med smittskydd, bytar och rengör ALLTID utrustning samt kläder om jag befinner mig i olika stall. Det jag söker efter är en mycket snäll och trygg häst, gärna en läromästare. Har ingen vana av hästar som bockar, stegrar eller hittar på sådana saker, så det är inte utav intresse. Storlek spelar ingen särskild roll, men inget under c-ponny. Ingen het häst eftersom att jag har mer vana av sega hästar, samt då jag är en liten ryttare är det svårt att hålla emot en starkare häst. Men så länge hästen är kontrollbar har jag inget emot om den är mot det mer piggare hållet. Jag är mest intresserad av dressyr men har inget emot att göra bomarbete eller hoppa. Jag blir osäker i hoppningen så då måste hästen vara trygg och lugn under hoppningen. Åker gärna på tävling (håller på att ta grönt kort) då och då om det önskas (ser det däremot inte som ett krav), har dock ingen föräldrer som kan köra transport. Ingen hingst! Kallblod är inte av intresse! Jag har hanterat många olika hästar, men hästen ska vara säker i ALL hantering, är van vid hästar som blir sura vid sadling samt de som tar upp huvudet vid tränsning. Får gärna finnas bra tåg- eller/och bussförbindelser men kan även bli skjutsad av förälder. Kan tänka mig att åka en längre bit, om det då finns bra tåg- eller/och bussförbindelser. Betalar även en summa pengar OM det så behövs, men gör hellre stallarbete för att slippa detta. För vidare kontakt, maila mig på: tea.forsberg@hotmail.com, skicka ett meddelande eller smsa (svarar inte om man ringer vid första kontakt) på 0723821423! Hoppas Ni har något som passar mig! (Videorna samt bilderna är mer än 1 år gamla)