Annons

Fordon & Transport säljes  

/   Antal: 530
Premiumföretag 6

Ifor Williams HB403 1.5 hästars, fri hemleverans!

 • Mariestad
 • Hästtransporter
707 kr
Igår

HB403 är det optimala släpet för dig med en häst eller vill ha ett mindre och smidigare släp. Pris från 707:- månad vid avbetalning* alternativt renköp 95 510 kronor ink moms. Med detta släp kör du bekvämt, säkert och lagligt din häst med en vanlig personbil och ett B-körkort. Ett billigare släp än ett två hästars, mer utrymmer för din häst än även i de större två hästars släpen då hästen har hela 130 cm bred spilta i denna. Detta släp är även billigare att dra då det är lättare och har mindre luftmotstånd och eftersom det är smalare är det en fröjd att köra med bakom bilen. Ifor williams är en av de säkraste hästtransporterna som finns på marknaden då de har störtbåge i kraftigt stål, gjuten kulhanske, kraftigt golv med aluminiumplank som hela transporterna byggs med rejäla stålramar. Pris 95 510 sek ink moms inklusive Sverigepaketet. Alternativt leasing eller tex *avbetalning från 707:- månad med 20% kontantisnats och ränta 4.95% (effektiv ränta 6.70%) Just nu har vi hemma för snabb leverans 1 st marinblå, 2 stycken silver samt 1 st röd med dörrhängd sadelkammare. Alla med Sverigepaketet vilket innebär öppningsbara fönster, ett tredje högt placerat bromsljus samt justerbara hönätsringar. Fri hemleverans på alla nya transporter och hästlastbilar! Fri service i 2 år på alla nya hästtransporter. Varmt välkommen till oss på FA-Trailer Mariestad, en av Sveriges största återförsäljare av Ifor Williams transporter. Vi säljer även STX B-kortsbilar. Generösa öppettider efter ök, så att det passar dig när du har tid. www.fa-trailer.se 0501-601919 info@fa-trailer.se Följ oss på Facebook och Instagram för senaste nytt!

 • Ifor Williams
 • HB403
 • Oanvänd
Premiumföretag 6

Ifor Williams HBX511 fri hemleverans!

 • Mariestad
 • Hästtransporter
138 000 kr
Igår

138 000 kronor ink moms alternativt avbetalning från 1168:-/månad inkl moms* HBX511 från Ifor Williams är den ultimata tvåhästar transporten för dig med stora hästar. Hela karossen förutom taket är i syrafast aluminium och modellen har många unika funktioner som Ifor Williams är ensamma om. Till exempel så har HBX511 stora främre överluckor på bägge sidor fram för att kunna ge hästen maximal ventilation vid väntan i släpet. I stängt läge fungerar luckorna som öppningsbara fönster med ett skyddsgaller på insidan. Den nya kombirampen bak är standard. Självklart med Ifor Williams unika bladfjädring som standard för oöverträffad komfort. Detta är släpet för dig som vill ge din häst det bästa möjliga! Vi lämnar hela 25 års garanti på detta släp! (se våra fullständiga garantivillkor) Du får själv marknadens bästa andrahandsvärde på köpet. Du väljer själv om du vill ha fronturlastning eller om du vill ha en fast sadelkammare tillräckligt rymlig för alla sadlar, även western, samt så finns förtält som tillval för den optimala meetingupplevelsen. Just nu hemma för snabb leverans; röd/silver och svart/silver med fronturlastning, samt svart/silver med sadelkammare. HBX-serien är enligt vår åsikt världens bästa hästtransport just nu! Just nu 2 års fri service på alla nya hästtransporter! Har ni sett det häftiga tältet som finns att köpa som tillval till alla HBX transporter? Smidigt och rejält, sätts fast på ena sidan av transporten, se bild. Innerlängd 363cm Innerbredd 179cm Innerhöjd 229cm Ytterlängd 467cm Ytterbredd 227cm Ytterhöjd 275cm Möjlig Sadelkammare Ja som tillval Antal hästar 2 Egenvikt 950kg Min. tot. vikt 1100kg Max. tot. vikt2700kg Max lastvikt 1825kg * Totalpris vid renköp från 138000:- ink moms, avbetalning = 120 mån, 20% kontantinsats, 4.95% ränta via avbetalning från Wasa kredit (effektiv ränta 6,25%) *Fri hemleverans vid köp av ny transport eller hästlastbil! Just nu 2 års fri service på alla nya hästtransporter! Ifor williams är en av de säkraste hästtransporterna som finns på marknaden då de har störtbåge i kraftigt stål, gjuten kulhanske, kraftigt golv med aluminiumplank som hela transporterna byggs med rejäla stålramar. Varmt välkommen till oss på FA-Trailer Mariestad, en av Sveriges största återförsäljare av Ifor Williams transporter. Vi säljer även STX B-kortsbilar. Generösa öppettider efter ök, så att det passar dig när du har tid. www.fa-trailer.se 0501-601919 info@fa-trailer.se Följ oss på Facebook och Instagram för senaste nytt!

 • Ifor WIlliams
 • HBX511
 • Oanvänd
Premiumföretag 5

Ifor Williams HBX 506 med sadelkammare, fri hemleverans!

 • Mariestad
 • Hästtransporter
128 650 kr
Igår

128 650 kronor ink moms alternativt avbetalning från 1089:- ink moms/mån* HBX506 från Ifor Williams är den ultimata tvåhästar transporten för dig med hästar upp till ca. 170 cm i mankhöjd. (om du har större hästar så titta på HBX511) Hela karossen förutom taket är i syrafast aluminium och modellen har många unika funktioner som Ifor Williams är ensamma om. Till exempel så har HBX506 stora främre överluckor på bägge sidor fram för att kunna ge hästen maximal ventilation vid väntan i släpet. I stängt läge fungerar luckorna som öppningsbara fönster med ett skyddsgaller på insidan. Den nya kombirampen bak är standard, ruskigt smidigt att använda om man har hästar som inte vill gå på rampen utan hellre kliver upp i transporten eller om man tex vill lasta in något i transporten med tex truck. Vill man använda rampen som vanligt är den precis som en vanlig ramp och dessutom otroligt stabil. Självklart har även HBX serien Ifor Williams unika bladfjädring som standard för oöverträffad komfort. Detta är släpet för dig som vill ge din häst det bästa möjliga! Vi lämnar hela 25 års garanti på detta släp! (se våra fullständiga garantivillkor) Du får själv marknadens bästa andrahandsvärde på köpet. 2 års fri service på alla nya hästtransporter! Väldigt säker transport med gediget ramverk, störtbågar i stål, aluminiumplank i väggar och golv, panikutlösning på bommarna och gjuten kulhandske. Vi har en svart/silver hemma för snabb leverans! Denna har en smidig sadelkammare, tillräckligt rymlig för alla sadlar, även western. HBX-serien är enligt vår åsikt världens bästa hästtransport just nu! Fri service i 2 år på nya hästtransporter! * Totalpris vid renköp från 128650:- ink moms, alt. 1089:-/månad vid avbetalning = 20% kontantinsats, 4.95% ränta via avbetalning från Wasa kredit (effektiv ränta 6,33%) Varmt välkomna till oss på Fa-Trailer i Mariestad! En av Ifor Williams största återförsäljare i Sverige! VI säljer även STX hästlastbilar samt har ofta även ett litet urval av begagnade transporter och hästlastbilar. VI har generösa öppettider efter ÖK, så att du kan komma när det passar dig! www.fa-trailer.se 0501- 60 19 19 info@fa-trailer.se

 • Ifor Williams
 • HBX506
 • Oanvänd
Premiumföretag 6

Ifor Williams Eventa M, demoex! Fri hemleverans

 • Mariestad
 • Hästtransporter
400 000 kr
Igår

EVENTA M är en smart och smidig kombination av hästtransport/meetingvagn och husvagn. Denna vagn har enbart visats på mässa, aldrig använd enbart visad. Ett mycket bra alternativ till en mindre C-kortsbil och du kan transporterar två hästar med maximal komfort och får samtidigt ett komfortabelt och flexibelt boende med fullt utrustat kök och värme för den kalla årstiden. Önskar man större ytor sommartid kan EVENTA M även utrustas med utvändig markis som kan byggas på med sidor så att man får ett komplett förtält. Elanslutning via externt utag men självklart finns även batteridrift för tex. belysning mm. Rejäla stuvutrymmen och smarta detaljer gör att både häst och ryttare kan trivas med denna vagnen, varför inte tex. en uppsättning snygga lättmetall fälgar för lite ytterligare bling ? Innerlängd: 445 cm Innerbredd: 224 cm Innerhöjd: 229 cm Ytterlängd: 596 cm Ytterbredd: 233 cm Ytterhöjd: 302 cm Byggnadstyp: Högbyggt Sadelkammare: Ja Antal hästar: 2 Egenvikt: 1651 kg Min. tot. vikt: 2700 kg Max. tot. vikt: 3500 kg Max Lastviktt: 1924 kg https://www.fa-trailer.se/produkt/eventa-m/ 320 000 plus moms (400 000 med moms). Vi har möjlighet att erbjuda leasing eller avbetalning. Varmt välkommen till oss på FA-Trailer Mariestad, en av Sveriges största återförsäljare av Ifor Williams transporter. Vi säljer även STX hästlastbilar. Vi har generösa öppetider efter ök, allt för att finnas till för dig när du har tid. 0501-601919 info@fa-trailer.se www.fa-trailer.se Följ oss på Instagram och Facebook för senaste nytt!

 • Ifor William Eventa M
 • Eventa M
 • Oanvänd