Familjeponny sökes

  • Annonsid: 1478995
  • 3 månader sedan
  • 104 Visningar
  • 0 Favoritmarkeringar
Inget pris

  • Inriktning:
    Allround
  • Mankhöjd:
    145 cm

Vi är en familj på 5st med 3st hästintresserade töser i åldrarna 5 (snart 6) 7 och 10år. 10åringen har anammat detta med hästar å gårdslivet ordentligt. Hon rider i dagsläget min 20åring på 160cm i alla gångarter, tränar regelbundet för dressyrtränare, mycket uteritter, longerar och håller på att lära sig tömköra.
Hon är grön men utvecklas riktigt bra och fort!Som ryttare är hon försiktigt men bestämd/envis. Vi letar nu efter en positiv D-ponny att ha på foder för ev senare köp om allt klaffar. Vi letar alltså efter en "bästa vän" ingen tävlingshäst, utan som hon 10åringen sa "en häst jag kan ha i minst 10år, min bästa kompis".
En specifik ålder är inte av största vikt men helst inriden i alla gångarter och framförallt trevlig i hanteringen. Vi har egen gård med stora hagar, mycket utevistelse, lösdrift och boxar byggs här under vintern. Jag själv har 2 hästar (20åringen och en 7åring) tränar främst dressyr på LB nivå men rider även kavalleri, sen blir här mycket uteritter då vi har underbara ridvägar runt hörnet. Totalt på gården finns 5 hästar i dagsläget.
Så har ni en bra och schysst ponny till oss så tveka inte att höra av er. Jag finns på Instagram: axispaxis där kan ni se lite av vad vi hittar på.
Hoppas vi hörs!

First ad
Kontakta annonsör

 Fotskäl, Västra Götalands län, Sverige


Fler annonser från säljaren (1)

Premium
Sälj ännu snabbare med boost!

Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

Second ad