Hästjobbet där du utvecklas!

 • Annonsid: 1654463
 • 21 dagar sedan
 • 2094 Visningar
 • 83 Favoritmarkeringar
Inget pris


  Andreagårdens Ridcenter har jobbet för dig, tjej eller kille som vill utvecklas långt i din ridning samtidigt som du jobba med hästar på heltid.
  Tjänsten har fasta arbetstider och i jobbet ingår ridning av unghästar/skolhästar och traditionell stalltjänstgöring.
  Kommer du långväga ifrån finns bostad för dig och har du egen häst så går det utmärkt att ta med och stalla upp den här på Andreagården.
  Andreagårdens Ridcenter är en modern ridanläggning som har ett komplett träningskoncept för ryttare och hästar/ponnyer i alla nivåer, från mindre vana till avancerade.
  Meriterade tränare erbjuder lektioner och kurser i både dressyr och hoppning. Hopptränare Ted Nätterqvist (A-tränare) är knuten till anläggningen.
  Andreagårdens Ridcenter finns i Räng som ligger strax utanför Höllviken.
  Anläggningen har ett stort ridhus 87x20 m, stor utebana ett och nytt modernt stall med 50 boxplatser, spolspilta och uppvärmd sadelkammare mm.
  Alla hästarna på anläggningen får daglig utevistelse i någon av de alla stora fina rasthagarna som finns i anslutning till anläggningen.
  Vill du veta mer om tjänsten är du varmt välkommen att ringa/smsa Eva-Mari Bengtsson på tel 070-662 03 92 eller maila info@andreagarden.se.
  Mer info om vår verksamhet kan du se på hemsidan, http://andreagarden.se/.

  First ad
  Kontakta annonsör

   Höllviken, Skåne län, Sverige


  Fler annonser från säljaren (3)

  Premium
  Sälj ännu snabbare med boost!

  Våra olika boosterpaket hjälper dig nå ut till ännu fler köpare så att du kan sälja upp till 10x snabbare, och förhoppningsvis få mer betalt

  Second ad